fbpx

1:1 healingsessie

Doorbreek de (geld)blokkade die jou op dit moment ervan weerhoudt om jouw bedrijf te laten groeien en trek meer klanten en omzet aan.

Ben je ondernemer en dacht je dat het jou plezier, vrijheid en geld op zou leveren? Alleen merk je nu dat:

Je ergens wel heel erg in jezelf gelooft, maar er toch altijd spanningen in je lichaam optreedt als je een lancering doet. Je vraagt je stiekem af of je jouw producten / diensten wel moeiteloos weet te verkopen.

Je een zwaar gevoel van spanning in je buik voelt, een verhoogde hartslag krijgt of je nekspieren al aanspannen bij het idee aan jouw omzetdoelen.

Jij je nog wel eens afvraagt of mensen wel op jou zitten te wachten en wat jou nu uniek maakt, er is ten slotte al zoveel aanbod in het vakgebied waarin jij zit.

Jij regelmatig over je grenzen heen gaat. Je had met jezelf afgesproken niet meer in de avonden en weekenden te werken en dan echt tijd met je gezin te besteden, maar je betrapt jezelf erop dat je toch iedere keer die mail of dat appje van die (potentiële) klant beantwoordt.

Je altijd maar KEI hard aan het werken bent en ONWIJS veel moeite hebt om je rust te pakken.

Been there, done that!

Je bent niet de enige.

Dat je ingeschreven staat bij de KVK, betekent nog niet dat je ondernemer bent. Ondernemen is namelijk ook een vak. 

Je bent ongetwijfeld goed in dat wat je doet, alleen als jij al moeite hebt om geld te vragen voor jouw diensten of alles gratis doet omdat je ergens diep van binnen je het jezelf niet waard vindt om geld te ontvangen, wordt het lastig om lekker te kunnen leven van jouw onderneming.

Het probleem is dan ook niet dat je slecht bent in sales en marketing, het probleem is de manier waarop jij tegen geld verdienen en jezelf in de markt zetten aankijkt.

Veel ondernemers roepen ‘dat ze het niet voor het geld doen’, maar daar is niemand mee geholpen. Geld is de rode draad van jouw onderneming. Als jij dat al niet accepteert, hoe verwacht je dat jouw klanten dat doen?

En je kan er niets aan doen dat je nu op deze manier naar jezelf kijkt. Je bent zo geprogrammeerd door alle ervaringen die je in leven hebt opgedaan. De overtuigingen die jij t.o.v. sales, marketing en geld hebt, zijn waarschijnlijk niet eens jouw overtuigingen. Je hebt echter wel de potentie om deze cirkel te doorbreken. 

Jouw (money) mindset is eraan toe om een flinke update te krijgen. En dat kan alleen als je zowel met je gedachtes (mindset) als met jouw gevoel (energie) aan de slag gaat. 

En daar help ik je bij door middel van een 1-op-1 healingsessie.

Tijdens deze sessie duiken we samen in jouw huidige situatie om erachter te komen wat jou nu afremt om jouw onderneming te laten groeien en wat de stappen zijn om meer klanten en omzet aan te trekken.

Doordat we de wereld zien door een filter van belemmerende overtuigingen en slechts 5% van ons bewustzijn gebruiken is het lastig om zelf je blokkades op te sporen. Het grootste gedeelte van deze blokkades zit verstopt in je onderbewustzijn, waar we zelf mentaal moeilijk bij komen. 

Het is echter niet onmogelijk en daar kan ik je tijdens een 1-op-1 sessie middels speciale vraag en healingtechnieken mee helpen. Op die manier kun jij eindelijk losbreken uit je huidige situatie en zorg je ervoor dat jij zonder twijfels en vanuit (zelf)vertrouwen jouw bedrijf laat groeien. 

Wat houdt een 1-op-1 healingsessie in?

Deze sessie duurt 1,5 uur en uit ervaring weet ik dat we in 1,5 uur al enorme stappen kunnen nemen. Het is speciaal gericht op het wegnemen van mentale en energetische blokkades die jou tegenhouden om jouw onderneming te laten groeien en actiepunten om ermee aan de slag te gaan. 

Hoe gaat de sessie in z'n werk?

Van tevoren vul jij een vragenlijst in waarmee ik meer inzicht krijg over waar jij momenteel tegenaan loopt in de groei van jouw bedrijf. Ik vraag je bijvoorbeeld welke (onzekere) gedachtes je regelmatig hebt en waar je in jouw lichaam spanning voelt.

De dag van de sessie is aangebroken! De sessie vindt plaats via mijn online meeting ruimte Zoom. Jij zorgt ervoor dat je in een plek voor jezelf gevonden hebt, waar je bijvoorbeeld een lekker kopje thee hebt en het jezelf comfortabel kan maken. De meeste klanten vinden het fijn om te kunnen liggen tijdens de begeleide healing in de sessie. Het is aan te raden om oortjes of een koptelefoon bij je te hebben, omdat je tijdens de begeleide healing je helemaal kan overgeven aan mijn stem en wordt afgesloten van de geluiden buiten je.

Yes! We zijn er. In het begin is het altijd even spannend, want je weet wellicht niet wat je kan verwachten. Dus we beginnen rustig door met elkaar kennis te maken, waarbij ik op basis van de inzichten uit de vragenlijst benieuwd ben naar jouw persoonlijke verhaal. Jij vertelt mij in de eerste circa 30 minuten waar je tegenaan loopt om jouw bedrijf te laten groeien. En terwijl jij jouw verhaal vertelt, pik ik daar alvast thema's uit die ten grondslag liggen aan jouw zware gevoel van spanning in jouw lichaam.

Nadat jij helemaal comfortabel bent en jij op je gemak voelt, is het tijd voor het diepe energetische werk - dat wat ervoor zorgt dat het zware gevoel van spanning in je lichaam verminderd en de geldblokkade wordt doorbroken. Jij gaat lekker liggen met jouw ogen gesloten en legt jouw telefoon / laptop naast je neer, waardoor ik jou niet zie, maar jij mij wel hoort. Terwijl jij helemaal lekker comfortabel ligt, begeleid ik jou met mijn stem in een diepe trance. Ik breng je in een trance waarbij jouw brein in thèta staat komt. Dit is een staat waarin jij je ook verkeerd nét voordat je gaat slapen en net nadat je wakker wordt. Het is een staat waarin je tussen wakker zijn en slapen in zit, waarin je toegang krijgt tot jouw onderbewustzijn. Je kan alles horen en kan je achteraf alles herinneren. Ik stel tussendoor vragen aan je waar jij tussendoor gewoon antwoord op kan geven. Nadat je in deze thèta staat bent, neem ik je mee op reis. Ik begeleid je om onbewuste processen / ervaringen bewust te maken. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je jezelf ziet in je jongere jaren. Datgene wat bij jou naar boven komt zorgt er namelijk voor dat je nu een zwaar gevoel van spanning in je lichaam hebt welke de groei van jouw bedrijf blokkeert. De reis die je doormaakt is voor iedereen anders en voor iedereen persoonlijk. Ik werk intuïtief, waardoor je altijd krijgt wat jij écht nodig hebt.

Tijdens deze begeleide healing kan je van alles voelen in je lichaam. De druk in jouw buik of op jouw borst kan tijdens de sessie heviger worden. Dat is helemaal oké als dat gebeurt en is dat een goed teken. Het kan ook zijn dat je verdrietig wordt. Ook dat is helemaal oké. Jij hoeft verder tijdens de sessie niets te doen, behalve je over te geven aan mij en aan jouw gevoel. I'm here to guide you!

Na de begeleide healing heb je de ruimte om jouw ogen te openen en rustig bij te komen van de beleving die je net hebt gehad. In de laatste 20 - 30 minuten van de sessie bespreken we jouw ervaring. Naast dat jij van alles gevoeld en ervaren hebt, heb ik dat ook. Ik help je in het laatste gedeelte van deze sessie om verduidelijking en verheldering te krijgen van alles wat je hebt ervaren. Na deze sessie voel jij je lichter in je lichaam en heb je meer rust in je hoofd.

Aan het einde van de sessie krijg je van mij nog persoonlijke opdrachten en oefeningen mee. Het is aan te raden om na de sessie ruimte in jouw agenda te houden waar je tijd voor jezelf kan nemen om te relaxen.

De investering van de 1-op-1 sessie bedraagt 188 euro exclusief 21% BTW.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Dankjewel Renee. Wat een fijne healing! Echt wat een MEGA inzicht heeft dit mij gegeven. Ik had nooit verwacht dat dit nog diep binnenin mij speelde! Ook de shift die daarna gelijk plaats vond. Echt zo dankbaar! Vandaag gelijk 2 financiële positieve gebeurtenissen mogen ervaren 🙂 Echt heel erg bedankt!! Deze healing is echt een aanrader!! Liefs Aurora”

Aurora Kromhout van der Meer, Lichtwerkers coach

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

”Renee heeft me tijdens een sessie inzichten gegeven in blokkades en me geholpen deze los te laten. En het effect was direct zichtbaar en vooral voelbaar. Renee is een heel unieke vrouw met een heel goed gebalanceerde mannelijke (daadkracht) als vrouwelijke (kwetsbare) energie. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Echt een super topper deze vrouw ! Bedankt Renee <3”

Peter Snauwaert

”Ik heb een healing van Renee mogen ontvangen en wat was het een bijzondere ervaring! Ik voelde al een tijd dat ik iets op te ruimen had in mezelf. Ik kon best vastlopen op de ‘ik ben niet goed genoeg’ overtuiging. Bij Renee voelde het direct vertrouwd. Ze weet heel goed een safe heaven te creëren.

Wat me enorm aantrok van de healing is dat het echt een begeleide visualisatie healing is. Het is niet zo dat ze een muziekje op zet en vervolgens in het onzichtbare dingen oplost. Het is bijna een tastbare praktische healing.

De dagen na de healing kreeg ik, hoe kan het ook anders, direct challenges op mijn pad die ik vanuit mijn ‘nieuwe ik’ mocht oplossen. En dat lukte! Niet altijd leuk, maar wel goed haha!

Ik vond het ook waanzinnig bijzonder hoe Renee precies de juiste dingen zei en voelde. We gingen in de visualisatie samen op reis. En ze koos precies de omgeving wat mijn fantasie omgeving is: een oerwoud met een mooie waterval.

Het hoogtepunt van de healing was dat ik letterlijk mijn ziel terug in mijn lichaam voelde komen. Bijzonder dat Renee dit ook letterlijk mee voelde!

Ik raad het iedereen aan en eigenlijk moet je het elke maand gewoon doen als onderhoud van je geest.”

Phil van Son, Business & Life Coach

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen

Doorbreek jouw (geld)blokkade en ga weer KEI hard AAN op jouw onderneming

Doorbreek het patroon en krijg een boost in zelfvertrouwen en energie!

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het in zijn werk?

Na betaling ontvang je van mij binnen 5 minuten een mail met alle praktische informatie en de link naar mijn agenda, zodat jij direct jouw healingsessie met mij kan inplannen. 

Moet ik iets voorbereiden?

Ik vraag je van tevoren om een vragenlijst in te vullen zodat ik al kan inschatten waar de grootste blokkade bij je zit. Het enige wat je hoeft voor te bereiden is dat jij er bent en je open staat voor je gevoel. That’s it! 

Wat is de investering?

De investering voor de Helderheid sessie is 188 euro exclusief BTW (227,48 euro inclusief BTW).

tevredenheidsgarantie
Scroll naar top