fbpx

1-op-1 Transformatie sessie

Transformeer het negatieve stemmetje naar een gevoel van vertrouwen en breek door je glazen plafond

Ben jij coach / healer en wil je niets liever dan een impact maken en bijdragen aan een nieuwe, verlichte wereld? Alleen merk je nu dat:

Je continu aan het twijfelen bent. Je twijfelt of je aanbod wel goed genoeg is en wel aan zal slaan bij klanten, je twijfelt over of jouw social media posts wel goed genoeg zijn, en je twijfelt ook over jezelf of je wel goed genoeg bent.

Je ook wel eens afvraagt 'wie ben ik nou' en 'wie zit er op mij te wachten?' Ondanks dat je rationeel weet dat je echt wel waarde biedt aan klanten blijf je met knagend gevoel zitten in je buik of het wel echt zo is.

Je kijkt regelmatig rond voor nieuwe cursussen en opleidingen in de hoop dat dit je wel een beter gevoel over jezelf geeft. Maar het biedt je tot op heden alleen nog meer kennis.

Je geneigd bent om lage prijzen te vragen voor je diensten, om het toegankelijk te maken voor mensen om een dienst af te nemen. Maar eerlijk: überhaupt prijzen bepalen en hardop benoemen geeft je al een brok in je keel een hart dat sneller klopt.

Let's change the feeling!

Hallo wet van de aantrekkingskracht!

Het leven is één groot schoolsysteem, waarbij we bedoeld zijn om lessen te leren. Als coach / healer weet jij dat als geen ander. Het ondernemerschap legt in een sneltreinvaart jouw lessen bloot. 

Op het moment dat jij dezelfde situatie blijft aantrekken in je bedrijf, of dat nu gaat dat je echt nét iedere keer financieel rond komt of dat klanten keer op keer over jouw grenzen heen lijken te gaan, dan is er nog een les te leren. 

En leuk of niet: als coach / healer zijn we op aarde om bij te dragen aan een verlichte, nieuwe wereld. Maar dat komt met weerstand. En die weerstand zit opgeslagen in je lijf. Als jij je bedrijf naar het volgende niveau wil tillen, dan mag je niet alleen praktisch aan de slag gaan met je bedrijf, maar ook op energetisch vlak.

En dat is waar ik je mee help tijdens een transformatie sessie! Ik help je tijdens deze sessie om de oorzaak van jouw patroon op te sporen en energetisch te doorbreken, zodat je ook een andere realiteit kunt aantrekken en door kunt naar het volgende niveau. 

En daar help ik je bij door middel van een 1-op-1 Transformatie sessie

Tijdens deze sessie duiken we samen in jouw huidige situatie om erachter te komen wat jou op dit moment de barrière is die jou ervan weerhoudt om impact te maken met jouw bedrijf. We gaan zowel gevoelsmatig als praktisch aan de slag. 

Wat houdt een Transformatie sessie in?

Tijdens een transformatie sessie heb je een week lang een kort lijntje met mij. We starten met een healing sessie van 1,5 uur waarin we de oorzaak van het negatieve stemmetje opzoeken en energetisch (gevoelsmatig) transformeren. Deze healing maakt gevoelsmatig veel bij je los en werkt na de sessie bij je door.

In de 7 dagen na de sessie heb je een kort lijntje met mij om ervoor te zorgen dat de verandering die jij van binnen hebt gemaakt ook wordt vertaalt naar concrete acties in je bedrijf. Alleen met actie resultaat. In deze 7 dagen heb je ook nog een integratie call van een 0,5 uur. 

Hoe gaat de sessie exact in z'n werk?

De dag van de healing sessie is aangebroken en daarmee de start van jouw transformatie week! De sessie vindt plaats via mijn online meeting ruimte Zoom. Jij zorgt ervoor dat je in een plek voor jezelf gevonden hebt, waar je bijvoorbeeld een lekker kopje thee hebt en het jezelf comfortabel kan maken. De meeste klanten vinden het fijn om te kunnen liggen tijdens de begeleide healing in de sessie. Het is aan te raden om oortjes of een koptelefoon bij je te hebben, omdat je tijdens de begeleide healing je helemaal kan overgeven aan mijn stem en wordt afgesloten van de geluiden buiten je.

Yes! We zijn er. In het begin is het altijd even spannend. We beginnen de sessie door in te zoomen op waarop je vast loopt om je bedrijf te laten groeien. En terwijl jij je verhaal vertelt voel ik wat het kern thema is waar we mee gaan werken.

Nadat ik exact heb gevoeld wat de echte saboteur is, is het tijd voor het diepe energetische werk - dat wat ervoor zorgt dat het negatieve stemmetje wordt getransformeerd in je lijf. Jij gaat lekker liggen met jouw ogen gesloten en legt jouw telefoon / laptop naast je neer, waardoor ik jou niet zie, maar jij mij wel hoort. Terwijl jij helemaal lekker comfortabel ligt, begeleid ik jou met mijn stem in een diepe trance. Ik breng je in een trance waarbij jouw brein in thèta staat komt. Dit is een staat waarin jij je ook verkeerd nét voordat je gaat slapen en net nadat je wakker wordt. Het is een staat waarin je tussen wakker zijn en slapen in zit, waarin je toegang krijgt tot jouw onderbewustzijn. Je kan alles horen en kan je achteraf alles herinneren. Ik stel tussendoor vragen aan je waar jij tussendoor gewoon antwoord op kan geven. Nadat je in deze thèta staat bent, neem ik je mee op reis. Ik begeleid je om onbewuste processen / ervaringen bewust te maken. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je jezelf ziet in je jongere jaren. Datgene wat bij jou naar boven komt zorgt er namelijk voor dat je nu een zwaar gevoel van spanning in je lichaam hebt welke de groei van jouw bedrijf blokkeert. De reis die je doormaakt is voor iedereen anders en voor iedereen persoonlijk. Ik werk intuïtief, waardoor je altijd krijgt wat jij écht nodig hebt.

Tijdens deze begeleide healing kan je van alles voelen in je lichaam. De druk in jouw buik of op jouw borst kan tijdens de sessie heviger worden. Dat is helemaal oké als dat gebeurt en is dat een goed teken. Het kan ook zijn dat je verdrietig, boos of gefrustreerd wordt. Ook dat is helemaal de bedoeling. We doen op dat moment alles wat ervoor nodig is om die spanning in je lijf weg te nemen. Ik begeleid je in wat daarvoor nodig is.

Na de begeleide healing heb je de ruimte om jouw ogen te openen en rustig bij te komen van de beleving die je net hebt gehad. We bespreken jouw ervaring en hoe je je voelt. Naast dat jij van alles gevoeld en ervaren hebt, heb ik dat ook. Ik help je in het laatste gedeelte van deze sessie om verduidelijking en verheldering te krijgen van alles wat je hebt ervaren. De sessie heeft veel energie losgemaakt. Het kan zijn dat je je lichter voelt en meer energie ervaart. Het kan ook zijn dat je hoofdpijn krijgt. Ook dat hoort erbij. Er is veel energie vrijgekomen die in de dagen na de sessie letterlijk mag indalen van je hoofd naar je lijf.

Na de healing sessie neem jij ruimte voor jezelf om de energie in te laten dalen. De dagen erna werkt de sessie door, wat inhoudt dat je je vermoeid kan voelen of situaties aantrekt in je bedrijf / leven die aansluiten op het thema waar we mee gewerkt hebben in de healing. Jij mag je vragen via Whatsapp stellen gedurende de 7 dagen na de sessie. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op. Dit is echt een stukje after-care.

In deze 7 dagen hebben we ook nog een integratie call van 30 minuten. Deze sessie vindt ook plaats via Zoom. Tijdens deze call kan je jouw vragen stellen en denk ik nog met je mee wat er praktisch gezien voor nodig is om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

De investering van de Transformatie sessie bedraagt 299 euro exclusief 21% BTW.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Dankjewel Renee. Wat een fijne healing! Echt wat een MEGA inzicht heeft dit mij gegeven. Ik had nooit verwacht dat dit nog diep binnenin mij speelde! Ook de shift die daarna gelijk plaats vond. Echt zo dankbaar! Vandaag gelijk 2 financiële positieve gebeurtenissen mogen ervaren 🙂 Echt heel erg bedankt!! Deze healing is echt een aanrader!! Liefs Aurora”

Aurora Kromhout van der Meer, Lichtwerkers coach

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

”Renee heeft me tijdens een sessie inzichten gegeven in blokkades en me geholpen deze los te laten. En het effect was direct zichtbaar en vooral voelbaar. Renee is een heel unieke vrouw met een heel goed gebalanceerde mannelijke (daadkracht) als vrouwelijke (kwetsbare) energie. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Echt een super topper deze vrouw ! Bedankt Renee <3”

Peter Snauwaert

”Ik heb een healing van Renee mogen ontvangen en wat was het een bijzondere ervaring! Ik voelde al een tijd dat ik iets op te ruimen had in mezelf. Ik kon best vastlopen op de ‘ik ben niet goed genoeg’ overtuiging. Bij Renee voelde het direct vertrouwd. Ze weet heel goed een safe heaven te creëren.

Wat me enorm aantrok van de healing is dat het echt een begeleide visualisatie healing is. Het is niet zo dat ze een muziekje op zet en vervolgens in het onzichtbare dingen oplost. Het is bijna een tastbare praktische healing.

De dagen na de healing kreeg ik, hoe kan het ook anders, direct challenges op mijn pad die ik vanuit mijn ‘nieuwe ik’ mocht oplossen. En dat lukte! Niet altijd leuk, maar wel goed haha!

Ik vond het ook waanzinnig bijzonder hoe Renee precies de juiste dingen zei en voelde. We gingen in de visualisatie samen op reis. En ze koos precies de omgeving wat mijn fantasie omgeving is: een oerwoud met een mooie waterval.

Het hoogtepunt van de healing was dat ik letterlijk mijn ziel terug in mijn lichaam voelde komen. Bijzonder dat Renee dit ook letterlijk mee voelde!

Ik raad het iedereen aan en eigenlijk moet je het elke maand gewoon doen als onderhoud van je geest.”

Phil van Son, Business & Life Coach

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen

Laten we samen het patroon doorbreken en bewegen van continue twijfel naar een rotsvast vertrouwen

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het in zijn werk?

Na betaling ontvang je van mij binnen 5 minuten een mail met alle praktische informatie en de link naar mijn agenda, zodat jij direct jouw healingsessie met mij kan inplannen. 

Moet ik iets voorbereiden?

Het belangrijkste van deze sessie is dat jij er bent. Het is fijn om voor de healing sessie een lekker plekje voor jezelf te maken op de bank of op bed waar je even niet gestoord kan worden. 

Wat is de investering?

De investering voor de Helderheid sessie is 299 euro exclusief BTW (361,79 euro inclusief BTW).

tevredenheidsgarantie
Scroll naar top