fbpx

On Demand Money Mindset Masterclass

Doorbreek jouw geldblokkades in 6 stappen en trek meer klanten en omzet aan.​

Ben jij jouw onderneming begonnen omdat je dacht dat het jou plezier, vrijheid en veel geld op zou leveren? Alleen merk je dat:

Het idee alleen al aan geld en sales geeft je een zwaar gevoel van spanning in je buik, je hart begint sneller te kloppen en je voelt een last op je schouders ontstaan.

Je krijgt regelmatig te horen van potentiële klanten dat zij nog ''even over het aanbod hebben nagedacht, maar het toch niet kunnen betalen.''

Ergens geloof je diep van binnen dat je het wel waard bent om geld te ontvangen en jouw mooiste leven te realiseren, maar ook heb je ergens het ongeloof dat het je lukt om mensen daarvoor te laten betalen.

Je vraagt je regelmatig af: ''Wie ben ik nou? Wat weet ik nou?'' En vraagt je af waarin jij je nu echt onderscheid t.o.v. de concurrent.

Doorbreek geldblokkades en trek meer klanten en omzet aan.

70% van de zelfstandig ondernemers redt het niet om hun onderneming succesvol te laten groeien. Ik ben ervan overtuigd dat één van de redenen waarom dit niet lukt te maken heeft met de relatie die ondernemers tot geld hebben. 

Als jij al niet accepteert dat je geld mag verdienen met datgene wat je het allerliefste doet, hoe verwacht je dan dat jouw klanten dat doen?

Omdat dit me echt aan het hart gaat en ik veel ondernemers zie die oprecht de wereld een stukje mooier willen maken, stel ik een on demand Masterclass ter beschikking, die jij op ieder gewenst moment kunt kijken om jouw geldblokkades te doorbreken.  

In deze Masterclass leer je:

Om geld anders te zien. Je leert om van geld te houden in plaats van het als iets smerigs te zien. Geld is slechts een ruilmiddel.

Hoe je erachter komt wat jouw huidige relatie tot geld is en wat ervoor nodig is om naar een gezonde money mindset te komen die ervoor zorgt dat je meer klanten en omzet aantrekt

Hoe je brein werkt, zodat je weet hoe je jouw mindset fundamenteel verandert

Wat jouw eigenwaarde en jouw money mindset met elkaar te maken hebben.

Hoe je met plezier verkoopt waarbij je met liefde jouw klanten een aanbod doet in plaats van het gevoel hebt dat je ze iets aansmeert.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan ontvang je binnen 5 minuten een bevestiging en verdere instructies in jouw (spam) mailbox om de Masterclass direct te bekijken.

De masterclass duurt 1:15 uur en is te bekijken waar en wanneer jij wil.

Dit is wat anderen van mijn Money Mindset Masterclass vinden:

Hi, ik ben Renee!

Hi ondernemer, 

Mijn naam is Renee Westerbaan, ik ben Spiritueel Business Coach en ik help ondernemers te groeien in een gezonde money mindset zodat zij meer klanten aantrekken en daarmee meer omzet realiseren. 

Ik ken zelf de pijn van het geldtekort hebben en de stress en angst die het je oplevert als geen ander. Ik ben opgegroeid in een gezin waar ieder dubbeltje omgedraaid werd, impulsieve aankopen nooit werden gedaan en werd aangegeven ‘geld maakt niet gelukkig.’ Nadat mijn ouders scheidden en ik samen met mijn vader († 2012) net voor de crisis verhuisde naar Nijmegen waar hij door ongelukkige omstandigheden ineens te maken had met 2 hypotheken zonder werk, heb ik ‘m gevoeld. Net zo hard toen ik het in het begin van mijn onderneming voelde toen mijn bankrekening leegliep. 

Ik heb geld uitgegeven en geleend dat ik niet had om mijn onderneming te laten groeien. Ik heb meerdere keren op het randje gezeten dat ik mijn rekeningen echt niet meer kon betalen. Spaargeld 0 euro, bankrekenig 0 euro. 

Om uit die spiraal van gebrek en schaarste te komen heb je een flinke dosis lef en ballen nodig. You’ve got to face your demons. 

Sterker nog: Toen ik besloot om geld te lenen zodat ik mijn eigen coach kon betalen, ben ik binnen twee maanden van 0 euro omzet per maand naar 5.000 euro omzet per maand gegaan.

Want als er een ding is waar ik wél van overtuigd was, is dat opgeven geen optie is en dat ik mensen in de steek laat die mij toen nog niet kenden maar wel op mijn hulp zaten te wachten. 

Er zijn dan ook twee dingen die mij onwijs raken:
1. Het feit dat ondernemers een unieke kracht en talent hebben en dit niet aan de man weten te brengen of niet voor zichzelf durven te staan. 
2. De stress die mensen hebben om iets belachelijks als geld. 

Ik geloof dat het succes van een onderneming valt of staat met de mate waarin jij groeit als ondernemer. Als jouw money mindset nu ongezond is, dan ga je die 3K per maand niet realiseren. 

En daarom help ik jou met alle liefde om een gezonde money mindset te creëeren zodat jij klanten en omzet aantrekt met datgene wat jij het allerliefste doet en waar jij retegoed in bent! 

Are you ready?

Let’s go!

Liefs, 

Renee

Scroll naar top