fbpx

1:1 healingsessie

Doorbreek de (geld)blokkade die jou op dit moment ervan weerhoudt om jouw bedrijf te laten groeien en trek meer klanten en omzet aan.

Ben je ondernemer en dacht je dat het jou plezier, vrijheid en geld op zou leveren? Alleen merk je nu dat:

Het woord sales je al kriebels geeft. Je ziet er tegenop op een aanbod te doen en als je een aanbod doet doe je dat me zo'n stemmetje waarbij je jezelf afvraagt: ''Heeft diegene het er wel voor over?''& ''Gaat diegene dit bedrag wel aan mij betalen?''.

Je een zwaar gevoel van spanning in je buik voelt, een verhoogde hartslag krijgt of je nekspieren al aanspannen bij het idee om klanten en geld aan te trekken.

Jouw potentiële klanten vaak over het aanbod na moeten denken en daarna aangeven 'dat ze het geld toch niet hebben'.

Jij je afvraagt of mensen er wel op jou zitten te wachten, er is ten slotte al zoveel aanbod in het vakgebied waarin jij zit.

Jij je regelmatig afvraagt of je de juiste keuzes maakt. Zelfs na een koopbeslissing twijfel je nog of je de investering wel had moeten maken

Je heel graag wil geloven en erop wil vertrouwen dat er altijd genoeg geld voor je is, maar als je aan geld en sales denkt geeft dat je eerder een opgejaagd gevoel in je lijf en onrust in je hoofd.

Been there, done that!

Je bent niet de enige.

Dat je ingeschreven staat bij de KVK, betekent nog niet dat je ondernemer bent. Ondernemen is namelijk ook een vak. 

Je bent ongetwijfeld goed in dat wat je doet, alleen als jij al moeite hebt om geld te vragen voor jouw diensten of alles gratis doet omdat je ergens diep van binnen je het jezelf niet waard vindt om geld te ontvangen, wordt het lastig om lekker te kunnen leven van jouw onderneming.

Het probleem is dan ook niet dat je slecht bent in sales en marketing, het probleem is de manier waarop jij tegen geld verdienen en jezelf in de markt zetten aankijkt.

Veel ondernemers roepen ‘dat ze het niet voor het geld doen’, maar daar is niemand mee geholpen. Geld is de rode draad van jouw onderneming. Als jij dat al niet accepteert, hoe verwacht je dat jouw klanten dat doen?

En je kan er niets aan doen dat je nu op deze manier naar jezelf kijkt. Je bent zo geprogrammeerd door alle ervaringen die je in leven hebt opgedaan. De overtuigingen die jij t.o.v. sales, marketing en geld hebt, zijn waarschijnlijk niet eens jouw overtuigingen. Je hebt echter wel de potentie om deze cirkel te doorbreken. 

Jouw (money) mindset is eraan toe om een flinke update te krijgen. En dat kan alleen als je zowel met je gedachtes (mindset) als met jouw gevoel (energie) aan de slag gaat. 

En daar help ik je bij door middel van een 1-op-1 healingsessie.

Tijdens deze sessie duiken we samen in jouw huidige situatie om erachter te komen wat jou nu afremt om jouw onderneming te laten groeien en wat de stappen zijn om meer klanten en omzet aan te trekken.

Doordat we de wereld zien door een filter van belemmerende overtuigingen en slechts 5% van ons bewustzijn gebruiken is het lastig om zelf je blokkades op te sporen. Het grootste gedeelte van deze blokkades zit verstopt in je onderbewustzijn, waar we zelf mentaal moeilijk bij komen. 

Het is echter niet onmogelijk en daar kan ik je tijdens een 1-op-1 sessie middels speciale vraag en healingtechnieken mee helpen. Op die manier kun jij eindelijk losbreken uit je huidige situatie en zorg je ervoor dat jij zonder twijfels en vanuit (zelf)vertrouwen jouw bedrijf laat groeien. 

Wat houdt een 1-op-1 healingsessie in?

Deze sessie duurt 1,5 uur en uit ervaring weet ik dat we in 1,5 uur al enorme stappen kunnen nemen. Het is speciaal gericht op het wegnemen van mentale en energetische blokkades die jou tegenhouden om jouw onderneming te laten groeien en actiepunten om ermee aan de slag te gaan. 

Hoe gaat de sessie in z'n werk?

Van tevoren vul jij een vragenlijst in waarmee ik meer inzicht krijg over waar jij momenteel tegenaan loopt in de groei van jouw bedrijf. Ik vraag je bijvoorbeeld welke (onzekere) gedachtes je regelmatig hebt en waar je in jouw lichaam spanning voelt.

De dag van de sessie is aangebroken! De sessie vindt plaats via mijn online meeting ruimte Zoom. Jij zorgt ervoor dat je in een plek voor jezelf gevonden hebt, waar je bijvoorbeeld een lekker kopje thee hebt en het jezelf comfortabel kan maken. De meeste klanten vinden het fijn om te kunnen liggen tijdens de begeleide healing in de sessie. Het is aan te raden om oortjes of een koptelefoon bij je te hebben, omdat je tijdens de begeleide healing je helemaal kan overgeven aan mijn stem en wordt afgesloten van de geluiden buiten je.

Yes! We zijn er. In het begin is het altijd even spannend, want je weet wellicht niet wat je kan verwachten. Dus we beginnen rustig door met elkaar kennis te maken, waarbij ik op basis van de inzichten uit de vragenlijst benieuwd ben naar jouw persoonlijke verhaal. Jij vertelt mij in de eerste circa 30 minuten waar je tegenaan loopt om jouw bedrijf te laten groeien. En terwijl jij jouw verhaal vertelt, pik ik daar alvast thema's uit die ten grondslag liggen aan jouw zware gevoel van spanning in jouw lichaam.

Nadat jij helemaal comfortabel bent en jij op je gemak voelt, is het tijd voor het diepe energetische werk - dat wat ervoor zorgt dat het zware gevoel van spanning in je lichaam verminderd en de geldblokkade wordt doorbroken. Jij gaat lekker liggen met jouw ogen gesloten en legt jouw telefoon / laptop naast je neer, waardoor ik jou niet zie, maar jij mij wel hoort. Terwijl jij helemaal lekker comfortabel ligt, begeleid ik jou met mijn stem in een diepe trance. Ik breng je in een trance waarbij jouw brein in thèta staat komt. Dit is een staat waarin jij je ook verkeerd nét voordat je gaat slapen en net nadat je wakker wordt. Het is een staat waarin je tussen wakker zijn en slapen in zit, waarin je toegang krijgt tot jouw onderbewustzijn. Je kan alles horen en kan je achteraf alles herinneren. Ik stel tussendoor vragen aan je waar jij tussendoor gewoon antwoord op kan geven. Nadat je in deze thèta staat bent, neem ik je mee op reis. Ik begeleid je om onbewuste processen / ervaringen bewust te maken. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je jezelf ziet in je jongere jaren. Datgene wat bij jou naar boven komt zorgt er namelijk voor dat je nu een zwaar gevoel van spanning in je lichaam hebt welke de groei van jouw bedrijf blokkeert. De reis die je doormaakt is voor iedereen anders en voor iedereen persoonlijk. Ik werk intuïtief, waardoor je altijd krijgt wat jij écht nodig hebt.

Tijdens deze begeleide healing kan je van alles voelen in je lichaam. De druk in jouw buik of op jouw borst kan tijdens de sessie heviger worden. Dat is helemaal oké als dat gebeurt en is dat een goed teken. Het kan ook zijn dat je verdrietig wordt. Ook dat is helemaal oké. Jij hoeft verder tijdens de sessie niets te doen, behalve je over te geven aan mij en aan jouw gevoel. I'm here to guide you!

Na de begeleide healing heb je de ruimte om jouw ogen te openen en rustig bij te komen van de beleving die je net hebt gehad. In de laatste 20 - 30 minuten van de sessie bespreken we jouw ervaring. Naast dat jij van alles gevoeld en ervaren hebt, heb ik dat ook. Ik help je in het laatste gedeelte van deze sessie om verduidelijking en verheldering te krijgen van alles wat je hebt ervaren. Na deze sessie voel jij je lichter in je lichaam en heb je meer rust in je hoofd.

Aan het einde van de sessie krijg je van mij nog persoonlijke opdrachten en oefeningen mee. Het is aan te raden om na de sessie ruimte in jouw agenda te houden waar je tijd voor jezelf kan nemen om te relaxen.

De investering van de 1-op-1 sessie bedraagt 150 euro exclusief 21% BTW.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Dankjewel Renee. Wat een fijne healing! Echt wat een MEGA inzicht heeft dit mij gegeven. Ik had nooit verwacht dat dit nog diep binnenin mij speelde! Ook de shift die daarna gelijk plaats vond. Echt zo dankbaar! Vandaag gelijk 2 financiële positieve gebeurtenissen mogen ervaren 🙂 Echt heel erg bedankt!! Deze healing is echt een aanrader!! Liefs Aurora”

Aurora Kromhout van der Meer, Lichtwerkers coach

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

”Renee heeft me tijdens een sessie inzichten gegeven in blokkades en me geholpen deze los te laten. En het effect was direct zichtbaar en vooral voelbaar. Renee is een heel unieke vrouw met een heel goed gebalanceerde mannelijke (daadkracht) als vrouwelijke (kwetsbare) energie. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Echt een super topper deze vrouw ! Bedankt Renee <3”

Peter Snauwaert

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Transformatie Coach

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen

Doorbreek jouw geldblokkade en geef weer gas op jouw onderneming

Doorbreek het patroon en krijg een boost in zelfvertrouwen en energie!

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik voor de 1-op-1 sessie terecht?

Binnen twee weken nadat je hebt aangegeven om kennis te maken door middel van een match gesprek.  

Wat is de investering?

De investering voor de Helderheid sessie is 150 euro exclusief BTW (181,50 euro inclusief BTW).

Waarom vindt er een match gesprek plaats voordat de sessie plaatsvindt?

Ik vind het belangrijk dat we allebei de meeste waarde uit de sessie halen. Daarom bel ik altijd met mijn klanten voordat ik ze toelaat in een sessie of programma. Tijdens het gratis match gesprek ben ik benieuwd naar jouw verhaal en wat je heeft doen besluiten om deze sessie aan te vragen. Soms kom ik tot de conclusie dat mijn sessie niet het geschikte middel is en stuur ik mensen door naar iemand anders. Zelf is het namelijk lastig om te bepalen wat we écht nodig hebben. Daarnaast is voor mij de persoonlijke klik belangrijk. 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag gelijk een kennismakingsgesprek inplannen in mijn agenda? Dat kan via mijn planningstool https://your-revolution.reservio.com door de dienst ‘Kennismakingsgesprek’ aan te klikken. 

tevredenheidsgarantie
beeldmerk your revolution

Wanneer mag ik je bellen?

Tijdens het kennismakingsgesprek ben ik vooral benieuwd naar jouw verhaal, stemmen we af of we een klik hebben en of de sessie het juiste middel voor je is.

Scroll naar top