fbpx

Licht Ondernemen Academy

Leer in 11 modules vanuit focus, alignment en vertrouwen het fundament van jouw bedrijf neer te zetten waarmee je droomklanten aantrekt

Ben jij startend ondernemer (coach / healer) en wil je niets liever dan bijdragen aan een wereld vol liefde en licht en tegelijkertijd plezier ervaren en kunnen leven van je bedrijf? Alleen merk je dat:

Je hebt de moedige keuze gemaakt om te gaan ondernemen en jouw zielsmissie te belichamen door middel van een bedrijf. Alleen, er komt in het begin van het ondernemerschap zoveel op je af: een website maken, zichtbaar zijn op social media, een strategie. Je bent als een spons allerlei gratis content aan het consumeren zoals webinars, challenges en e-books. Er zijn zoveel verschillende manieren om je bedrijf op te zetten dat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Of je doet al wel verschillende dingen (misschien zelfs al wel heel veel) maar je twijfelt of je wel het juiste doet. Er komt namelijk weinig beweging in.

Je hebt 1001 ideeën over alle mogelijke manieren om bij te dragen aan een betere wereld. Alleen ideeën omzetten in daadwerkelijke actie, een aanbod en daar ook nog eens geld voor vragen, daar loop je in vast. Sales is dan ook echt een dingetje.

Het liefst help je de hele wereld. Het feit dat je online voorbij hoort komen dat je moet kiezen voor een ideale klant, vind je dan ook heel moeilijk en weiger je om te doen. Het idee dat je 'nee' zou moeten zeggen tegen iemand vind je bijna onmenselijk.

Je weet dat het belangrijk is om zichtbaar te zijn om aan klanten te komen, maar je bent vooral heel erg goed om werkzaamheden te doen achter de schermen. Het idee om een video op te nemen of een masterclass te geven, bezorgt je al een hittegolf in je lijf. Want wat zouden mensen wel niet van je denken?

Boven alles merk je ook dat gedachtes als: 'Wie ben ik nou om dit te claimen en wat nou als ik iets verkeerds zeg en het voor altijd op het internet blijft staan?' 'Zit er wel iemand op mij te wachten?' 'En er is al zoveel aanbod?' je steeds vaker bekruipen, waardoor je er eigenlijk stiekem al, voordat je ergens aan begonnen bent, vanuit gaat dat het geen succes wordt. Je slaat daardoor door in perfectionisme en wil altijd zeker weten dat wat je online zet helemaal perfect is. Dit kost je niet alleen veel frustratie, maar ook veel tijd en plezier en heeft je tot op heden nog geen klanten opgeleverd.

Je bent slechts één keuze verwijdert van een totaal ander leven

Jij, lieve light being! Bent o zo nodig om de wereld mooier te maken!

Maak de vertaalslag van dromen en hopen naar doen en waarmaken.

Ik geloof dat het nu meer dan ooit belangrijk is dat de coaches en healers van deze wereld die op aarde zijn gekomen om de wereld naar meer liefde en licht te brengen, nodig zijn. 

Het is nu de tijd om op te staan en jouw licht te delen met de wereld. 

En ik geloof er oprecht in dat iedereen die bereid is om zowel aan zichzelf te werken als de praktische wetten van de aarde honoreert – en dus niet verwacht dat zonder structuren in je bedrijf je op een meditatie kussen klanten aantrekt – in staat is om overvloedig te kunnen leven van je bedrijf. 

Ondernemen hoeft niet zwaar, ongemakkelijk en onrustig te zijn. Sterker nog: Ik geloof in lichter ondernemen. Ondernemen vanuit focus, alignment en vertrouwen. 

Het is alleen van belang dat je wel weet wat je praktisch gezien mag DOEN om droomklanten op je aan te laten haken en dat je daarnaast leert wie je mag ZIJN om jouw dromen te manifesteren. 

Deze twee componenten: DOEN & ZIJN, zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en allebei essentieel om jouw bedrijf handen en voeten te geven en tegelijkertijd klanten ‘ja’ te laten zeggen op jouw aanbod. Het ondernemerschap is de grootste spiegel die er is en hoe sneller je in die spiegel kijkt hoe sneller jij de impact kan maken met de zielsmissie die je hebt. 

En daarom heb ik deze lichter ondernemen academy ontwikkelt, waarin ik al mijn kennis die ik heb opgedaan over het opzetten van een winstgevend bedrijf waar je blij van wordt en helemaal alignt is met jou. 

Ik leer je in 11 modules hoe je een krachtig fundament neerzet in je bedrijf, én hoe je het fundament van vertrouwen in jezelf vergroot. Je gaat dus zowel aan de slag met sales & marketing, als met mindset en met energie (je gevoel).  

Joy Idenburg

''Renee is voor mij hét voorbeeld van hoe je vanuit vertrouwen en lichtheid onderneemt en moeiteloos mag aantrekken waar je recht op hebt. Samen gaan we voor die nieuwe en lichtere wereld! I love this woman.''

Joy Idenburg – Connect with Joy

Je voelt aan alles dat het tijd is...

Je voelt aan alles dat het moment is gekomen om datgene wat je te brengen hebt in dit leven in de praktijk te brengen. 

De keuze voor het ondernemerschap is niet zomaar een keuze, het is je levensmissie. 

In je dromen en in je visualisaties zie je jouw eigen succesvolle bedrijf al voor je, ook al durf je het niet helemaal uit te spreken. Je ziet het al wel. En je weet ook diep van binnen dat jij in staat bent om je bedrijf een succes te maken. 

En je bent er klaar voor om met de juiste hulp je bedrijf neer te zetten. Je hebt geen zin om alles zelf uit te zoeken en Google in te zetten om alle puzzelstukjes in elkaar te laten passen. Je wil stap voor stap leren hoe je enerzijds praktisch gezien je bedrijf neerzet en anderzijds wat ervoor nodig is om als ondernemer te groeien zodat klanten ook ja zeggen. 

Met ietwat gezonde spanning en met een diepe zucht voel je: ‘Ja, let’s do this. I’m ready.’

Het ondernemerschap heeft me thuisgebracht in mezelf

Met 111 keer vallen en opstaan, kwam ik met iedere val dichter bij mezelf
die me keer op keer naar grotere hoogtes leidde.

Hi you beatyful Soul, ik ben Renee

Begin 2019 begon mijn ondernemersavontuur. Met een gezonde dosis naïviteit, totaal geen plan en het Universum aan mijn zijde zei ik op 31 januari 2019 mijn baan op. Nog 5K op mijn spaarrekening, geen idee wat ik ging doen. Ik liet me leiden. 

Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en wilskracht zette ik alles op alles om mijn bedrijf een succes te maken. Mijn grootste angst werd werkelijkheid – een lege bankrekening zonder vangnet. 

Na heel wat buikpijn deed ik mijn eerste investering in een business coach en draaide ik binnen 2 maanden 5K omzet. Totdat ik ineens voelde ‘ik moet mijn doelgroep veranderen’ en mijn omzet en zelfvertrouwen als een kaartenhuis in elkaar zakte. 

Ondernemen voelde aan als zwaar, ongemakkelijk en onrustig en ik leefde wederom van rekening naar rekening. Met altijd nog een diepe drive dat ik eruit zou komen. 

Totdat ik erachter kwam dat het ondernemerschap niet alleen over de praktische kant ging, maar juist nog veel meer over de persoon wie ik was. Ik besloot nog harder te werken aan mijn gevoel dan aan mijn sales en marketing en ik verdiende binnen 6 weken 30.000 euro. 

Sindsdien zie ik dat het ondernemerschap me thuis brengt in mezelf. En naarmate jij jezelf meer herinnert voor wie je bent en wat je hier kunt doen, je ook meer klanten kan helpen met je missie. 

Ik besefte dat door minder te doen en het plezier en de liefde terug te brengen in mezelf, mijn bedrijf meer groeide. En dat gun ik jou ook! The world needs you <3

Eva de Vry

''Ik begon (letterlijk) met niks en eindigde met een aanbod (wat helemaal goed voelt) en mijn eerste, betalende, klanten. Maar dat is de buitenkant. Van binnen hebben we samen gewerkt aan een fundering van vertrouwen zodat ik mijn missie kan belichamen en is mijn angst weggenomen om zichtbaar te zijn.''

Eva de Vry – It’s LOF

Dit is wat je leert in de licht ondernemen academy

Je leert in 11 modules alles over wat ervoor nodig is om een krachtig fundament neer te zetten voor je bedrijf en hoe je met vertrouwen jouw aanbod doet en droomklanten aantrekt zonder needy of pushy over te komen. 

De lichter ondernemen academy bevat
praktisch gezien:

11 modules (scroll naar onderen voor een overzicht van de modules) boordevol video's, opdrachten, templates en audiobestanden om jou zowel praktisch als persoonlijk op weg te helpen om een stevig fundament in jezelf en je onderneming te leggen waarmee je vanuit vertrouwen droomklanten aantrekt.

Iedere module bevat informatie en tools waarin ik je leer hoe je een ideale klant kiest, hoe je een aanbod opstelt waar jij blij van wordt, hoe je bepaalt wat een strategie is die voor jou werkt, hoe je praktisch gezien je aanbodpagina schrijft, hoe je een winstgevende masterclass of challenge geeft, hoe je converterende content schrijft, hoe je vanuit vertrouwen zichtbaar wordt, hoe je salesgesprekken voert, en nog veel meer. Naast alle kennis zitten er ook praktische opdrachten per module in, zodat je in beweging blijft en de kennis ook daadwerkelijk toepast in de praktijk. En daarnaast bevat iedere module een spiegelcomponent waarin ik je help de blokkades die je ervaart bij een module naar boven te halen en te overwinnen.

Je houdt onbeperkt toegang tot de Academy, zodat je in alle rust de academy kan volgen of kan gebruiken als naslagwerk.

Lichter ondernemen gaat over ondernemen vanuit alignment en het belichamen van je zielsmissie.

Na de Licht Ondernemen Academy heb jij:

Focus in je bedrijf. Je hebt een clean productaanbod die voor nu helemaal bij je past en durft je te committen aan 1 strategie die bij je past die jou klanten oplevert.

Veel meer rust. Je hebt leren werken met wat je al hebt in plaats van wat je nog niet hebt. Hierdoor heb je niet meer het gevoel een opleiding te volgen omdat je niet goed genoeg bent.

Jouw relatie met geld verandert.

Kijk je op een hele andere manier tegen sales aan. Je hebt leren verkopen vanuit verbinding en onthechting in plaats van dat je het idee hebt dat je moet overtuigen.

Ben je dichter tot jezelf gekomen en jezelf herinnert voor wie je bent.

Je durft te gaan spelen en te gaan ontdekken in het. ondernemerschap. Je ziet in dat de praktische acties in je bedrijf je steeds dichter bij jouw ultieme bedrijfsformule brengen en verzandt hierdoor veel minder in perfectionisme.

Weet je ook praktisch gezien hoe je landingspagina's, cont schrijft en masterclasses & slides maakt waarmee je jouw droomklanten in het hart raakt.

Heb jij jezelf nog veel meer omarmt in alle kanten van jezelf. Ook de kanten die je liever wegstopt.

Lotte Noordsij Cregan

''Renee is gewoon Next Level. Wil je jezelf en je bedrijf durven aankijken en naar het volgende niveau tillen dan is zij echt DE vrouw. Ik kreeg mega bruikbare en duidelijke tools die ik direct in kon zetten om klanten aan te trekken. Mijn eerste groepsprogramma met 7 mensen is een feit!''

Lotte Noordsij Cregan – Soulgarden

Hoe ziet de online omgeving eruit?

De online omgeving bevat 11 modules met alle kennis en informatie die ik heb over wat ervoor nodig is om een bedrijf te bouwen die bij je past en de ondernemer te zijn die daadwerkelijk zijn of haar dromen manifesteert. 

In 11 modules ga je zowel praktisch aan de slag met sales en marketing als persoonlijk met jezelf. Iedere module bevat namelijk een spiegel component. 

Ik leer je in mijn modules dus ook wat ervoor nodig is en welke stappen je dient te zetten om innerlijke blokkades te overwinnen die in de weg staan in het ondernemerschap.

De academy is een ‘do it yourself’ academy. Je gaat zelf door de modules heen en iedere week word je per mail herinnerd aan de volgende module. Je kan echter op je eigen tempo door de modules heen. 

Module 1: Jouw zielsblauwdruk

In de eerste module beginnen we bij jou als ondernemer. Wie ben je op dit moment? Wat kan je al (zonder extra opleidingen)? Welke gifts heb je nu al in handen waar jij op dit moment klanten mee kan helpen? Wat is je zielsmissie en wat zijn jouw dromen? Je onderneming begint en eindigt met jou en we kijken vooral ook naar wie je NU bent en wat je NU kan doen.

Module 2: Jouw droomklant

Hoe meer mensen jij wil helpen, hoe minder mensen zich aangesproken voelen en hoe minder mensen jij in het hart raakt. We gaan in de 2e module aan de slag met jouw droomklant. Wie wil je het allerliefste helpen? Welk specifieke probleem / uitdaging los jij voor hem of haar op en welke transformatie help jij te realiseren?


Module 3: Magisch productaanbod

Om licht te ondernemen is het super belangrijk en essentieel om een productaanbod neer te zetten die jij helemaal voelt, waar jouw droomklant blij van wordt en die vooral heel helder is. In deze module leer ik je hoe je focus aanbrengt in je productaanbod, hoe je een landingspagina schrijft waarmee je jouw aanbod super aantrekkelijk communiceert en leer ik je hoe je prijzen bepaalt die je waard bent.

Module 4: De sparkling strategie

In module 4 gaan we aan de slag met wat je dient te doen om jouw dromen te verwezenlijken? Welke acties zet je uit? Hoe vaak dien je acties uit te zetten om klanten aan te trekken? Wat wordt het plan van aanpak voor JOUW bedrijf om JOUW droomklanten aan te trekken? Ik leer je hoe een strategie bepaalt en jezelf eraan committeert, ook als het even tegenzit.

Module 5: Aantrekkelijke content

In deze module ga ik dieper in op hoe je aantrekkelijke content maakt. Zowel in woorden als in video. Ik deel met je wat ik doe voordat ik content schrijf of een video opneem. Ik leer je de opbouw van content die ik toepas die altijd werkt en de grootste valkuilen waarom content alleen inspirerend is en geen klanten oplevert. En wat je dus wel dient te doen om van volgers leads te maken.

Module 6: Uplifting webinars & challenges

Als er iets is waarmee ik een enorme boost heb gegeven aan mijn bedrijf, dan is het 't inzetten van webinars en challenges. In het begin kan dit spannend zijn om zelf te organiseren. Het is echter wel een hele snelle manier om jouw droomklant kennis met je te laten maken en je following te vergroten + mailinglijst te laten groeien. Ik leer je van A tot Z hoe je een webinar / challenge in elkaar zet die converteert.

Module 7: Verkopen vanuit het hart

Yes! Verkopen vanuit het hart staat centraal in module 7. Als er iets belangrijk is als ondernemer zijnde, dan is het verkopen. En in deze module leer ik je verkopen vanuit het hart. Wat dien je te doen om niet pushy en needy over te komen, maar juist mensen zelf te laten vragen naar je aanbod. Ik leer je ook hoe je bezwaren wegneemt zonder opdringerig over te komen en juist je droomklant verder te helpen.

Module 8: Geld & money mindset

Let's talk about money!! In module 8 (ha! Overvloed) gaan we in op geld en jouw money mindset. Jouw bedrijf groeit maar net zo hard als dat jij jezelf toestemming geeft om te mogen verdienen. Ik leer je wat ervoor nodig is om geld te kunnen ontvangen en dat een spiritueel beroep hebben en geld verdienen PRIMA naast elkaar kunnen bestaan. Je doet er je klant juist een plezier mee.

Module 9: Onvoorwaardelijke weggever

Een gratis download is een super laagdrempelige manier om jouw droomklant kennis met je te laten maken. Ik leer je in deze module wat ervoor nodig is om een weggever te maken die jouw droomklant direct wil hebben en op welke slimme manier je de verbinding kunt maken met jouw droomklant door middel van waardevolle opvolging. Bijvoorbeeld d.m.v. mails.

Module 10: Magnetisch zichtbaar zijn

In module 10 gaan we een hele module in op hoe je op een magnetische manier zichtbaar bent. Wat dien je te doen om zichtbaar te zijn vanuit de 'juiste' energie? En wanneer dien je de energie even te parkeren en gewoon te gaan doen? We gaan ook in op hoe jij jezelf nu ziet en welke kanten van jezelf jij nog mag omarmen die in de weg staan om klanten aan te trekken? Je wordt extra aangezet en bewust dat zichtbaar zijn essentieel is om jouw droomklanten te laten weten dat je bestaat!

Module 11: Voelen, doen, leren & integreren

In de 11e en laatste module deel ik de belangrijkste take-aways met je van de academy. Ik ga nog dieper in op hoe belangrijk het is om je te committeren aan de acties die je hebt gezegd uit te voeren, voordat je aanpassingen doorvoert in je bedrijf. Ik leer je stap voor stap het proces van voelen, doen, leren en integreren om het fundament van vertrouwen in jezelf en je bedrijf steeds krachtiger te maken.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Renee durft te confronteren, te zeggen waar het op staat, maar tegelijkertijd lukt het haar ook om jou volledig in je kracht te zetten. En ja, dit lukt haar zelfs door middel van een online programma. 

Je wordt uitgedaagd om je angsten en onzekerheden onder ogen te zien. Je wordt uitgedaagd om hier iets mee te doen. Ze aan te gaan. En ondanks dat dat af en toe best wel wat weerstand opleverde, zorgde het ook voor een snellere groei. Persoonlijk, maar vervolgens ook zakelijk. 

Dus wil jij een coaching programma volgen die jou enerzijds veel praktische tips geeft en anderszijds enorm veel energie en kracht, dan zou ik zeker voor het Licht Ondernemen Academy kiezen!”

Femme Jissink, ByFemme

”Ik dacht dat mijn grootste struggle ‘goeie prijzen vragen’ was. maar jeetje wat zat daar zoveel meer onder. Het was best heftig, die afgelopen 3 maanden, maar WAUW wat heb ik hier veel aan gehad! Dit is gewoon iets wat je jezelf zou moeten gunnen. Het resultaat van deze drie maanden? Ik heb mijn prijzen met 300% verhoogt en ik kan deze prijzen nu zonder blikken of blozen vragen én succesvol verkopen! Dat had ik nóóit van te voren durven dromen. Dankjewel voor deze mooie reis Renee. Ik ben je echt mega super dankbaar!”
Marije Dijkema

Marije Dijkema, ByMarije

Lieve lieve Renee, Wat ben jij een engel! In woorden kan ik eigenlijk niet omschrijven wat jij en het programma voor mij hebben gedaan. Want het was gewoon magisch! Voor mijn gevoel ben ik in een sneltrein gestapt. Ik begon (letterlijk) met niks en eindigde met een aanbod (wat helemaal goed voelt) en mijn eerste, betalende, klanten. Maar dat is de buitenkant. Van binnen hebben we samen gewerkt aan een fundering van vertrouwen zodat ik mijn missie kan belichamen en is mijn angst weggenomen om zichtbaar te zijn. Door dit proces heen voelde Renee aan als ‘iemand die je hand vasthoudt’ en je met liefde, vertrouwen en geduld helpt. Maar wel zonder bullshit, recht voor z’n raap en eerlijk. Het was intens, heftig, magisch, en mooi. Ik ben je super dankbaar. En ik kan het iedereen aanraden, want je krijgt zoveel meer dan waar je voor betaald. Thanks lieverd!!!

Eva de Vry

Eva de Vry, It’s LOVE over Fear

Renee is gewoon Next Level. Wil je jezelf en je bedrijf durven aankijken en naar het volgende niveau tillen dan is zij echt DE vrouw. Dit was mijn eerste coachingsprogramma maar ik voelde me echt compleet op mijn gemak en alles ging heel natuurlijk. De stukken die we aankeken en geheeld hebben waren rauw, diep weggestopt en pijnlijk. Deze stukken hielden me tegen in mijn groei. Maar door haar voelde ik me gezien en welkom. Gewoon helemaal zoals ik ben. Ik hoefde me niet anders voor te doen. Doordat zij mij zag, durfde ik ook mezelf te zien. Wat een openbaring! Dit is vooral over het persoonlijke proces waar ik doorheen ging, maar qua sales en marketing is dit ook werkelijk een uniek programma. Ik kreeg mega bruikbare en duidelijke tools die ik direct in kon zetten om klanten aan te trekken. Eerst deed ik maar wat, maar nu is mijn visie verschoven, mijn aanbod is geëvolueerd en mijn omzet groeit. Ik raad Renee aan voor een liefdevolle schop onder je kont. Dit programma is de beste keuze die ik heb gemaakt in een lange tijd. Niet alleen voor mijn bedrijf, maar ook voor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling! Dankjewel Renee!

Lotte Noordsij Cregan

Lotte Noordsij Cregan, Soulgarden

En dit zijn de resultaten van anderen

Het is tijd om op te staan en jouw vleugels uit te slaan!

Doe mee aan de licht ondernemen academy en verzeker jezelf van een stevig fundament van vertrouwen. In jezelf en in je bedrijf.

Veelgestelde vragen

Wanneer start de licht ondernemen academy?

Je kan de Licht Ondernemen Academy op ieder gewenst moment starten. Zodra je via de betaalknop betaald hebt ontvang je binnen een kwartier alle informatie en de inlog voor de eerste module.

Voor wie is de academy geschikt?

De academy is geschikt voor startende ondernemers, zoals coaches en healers die graag lichter willen ondernemen. Je hebt nog geen kaas gegeten van het ondernemerschap en je staat vooral in de consumeer stand. Een coachprogramma is nog een te grote stap voor je en je wil graag zelf aan de slag met de kennis die je aangereikt krijgt. 

Je hebt een spirituele missie, alleen de brug slaan tussen de aarde en de spirituele kant die je hebt vind je nog enorm lastig. 

Wat is de investering van de lichter ondernemen academy?

De investering van de academy is 999 euro exclusief 21 % BTW (1.208,79 euro inclusief BTW). Het bedrag kan ook worden voldaan in 3 termijnen van 366 euro exclusief 21 % BTW (442,86 euro inclusief BTW).

Ik vind de investering spannend om te doen.

Dat snap ik helemaal, been there, done that. Alleen ik weet ook inmiddels dat iedere doorbraak die ik had in mijn bedrijf, het resultaat was van het inschakelen van hulp. Investeren is part of the game. Ook ik blijf investeren in mensen die me verder kunnen helpen. Bekijk het ook eens andersom. Als je deze kennis die ik met je deel + het spiegelcomponent om je blokkades te overwinnen NIET zou hebben? Wat kost het je dan aan klanten en daarmee aan inkomsten? En dan heb ik het nog niet over de frustratie, energie en tijd die het je kost om alles zelf uit te zoeken. Dus, je mag ‘landen’ in mijn armen, oké? 🙂 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com

Scroll naar boven