fbpx

1-op-1 Groeitraject

Maak jouw bedrijf een verlengstuk van jezelf en trek succesvol klanten en omzet aan.

Ben jij jouw onderneming begonnen omdat je dacht dat het jou plezier, vrijheid en veel geld op zou leveren? Alleen merk je dat:

Je regelmatig van je klanten te horen krijgt ''dat ze over het aanbod hebben nagedacht, maar het toch niet kunnen betalen.'' Hierdoor voelt het alsof je hard moet werken om je omzet binnen te halen.

Je het al warm krijgt van het woord 'sales', en dan niet op een manier die bevorderlijk is voor de verkoop van jouw diensten. Je hebt namelijk het gevoel dat je iemand iets aansmeert en als je het aanbod aan jouw potentiële klant doet doe je dat met zo'n stemmetje waarbij jij je afvraagt: ''Heeft deze klant het er wel voor over?'' & ''Gaan ze dit wel betalen?''

Je twijfelt of je wel de juiste dingen doet. Niks wat je tot dusver hebt gedaan is echt je passie. Hierdoor kan geld ook moeilijk naar je toestromen. Ik geloof zelf dat je hiermee een blokkade op geld zet en dat je het alleen in overvloed kunt verdienen als je het doet met je passie.

Jouw perfectionisme je enorm in de weg zit. Je vindt het werk dat je aflevert nooit goed genoeg en je begint steeds meer te realiseren dat het perfectionisme een valkuil is in plaats van jouw kracht.

Jij je afvraagt wie er nou op jou zit te wachten: ''Wie ben ik nou?'' Er zijn al zoveel mensen die hetzelfde doen als jij en daardoor blijf je aan jouw productaanbod sleutelen, totdat het perfect is. Hierdoor merk je dat je blokkeert om jezelf te laten zien, want ''wie zit er op mij te wachten?''

Je overweldigd wordt hoe makkelijk het andere ondernemers lijkt af te gaan. Hoe makkelijk zij een webinar van een uur geven en een lange nieuwsbrief schrijven. Je hebt vaak geen inspiratie om iets nieuws te produceren.

Je jezelf klein houdt. Je hebt het vaak over je 'bedrijfje', hebt de neiging om een overtuiging die je hebt weg te lachen en je bent genuanceerd in je teksten om te voorkomen dat je uitschrijvingen op je nieuwsbrief en ontvolgers op social media krijgt.

Het is tijd om de rem van jezelf af te halen en jouw onderneming te laten groeien.

Het is tijd om jouw eigen revolutie te laten intreden en door jezelf heen te breken!

En heb jij het verlangen om:

Goed geld te verdienen met datgene wat je het allerliefste doet.

Met vertrouwen een prijs te vragen die je waard bent, waar klanten jou met liefde voor betalen.

Sales gesprekken te voeren zonder dat de gedachte of hij/zij het wel kan betalen of je niet te duur bent.

Met vertrouwen je camera erbij te pakken en jouw verhaal de wereld in te gooien.

Social media content te maken waar je plezier in hebt en waarmee je de harten van jouw ideale klant raakt.

Jouw onzekere gedachtes over jezelf te transformeren naar zelfvertrouwen.

Te vertrouwen op het feit dat er altijd genoeg geld voor je is in plaats van. de angst dat er niet genoeg klanten voor je zijn om jouw rekeningen te betalen.

Hoe ik de groei van jouw onderneming zie...

Ik geloof dat jij als ondernemer 1-op-1 jouw onderneming bént. Als jij jouw onderneming wil laten groeien, dan begint die groei dus bij jou. Jij bent niet slecht in sales en marketing, de manier waarop je ernaar kijkt en hoe jij voor jezelf durft te staan is hetgeen waar je moeite mee hebt. Je hebt een ongezonde Money Mindset die ervoor zorgt dat je geen geld durft te accepteren. En dat kan en moet anders om daadwerkelijk lekker te leven van een bedrijf waarbij jij op jouw manier bijdraagt aan de levens van anderen. 

Ik ben ervan overtuigd dat jouw onderneming valt of staat met de manier waarop jij denkt en dat het creëren van nieuwe overtuigingen een belangrijk onderdeel is in dit proces. We hebben door de jaren heen ‘onzin regels’ te horen gekregen. Dat je bijvoorbeeld maar een keer per jaar je tarief mag verhogen en dat je papiertjes nodig hebt om aan de slag te gaan met datgene waar jij van nature goed in bent. 

”The limit is not the sky, the limit is our mind.”

Je trekt aan wat je denkt. Als jij al niet in jezelf gelooft, dan gelooft jouw klant dat ook niet. Maar ik geloof ook dat het dieper gaat dan dat. Alleen erop los affirmeren en je gedachtes kantelen helpen je niet op de lange termijn. Ik geloof dat het gevoel erbij betrekken dat jouw gedachtes oproepen nog veel belangrijker is om aan te pakken dan alleen de gedachte die je hebt. Zo pakken we de oorzaak aan en verander jij structureel jouw (money) mindset. 

Ik geloof dan ook dat een ongezonde (money) mindset slechts het symptoom is van een dieper liggend probleem. In mijn coaching hebben we het dan ook over uiteenlopende onderwerpen die op het oog niets met jouw onderneming te maken te hebben (zoals jouw liefdesrelatie, onderdrukte ervaringen uit het verleden) maar die ervoor zorgen dat de rem van jezelf af wordt gehaald om jouw onderneming wél te laten groeien! 

Ik ben overigens wel iemand van contrasten. We gaan het niet alleen over jouw gevoel hebben, dat bepaalt slechts de helft van het resultaat van jouw onderneming. Ik zet je ook echt in actie. Als je bij mij een traject volgt, kom je in beweging, dat beloof ik je! 🙂 

Gun jezelf de transformatie, jij hebt het in je! Zoveel meer dan je nu denkt!

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het groeitraject en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

In de afgelopen maanden heb ik meerdere ondernemers geholpen om persoonlijk en zakelijk te groeien met als uitgangspunt jouzelf. Jouw onderneming valt of staat met een flinke dosis zelfvertrouwen en zelfleiderschap. 

Je kunt alle kennis hebben over marketing en sales, maar als je niet in staat bent om het uit te voeren – omdat je bijvoorbeeld geen aanbod durft te doen of de koopvraag durft te stellen  – dan gaat het je nog niets opleveren. Als ondernemer ben jij namelijk 1-op-1 je bedrijf. Ik ben dan ook Spiritueel Business Coach en help jou jouw bedrijf te laten groeien door de regie te pakken over jezelf, in de breedste zin van het woord.

De sleutel is het bewustwording, vanuit daar kan jij jouw transformatie laten ontstaan. Makkelijk denk je? Wanneer je onbewust denkt en handelt, lukt het niet om verandering aan te brengen in je gedrag en hoe jij je voelt. We onderdrukken dat namelijk geregeld. Heb je negatieve feedback gehad? ”Kop op, schouders eronder en weer door” Gaat bij mij niet op. Zolang je niets aan die onzekere gedachtes en gevoelens doet, blijven ze terug komen totdat je er wél mee aan de slag gaat. 

Ik wil je nergens toe dwingen, maar ik wil wel transparant met je zijn en daarom geef ik nu al aan dat je na een paar maanden zelf proberen erachter komt dat je toch hulp nodig hebt. Persoonlijk groeien en daarmee zakelijk groeien doe je zelf, maar dat betekent niet dat je dat alleen hoeft te doen. Integendeel, leren lopen heb je ook hulp bij nodig gehad. Dat geldt ook bij persoonlijke groei. Daar heb je al-tijd iemand bij nodig aan wie jij je kan optrekken.

Daar is namelijk bewustwording voor nodig, begrip, een berg opportunisme en een can do mentality. Daar is een positieve blik voor nodig van iemand die het pad al bewandeld heeft en op het punt staat waar jij naartoe wil.

Hoe ziet het 1:1 Groeitraject er dan uit?

Het vereist persoonlijke aandacht om te groeien. Het vereist doorlopend de mogelijkheid om tot inzichten en doorbraken te komen zodat jij in een maand een kickstart maakt om ongeremd te ondernemen.

Het 1:1 Groeitraject duurt één maand en gaat. zo in z'n werk:

We starten in de eerste week van het traject met een kick-off van 1 uur. Voor de kick-off plaatsvindt vraag ik je een vragenlijst in te vullen, zodat ik alvast inzicht krijg in jouw huidige situatie en we gelijk goed van start kunnen. Tijdens deze kick-off nemen we jou en jouw bedrijf onder de loep. Jij vertelt jouw verhaal en terwijl jij dat doet help ik je alvast de punten eruit te filteren die nu de groei van jouw onderneming tegenhoudt. Dat kan iets persoonlijks zijn - zoals onzekere gedachtes over jezelf - of iets zakelijks zijn - het aanbod dat je hebt sluit niet volledig aan bij jou. Het uitgangspunt van de groei van jouw onderneming en de kick-off ben JIJ als ondernemer. Daar gaan we dan ook mee aan de slag. Aan het einde van de sessie krijg je actiepunten van mij mee waar je mee aan de slag mag gaan.

In deze maand heb je (naast de kick-off) ook nog 2 keer een call van een 0,5 uur. Ik werk altijd enorm intuïtief, waardoor deze calls je altijd geven wat je nodig hebt. Je loopt wellicht tegen onzekere gedachtes aan of hebt een zwaar gevoel van spanning in je lichaam die ervoor zorgen dat jouw sales en marketing geen resultaat hebben. Ik help je tijdens de calls om de focus te leggen op de juiste acties die je op dat moment nodig hebt. Dat kan enerzijds betekenen dat je eerst met jezelf aan de slag mag gaan en dus een stapje terug mag doen, of dat ik je een spreekwoordelijke schop onder de kont geef om in actie te komen.

In de loop van het traject maak ik voor jou een op maat gemaakte begeleide healing van circa een 0,5 uur. Dit is een audio-bestand waarbij je het idee hebt dat je een meditatie luistert, maar dan anders. De begeleide healing is namelijk echt bedoelt om het zware gevoel van spanning die jij op dat moment jij in jouw lichaam voelt te op te lossen. Voor iedereen komt het zware gevoel van spanning ergens anders vandaan. Jij ontvangt dus van mij een persoonlijke healing audio die je op meerdere momenten erbij kan pakken om de (geld)blokkade op te lossen. Het zware gevoel van spanning in jouw lijf - dat is de blokkade - is namelijk jouw rem om daadwerkelijk jouw onderneming te laten groeien.

Tijdens dit traject heb je de mogelijkheid om al jouw vragen, inzichten, gedachtes & gevoelens met me te delen via de mail. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op. Ik wil namelijk voorkomen dat jij zo min mogelijk het gevoel hebt vast te zitten. De persoonlijke coaching geeft je een enorme boost in energie en zet je in beweging - heb ik van horen zeggen 😉 - maar je kan niet altijd in een positieve flow zitten. En ook daar ben ik voor, om je JUIST op te vangen wanneer je het even allemaal niet meer weet. Ik loop tijdens het traject naast je, jij bent alleen degene die me even een tikkie mag geven dat je m'n hulp nodig hebt!

Bovendien krijg je ook nog toegang tot mijn online Money Mindset Training t.w.v. 97 euro. Dit is een online training waarin ik je in 7 modules meeneem in wat er voor nodig is om jouw geldblokkades te doorbreken en meer klanten en omzet aan te trekken. Zo heb je naast mijn coaching ook alle kennis tot je beschikking die je op je gemak nog eens een keer kan terugkijken. Je blijft onbeperkt toegang houden tot het materiaal en zit boordevol informatie(video's), tips en opdrachten.

De investering voor het Groeitraject is 497 euro (exclusief BTW)

Gun jezelf de transformatie, jij hebt het in je! Zoveel meer dan je nu denkt!

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het groeiprogramma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

Na het 1:1 groeitraject:

Is de rem van jouw onderneming eraf en ben je in een flow terecht gekomen waardoor je zin hebt om aan de slag te gaan om jouw onderneming te laten groeien.

Durf jij de prijs te vragen voor jouw diensten die je waard bent, zonder dat het je pijn in je buik of zweet op je rug oplevert.

Heb jij een nieuwe kijk op sales en marketing. Je doet mensen graag een aanbod in plaats van dat je het gevoel hebt dat je iets aansmeert. Je kijkt er naar uit om iets te plaatsen op Instagram en weet ook wat je kan plaatsen in plaats van dat je bang bent om volgers te verliezen.

Zie je in dat zelfleiderschap de sleutel is in de groei van jouw onderneming en de manier waarop je jouw leven waarneemt. Je ziet in dat persoonlijke groei een doorlopend proces is welke altijd nieuwe inzichten geeft.

Weet jij wat ervoor nodig is om het negatieve stemmetje en het zware gevoel van spanning in je lijf te laten verdwijnen, zodat jij de groei van jouw bedrijf niet meer laat tegenhouden door jouw gedachtes.

Zie je in dat de groei van jouw bedrijf niet erom gaat of iets mogelijk is, maar of het daadwerkelijk iets is wat JIJ wil en wat bij JOU past.

De investering van dit 1:1 Groeitraject bedraagt 497 euro exclusief BTW.

Ik beloof echter geen gouden bergen. In één maand kunnen we echt mooie stappen zetten, maar hoeveel jij uit het traject haalt is helemaal afhankelijk van de mate waarin jij aan de slag gaat met de handvatten en tools die ik je aanreik. De enige die verantwoordelijk is voor het resultaat van jouw bedrijf ben jij zelf.  

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Ondernemer

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

”Wanneer je ‘Ja’ zegt tegen een mooi programma wat Renee aanbiedt, is mijn advies om er helemaal blanco in te gaan en je heerlijk te laten leiden door Renee. Ze heeft een hele fijn vibe die je echt uitnodigt om helemaal jezelf te kunnen zijn. En wanneer dat kan, dan kun je stappen maken in je bedrijf. Je krijgt hele fijne inzichten over jezelf als persoon en hoe je angsten, blokkades en onrust weg kan nemen. Je kijk op dingen verandert enorm wat alleen maar ten goede komt voor je bedrijf. Maar wees niet bang om eerst een stapje achteruit te gaan, zodat je later grote sprongen kan maken. Ze helpt je daar enorm bij en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Bedankt lieve Renee!’’

Femke van Houts, Eigenaresse Femke van Houts  Branding & Storytelling

”Toen ik Renee leerde kennen merkte ik dat hoewel haar missie en haar aanbod mij raakte, ik niet exact begreep wat ze nu deed. Toch voelde ik al snel dat Renée niet zomaar op mijn pad was gekomen. Van mijzelf ben ik niet erg spiritueel en ben ik vooral nieuwsgierig. Ik sta open voor andere inzichten en wil graag leren en mijzelf ontwikkelen.

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Aurélie Veltema, Eigenaar AVUE

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen
ervaringen

Maak eindelijk de groei om de ondernemer te ZIJN die de groei kan dragen.

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het groeiprogramma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

497 euro exclusief BTW (601,37 euro inclusief BTW).

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, het is mogelijk om in twee termijnen van 260 euro exclusief BTW te betalen. Geld mag namelijk niet de reden zijn om iets niet te doen. Op het moment dat je keuzes maakt op basis van jouw overtuiging t.o.v. geld, dan doe je dat op basis van angst en onzekerheid, waardoor je precies dat aantrekt: Nog meer angst en onzekerheid. Zelf heb ik meerdere malen in coaching programma’s en trainingen geïnvesteerd, ondanks dat ik het geld niet op mijn rekening had staan vanuit het vertrouwen dat de situatie verandert. En dat heeft zich keer op keer bewezen. 

Wat nu als ik niet genoeg uit het programma haal?​

Ik begrijp deze gedachte, deze heb ik zelf ook wel eens gehad. Net als dat ik leverplicht heb, heb jij haalplicht. Ik geef je alle handvatten, tools en steun om te groeien als persoon en ondernemer, alleen je zal het zelf moeten doen. Ik kan – en wíl – niet voor jou groeien. Ik reik je een hand toe en het is aan jou om er het maximale uit te halen. Het is dus aan jou hoe vaak je me mailt, vragen stelt en inzichten deelt. Ik kan veel, maar wat ik nog steeds niet kan is gedachtes lezen. Bovendien vraag ik je voor de kick-off een vragenformulier in te vullen, waarbij we allebei helder hebben wat je doelen zijn voor deze drie maanden en wat je ervan verwacht. Ik ben zelf enorm resultaatgericht en zal dan ook jou zo sturen dat we dat doel samen behalen. 

Voor wie is het traject geschikt?

Het programma is geschikt voor ondernemers die vastlopen in de groei van hun onderneming. Of dat nu is omdat je net begonnen bent met je bedrijf, of al jaren jouw onderneming hebt. Ik help ondernemers die startend zijn en ondernemers die een omzet van 100K draaien. De gemeenschappelijke deler is dat zij tegen onzekerheden bij zichzelf aanlopen waardoor hun onderneming niet groeit. Daar is dit programma geschikt voor. 

Hebben we vaste onderdelen die we behandelen?

Nee. Jouw persoonlijke groei precies wat het is: Persoonlijk. Net zoals jij een bepaalde gave hebt, heb ik de gave om binnen een paar minuten aan te voelen wat iemand nodig heeft. Aan de hand daarvan bouwen we de sessies op, zodat je altijd krijgt wat je nodig hebt.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag deelnemen aan het groeiprogramma? Stuur me dan ook een mail om een korte bel afspraak in te plannen. Dan kijken we samen even of het op dit moment de juiste stap is voor je.

tevredenheidsgarantie
beeldmerk your revolution

Wanneer mag ik je bellen?

Tijdens het kennismakingsgesprek ben ik vooral benieuwd naar jouw verhaal, stemmen we af of we een klik hebben en of dit het juiste programma voor je is.

Scroll naar top