fbpx

Groeiprogramma

Doorbreek jouw omzetplafond en til jouw bedrijf naar het volgende niveau

Ben jij jouw onderneming begonnen omdat je dacht dat het je mentale en financiële vrijheid zou opleveren? Alleen herken jij dat:

Je blij bent met het feit dat je een leuke omzet binnenhaalt per maand, maar dat je merkt dat je meer wil. Meer klanten en meer geld. Je bent daardoor altijd met geld in je achterhoofd bezig en hoe je jouw volgende omzetdoel kan bereiken, maar dat heeft geen positief effect op je gemoedsrust.

Sales je over het algemeen wel goed af gaat, maar je merkt dat jouw conversieratio van lead naar klant wel hoger mag zijn. Stiekem merk je dat je nog wel eens een zware spanning in je buik voelt als je gesprekken voert.

Jouw productaanbod verschillende lagen kent en je jouw meest exclusieve aanbod vrijwel niet verkoopt. Je past je product aanbod aan en er komen steeds meer producten bij. Hopelijk gaat het met dat ene nieuwe product wel lukken. Maar keer op keer stroomt het niet. Je hebt inmiddels door dat het niet aan je product aanbod ligt.

Als je terugblikt op je situatie vroeger besef je dat er altijd gedoe was met geld. Je vader werkte bijvoorbeeld 80 uur per week voor een laag salaris, er was ruzie in de familie vanwege geld of je groeide op met quotes als: "Geld groeit niet op de rug.

Je wel het idee hebt dat je hard moet werken om je geld te verdienen. Hierdoor sta je altijd 'aan' en ben je met je gedachten altijd bij en in je bedrijf.

Je al wel een tijdje bewust bent van jouw mindset en dat je aantrekt wat je denkt, maar dat je wel nog geregeld een negatief stemmetje hebt die je dwars zit en waar je vanaf wil.

Maak de vertaalslag van hard werken en forceren om klanten binnen te halen naar ondernemen vanuit rust en vertrouwen.

Het is tijd om jouw eigen revolutie te laten intreden en door jezelf heen te breken!

Je wil nu door jouw omzetplafond heen breken en jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Jij bent een echte doener en in jou zit een ondernemer die het liefst zoveel mogelijk mensen wil helpen met dat wat je doet. Wat je alleen ook nu doet aan je sales en marketing acties en hoe graag je ook meer omzet wil, je ervaart een plafond en dat plafond wil je doorbreken. 

Je merkt alleen dat je nog veel onrust in je hoofd en lijf ervaart waar je vanaf wil. Een drukkend gevoel op je borst en een zwaar gevoel van spanning in je buik weerhouden je ervan om echt vanuit een gevoel van rust en vertrouwen te genieten van de omzet die je haalt. Je wil niet alleen hard werken, maar ook hard genieten. 

En daar ga ik je bij coachen! Onder mijn begeleiding ga jij het omzet plafond doorbreken, zodat jij jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt en jij nog meer kunt genieten van financiële, maar ook vooral mentale vrijheid. 

Hoe ik de groei van jouw onderneming zie...

Ik geloof dat jij als ondernemer 1-op-1 jouw onderneming bént. Als jij jouw onderneming wil laten groeien, dan begint die groei dus bij jou. Ik ben ervan overtuigd dat jouw onderneming valt of staat met de manier waarop jij denkt en dat het creëren van nieuwe overtuigingen een belangrijk onderdeel is in dit proces. We hebben door de jaren heen ‘onzin regels’ te horen gekregen. Dat je bijvoorbeeld maar een keer per jaar je tarief mag verhogen en dat je papiertjes nodig hebt om aan de slag te gaan met datgene waar jij van nature goed in bent. 

”The limit is not the sky, the limit is our mind.”

Je trekt aan wat je denkt. Als jij het idee hebt dat je hard moet werken om geld te verdienen, dan is dat ook wat je aantrekt. Alleen erop los affirmeren en je gedachtes kantelen helpen je niet op de lange termijn. Ik geloof dat het gevoel erbij betrekken dat jouw gedachtes oproepen nog veel belangrijker is om aan te pakken dan alleen de gedachte die je hebt. Zo pakken we de oorzaak aan en verander jij structureel jouw (money) mindset om vanuit daar jouw omzet plafond te doorbreken. Je dient eerst een ondernemer te ZIJN die een bepaalde omzet kan HEBBEN. 

Ik geloof dan ook dat jouw huidige plafond in je bedrijf slechts het symptoom is van een dieper liggend vraagstukken binnen in jou. In mijn coaching geef ik je geen aai over de bol en ik zal ook niet continu je hand vasthouden. Daar heb je jouw familie en vrienden voor. Je krijgt bij mij te horen wat je nodig hebt om te horen. Ik laat je jouw shit aankijken, ik zoek de weerstand bij je op en keer je binnenstebuiten. Dat alles vanuit de intentie om jou de ondernemer te laten ZIJN die de hogere omzet kan dragen. 

En net zoals dat jij goud hebt, heb ik dat ook. Binnen no-time zie ik waar jij de groei van jouw bedrijf saboteert en de handrem aantrekt, waar jouw bedrijf niet allignt is met jezelf en waar jouw energetische blokkades vast zitten. Ik ben er om jou te helpen de focus op de juiste acties (zowel intern als extern) te zetten. 

Je moet eerst de ondernemer ZIJN die een bepaalde omzet kan HEBBEN.

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het groeiprogramma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

In de afgelopen maanden heb ik meerdere mannelijke en vrouwelijke ondernemers geholpen om persoonlijk en zakelijk te groeien met als uitgangspunt jouzelf. Jouw onderneming valt of staat met een flinke dosis zelfleiderschap. Jouw bedrijf groeit namelijk nooit harder dan dat jij doet. 

Je kunt namelijk praktisch gezien alle kennis hebben over wat ervoor nodig is om een bedrijf te bouwen van minimaal 60K per jaar. Als jij moeite hebt om werk uit te besteden, omdat je anderen niet vertrouwt, dan ga je die 60K niet redden. Ik ben spiritueel business coach en help jou je bedrijf te laten groeien door de regie te pakken over jezelf, in de breedste zin van het woord.

De sleutel is het bewustwording, vanuit daar kan jij jouw transformatie laten ontstaan. Makkelijk denk je? Wanneer je onbewust denkt en handelt en jouw gevoelens onderdrukt, lukt het niet om verandering aan te brengen in je gedrag en hoe jij je voelt. We onderdrukken dat namelijk geregeld.  Voel jij je echt even machteloos en shit? ”Kop op, schouders eronder en weer door” Gaat bij mij niet op. Zolang je niets aan die spanningen in je lijf en je hoofd doet, blijven ze terug komen totdat je er wél mee aan de slag gaat. 

Ik wil je nergens toe dwingen, maar ik wil wel transparant met je zijn en daarom geef ik nu al aan dat je na een paar maanden zelf proberen erachter komt dat je toch hulp nodig hebt. Persoonlijk groeien en daarmee zakelijk groeien doe je zelf, maar dat betekent niet dat je dat alleen hoeft te doen. Integendeel, leren lopen heb je ook hulp bij nodig gehad. Dat geldt ook bij persoonlijke groei. Daar heb je al-tijd iemand bij nodig aan wie jij je kan optrekken.

Daar is namelijk bewustwording voor nodig, begrip, een berg opportunisme en een can do mentality. Daar is een positieve blik voor nodig van iemand die het pad al bewandeld heeft en op het punt staat waar jij naartoe wil.

Hoe ziet het groeiprogramma er dan uit?

Het vereist persoonlijke aandacht om te groeien. Het vereist doorlopend de mogelijkheid om tot inzichten en doorbraken te komen zodat jij in drie maanden ook écht gegroeid bent naar een ondernemer die zonder rem en vol vertrouwen zijn bedrijf naar het volgende niveau heeft getild.

Het groeiprogramma bevat:

We starten in de eerste week van het groeiprogramma met een kick-off van 1,5 uur. Voor de kick-off plaatsvindt vraag ik je een vragenlijst in te vullen, zodat ik alvast inzicht krijg in jouw huidige situatie en we gelijk goed van start kunnen. Tijdens deze kick-off nemen we jou en jouw bedrijf onder de loep. We zoomen in op jouw aanbod en jezelf. Jij deelt met me waar jouw grootste pijnpunten zitten en we maken een plan voor de komende drie maanden wat ervoor nodig is om jouw omzetplafond te doorbreken.

In de komende 3 maanden heb je (naast de kick-off) ook nog 5 keer een call van een 0,5 uur, zo spreken we elkaar iedere twee weken en werken we twee weken vooruit. Zo houden we het samen behapbaar. Ik werk altijd enorm intuïtief, waardoor deze calls je altijd geven wat je nodig hebt. Je loopt wellicht tegen onzekere gedachtes aan of hebt een zwaar gevoel van spanning in je lichaam die ervoor zorgen dat jouw sales en marketing niet het gewenste resultaat hebben. Ik help je tijdens de calls om de focus te leggen op de juiste acties die je op dat moment nodig hebt. Dat kan enerzijds betekenen dat ik je help om de mentale blokkades te doorbreken, en anderzijds dat ik je help om jouw sales technieken te optimaliseren.

Iedere maand krijg je van mij een op maat gemaakte begeleide healing van circa 0,5 uur tot een uur. Tijdens het ondernemerschap loop je namelijk geregeld tegen situaties aan, zoals een vervelende klant, negatieve feedback, etc. die ervoor zorgen dat je een zwaar gevoel van spanning in je lichaam voelt. Groei gaat altijd met ups en downs. Met een begeleide healing zorgen we er samen voor dat we dat zware gevoel van spanning in je lichaam oplossen en daardoor letterlijk de ruimte voor je vrijmaken om klanten en omzet te ontvangen. De begeleide healing plan ik van tevoren op vaste momenten in. Jij kan ervoor kiezen of de healing persoonlijk plaatsvindt (aanrader) of dat ik de healing voor je opneem in een audio bestand. De begeleide healing kan je vergelijken met een meditatie, maar dan anders. We brengen niet alleen rust in je hoofd, we nemen letterlijk de spanning in je lichaam weg. Jij hoeft daar verder niets voor te doen, behalve je over te geven aan mijn stem en alles wat er in je lichaam gebeurt.

Tijdens dit programma heb je de mogelijkheid om al jouw vragen, inzichten, gedachtes & gevoelens met me te delen via de mail. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op. Ik wil namelijk voorkomen dat jij zo min mogelijk het gevoel hebt vast te zitten. De persoonlijke coaching geeft je een enorme boost in energie en zet je in beweging, maar je kan niet altijd in een positieve flow zitten. En ook daar ben ik voor, om je JUIST op te vangen wanneer je het even allemaal niet meer weet. Ik loop tijdens het traject naast je, jij bent alleen degene die me even een tikkie mag geven dat je m'n hulp nodig hebt!

Bovendien krijg je ook nog toegang tot mijn online Money Mindset Training t.w.v. 97 euro. Dit is een online training waarin ik je in 7 modules meeneem in wat er voor nodig is om jouw geldblokkades te doorbreken en meer klanten en omzet aan te trekken. Zo heb je naast mijn coaching ook alle kennis tot je beschikking die je op je gemak nog eens een keer kan terugkijken. Je blijft onbeperkt toegang houden tot het materiaal en zit boordevol informatie(video's), tips en opdrachten.

De investering voor het groeiprogramma is 1997 euro (exclusief BTW)

Gun jezelf de transformatie, jij hebt het in je! Zoveel meer dan je nu denkt!

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het groeiprogramma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

Na het groeiprogramma:

Ben je een ondernemer met een totaal andere (Money) mindset. Je laat je niet meer tegenhouden door beperkende gedachtes en weet deze te doorbreken.

Durf jij de prijs te vragen voor jouw diensten die je waard bent, zonder dat het je pijn in je buik of zweet op je rug oplevert.

Ben jij in zelfvertrouwen gegroeid en voel jij écht dat jij het waard bent om goed geld te verdienen met jouw werk. Je voelt je krachtiger en bent weerbaar voor de mening van anderen, waardoor je jezelf zichtbaar durft te maken waardoor je sneller klanten binnenhaalt en je omzet weet te verhogen.

Heb jij een nieuwe kijk op sales en marketing. Je doet mensen graag een aanbod in plaats, omdat je weet dat je daarmee niemand iets aansmeert, maar alleen maar mensen helpt

Verspil je niet meer je energie aan twijfelen en alles alleen uitzoeken. Je weet prioriteiten te stellen en hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Je durft jouw boodschap krachtig neer te zetten. Je weet dat hoe krachtiger jouw tekst is, hoe meer je mensen raakt en daardoor meer klanten naar jou toe komen.

Zie je in dat zelfleiderschap de sleutel is in de groei van jouw onderneming en de manier waarop je jouw leven waarneemt. Je ziet in dat persoonlijke groei een doorlopend proces is welke altijd nieuwe inzichten geeft.

Geloof jij niet meer in concurrentie. Je laat je er niet meer door tegenhouden en ziet in dat concurrentie niet bestaat.

De investering van dit groeiprogramma bedraagt 1997 euro exclusief BTW.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Ondernemer

”Wow!!! Wat was dit een SUPER leerzaam programma heb ik gevolgd bij Renee!!! Ik ben binnen een korte tijd nog nooit zo veel gegroeid, vooral qua denkwijze, omgaan met mijn emoties, VOELEN, gedachten over geld en zelfvertrouwen. Super belangrijke en interessante onderwerpen, waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben! Renee is een ontzettend fijne coach, ze is duidelijk, lief, soms een beetje streng als het moet, heel persoonlijk en ze WIL echt dat je groeit als mens. Je voelt je gezien en gehoord door Renee. Los van dat heeft ze ook nog een veel kennis die ze met alle liefde deelt. Renee is de perfecte balans tussen spiritualiteit en down to earth! Ze heeft mij en mijn leven geraakt op een heel diep level. Ik ben Renee en het groeiprogramma super dankbaar en ik zou het iedereen aanraden!!!”

Daniëlla de Campos

”Wanneer je ‘Ja’ zegt tegen een mooi programma wat Renee aanbiedt, is mijn advies om er helemaal blanco in te gaan en je heerlijk te laten leiden door Renee. Ze heeft een hele fijn vibe die je echt uitnodigt om helemaal jezelf te kunnen zijn. En wanneer dat kan, dan kun je stappen maken in je bedrijf. Je krijgt hele fijne inzichten over jezelf als persoon en hoe je angsten, blokkades en onrust weg kan nemen. Je kijk op dingen verandert enorm wat alleen maar ten goede komt voor je bedrijf. Maar wees niet bang om eerst een stapje achteruit te gaan, zodat je later grote sprongen kan maken. Ze helpt je daar enorm bij en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Bedankt lieve Renee!’’

Femke van Houts, Eigenaresse Femke van Houts  Branding & Storytelling

”Toen ik Renee leerde kennen merkte ik dat hoewel haar missie en haar aanbod mij raakte, ik niet exact begreep wat ze nu deed. Toch voelde ik al snel dat Renée niet zomaar op mijn pad was gekomen. Van mijzelf ben ik niet erg spiritueel en ben ik vooral nieuwsgierig. Ik sta open voor andere inzichten en wil graag leren en mijzelf ontwikkelen.

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Aurélie Veltema, Eigenaar AVUE

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen
ervaringen

Maak eindelijk de groei om de ondernemer te ZIJN die de groei kan dragen.

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het groeiprogramma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

1997 euro exclusief BTW (2.416,37 euro inclusief BTW).

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, het is mogelijk om in drie termijnen van 675 euro exclusief BTW te betalen. Geld mag namelijk niet de reden zijn om iets niet te doen. Op het moment dat je keuzes maakt op basis van jouw overtuiging t.o.v. geld, dan doe je dat op basis van angst en onzekerheid, waardoor je precies dat aantrekt: Nog meer angst en onzekerheid. Zelf heb ik meerdere malen in coaching programma’s en trainingen geïnvesteerd, ondanks dat ik het geld niet op mijn rekening had staan vanuit het vertrouwen dat de situatie verandert. En dat heeft zich keer op keer bewezen. 

Hoeveel 1-op-1 coaching zit er in het programma?

Het programma is maatwerk. Iedere twee weken hebben we dus een 1-op-1 coaching call, zodat ik je kan bijsturen en helpen om jou en jouw onderneming te laten groeien. Bovendien heb je de mogelijkheid om gedurende deze 3 maanden al jouw vragen te stellen waar ik binnen 24 uur op reageer van maandag t/m vrijdag. Ik wil namelijk dat jij zo min mogelijk vast komt te zitten. 

Wat nu als ik niet genoeg uit het programma haal?​

Ik begrijp deze gedachte, deze heb ik zelf ook wel eens gehad. Net als dat ik leverplicht heb, heb jij haalplicht. Ik geef je alle handvatten, tools en steun om te groeien als persoon en ondernemer, alleen je zal het zelf moeten doen. Ik kan – en wíl – niet voor jou groeien. Ik reik je een hand toe en het is aan jou om er het maximale uit te halen. Het is dus aan jou hoe vaak je me mailt, vragen stelt en inzichten deelt. Ik kan veel, maar wat ik nog steeds niet kan is gedachtes lezen. Bovendien vraag ik je voor de kick-off een vragenformulier in te vullen, waarbij we allebei helder hebben wat je doelen zijn voor deze drie maanden en wat je ervan verwacht. Ik ben zelf enorm resultaatgericht en zal dan ook jou zo sturen dat we dat doel samen behalen. 

Voor wie is het programma geschikt?​

Het programma is geschikt voor ondernemers die vastlopen in de groei van hun onderneming. Of dat nu is omdat je net begonnen bent met je bedrijf, of al jaren jouw onderneming hebt. Ik help ondernemers die startend zijn en ondernemers die een omzet van 100K draaien. De gemeenschappelijke deler is dat zij tegen onzekerheden bij zichzelf aanlopen waardoor hun onderneming niet groeit. Daar is dit programma geschikt voor. 

Hebben we een vast programma?

Nee, er is geen vast programma. In de Besloten Facebook Groep zal ik gemeenschappelijke tips en inzichten delen, echter is jouw persoonlijke groei precies wat het is: Persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen tempo en andere doelen waarnaar wordt gestreefd. Hierom zit er ook veel 1-op-1 coaching bij, zodat jij altijd de opdrachten en tools krijgt wat jij op dat moment nodig hebt. En net zoals jij een bepaalde gave hebt, heb ik de gave om binnen een paar minuten aan te voelen wat iemand nodig heeft. Aan de hand daarvan bouwen we de sessies op.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag deelnemen aan het groeiprogramma? Stuur me dan ook een mail om een korte bel afspraak in te plannen. Dan kijken we samen even of het op dit moment de juiste stap is voor je.

tevredenheidsgarantie
beeldmerk your revolution

Wanneer mag ik je bellen?

Tijdens het kennismakingsgesprek ben ik vooral benieuwd naar jouw verhaal, stemmen we af of we een klik hebben en of dit het juiste programma voor je is.

Scroll naar top