Ben je klaar voor een droombedrijf waar jouw hart sneller van gaat kloppen en waar je voldoening, energie en vrijheid door ervaart?

Ik geloof dat een succesvolle onderneming valt of staat met een flinke dosis zelfvertrouwen en een diep geloof in jezelf. Een stevige persoonlijke fundering, zoals ik het noem. Ik geloof dat het alles te maken heeft met terug gaan naar jouw eigen kern en helderheid krijgen over wie jij bent, wat kan jij kan en wat jij wil. Ik geloof dat die helderheid de fundering voor jouw onderneming is, waardoor jij je zelfvertrouwen laat stijgen en waardoor jij als een ripple-effect impact maakt met de kracht en het talent dat jij hebt en dat je daarmee een bijdrage levert aan een mooiere wereld. Ik geloof ook dat die persoonlijke fundering zorgt voor zelfvertrouwen, energie, voldoening, mentale vrijheid en overvloed.  

Vanuit deze overtuiging, bied ik groeiprogramma’s voor ondernemers aan. Altijd met als startpunt om helderheid te krijgen wie jij in de kern bent. Ik werk met de werkelijke kern van mijn klanten en weet de geconstrueerde mind te verkleinen. Ik ga diep, heb binnen no-time jouw situatie geanalyseerd en weet jou in je kern te raken, zodat jouw kern zichtbaar wordt. Altijd met als intentie om jouw krachten, talenten en authenticiteit te laten zien en vanuit daar de vertaalslag te maken naar een droombedrijf waarbij jij vanuit jouw hart onderneemt. Ik coach jou dan ook alleen en volledig op jou als persoon, vanuit wie jij bent. Geen rollenspellen, je niet anders voordoen dan je bent, maar echt jou fundamenteel laten groeien in zelfvertrouwen. Door jou te leren kennen voor wie jij écht bent. 

Bovendien ga ik in op het energetisch component. Praktische spiritualiteit, zoals ik het ook wel noem. Ik geloof en ervaar de voordelen die de kennis en de ontwikkeling op dit vlak met zich meebrengt. Denk aan: Een lichter gevoel in je lichaam, vrijwel geen stress, mentale vrijheid, en nog zoveel meer. Persoonlijke ontwikkeling is de essentie van het mens zijn. En de ontwikkeling is oneindig. Ik begeleid jou in het groeiprogramma graag om de stevige basis hiervoor te leggen.  

Via onderstaande button vind je meer informatie over de inhoud van het groeiprogramma. Ik kijk ernaar uit met jou te mogen werken aan jouw revolutie. 

Vind hier meer informatie over het groeiprogramma voor ondernemers