fbpx

Alsjeblieft! Hier download je het gratis e-book met mijn 11 meest waardevolle tips.

Jouw bedrijf is uiteindelijk een ijsberg. Het topje van de berg (jouw sales en marketing) is pas écht goed zichtbaar op het moment dat de onderkant (de fundering) stabiel is. En die fundering is jouw (money) mindset. Geld is namelijk de rode draad van jouw onderneming. Als jij al niet helemaal gelooft in jezelf dat je het waard bent om geld te verdienen of geld te investeren, dan blokkeer je doorstroom van geld en daarmee de groei van jouw onderneming. Download het gratis e-book met mijn 11 belangrijkste tips om de doorstroom op gang te helpen direct.

De meeste ondernemers storten zich volledig op cursussen over Facebook ads of andere workshop om hun sales en marketing skills te laten groeien, maar dat heeft geen zin als jouw money mindset niet goed is. 

Je kan namelijk praktisch gezien nog zoveel weten van sales en marketing, wanneer je jouw aanbod met een stem aanbiedt waarbij jij je afvraagt of je niet te duur bent en of die ander het wel kan betalen, dan heeft jouw marketing en sales geen zin. 

Jouw onderneming groeit nooit harder dan dat jij doet. Maar jij weet ook – net als ik – dat het moeilijke gedeelte je eigen persoonlijke reis is. Het spirituele gedeelte dus. Denk bijvoorbeeld maar aan de verhoogde hartslag die je ervaart bij alleen al de gedachte aan geld en sales en dat je alweer met de volgende inkomsten bezig bent zodra net een klant ja heeft gezegd. 

Door te groeien in jouw (money) mindset, ben jij weerbaar voor je omgeving en wéét je vanuit rust en vertrouwen meer klanten aan te trekken dan met 100 uur werken.

beeldmerk your revolution

Neem in ieder geval het besluit om de eerste stap te zetten naar een gezonde money mindset, je hebt niets te verliezen.

Scroll naar top