fbpx

Gratis masterclass: Meer klanten converteren uit je online masterclass

Leer hoe je in 4 stappen vanuit zelfvertrouwen presenteert en (meer) klanten converteert

Woensdag 8 mei: 11:30 uur - 12:30 uur via zoom

Deelname is gratis. Achteraf krijg je een replay die 48 uur beschikbaar is

Als ondernemer moet je presenteren

En als masterclasses (of webinars) onderdeel is van je verkoopstrategie, dan dien je beter te worden in jezelf presenteren en verkopen om je doelen op een hoger niveau te behalen. 

Ik zie echter dat ondernemers geldtijd en energie verbanden, omdat ze zich richten op de verkeerde dingen. 

 
Daar zijn twee gemene delers in: 

Ze willen niet salesy of pushy willen overkomen en korten daarom maar in op hun salespitch.

Het resultaat? Veel waarde gegeven, een inspiratiebron geweest voor de kijker en het geluid van krekels na afloop van je masterclass. Om vervolgens te leuren, duwen en trekken in de dagen die volgen, en dan heb ik het nog niet over de emotionele rollercoaster waar je in beland, die je alleen maar meer onzekerheid en twijfels geeft.

Ze willen bijvoorbeeld hun bereik vergroten en hopen dat meer volgers leidt tot meer resultaat.

Als je nu niet de gewenste resultaten bereikt uit je huidige masterclass of webinar dan gaat meer bereik niet leiden tot meer resultaat. Je dient in plaats daarvan je conversie te optimaliseren door je presentatie en salesvaardigheden te verbeteren in plaats van je advertentiebudget met honderden dan wel niet duizenden euro’s te verhogen.

''De livedagen van Renee zijn echt fucking life changing. Niet normaal! Ik leef in kracht, rust en overgave en dat terwijl ik mijn missie uitvoer.''

Timo Peters, Mindset coach

Het is tijd om in de next level versie van jezelf te stappen en de diepgaande impact te maken waarvoor je bedoeld bent

Welkom bij jouw Divine Revolution

Dit is NIET je typische business event over funnels, marketing en lead generatie

Het Divine Revolution Event is hét event voor spiritual teachers / coaches / healers die er klaar voor zijn om de plek in te nemen die ze in dit leven bedoeld zijn. 

We gaan in op de persoon die je dient te ZIJN om dé go-to teacher te worden van JOUW community. 

Het bouwen van een succesvol bedrijf en vrij leven kan namelijk alleen als jij de eigenschappen hebt die hiervoor nodig zijn. Dat jij de persoon wordt die zijn / haar aanbod durft te doen en zich niet uit het veld laat slaan als een potentiële klant een bezwaar heeft. De prijzen durft te vragen die je waard bent. Die op Instagram deelt wat hij/zij écht denkt. 

Je energie is namelijk je strategie. 

Alle dromen die je hebt zijn mogelijk. En er zijn hordes mensen die op jou en jouw soulgifts aan het wachten zijn. 

En dit vraagt van jou om een stuk van je essentie / ziel te claimen & om een oud stuk van jezelf los te laten.

Jouw volgende business doorbraak staat voor de deur. En tijdens het Divine Revolution Event kicken we die deur open en weet jij exact wat ervoor nodig is om dusdanig op te staan en jezelf neer te zetten om je community te leiden, juist nu zij jou zo ongelooflijk hard nodig hebben. 

''Dikke paradigm shift tijdens de laatste live dagen... wauw m'n kijk op de wereld, mijn business en mijn toekomst veranderde van het één op het andere moment. Change CAN happen in an instant.''

Brenda Westdorp, Doorbraak mentor

Divine Revolution Event

Let’s dive in to divinity. SAMEN! Het Divine Revolution Event is er om samen tot jouw allergrootste doorbraak te komen waar jij jezelf onnodig klein aan het houden bent.

En dit is hoe het Divine Revolution Event eruit ziet:

Het is een online event via mijn Zoom room van 10:00 - 17:00 uur

Je kan het event volgen vanuit welke plek dan ook ter wereld

De dag is gevuld met lasercoaching en praktische opdrachten die bijdragen om JOUW next level van jezelf te Zien en direct te integreren in de praktijk

Joy Idenburg (Magisch mooie vrouw / energy healer) zal tijdens de dag een energie activatie faciliteren waardoor er letterlijk ruimte gemaakt wordt in jouw systeem om klanten te ontvangen.

En verder: SUPRISE! Mijn ziel thrivet het allerbeste op volledige overgave. Geen programma. Volledig ter beschikking zodat ik op het moment zelf kan aanvoelen wat de groep nodig heeft. En je krijgt ALTIJD wat je mag ontvangen.

Je kan nog zo sterk zijn in marketing en sales, als jouw business en leven niet alignt is met wie jij diep van binnen bent en wat je te doen hebt op aarde, zakt het als een kaartenhuis in elkaar.

Na het Divine Revolution Event:

Heb jij haarscherp wat jouw Divine Revolution is die matcht bij jouw soul purpose en soulgifts en hoe je deze super krachtig in de markt zet.

Weet & voel je waarom het super spiritueel is om die diepgaande impact die je maakt met je zielsmissie te koppelen aan goed geld verdienen en overvloed claimen op financieel gebied. En waarom het egoïstisch is als je dat NIET doet.

Is je vuur aangezet waardoor jouw marketing uitingen recht door het ego en et hart van jouw community snijdt en denkt: F*CK, bij jou moet ik zijn.

Is er letterlijk energetisch gezien ruimte gecreëerd in je lichaam waardoor je meer klanten kunt ontvangen.

Heb je het meest hardnekkige en destructieve patroon dat jou nu in de weg staat om meer klanten aan te trekken doorbroken en getransformeerd.

Heb jij concreet en helder welke praktische vervolgstap, zoals het opnemen van een video of het verhogen van je prijzen, dient te zijn om meer impact te maken die in lijn is met jouw Divine Revolution.

Hi, ik ben Renee!

Spiritueel mentor voor ondernemers. En ik begeleid spiritual teachers / coaches / healers om van hard werken, trekken & pushen te gaan ondernemen en leven vanuit vertrouwen, overgave en overvloed.

Mijn eigen reis als ondernemer was alles behalve moeiteloos. Ik was in het begin van heet ondernemerschap zo hard aan het werk. Focuste me volledig op het optimaliseren van mijn sales en marketing en had al meerdere malen geïnvesteerd in een business coach. 

Totdat ik in 2020 met 2 tientjes op al mijn bankrekeningen zat en met angstzweet wakker werd. De situatie leek uitzichtloos.

Ik besloot vanaf april 2020 nog harder te werken aan mijn blokkades, angsten en onzekerheden en had een lancering van 30.000 euro en heb ik anno 2021 ruim 162.000 euro omzet

Ik Zie binnen een paar minuten waar jij de groei van je business aan het saboteren bent en wat ervoor nodig is om jouw volgende doorbraak te realiseren.

Zie ik jou op 6 januari?

Met revolutionaire groet,

Dit is wat anderen zeggen over werken met mij:

”Een groeps live dag van Renee, ik kan niet anders zeggen dan: Magic!

Ja wauw! Op het moment dat je onderweg er naartoe bent voel je wat spanning in je lichaam. Afvragend of de groep wel klopt, spannend wat er gaat gebeuren, wordt het wel een leuke dag, kan ik er echt wat uithalen, wat is mijn intentie vandaag? 

Eenmaal binnen, een mega warm onthaal. Want wanneer Renee je binnen laat komt er een grote glimlach op zowel haar als jouw gezicht. En of de groep wel matched met elkaar? Daar hoef je je niet druk om te maken.

Ik heb nu twee live dagen mee mogen maken, en de groepen (twee verschillende), klopte zo goed met elkaar. Waardoor we heel diep konden gaan tijdens meditaties. We konden vertellen waar we tegen aan liepen, business maar daarmee ook persoonlijk. Alsof je in een warm bad terecht komt en elkaar al jaren kent. 

Beide dagen waren voor mij magisch. En heb ik er hele mooie momenten uit kunnen halen. En deze weer in mijn business door kunnen voeren. 

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Had ik het al gezegd? Magic 💫😉”

Linda Stammes – Basis, ondernemer

”Ik heb de Business Breaktrough Summer School bij Renee gevolgd en wauw wat een prachtige ervaring was dat! Ik moest er echt even inkomen want ik vond de vrijheid die ik had om mijn eigen shit aan te kijken lastig en probeerde hem nog een beetje weg te stoppen. Maar na 1 maand ging de knop om en wist ik, ok in deze maanden ga ik nog alles aanpakken wat er ligt. Ik heb vollop het contact met Renee gezocht voor hulp en wat heeft ze me fantastisch geholpen. Soms was het super confronterend omdat ze me niet een aai over de bol gaf maar een schop onder mijn kont, maar het hielp enorm goed om mezelf beter te leren kennen en bewuster keuzes te maken. Ik heb zelf alle stappen en acties genomen, maar Renee is een prachtige begeleider die je helpt in het creeren van de vrijheid in jezelf zodat dit ook in de buitenwereld gespiegeld wordt. Ik leid mijn bedrijf nu veel meer vanuit rust, vrijheid, vertrouwen in combinatie met actie en ontvangen. Terwijl ik hiervoor gemakkelijk 60 uur werkte. Renee is echt een notenkraker. Ze heeft me helemaal opengebroken wat resulteert in het feit dat ik nu veel liefdevoller naar mezelf kan kijken, mij volledig kan laten zijn in wie ik ben en vooral voel wat ik wil en niet wil! Ik ga door in de coaching met haar omdat ik weet hoeveel hoger mijn frequentie kan stijgen en het vertrouwen heb dat er nog veel meer mogelijk is dan wat ik nu kan zien. Mijn leven is in 3 maanden tijd 5 jaar vooruit geschoten. Ik maak me niet meer druk, ik ervaar geen zorgen en ik vertrouw op mezelf en mijn onderneming. Dit had ik op 8 juni echt niet gedacht! Dank je wel Renee! Love you!”

Dit is gewoon iets wat je jezelf zou moeten gunnen. 

Het resultaat van deze drie maanden? Ik heb mijn prijzen met 300% verhoogt en ik kan deze prijzen nu zonder blikken of blozen vragen én succesvol verkopen! Dat had ik nóóit van te voren durven dromen. Dankjewel voor deze mooie reis Renee. Ik ben je echt mega super dankbaar!”

Sara Masotto

Sara Masotto, Styleformation

Veelgestelde vragen

Wanneer vindt het Divine Revolution Event plaats?

Op donderdag 6 januari 2021 van 10.00 – 17.00 uur.

Wat is de investering?

De investering is 99 euro exclusief 21% BTW (119,79 euro inclusief BTW).

Waar vindt het Divine Revolution Event plaats?

Via mijn Zoom meeting room. Online. Je kan dus de dag volgen waar je maar wil. 

Voor wie is het Divine Revolution Event?

Voor spiritual teachers / healers / coaches die er klaar voor zijn om in de next level versie van jezelf te stappen en daardoor jouw volgende business doorbraak te realiseren. De hele dag staat in het teken van wie je dient te ZIJN om naar jouw volgende business doorbraak te komen. Je omzetniveau is hierin niet zo relevant. Als je de calling voelt, dan is deze dag he-le-maal voor jou!

Ik heb nog geen bedrijf / zit nog in loondienst, is dit Event dan iets voor mij?

Ja, absoluut! Nogmaals, als je de calling voelt dan is dit Event iets voor jou. Deze dag kan je namelijk over de streep trekken om nu écht voor het opstarten van je bedrijf te gaan en om te ervaren dat de twijfels en de onzekerheden die je hebt bij iedere ondernemer spelen.

Ik kan er niet live bij zijn, komt er een opname beschikbaar?

Nee, er komt geen opname beschikbaar. 

Waarom NU?

De wereld staat in de fik. 

Meer dan ooit heerst er verdeeldheid. Verdeeldheid tussen leven vanuit angst en leven vanuit liefde. 

Als dit niet het moment is? Wanneer dan wel? 

Wat moet er nog méér gebeuren in de wereld dat bij jou de knop aangaat? Dat je ziet dat de wereld in tijden van kwetsbaarheid en angst daar tegenover meer krachtig en Divine Leiderschap nodig heeft.

Dit is geen generale repetitie. 

Dit is prime-time.

En jij speelt de hoofdrol.

Dus pak jij de rol? Of laat jij je stand-in je werk voor je doen?

Here we go! 

Scroll naar boven