fbpx

Business Breakthrough
Summer School

Doorbreek deze zomer jouw omzetplafond en til jouw bedrijf naar het volgende niveau.

We starten op 8 juni. Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar. 

Ben jij jouw onderneming begonnen omdat je dacht dat het je mentale en financiële vrijheid zou opleveren? Alleen herken jij dat:

Jouw salaris nooit genoeg voor je is. Je wil altijd meer. Meer klanten en meer geld. Je bent daardoor altijd met geld in je achterhoofd bezig en hoe je jouw volgende omzetdoel kan bereiken, maar dat heeft geen positief effect op je gemoedsrust.

Sales ook nog wel een ding voor je is. Je merkt dat jouw conversieratio van lead naar klant wel hoger mag zijn. Stiekem merk je dat je nog wel eens een zware spanning in je buik voelt als je gesprekken voert.

Jouw productaanbod verschillende lagen kent en je jouw meest exclusieve aanbod vrijwel niet verkoopt. Je past je product aanbod aan en er komen steeds meer producten bij. Hopelijk gaat het met dat ene nieuwe product wel lukken. Maar keer op keer stroomt het niet. Je hebt inmiddels door dat het niet aan je product aanbod ligt.

Als je terugblikt op je situatie vroeger besef je dat er altijd gedoe was met geld. Je vader werkte bijvoorbeeld 80 uur per week voor een laag salaris, er was ruzie in de familie vanwege geld of je groeide op met quotes als: "Geld groeit niet op de rug.

Je het idee hebt dat je hard moet werken om je geld te verdienen. Hierdoor sta je altijd 'aan' en ben je met je gedachten altijd bij en in je bedrijf. Als je vrij bent of privé leuke dingen gepland hebt staan ben je nooit echt in het moment. Je bent altijd maar bezig in je hoofd of je alles voor je bedrijf wel op orde hebt en waar en hoe je klanten binnen kan halen.

Je al wel een tijdje bewust bent van jouw mindset en dat je aantrekt wat je denkt, maar dat je wel nog geregeld een negatief stemmetje hebt die je dwars zit en waar je vanaf wil.

Maak deze zomer de vertaalslag van hard werken en forceren om klanten binnen te halen naar ondernemen vanuit rust en vertrouwen.

Het is tijd om jouw eigen revolutie te laten intreden en door jezelf heen te breken!

Je wil nu door jouw omzetplafond heen breken en jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Jij bent een echte doener en in jou zit een ondernemer die het liefst zoveel mogelijk mensen wil helpen met dat wat je doet. Je merkt echter dat wat je ook doet aan je sales en marketing acties en hoe graag je ook meer omzet wil, je ervaart een plafond en dat plafond wil je doorbreken. 

Je ervaart veel onrust in je hoofd en lijf ervaart waar je vanaf wil. Een drukkend gevoel op je borst bij het idee om jezelf zichtbaar te maken en een zwaar gevoel van spanning in je buik als je een verkoopgesprek voert weerhouden je ervan om echt vanuit een gevoel van rust en vertrouwen te genieten van de omzet die je haalt. Je wil niet alleen hard werken, maar ook hard genieten. 

Deze zomer ben je er klaar voor om geen fysieke reis te maken, maar een mentale reis. Een reis die je niet alleen gedurende een vakantieperiode (semi) vrijheid oplevert, maar ook gedurende de rest van het jaar. Een reis naar meer vrijheid in je hoofd en in je lijf, en daardoor meer vrijheid op je bankrekening!

En daar ga ik je bij coachen! Onder mijn begeleiding ga jij het omzet plafond doorbreken, zodat jij jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt en jij nog meer kunt genieten van financiële, maar ook vooral mentale vrijheid. 

Hoe ik de groei van jouw onderneming zie...

Ik geloof dat jij als ondernemer 1-op-1 jouw onderneming bént. Als jij jouw onderneming wil laten groeien, dan begint die groei dus bij jou. Ik ben ervan overtuigd dat jouw onderneming valt of staat met de manier waarop jij denkt en dat het creëren van nieuwe overtuigingen een belangrijk onderdeel is in dit proces. We hebben door de jaren heen ‘onzin regels’ te horen gekregen. Dat je bijvoorbeeld maar een keer per jaar je tarief mag verhogen en dat je papiertjes nodig hebt om aan de slag te gaan met datgene waar jij van nature goed in bent. 

”The limit is not the sky, the limit is our mind.”

Je trekt aan wat je denkt. Als jij het idee hebt dat je hard moet werken om geld te verdienen, dan is dat ook wat je aantrekt. Alleen erop los affirmeren en je gedachtes kantelen helpen je niet op de lange termijn. Ik geloof dat het gevoel erbij betrekken dat jouw gedachtes oproepen nog veel belangrijker is om aan te pakken dan alleen de gedachte die je hebt. Zo pakken we de oorzaak aan en verander jij structureel jouw (money) mindset om vanuit daar jouw omzet plafond te doorbreken. Je dient eerst een ondernemer te ZIJN die een bepaalde omzet kan HEBBEN. 

Ik geloof dan ook dat jouw huidige plafond in je bedrijf slechts het symptoom is van een dieper liggende persoonlijke challenges binnen in jou. In mijn coaching geef ik je geen aai over de bol en ik zal ook niet continu je hand vasthouden. Daar heb je jouw familie en vrienden voor. Je krijgt bij mij te horen wat je nodig hebt om te horen. Ik laat je jouw shit aankijken, ik zoek de weerstand bij je op en keer je binnenstebuiten. Dat alles vanuit de intentie om jou de ondernemer te laten ZIJN die de hogere omzet kan dragen. 

En net zoals dat jij goud hebt, heb ik dat ook. Binnen no-time zie ik waar jij de groei van jouw bedrijf saboteert en de handrem aantrekt, waar jouw bedrijf niet allignt is met jezelf en waar jouw energetische blokkades vast zitten. Ik ben er om jou te helpen de focus op de juiste acties (zowel intern als extern) te zetten. 

Je moet eerst de ondernemer ZIJN die een bepaalde omzet kan HEBBEN.

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor de Business Breakthrough Summer School en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

In het afgelopen jaar heb ik meerdere mannelijke en vrouwelijke ondernemers geholpen om persoonlijk en zakelijk te groeien met als uitgangspunt jouzelf. Jouw onderneming valt of staat met een flinke dosis zelfleiderschap. Jouw bedrijf groeit namelijk nooit harder dan dat jij doet. 

Je kunt namelijk praktisch gezien alle kennis hebben over wat ervoor nodig is om een bedrijf te bouwen van minimaal 60K per jaar. Als jij moeite hebt om werk uit te besteden, omdat je anderen niet vertrouwt, dan ga je die 60K niet redden. Ik ben spiritueel business coach en help jou je bedrijf te laten groeien door de regie te pakken over jezelf, in de breedste zin van het woord.

De sleutel is het bewustwording, vanuit daar kan jij jouw transformatie laten ontstaan. Makkelijk denk je? Wanneer je onbewust denkt en handelt en jouw gevoelens onderdrukt, lukt het niet om verandering aan te brengen in je gedrag en hoe jij je voelt. We onderdrukken dat namelijk geregeld.  Voel jij je echt even machteloos en shit? ”Kop op, schouders eronder en weer door” Gaat bij mij niet op. Zolang je niets aan die spanningen in je lijf en je hoofd doet, blijven ze terug komen totdat je er wél mee aan de slag gaat. 

Ik wil je nergens toe dwingen, maar ik wil wel transparant met je zijn en daarom geef ik nu al aan dat je na een paar maanden zelf proberen erachter komt dat je toch hulp nodig hebt. Persoonlijk groeien en daarmee zakelijk groeien doe je zelf, maar dat betekent niet dat je dat alleen hoeft te doen. Integendeel, leren lopen heb je ook hulp bij nodig gehad. Dat geldt ook bij persoonlijke groei. Daar heb je al-tijd iemand bij nodig aan wie jij je kan optrekken.

Daar is namelijk bewustwording voor nodig, begrip, een berg opportunisme en een can do mentality. Daar is een positieve blik voor nodig van iemand die het pad al bewandeld heeft en op het punt staat waar jij naartoe wil.

Hoe ziet de Business Breakthrough Summer School er dan uit?

Het vereist persoonlijke aandacht om te groeien. Het vereist doorlopend de mogelijkheid om tot inzichten en doorbraken te komen zodat jij in drie maanden ook écht jouw omzetplafond doorbroken hebt en door kunt naar het volgende omzetniveau.

De Business Breakthrough Summer School start op maandag 8 juni en bevat:

We starten in de eerste week van het Business Breakthrough Summer School met een kick-off van 1,5 uur. Voor de kick-off plaatsvindt vraag ik je een vragenlijst in te vullen, zodat ik alvast inzicht krijg in jouw huidige situatie en we gelijk goed van start kunnen. Tijdens deze kick-off nemen we jou en jouw bedrijf onder de loep. We zoomen in op jouw aanbod en jezelf. Jij deelt met me waar jouw grootste pijnpunten zitten en we maken een plan voor de komende drie maanden wat ervoor nodig is om jouw omzetplafond te doorbreken.

In de komende 3 maanden heb je (naast de kick-off) ook nog 5 keer een call van een 0,5 uur, zo spreken we elkaar iedere twee weken en werken we twee weken vooruit. Zo houden we het samen behapbaar. Ik werk altijd enorm intuïtief, waardoor deze calls je altijd geven wat je nodig hebt. Je loopt wellicht tegen onzekere gedachtes aan of hebt een zwaar gevoel van spanning in je lichaam die ervoor zorgen dat jouw sales en marketing niet het gewenste resultaat hebben. Ik help je tijdens de calls om de focus te leggen op de juiste acties die je op dat moment nodig hebt. Dat kan enerzijds betekenen dat ik je help om de mentale blokkades te doorbreken, en anderzijds dat ik je help om jouw sales technieken te optimaliseren.

Iedere maand vindt er een online masterclass plaats & live Q&A plaats van één uur samen met de overige deelnemers van de Business Breakthrough Summer School. De onderwerpen van deze sessies worden afgestemd op de behoefte van de groep.

Je wordt onderdeel van een besloten Facebookgroep samen met de overige deelnemers van de Summer School. Als er namelijk iets is wat ik heb geleerd, is dat we als ondernemer tegen dezelfde challenges aanlopen in het ondernemerschap. Door ondernemers met soortgelijke challenges met elkaar te verbinden kom je samen nog sneller en krachtiger tot doorbraken. In deze besloten groep deel ik tijdens de Summer School ook nog extra inzichten en learnings.

Ik wil voorkomen dat jij zo min mogelijk vast zit en zo krachtig mogelijk tot doorbraken in jezelf en daarmee in je bedrijf kan komen. Daarom heb je tijdens de Summer School de mogelijkheid om al jouw vragen, inzichten, gedachtes & gevoelens met me te delen. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op. De persoonlijke coaching geeft je een enorme boost in energie en zet je in beweging, maar je kan niet altijd in een positieve flow zitten. En ook daar ben ik voor, om je JUIST op te vangen wanneer je het even allemaal niet meer weet. Ik loop tijdens het traject naast je, jij bent alleen degene die me even een tikkie mag geven dat je m'n hulp nodig hebt!

Bovendien krijg je ook nog toegang tot mijn online Money Mindset Training t.w.v. 97 euro. Dit is een online training waarin ik je in 7 modules meeneem in wat er voor nodig is om jouw geldblokkades te doorbreken en meer klanten en omzet aan te trekken. Zo heb je naast mijn coaching ook alle kennis tot je beschikking die je op je gemak nog eens een keer kan terugkijken. Je blijft onbeperkt toegang houden tot het materiaal en zit boordevol informatie(video's), tips en opdrachten.

Er is ruimte voor 11 deelnemers!

De investering voor de Business Breakthrough Summer School is 1997 euro (exclusief BTW)

Fasten your seatbelts, please!

Stap deze zomer samen met de groep in een mentale rollercoaster en zie hoe snel je door je omzetplafond heen breekt. Fundamenteel.

Na de Business Breakthrough Summer School:

Ben je een ondernemer met een totaal andere (Money) mindset. Je laat je niet meer tegenhouden door beperkende gedachtes en weet deze te doorbreken.

Durf jij de prijs te vragen voor jouw diensten die je waard bent, zonder dat het je pijn in je buik of zweet op je rug oplevert.

Ben jij in zelfvertrouwen gegroeid en voel jij écht dat jij het waard bent om goed geld te verdienen met jouw werk. Je voelt je krachtiger en bent weerbaar voor de mening van anderen, waardoor je jezelf zichtbaar durft te maken waardoor je sneller klanten binnenhaalt en je omzet weet te verhogen.

Heb jij een nieuwe kijk op sales en marketing. Je doet mensen graag een aanbod, omdat je weet dat je daarmee niemand iets aansmeert, maar alleen maar mensen helpt

Verspil je niet meer je energie aan twijfelen en alles alleen uitzoeken. Je weet prioriteiten te stellen en hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Je durft jouw boodschap krachtig neer te zetten. Je weet dat hoe krachtiger jouw tekst is, hoe meer je mensen raakt en daardoor meer klanten naar jou toe komen.

Zie je in dat zelfleiderschap de sleutel is in de groei van jouw onderneming en de manier waarop je jouw leven waarneemt. Je ziet in dat persoonlijke groei een doorlopend proces is welke altijd nieuwe inzichten geeft.

Geloof jij niet meer in concurrentie. Je laat je er niet meer door tegenhouden en ziet in dat concurrentie niet bestaat.

De investering van Business Breakthrough Summer School bedraagt 1997 euro exclusief BTW.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Renee haar enthousiasme is aanstekelijk. Ze is open, direct en energiek. In een hoog tempo kom je precies bij de pijnplekken waar je niet eens door had dat ze je blokkeren. En met al haar ervaring helpt ze je met concrete tips waar je direct mee aan de slag kan. Wil je meer bereiken en begrijp je niet wat je tegenhoudt, Renee is je vriendelijke spiegel. Renee, thx! Loes van Praktijk voor Tandheelkunde Loes”

Loes Meijerink, Tandarts

”Wow!!! Wat was dit een SUPER leerzaam programma heb ik gevolgd bij Renee!!! Ik ben binnen een korte tijd nog nooit zo veel gegroeid, vooral qua denkwijze, omgaan met mijn emoties, VOELEN, gedachten over geld en zelfvertrouwen. Super belangrijke en interessante onderwerpen, waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben! Renee is een ontzettend fijne coach, ze is duidelijk, lief, soms een beetje streng als het moet, heel persoonlijk en ze WIL echt dat je groeit als mens. Je voelt je gezien en gehoord door Renee. Los van dat heeft ze ook nog een veel kennis die ze met alle liefde deelt. Renee is de perfecte balans tussen spiritualiteit en down to earth! Ze heeft mij en mijn leven geraakt op een heel diep level. Ik ben Renee en het groeiprogramma super dankbaar en ik zou het iedereen aanraden!!!”

Daniëlla de Campos

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Ondernemer

”Renee is een lieve, fijne coach, maar ook iemand die niet bang is om je kritische vragen te stellen en je aan te zetten. De healing die in dit traject zaten waren stuk voor stuk bijzonder en mooi. Met jouw stem en energie was je steeds in staat mij hele mooie reizen naar mijn onderbewuste te laten maken. Dit ging vaak gepaard met heftige emoties maar ook met mooie ontmoetingen met mijn vader, moeder en mijn gids. Deze healings hebben meer gedaan dan ik nu nog kan bevatten denk ik. Ik ben benieuwd wat de toekomst nog meer gaat brengen. Ik heb er alle vertrouwen in en ik heb zomaar het idee dat dit niet de laatste keer is geweest dat ik zo’n mooie healing bij je gedaan heb. Lieve Renee, dank je wel voor de prachtige, krachtige en lieve persoon die je bent!”

Angelique van Ginkel, Eigenaresse Beter op je plaats

”Wanneer je ‘Ja’ zegt tegen een mooi programma wat Renee aanbiedt, is mijn advies om er helemaal blanco in te gaan en je heerlijk te laten leiden door Renee. Ze heeft een hele fijn vibe die je echt uitnodigt om helemaal jezelf te kunnen zijn. En wanneer dat kan, dan kun je stappen maken in je bedrijf. Je krijgt hele fijne inzichten over jezelf als persoon en hoe je angsten, blokkades en onrust weg kan nemen. Je kijk op dingen verandert enorm wat alleen maar ten goede komt voor je bedrijf. Maar wees niet bang om eerst een stapje achteruit te gaan, zodat je later grote sprongen kan maken. Ze helpt je daar enorm bij en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Bedankt lieve Renee!’’

Femke van Houts, Eigenaresse Femke van Houts  Branding & Storytelling

”Toen ik Renee leerde kennen merkte ik dat hoewel haar missie en haar aanbod mij raakte, ik niet exact begreep wat ze nu deed. Toch voelde ik al snel dat Renée niet zomaar op mijn pad was gekomen. Van mijzelf ben ik niet erg spiritueel en ben ik vooral nieuwsgierig. Ik sta open voor andere inzichten en wil graag leren en mijzelf ontwikkelen.

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Aurélie Veltema, Eigenaar AVUE

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen

Maak eindelijk de groei om de ondernemer te ZIJN die de groei kan dragen.

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor de Business Breakthrough Summer School en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

1997 euro exclusief BTW (2.416,37 euro inclusief BTW).

Wanneer vindt de Business Breakthrough Summer School plaats?

De Business Breakthrough Summer School start op maandag 8 juni en loopt t/m vrijdag 4 september. 

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, het is mogelijk om in 3 termijnen van 675 euro exclusief BTW te betalen óf in 5 termijnen van 425 euro exclusief BTW. Geld mag namelijk niet de reden zijn om iets niet te doen. Op het moment dat je keuzes maakt op basis van jouw overtuiging t.o.v. geld, dan doe je dat op basis van angst en onzekerheid, waardoor je precies dat aantrekt: Nog meer angst en onzekerheid. Zelf heb ik meerdere malen in coaching programma’s en trainingen geïnvesteerd, ondanks dat ik het geld niet op mijn rekening had staan vanuit het vertrouwen dat de situatie verandert. En dat heeft zich keer op keer bewezen. 

Hoeveel 1-op-1 coaching zit er in Business Breakthrough Summer School?

Iedere twee weken hebben we een 1-op-1 coaching call, zodat ik je kan bijsturen en helpen om jou en jouw onderneming te laten groeien. Bovendien heb je de mogelijkheid om gedurende deze 3 maanden al jouw vragen te stellen waar ik binnen 24 uur op reageer van maandag t/m vrijdag. Hierdoor heb je altijd een kort lijntje met mij, zodat jij deze maanden nooit het gevoel hebt vast te zitten.

Voor wie is de Business Breakthrough Summer School geschikt?

De BBSS is geschikt voor ondernemers die ondanks alle sales en marketing acties vast blijven lopen op hetzelfde omzetniveau. Of dat nu 1.000 euro per maand is of 10.000 euro per maand. Het is voor ondernemers die vooral harder gaan werken en het gevoel hebben te moeten struggelen om meer geld te verdienen. De Summer School is geschikt voor ondernemers die veel in hun hoofd leven en bijna gek worden van alle gedachtes die door hun hoofd heen razen. Dit programma is geschikt voor jou als jij klaar voor mij bent. En wanneer ben je klaar voor mij? Wanneer je open staat voor duidelijke spiegel, klaar bent om met jezelf aan de slag te gaan, als je verantwoordelijkheid durft te nemen over je eigen acties en keuzes (en dus niet in de slachtofferrol kruipt) en als je een doener bent. 

Mijn allergrootste belang is dat jij groeit! 

Voor wie is de Business Breakthrough Summer School niet geschikt?

Dit programma is zeker niet voor iedereen geschikt. Dit programma is niet geschikt voor jou als jij denkt dat je met deze Summer School succes koopt. Als coach kan ik je de weg wijzen en begeleiden op jouw pad, maar ik kan jouw omzetplafond niet vóór jou doorbreken. Dat zal je zelf moeten doen. Dit programma is ook niet geschikt voor jou als jij denkt dat ik je alleen maar ga vertellen hoe goed je bezig bent. Daar heb je jouw familie en vrienden voor, maar daar help ik je niet mee. Je krijgt van mij een vriendelijke doch doordringende spiegel. Als jij er geen zin in hebt om binnenstebuiten gekeerd te worden, dan is dit programma niets voor jou. 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag deelnemen aan het Business Breakthrough Summer School? Stuur me dan ook een mail om een korte bel afspraak in te plannen. Dan kijken we samen even of het op dit moment de juiste stap is voor je.

tevredenheidsgarantie
beeldmerk your revolution

Wanneer mag ik je bellen?

Tijdens het kennismakingsgesprek ben ik vooral benieuwd naar jouw verhaal, stemmen we af of we een klik hebben en of dit het juiste programma voor je is.

Scroll naar top