fbpx

Groeiprogramma

Word de ondernemer die vol zelfvertrouwen meer plezier, vrijheid en klanten - en daarmee geld - aantrekt.

Ben jij jouw onderneming begonnen omdat je dacht dat het jou plezier, vrijheid en veel geld op zou leveren? Alleen herken jij je in één of meerdere van onderstaande situaties:

Je krijgt van je klanten te horen ''dat ze nog even over jouw aanbod hebben nagedacht, maar het toch niet kunnen betalen.'' Je wordt hierin bevestigd dat je vooral 'hard moet werken' en eraan moet trekken om klanten binnen te krijgen. Hierdoor ben je sneller geneigd om met kortingen te strooien en jouw tarief te verlagen, in de hoop dat dat meer klanten aantrekt.

Je ergens diep van binnen wel in jezelf gelooft dat je het waard bent om geld te verdienen met jouw missie, maar tegelijkertijd ook ergens het ongeloof hebt dat mensen jou echt betalen voor het werk dat je doet.

Tijdens een sales gesprek benoem je de prijs met zo’n stemmetje van: ‘'Wat zal ze ervan vinden, kan ze dat betalen, vindt ze het niet te duur?'' Alleen de gedachte aan het woord sales en geld zorgt er al voor dat jouw nekspieren aanspannen, je een last op je schouders voelt en een zwaar gevoel van spanning in je buik.

Jouw perfectionisme je enorm in de weg zit. Je vindt het werk dat je aflevert nooit goed genoeg en je begint steeds meer te realiseren dat het perfectionisme een valkuil is in plaats van jouw kracht. Hierdoor durf je jezelf ook minder zichtbaar te maken, want: ''Wat nu als het niet goed genoeg is?''

Jij je vooral opgejaagd voelt bij het idee klanten binnen te krijgen. Je hebt een onrustig hoofd, merkt dat je slecht slaapt door alle gedachtes die door je hoofd heen blijven ratelen en in de ochtend twijfel je het meest over of het je lukt om klanten en omzet aan te trekken, en dat terwijl de dag nog voor je ligt. Je besteed hierdoor ieder vrij uurtje in jouw bedrijf en hebt nooit rust.

Jij je afvraagt: ''Wie ben ik nou? Wie zit er nou op mij te wachten? Er is al zoveel aanbod in mijn vakgebied, wat weet ik nou?'' Hierdoor kan je het ook niet laten om wel eens op Indeed te scrollen met de gedachte of je niet beter in loondienst kan gaan.

Je overweldigd wordt hoe makkelijk het andere ondernemers lijkt af te gaan. Hoe makkelijk zij een webinar van een uur geven en een lange nieuwsbrief schrijven. Je hebt vaak geen inspiratie om iets nieuws te produceren.

Je jezelf klein houdt. Je hebt het vaak over je 'bedrijfje', hebt de neiging om een overtuiging die je hebt weg te lachen en je bent genuanceerd in je teksten om te voorkomen dat je uitschrijvingen op je nieuwsbrief en ontvolgers op social media krijgt.

Maak de vertaalslag van onzekerheid en onrust naar meer zelfvertrouwen, plezier, vrijheid en klanten!

Het is tijd om jouw eigen revolutie te laten intreden en door jezelf heen te breken!

Je wil nu eens een keer gaan groeien met je onderneming

Ergens denk je al een tijd dat je slecht bent in marketing in sales. Je probeert namelijk al van alles, maar krijgt niet het resultaat waar je naar verlangt. Je stelt omzetdoelen, maar het lukt je niet ze te bereiken. Je hebt continu stress en geldzorgen en wil van die onrust in je hoofd af. Je wil gewoon oprecht graag anderen helpen met jouw onderneming en daar het liefst goed voor betaald worden. 

Je merkt alleen dat je tegengehouden wordt door onzekerheid, eindeloze twijfels en belemmerende gedachten. Dit weerhoudt je om jezelf en jouw onderneming te laten groeien en jouw klanten te bedienen die op je zitten te wachten. 

En daar ga ik je bij coachen! Onder mijn begeleiding ga jij jezelf transformeren zodat jij vol zelfvertrouwen jezelf zichtbaar durft te maken, kick-ass sales gesprekken durft te voeren waar jouw klanten geen nee tegen durven zeggen en vooral om jezelf krachtig neer te zetten, zodat jij verdiend wat je waard bent. 

Hoe ik de groei van jouw onderneming zie...

Ik geloof dat jij als ondernemer 1-op-1 jouw onderneming bént. Als jij jouw onderneming wil laten groeien, dan begint die groei dus bij jou. Jij bent niet slecht in sales en marketing, de manier waarop je ernaar kijkt en hoe jij voor jezelf durft te staan is hetgeen waar je moeite mee hebt. Je hebt een ongezonde Money Mindset die ervoor zorgt dat je geen geld durft te accepteren. En dat kan en moet anders om daadwerkelijk lekker te leven van een bedrijf waarbij jij op jouw manier bijdraagt aan de levens van anderen. 

Ik ben ervan overtuigd dat jouw onderneming valt of staat met de manier waarop jij denkt en dat het creëren van nieuwe overtuigingen een belangrijk onderdeel is in dit proces. We hebben door de jaren heen ‘onzin regels’ te horen gekregen. Dat je bijvoorbeeld maar een keer per jaar je tarief mag verhogen en dat je papiertjes nodig hebt om aan de slag te gaan met datgene waar jij van nature goed in bent. 

”The limit is not the sky, the limit is our mind.”

Je trekt aan wat je denkt. Als jij al niet in jezelf gelooft, dan gelooft jouw klant dat ook niet. Maar ik geloof ook dat het dieper gaat dan dat. Alleen erop los affirmeren en je gedachtes kantelen helpen je niet op de lange termijn. Ik geloof dat het gevoel erbij betrekken dat jouw gedachtes oproepen nog veel belangrijker is om aan te pakken dan alleen de gedachte die je hebt. Zo pakken we de oorzaak aan en verander jij structureel jouw (money) mindset. 

Gun jezelf de transformatie, jij hebt het in je! Zoveel meer dan je nu denkt!

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het groeiprogramma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

In de afgelopen maanden heb ik meerdere professionals en ondernemers geholpen om persoonlijk en zakelijk te groeien met als uitgangspunt jouzelf. Jouw onderneming valt of staat met een flinke dosis zelfvertrouwen en zelfleiderschap. Je kunt alle kennis hebben over marketing en sales, maar als je niet in staat bent om het uit te voeren – omdat je bijvoorbeeld niet zichtbaar durft te zijn – dan gaat het je nog niets opleveren. Als ondernemer ben jij namelijk 1-op-1 je bedrijf. Ik ben dan ook Spiritueel Business Coach en help jou jouw bedrijf te laten groeien door de regie te pakken over jezelf, in de breedste zin van het woord.

De sleutel is het bewustwording, vanuit daar kan jij jouw transformatie laten ontstaan. Makkelijk denk je? Wanneer je onbewust denkt en handelt, lukt het niet om verandering aan te brengen in je gedrag en hoe jij je voelt. We onderdrukken dat namelijk geregeld. Heb je negatieve feedback gehad? ”Kop op, schouders eronder en weer door” Gaat bij mij niet op. Zolang je niets aan die onzekere gedachtes en gevoelens doet, blijven ze terug komen totdat je er wél mee aan de slag gaat. 

Ik wil je nergens toe dwingen, maar ik wil wel transparant met je zijn en daarom geef ik nu al aan dat je na een paar maanden zelf proberen erachter komt dat je toch hulp nodig hebt. Persoonlijk groeien en daarmee zakelijk groeien doe je zelf, maar dat betekent niet dat je dat alleen hoeft te doen. Integendeel, leren lopen heb je ook hulp bij nodig gehad. Dat geldt ook bij persoonlijke groei. Daar heb je al-tijd iemand bij nodig aan wie jij je kan optrekken.

Daar is namelijk bewustwording voor nodig, begrip, een berg opportunisme en een can do mentality. Daar is een positieve blik voor nodig van iemand die het pad al bewandeld heeft en op het punt staat waar jij naartoe wil.

Hoe ziet het groeiprogramma er dan uit?

Het vereist persoonlijke aandacht om te groeien. Het vereist doorlopend de mogelijkheid om tot inzichten en doorbraken te komen zodat jij in drie maanden ook écht gegroeid bent naar een ondernemer die zonder rem en vol zelfvertrouwen het bedrijf runt waar jij vrijheid, plezier en klanten door ervaart

Het groeiprogramma start in mei en bevat:

7 x 1-op-1 coaching sessie. Deze coaching sessies bestaan uit 1x een kick-off van 2 uur en 6x 0,5 uur (of 3 x 1 uur).

Je mag mij gedurende de 3 maanden al jouw vragen per mail stellen. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op.

Iedere maand een masterclass / live Q&A van een uur waarin we dieper ingaan op datgene waar jij mee speelt.

Toegang tot mijn Money Mindset Training (t.w.v. 97 euro).

De investering voor het groeiprogramma is 1997 euro (exclusief BTW)

Gun jezelf de transformatie, jij hebt het in je! Zoveel meer dan je nu denkt!

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het groeiprogramma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

Na het groeiprogramma:

Ben je een ondernemer met een totaal andere (Money) mindset. Je laat je niet meer tegenhouden door beperkende gedachtes en weet deze te doorbreken.

Durf jij de prijs te vragen voor jouw diensten die je waard bent, zonder dat het je pijn in je buik of zweet op je rug oplevert.

Ben jij in zelfvertrouwen gegroeid en voel jij écht dat jij het waard bent om goed geld te verdienen met jouw werk. Je voelt je krachtiger en bent weerbaar voor de mening van anderen, waardoor je jezelf zichtbaar durft te maken waardoor je sneller klanten binnenhaalt en je omzet weet te verhogen.

Heb jij een nieuwe kijk op sales en marketing. Je doet mensen graag een aanbod in plaats van dat je het gevoel hebt dat je iets aansmeert. Je kijkt er naar uit om iets te plaatsen op Instagram en weet ook wat je kan plaatsen in plaats van dat je bang bent om volgers te verliezen.

Heb je jouw perfectionisme losgelaten. Je ziet de perfectie in de imperfectie en denkt daardoor niet meer urenlang na of je bericht wel of niet moet plaatsen, maar doet het gewoon!

Je durft jouw boodschap krachtig neer te zetten zonder jezelf klein te houden of de teksten te nuanceren. Je weet dat hoe krachtiger jouw tekst is, hoe meer je mensen raakt en daardoor meer klanten naar jou toe komen.

Zie je in dat zelfleiderschap de sleutel is in de groei van jouw onderneming en de manier waarop je jouw leven waarneemt. Je ziet in dat persoonlijke groei een doorlopend proces is welke altijd nieuwe inzichten geeft.

Geloof jij niet meer in concurrentie. Je laat je er niet meer door tegenhouden en ziet in dat concurrentie niet bestaat.

De investering van dit groeiprogramma bedraagt 1997 euro exclusief BTW.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Ondernemer

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

”Wanneer je ‘Ja’ zegt tegen een mooi programma wat Renee aanbiedt, is mijn advies om er helemaal blanco in te gaan en je heerlijk te laten leiden door Renee. Ze heeft een hele fijn vibe die je echt uitnodigt om helemaal jezelf te kunnen zijn. En wanneer dat kan, dan kun je stappen maken in je bedrijf. Je krijgt hele fijne inzichten over jezelf als persoon en hoe je angsten, blokkades en onrust weg kan nemen. Je kijk op dingen verandert enorm wat alleen maar ten goede komt voor je bedrijf. Maar wees niet bang om eerst een stapje achteruit te gaan, zodat je later grote sprongen kan maken. Ze helpt je daar enorm bij en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Bedankt lieve Renee!’’

Femke van Houts, Eigenaresse Femke van Houts  Branding & Storytelling

”Toen ik Renee leerde kennen merkte ik dat hoewel haar missie en haar aanbod mij raakte, ik niet exact begreep wat ze nu deed. Toch voelde ik al snel dat Renée niet zomaar op mijn pad was gekomen. Van mijzelf ben ik niet erg spiritueel en ben ik vooral nieuwsgierig. Ik sta open voor andere inzichten en wil graag leren en mijzelf ontwikkelen.

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Aurélie Veltema, Eigenaar AVUE

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen

Maak eindelijk de groei om de ondernemer te ZIJN die de groei kan dragen.

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het groeiprogramma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

Veelgestelde vragen

Wanneer start het groeiprogramma?

Op maandag 1 juni. Hij eindigt op vrijdag 28 augustus.

Wat is de investering?

1997 euro exclusief BTW (2.416,37 euro inclusief BTW).

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, het is mogelijk om in drie termijnen van 675 euro exclusief BTW te betalen. Geld mag namelijk niet de reden zijn om iets niet te doen. Op het moment dat je keuzes maakt op basis van jouw overtuiging t.o.v. geld, dan doe je dat op basis van angst en onzekerheid, waardoor je precies dat aantrekt: Nog meer angst en onzekerheid. Zelf heb ik meerdere malen in coaching programma’s en trainingen geïnvesteerd, ondanks dat ik het geld niet op mijn rekening had staan vanuit het vertrouwen dat de situatie verandert. En dat heeft zich keer op keer bewezen. 

Hoeveel 1-op-1 coaching zit er in het programma?

Het programma is maatwerk. Iedere twee weken hebben we dus een 1-op-1 coaching call, zodat ik je kan bijsturen en helpen om jou en jouw onderneming te laten groeien. Bovendien heb je de mogelijkheid om gedurende deze 3 maanden al jouw vragen te stellen waar ik binnen 24 uur op reageer van maandag t/m vrijdag. Ik wil namelijk dat jij zo min mogelijk vast komt te zitten. 

Wat nu als ik niet genoeg uit het programma haal?​

Ik begrijp deze gedachte, deze heb ik zelf ook wel eens gehad. Net als dat ik leverplicht heb, heb jij haalplicht. Ik geef je alle handvatten, tools en steun om te groeien als persoon en ondernemer, alleen je zal het zelf moeten doen. Ik kan – en wíl – niet voor jou groeien. Ik reik je een hand toe en het is aan jou om er het maximale uit te halen. Het is dus aan jou hoe vaak je me mailt, vragen stelt en inzichten deelt. Ik kan veel, maar wat ik nog steeds niet kan is gedachtes lezen. Bovendien vraag ik je voor de kick-off een vragenformulier in te vullen, waarbij we allebei helder hebben wat je doelen zijn voor deze drie maanden en wat je ervan verwacht. Ik ben zelf enorm resultaatgericht en zal dan ook jou zo sturen dat we dat doel samen behalen. 

Voor wie is het programma geschikt?​

Het programma is geschikt voor ondernemers die vastlopen in de groei van hun onderneming. Of dat nu is omdat je net begonnen bent met je bedrijf, of al jaren jouw onderneming hebt. Ik help ondernemers die startend zijn en ondernemers die een omzet van 100K draaien. De gemeenschappelijke deler is dat zij tegen onzekerheden bij zichzelf aanlopen waardoor hun onderneming niet groeit. Daar is dit programma geschikt voor. 

Hebben we een vast programma?

Nee, er is geen vast programma. In de Besloten Facebook Groep zal ik gemeenschappelijke tips en inzichten delen, echter is jouw persoonlijke groei precies wat het is: Persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen tempo en andere doelen waarnaar wordt gestreefd. Hierom zit er ook veel 1-op-1 coaching bij, zodat jij altijd de opdrachten en tools krijgt wat jij op dat moment nodig hebt. En net zoals jij een bepaalde gave hebt, heb ik de gave om binnen een paar minuten aan te voelen wat iemand nodig heeft. Aan de hand daarvan bouwen we de sessies op.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag deelnemen aan het groeiprogramma? Stuur me dan ook een mail om een korte bel afspraak in te plannen. Dan kijken we samen even of het op dit moment de juiste stap is voor je.

tevredenheidsgarantie
beeldmerk your revolution

Wanneer mag ik je bellen?

Tijdens het kennismakingsgesprek ben ik vooral benieuwd naar jouw verhaal, stemmen we af of we een klik hebben en of dit het juiste programma voor je is.

Scroll naar top