fbpx

Exclusief Programma

Voor een selecte groep ondernemers bied ik op aanvraag een exclusief op maat gemaakt programma aan. Dit bied ik aan voor ondernemers die:

Meer dan 10K omzet per maand draaien.

Vast lopen in hun onderneming. Je gaat harder werken om meer klanten en omzet te draaien. Het enige wat het je oplevert is onrust in je hoofd en je lijf. En daar is het thuisfront nogal eens de uitlaatklep voor.

Zo min mogelijk ruis van een groep willen en zoveel mogelijk 1-op-1 contact willen om een diepe persoonlijke en daarmee zakelijke transformatie te weeg willen brengen.

Je KEI hard werkt en het liefst ook KEI hard wil genieten. Je komt erachter dat je gezin het ALLER belangrijkste voor je is maar het onwijs veel moeite om die 'harde normen criticus' in jezelf te stillen.

Een sociale missie hebben en bizarre impact willen maken op de maatschappij.

Willen voelen dat je leeft i.p.v. geleefd wordt. Je wil leren zijn in het nu en daardoor niet alleen zakelijk nog meer succes bereik, maar ook - nee, juist - privé.

beeldmerk your revolution

Vraag hier een intake aan.

Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op voor een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek bepaal ik of er een klik is, of ik jou verder kan helpen en op welke manier een exclusief programma jou het best verder helpt. 

Scroll naar top