fbpx

Business Healing Journey

Freedom rebellion

Dinsdag 24 augustus 2021, 10:00 – 11:30 uur

88,88 euro exclusief BTW voor tickets. Replay is onbeperkt beschikbaar!

Wil jij met jouw bedrijf niets liever dan bijdragen aan een nieuwe, verlichte wereld? En herken jij je hierin?

Je voelt in al jouw vezels dat jouw missie groter is dan dat jij zelf bent. Jij bent hier op aarde met een taak en je bent erop gebrand om jouw missie tot een succes te maken.

Je twijfelt veel. Twijfelt over jezelf, over de content die je plaatst, over je aanbod, en of je wel in staat bent overvloed te ervaren, terwijl je diep van binnen wel wéét dat overvloed bestaat.

Je merkt wel dat er in jouw ondernemersreis nog wel eens wat beren op de weg liggen. Je bent inmiddels een kei in jouw gedachten positief houden en hebt al een sterke mindset ontwikkelt, maar je wil blijvende verandering en het liefst helemaal geen onzekere gedachtes meer.

Je weet dat je mag vertrouwen op dat er altijd genoeg klanten en geld voor je is, maar stiekem is het echte gevoel van vertrouwen nog wel een dingetje. Maar je voelt wel aan alles dat 2021 jouw jaar gaat worden.

Kom lieverd! Ga mee op reis tijdens de Business Healing Journey en start de nieuwe maand als herboren!

Via onderstaand formulier kan je jouw plekje verzilveren. De Business Healing Journey vindt plaats in mijn online webinar omgeving waarin jij alleen mij ziet. Lekker in je joggingbroek of pyjama deelnemen, let’s go! 

Laten we samen een nieuwe maand starten.

Wat houdt de Business Healing Journey in?

Ha! Yes! Als eerste, wat fijn dat je hier bent. De Business Healing Journey vindt plaats op één van de laatste dagen van de maand. We reflecteren op de afgelopen maand. Wat waren je intenties? Welke beren ben je tegengekomen? En welke zware gevoelens mag je transformeren zodat je vanuit meer lichtheid en vertrouwen weet te ondernemen? En welke intenties heb je volgende maand.

De Business Healing Journey bevat een talk gekoppeld aan het thema van de maand. In augustus: Freedom rebellion. We reflecteren op de zevende maand van 2021. Je hebt ruimte om jouw vragen te stellen en als laatste faciliteer ik een healing reis die jou helpt om meer lichtheid en vertrouwen te ervaren, zodat jij augustus als herboren begint.

Kan je niet live bij de journey zijn maar wil je het wel graag zien? Geen probleem. Meld je dan toch even aan. Je krijgt achteraf een replay toegezonden die onbeperkt geldig is.

Wat levert de Business Healing Journey je op?

Inzicht over wat ervoor nodig is om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Het gevoel van verbondenheid samen met de overige deelnemers over dat we samen op missie zijn om de wereld meer liefde en licht te geven. You are not alone!

Een lichter gevoel in je lichaam en hoofd. Doei oude bagage en beren op de weg! HA!

Een nieuw begin. Het begin dat jij mag ontvangen om je missie uit te voeren. Ik help je de toekomst naar het heden te halen i.p.v. jouw toekomst te realiseren vanuit jouw verleden. Je bent nodig lieverd!

Hi, ik ben Renee!

Hi you beautiful soul! Ik ben Renee Westerbaan, spiritueel business mentor en het is mijn missie om bij te dragen aan een nieuwe, verlichte wereld door coaches en healers te helpen hun innerlijke blokkades gracieus te overwinnen en te integreren in hun bedrijf. Let’s fight the darkness and bring out our light. Ha! 🙂

Toen ik begon met ondernemen had ik een hele grote droom en een enorme drive om van mijn bedrijf een succes te maken. Geen haar op mijn hoofd dat ik deze droom zou opgeven. Maar oh boy, wat werd ik getest. Meerdere keren had ik een lege spaarrekening en had ik letterlijk twee tientjes met nog 2 dagen om een factuur te betalen.

Mijn mindset was ijzersterk, alleen mijn gevoel wilde niet helemaal mee. Ik was vooral bezig in mijn hoofd en met alle praktische sales en marketing acties ik moest uitzoeken, maar vergat voor mezelf te zorgen. Ik wilde zo snel mogelijk groeien met mijn bedrijf en als ik in de flow zat dan kon ik als een komeet doorwerken. Maar het ondernemen voelde vooral erg zwaar, onrustig en mijn privé leven stond ook vooral in het teken van mijn bedrijf.

Toen ik besloot om nog harder te werken aan mijn innerlijke gevoelsmatige blokkades dan aan mijn sales en marketing, verdriedubbelde ik mijn omzet. Ik draaide in 1 maand €30.000 omzet vanuit rust. Eindelijk snapte ik het ‘spel’, had ik er plezier in en ondertussen hielp ik mijn doelgroep.

Als ik zeg ‘ik voel je’ dan meen ik dat. Been there, done that is mijn lijfspreuk. En ik ben hier om jou om jou op weg te begeleiden naar ondernemen en leven vanuit licht, liefde en vertrouwen. Want jij verdiend dat. En stiekem weet je dat. Anders had je het al lang opgegeven. Maar je bent al tot hier gekomen. En dan bedoel ik niet alleen op mijn website pagina, maar in je leven en met je bedrijf. Jij gaat niet opgeven. Je blijft net zo lang doorgaan totdat het je lukt. Jouw missie en je droom is groter dan je angsten en blokkades.

Dit stuk tekst is dan ook niet zomaar een stuk tekst, maar een uitnodiging. Een teken. Ik geloof niet in toeval. Je wordt tot mensen en situaties aangetrokken met een reden. Dus: Ready to find out waarom wij naar elkaar toegetrokken worden?

Dit is wat anderen zeggen over mijn reizen:

Inmiddels hebben er al meer dan 300 ondernemers meegedaan aan voorgaande masterclasses en challenges. En dit is wat zij erover zeggen.

Veelgestelde vragen

Wanneer vindt de Business Healing Journey plaats?

Op dinsdag 24 augustus 2021 om 10.00 uur.

Hoe werkt het?

Na inschrijving ontvang je van mij een mail met instructies. De Business Healing Journey vindt plaats via mijn online webinar omgeving. Tijdens de sessie zie jij alleen mij en ik zie jou niet. Zo heb je jouw eigen safe space tijdens de sessie. Je kan interactief meedoen in de chat. 

Ik kan er tijdens de Business Healing Journey niet live bij zijn. Wat nu?

Geen probleem! Er komt een replay beschikbaar die onbeperkt te bekijken is. De voorkeur is wel om er live bij te zijn, gezien je daar je moment hebt om je vragen te stellen.

Wat is de investering?

De investering van de Business Healing Journey is 88,88 euro exclusief BTW (107,54 euro inclusief BTW)

Scroll naar top