fbpx

1:1 Mentorship

In 6 maanden meer rust in je hoofd, ruimte in je agenda en next level impact op je klanten

Ik heb in mijn agenda ruimte voor een handjevol 1:1 Mentorship voor de Impact makers onder de ondernemers. Dit is iets voor jou als jij:

Jouw bedrijf al overvloedig stroomt. Je zit op 30K+ per maand of draait consistent 10K+ per maand en hebt flinke groei ambities. Je ervaart financiële vrijheid alleen merkt dat de mentale vrijheid je nog niet gegund is. Je bent met je hoofd altijd in je mailbox en bij je to-do's en hebt moeite om echt te genieten van je onderneming / je leven.

Nu je een steeds hogere omzet draait voelt het soms alsof alles versterkt op je af komt. Je oude belemmeringen - waarvan je dacht dat je ze al doorbroken had - steken opeens weer de kop op en het lijkt soms zelfs alsof ze harder schreeuwen dan hiervoor.

Je bedrijf zo snel groeit dat je jezelf verliest in alle to-do's. Je werkt met een team samen en je merkt dat je niet meer weet wat je nu wel uitbesteedt hebt en wat niet en je hebt moeite met taken los te laten. Want wat nu als het niet goed gebeurt en er fouten worden maakt?

Je ergens heel blij bent met de groei van je bedrijf maar het voelt ook enorm eenzaam. Je weet dat je bij de minderheid hoort als het gaat om een bedrijf laten groeien en je hebt vaak het idee dat je niet begrepen wordt in waar je persoonlijk tegenaan loopt. 'Je hebt het toch goed voor elkaar'. En die uitspraken vreten je wat meer op.

Hoe graag je ook impact maakt met je bedrijf, je merkt ook dat je soms de fun en het plezier mist in het leven. En die wil je terug.

Van chaos terug naar de rust

Je wil rust in je hoofd en ruimte in je agenda

De impact maken waar je naar verlangde, dat lukt al aardig. Maar nu komt de volgende uitdaging: rust in je hoofd en ruimte in je agenda zodat je ook kan genieten van de successen die je boekt bij je klanten als die van jezelf.

Je hebt meerdere keren geprobeerd om meer rust in je agenda te brengen maar elke keer creëer je op de een of andere manier weer een agenda die voller is dan je zou willen. 

Voor het creëeren van meer rust en ruimte is in principe niet zoveel nodig.

Sterker nog, waarschijnlijk maak je het jezelf te moeilijk, te zwaar en heb je het idee dat je bedrijf niet meer draait als jij er niet mee bezig bent.

Je verdient het om naast een succesvol bedrijf en ondernemer ook succesvol mens te zijn. Wat betekent: dat je volledig mag en kan genieten waarvoor het leven bedoeld is: Leven, plezier maken en leuke dingen doen. 

Laat mij je helpen om rust terug te brengen in de chaos en ruimte in je agenda te creëeren, zodat jij vanuit veel meer rust, vertrouwen en levensplezier je missie uitvoert en leeft. 

1:1 Mentorship

Voor een selecte groep ondernemers bied ik een 6 maanden 1:1 Mentorship aan waarin je een kort lijntje met mij hebt. We zitten samen in een bubbel zonder afleiding van masterclasses, live dagen en andere dingen. It’s just you and me. Zodat we de rust en ruimte creëeren in je agenda en jij next level impact maakt op je klanten. 

Het mentorship start in overleg en bevat:

Een Kick-off van 2 uur bij mij thuis of via Zoom. We duiken in je bedrijf en je privé leven om de ruis weg te halen die je nu in de weg staat om volledig te kunnen genieten van het ondernemerschap en jouw leven.

Je hebt de komende 6 maanden nog 6 x een 1:1 sessie van 1 uur met mij via Zoom.

Tijdens de 6 maanden heb je een kort lijntje met mij via whatsapp / de mail. Ik reageer op al jouw vragen binnen 24 uur van maandag t/m vrijdag. En gedurende de 6 maanden krijg ik ook intuïtief downloads voor je door die ik met je zal delen zodat je echt voelt 'we doen het samen.' I've got you

Laat me je begeleiden naar overvloed aan rust en ruimte

Na het mentorship:

Heb je ruimte in je agenda en rust in je hoofd. Je vraagt je af wat je met alle tijd gaat doen in plaats van dat je tijd tekort komt.

Geniet je veel meer van het leven en je onderneming.

Jij hebt de regie terug over je onderneming zonder dat je daarvoor altijd beschikbaar dient te zijn.

Ben je veel makkelijker met taken loslaten en uitbesteden. Je hebt de controle over je to-do's voor een groot deel losgelaten.

Voel je weer dat je bedrijf een verlengstuk is van jezelf.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Ik heb de Business Breaktrough Summer School bij Renee gevolgd en wauw wat een prachtige ervaring was dat! Ik moest er echt even inkomen want ik vond de vrijheid die ik had om mijn eigen shit aan te kijken lastig en probeerde hem nog een beetje weg te stoppen. Maar na 1 maand ging de knop om en wist ik, ok in deze maanden ga ik nog alles aanpakken wat er ligt. Ik heb vollop het contact met Renee gezocht voor hulp en wat heeft ze me fantastisch geholpen. Soms was het super confronterend omdat ze me niet een aai over de bol gaf maar een schop onder mijn kont, maar het hielp enorm goed om mezelf beter te leren kennen en bewuster keuzes te maken. Ik heb zelf alle stappen en acties genomen, maar Renee is een prachtige begeleider die je helpt in het creeren van de vrijheid in jezelf zodat dit ook in de buitenwereld gespiegeld wordt. Ik leid mijn bedrijf nu veel meer vanuit rust, vrijheid, vertrouwen in combinatie met actie en ontvangen. Terwijl ik hiervoor gemakkelijk 60 uur werkte. Renee is echt een notenkraker. Ze heeft me helemaal opengebroken wat resulteert in het feit dat ik nu veel liefdevoller naar mezelf kan kijken, mij volledig kan laten zijn in wie ik ben en vooral voel wat ik wil en niet wil! Ik ga door in de coaching met haar omdat ik weet hoeveel hoger mijn frequentie kan stijgen en het vertrouwen heb dat er nog veel meer mogelijk is dan wat ik nu kan zien. Mijn leven is in 3 maanden tijd 5 jaar vooruit geschoten. Ik maak me niet meer druk, ik ervaar geen zorgen en ik vertrouw op mezelf en mijn onderneming. Dit had ik op 8 juni echt niet gedacht! Dank je wel Renee! Love you!”

Sara Masotto

Sara Masotto, Styleformation

”Ik dacht dat mijn grootste struggle ‘goeie prijzen vragen’ was. maar jeetje wat zat daar zoveel meer onder. Het was best heftig, die afgelopen 3 maanden, maar WAUW wat heb ik hier veel aan gehad! Dit is gewoon iets wat je jezelf zou moeten gunnen. Het resultaat van deze drie maanden? Ik heb mijn prijzen met 300% verhoogt en ik kan deze prijzen nu zonder blikken of blozen vragen én succesvol verkopen! Dat had ik nóóit van te voren durven dromen. Dankjewel voor deze mooie reis Renee. Ik ben je echt mega super dankbaar!”
Marije Dijkema

Marije Dijkema, ByMarije

”Wanneer je ‘Ja’ zegt tegen een mooi programma wat Renee aanbiedt, is mijn advies om er helemaal blanco in te gaan en je heerlijk te laten leiden door Renee. Ze heeft een hele fijn vibe die je echt uitnodigt om helemaal jezelf te kunnen zijn. En wanneer dat kan, dan kun je stappen maken in je bedrijf. Je krijgt hele fijne inzichten over jezelf als persoon en hoe je angsten, blokkades en onrust weg kan nemen. Je kijk op dingen verandert enorm wat alleen maar ten goede komt voor je bedrijf. Maar wees niet bang om eerst een stapje achteruit te gaan, zodat je later grote sprongen kan maken. Ze helpt je daar enorm bij en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Bedankt lieve Renee!’’

Femke van Houts, Eigenaresse Femke van Houts  Branding & Storytelling

”Toen ik Renee leerde kennen merkte ik dat hoewel haar missie en haar aanbod mij raakte, ik niet exact begreep wat ze nu deed. Toch voelde ik al snel dat Renée niet zomaar op mijn pad was gekomen. Van mijzelf ben ik niet erg spiritueel en ben ik vooral nieuwsgierig. Ik sta open voor andere inzichten en wil graag leren en mijzelf ontwikkelen.

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Aurélie Veltema, Eigenaar AVUE

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen

Terug naar de rust en ruimte die je verdiend en haal weer plezier uit je onderneming en het leven

Scroll naar top