fbpx

Energetische strategie challenge

Doe van dinsdag 22 t/m donderdag 24 september mee met de energetische strategie challenge en ontdek hoe je vrijheid op alle vlakken van je leven aantrekt.

Bevestig via onderstaande knop jouw deelname! De investering is 33 euro exclusief BTW.

Ben jij ondernemer geworden omdat je de wereld een mooiere plek wil maken? Alleen herken jij je in één van onderstaande dingen:

Je heel hard aan het werk bent om een lekker salaris over te houden van je onderneming. Je wil graag de wereld een mooiere plek maken en tegelijkertijd genieten, alleen dat is alles behalve het geval. Hallo hoofd dat altijd 'aan' staat en een continue F5 drang om te checken of er een nieuwe mail binnen is van mensen die je wil helpen. Je bent alleen maar met omzetdoelen bezig 'omdat dat zo hoort' en hebt onwijs veel moeite om te genieten.

Je hebt jezelf altijd al wat anders gevoeld dan anders. Hierdoor heb je jezelf altijd als een kameleon aangepast naar de massa. Je merkt daardoor dat je het moeilijk vindt om volledig en schaamteloos jezelf te zijn. Het lijkt alsof je een masker ophebt. En dat kost heel-veel-energie.

Je de law of attraction kapot bestudeert hebt, maar het lijkt z'n vruchten telkens maar niet af te werpen.

Je al eens met een business coach aan de slag bent gegaan en alle bewezen strategieën maar niet lijken te werken. Je denkt dat het aan je mindset ligt en dus doe je kei hard je best om jouw overtuigingen te doorbreken en je gedachtes om te buigen, alleen kost dat je meer energie dan dat het je oplevert.

Je zelfs wel eens twijfelt of het werk wat je doet wel hetgeen is wat je wilt doen. Het contact met sommige klanten is fantastisch en andere klanten trekken je helemaal leeg.

En heb jij het verlangen om:

Het liefst zoveel mogelijk mensen te helpen met datgene wat jij het allerliefste doet.

Vrijheid te genereren in je lijf en niet zo hard te werken. Je wil plezier hebben in dat wat je doet en tegelijkertijd genoeg tijd over hebben om leuke dingen te ondernemen in je privé leven.

Om een strategie te vinden in je bedrijf die bij jou past! Die echt bij jou past.

Schaamteloos jezelf te zijn zonder je druk te hoeven maken wat pietje van je vindt.

En ben jij er helemaal klaar voor om meer impact te genereren op zowel zakelijk vlak als je privé vlak. Boek via onderstaande button jouw plek en get ready!! 

Er is ook nog zoiets als een 'onzichtbare' strategie waar jouw onderneming door stroomt of blokkeert. En let me help you out!

Hoe gaat de Challenge in z'n werk?

Van dinsdag 22 september t/m donderdag 24 september geef ik drie dagen lang van 09.00 - 09.45 uur live masterclasses. Mocht je niet bij de masterclasses aanwezig kunnen zijn. Geen probleem! Je ontvangt 48 uur lang toegang tot de replay. We nemen je bedrijf, je aanbod en jouzelf helemaal onder de loep!

Je ontvangt van 22 september t/m 24 september iedere dag een werkboek waarin ik de kennis die ik met je deel direct help toepassen naar de praktijk. Alleen met actie resultaten.

Tijdens de Challenge beantwoord ik vragen als:

Waarom een bewezen strategie voor jou niet werkt?

Wat de grootste belemmerende factoren zijn om je onderneming te laten stromen?

Hoe energie werkt in combinatie met het uitvoeren van jouw missie?

Waarom de Law of Attraction voor jou niet lijkt te werken? En wat er dan wel voor nodig is om meer vrijheid aan te trekken?

Wat leiderschap en een energetische strategie met elkaar te maken hebben.

Hi, ik ben Renee!

Hi ondernemer met een hartverwarmende sociale missie,

Wat fijn dat jij er bent! Je bent zo hard nodig! Maar wat kan het ondernemerschap een rollercoaster aan emoties zijn. Waar of niet? 

Dan heb je het moedige besluit genomen om te ondernemen en je missie te gaan uitvoeren en heb je je ook al verdiept in wat er nodig is aan sales en marketing om klanten aan te trekken, en dan voel je je nog gevangen in je hoofd.

I feel ya! 

Ik heb in het eerste jaar van het ondernemerschap voornamelijk de sales en marketing regels genoemd die voor vele ondernemers werken. 

Totdat ik erachter kwam dat die bewezen strategieën niet voor mij bleken te werken. Andere missie, andere frequentie, andere regels. 

En omdat ik zoveel ondernemers zie met hartverwarmende missies die tegen dezelfde vraagstukken aanlopen, die tegelijkertijd impact willen maken en vrijheid willen ervaren, heb ik besloten om mijn kennis over hoe een energetische strategie werkt te bundelen in deze challenge. 

Met revolutionaire groet,

Doe mee met de Energetische strategie challenge verzeker jezelf van een hele andere kijk op het ondernemerschap en het leven.

Boek jouw spot via onderstaande button voor 33 euro.

Dit is wat anderen zeggen over mijn challenges:

Inmiddels hebben er al meer dan 300 ondernemers meegedaan aan voorgaande challenges. En dit is wat zij erover zeggen.

Veelgestelde vragen

Wanneer vindt de challenge plaats?

De challenge vindt plaats van dinsdag 22 september t/m donderdag 24 september.

Ik kan er tijdens de masterclasses niet live bij zijn. Wat nu?

Geen probleem! Van iedere masterclass komt een replay beschikbaar die 48 uur lang te bekijken is. 

Wat is de investering?

De investering van deze challenge is 33 euro exclusief BTW (39,93 euro inclusief BTW).

Scroll naar top