fbpx

Alsjeblieft! Hier download je het gratis e-book met mijn 11 meest waardevolle tips.

Om succesvol te ondernemen zal je enerzijds de juiste acties uit moeten zetten en anderzijds de juiste (money) mindset moeten hebben. Geld is namelijk de rode draad van jouw onderneming. Als jij al moeite hebt om geld te accepteren of geld uit te geven, dan blokkeer je doorstroom van geld en daarmee de groei van jouw onderneming. Download het gratis e-book met mijn 11 belangrijkste tips om de doorstroom op gang te helpen direct.

Als ondernemer bén jij je onderneming. Naarmate jij groeit, groeit je onderneming met je mee en vice versa. Hier zijn de meeste ondernemers zich echter niet van bewust. De onderneming wordt als iets los gezien, terwijl juist een succesvolle onderneming valt of staat met een flinke dosis zelfvertrouwen en zelfleiderschap.

Ik zie het ondernemerschap dan ook als niets meer dan een mentaal spel. Het ondernemen an sich is geen rocket science. Wanneer je de juiste acties uitzet en deze uitvoert heb je met gemak een lekkere omzet in de maand.

Maar jij weet ook – net als ik – dat het moeilijke gedeelte je eigen persoonlijke reis is. Het spirituele gedeelte dus. Denk bijvoorbeeld maar aan de onzekerheden die het met zich meebrengt of je wel genoeg klanten krijgt in de volgende maand, hoe eng het is om een goede prijs te vragen of deze zelfs te verhogen voor je dienst en hoe je met goedbedoelde adviezen uit je – in loondienst werkende – omgeving om moet gaan.

En door te groeien in jouw (money) mindset, ben jij weerbaar voor je omgeving en wéét je vanuit rust en vertrouwen meer klanten aan te trekken dan met 100 uur werken.

beeldmerk your revolution

Neem in ieder geval het besluit om de eerste stap te zetten naar een gezonde money mindset, je hebt niets te verliezen.

Scroll naar top