fbpx

1:1 (healing) sessie

Doorbreek de geldblokkade die jou er op dit moment van weerhoudt om meer klanten en omzet aan te trekken.

Ben je ondernemer en dacht je dat het jou plezier, vrijheid en geld op zou leveren? Alleen merk je nu dat:

Je vaak nee te horen krijgt omdat mensen geen geld hebben of jouw aanbod te duur vinden.

Jij je afvraagt of mensen er wel op jou zitten te wachten, er is ten slotte al zoveel aanbod in het vakgebied waarin jij zit.

Het woord sales je al kriebels geeft. Je ziet er tegenop op een aanbod te doen en als je een aanbod doet doe je dat me zo'n stemmetje waarbij je jezelf afvraagt: ''Heeft diegene het er wel voor over?''& ''Gaat diegene dit bedrag wel aan mij betalen?''.

Jij je regelmatig afvraagt of je de juiste keuzes maakt. Zelfs na een koopbeslissing twijfel je nog of je de investering wel had moeten maken

Je het idee hebt dat geld jou in de steek laat.

Jij je laat overspoelen door al het gratis aanbod. Je hebt inmiddels alle gratis challenges, webinars en e-books gevolgd en bekeken. Het dacht je helderheid en rust te geven, alleen het brengt je alleen maar meer chaos.

Je twijfelt of je wel de juiste dingen doet. Niks wat je tot dusver hebt gedaan is echt je passie. Hierdoor kan geld ook moeilijk naar je toestromen. Ik geloof zelf dat je hiermee een blokkade op geld zet en dat je het alleen in overvloed kunt verdienen als je het doet met je passie.

Been there, done that!

Je bent niet de enige.

Dat je ingeschreven staat bij de KVK, betekent nog niet dat je ondernemer bent. Ondernemen is namelijk ook een vak. 

Je bent ongetwijfeld goed in dat wat je doet, alleen als niemand van jouw bestaan af weet wordt het lastig om lekker te kunnen leven van jouw onderneming.

Het probleem is dan ook niet dat je slecht bent in sales en marketing, het probleem is de manier waarop jij tegen geld verdienen en jezelf in de markt zetten aankijkt.

Veel ondernemers roepen ‘dat ze het niet voor het geld doen’, maar daar is niemand mee geholpen. Geld is de rode draad van jouw onderneming. Als jij dat al niet accepteert, hoe verwacht je dat jouw klanten dat doen?

En je kan er niets aan doen dat je nu op deze manier naar jezelf kijkt. Je bent zo geprogrammeerd door alle ervaringen die je in leven hebt opgedaan. De overtuigingen die jij t.o.v. sales, marketing en geld hebt, zijn waarschijnlijk niet eens jouw overtuigingen. Je hebt echter wel de potentie om deze cirkel te doorbreken. 

Jouw (money) mindset is eraan toe om een flinke update te krijgen.

En daar help ik je bij door middel van een 1-op-1 (healing) sessie.

Tijdens deze sessie duiken we samen in jouw huidige situatie en geef ik je alle handvatten om erachter te komen wat jou nu afremt om jouw onderneming te laten groeien en wat de stappen zijn om meer klanten en omzet aan te trekken.

Doordat we de wereld zien door een filter van belemmerende overtuigingen en slechts 5% van ons bewustzijn gebruiken is het lastig om zelf je blokkades op te sporen. Het grootste gedeelte van deze blokkades zit verstopt in je onderbewustzijn, waar we zelf mentaal moeilijk bij komen. 

Het is echter niet onmogelijk en daar kan ik je tijdens een 1-op-1 sessie middels speciale vraag en healingtechnieken mee helpen. Op die manier kun jij eindelijk losbreken uit je huidige situatie en transformeren we het rempedaal naar een gaspedaal. 

Wat houdt een 1-op-1 sessie in?

Deze sessie duurt 1,5 uur en uit ervaring weet ik dat we in 1,5 uur al enorme stappen kunnen nemen. Het is speciaal gericht op het wegnemen van mentale en energetische blokkades die jou tegenhouden om jouw onderneming te laten groeien en actiepunten om ermee aan de slag te gaan. 

Hoe gaat de sessie in z'n werk?

Van tevoren vul jij een vragenlijst in waarmee ik meer inzicht krijg over jouw huidige situatie. Zo kan jij je ook alvast (mentaal) voorbereiden doordat jij je bewust wordt van je gedachtes.

Ik bereid de sessie voor waarbij ik jouw antwoorden heb geanalyseerd. Jouw antwoorden op de vragen gebruik is als handvat voor de sessie. Net zoals jij een gave hebt, heb ik een gave om tijdens mijn coaching binnen no-time te zien waar jouw geldblokkades en blinde vlekken zitten en wat jou afremt om werkelijk te kunnen groeien met jouw onderneming. De sessie wordt dus opgebouwd aan de hand van wat jij op dat moment nodig hebt. Door begeleide healingtechnieken neem ik je mee om jouw momenteel grootste blokkade op te heffen.

Aan het einde van de sessie voel jij je lichter, heb je een helder hoofd en voel jij meer ruimte in jouw lijf om klanten en omzet aan te trekken. Je krijgt concrete opdrachten en oefeningen mee om zelf mee aan de slag te gaan.

De sessie vindt plaats via Zoom. Een online meetingruimte.

De investering van de 1-op-1 sessie bedraagt 150 euro exclusief 21% BTW.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Ondernemer

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

”De sessie heeft me echt verder geholpen. Ik voel me nu, een paar uur na het gesprek, nog steeds enorm goed. Alsof er nieuwe energie door mij heen stroomt. Ik heb meer rust… Ik weet gewoon nu al zeker dat deze sessie me de aankomende tijd verder gaat helpen in mijn zoektocht. Precies wat ik nodig had, op precies het goede moment. Renee, je bent enorm getalenteerd en ik zou iedereen willen aanraden kennis met je te maken en te ervaren wat ik heb ervaren. Enorm bedankt.’’

tessa van eck

Tessa van Eck – Socio Therapeut

“Renee heb ik leren kennen bij mijn huidige baan. Het viel me direct al op hoe snel Renee ziet hoe dat iets in elkaar zit en analyseert wat ervoor nodig is om mensen te laten groeien. Ik raakte steeds vaker in gesprek met haar en ben op een gegeven moment haar werkboek HET ROER OM! gaan volgen. Ik kende mezelf al best goed en ondanks dat kreeg ik nieuwe inzichten over mezelf die ik gelijk wist toe te passen in de praktijk. Ik besloot om een coaching traject bij Renee te volgen en daar ben ik iedere dag nog blij mee. Ze heeft precies de juiste verhouding tussen goede vragen stellen en vertellen hoe dat het in elkaar zit. Wat bovendien ook opvallend is, is dat Renee binnen een paar vragen bij de kern is. Iets waar je zelf nog niet eerder over had nagedacht weet ze aan te tippen. Je merkt dat Renee het beste met je voor heeft en dat maakt de samenwerking prettig.”

nienke snijders

Nienke Snijders, Field Coach

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen

Doorbreek jouw mentale blokkades en geef weer gas op jouw onderneming

Doorbreek het patroon en krijg een boost in energie!

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik voor de 1-op-1 sessie terecht?

Binnen twee weken nadat je hebt aangegeven om kennis te maken door middel van een match gesprek.  

Wat is de investering?

De investering voor de Helderheid sessie is 150 euro exclusief BTW (181,50 euro inclusief BTW).

Waarom vindt er een match gesprek plaats voordat de sessie plaatsvindt?

Ik vind het belangrijk dat we allebei de meeste waarde uit de sessie halen. Daarom bel ik altijd met mijn klanten voordat ik ze toelaat in een sessie of programma. Tijdens het gratis match gesprek ben ik benieuwd naar jouw verhaal en wat je heeft doen besluiten om deze sessie aan te vragen. Soms kom ik tot de conclusie dat mijn sessie niet het geschikte middel is en stuur ik mensen door naar iemand anders. Zelf is het namelijk lastig om te bepalen wat we écht nodig hebben. Daarnaast is voor mij de persoonlijke klik belangrijk. 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag gelijk een kennismakingsgesprek inplannen in mijn agenda? Dat kan via mijn planningstool https://your-revolution.reservio.com door de dienst ‘Kennismakingsgesprek’ aan te klikken. 

tevredenheidsgarantie
beeldmerk your revolution

Wanneer mag ik je bellen?

Tijdens het kennismakingsgesprek ben ik vooral benieuwd naar jouw verhaal, stemmen we af of we een klik hebben en of de sessie het juiste middel voor je is.

Scroll naar top