fbpx

Leadership Academy

Ga next level en word de leider die met vertrouwen en rust meer plezier, vrijheid en klanten aantrekt

Ben jij jouw onderneming begonnen omdat jij bij wil dragen aan de levens van anderen? Alleen heb je nu het gevoel dat:

Je een boodschap over te brengen hebt die iedereen moet horen, maar je af en toe het idee hebt of iemand er wel op zit te wachten en nog geregeld onzekerheden hebt?

Je het liefst 100 uur per week in je onderneming werkt en je heel goed bent om jezelf te verliezen in de acties die je uit moet zetten.

Er meerdere mensen zijn die tegen je hebben gezegd dat je eens rust moet pakken. Maar het idee dat je dan geen acties aan het uitvoeren bent is doodeng.

Je met een strategische basis het alleen niet redt om de echte rust, het zelfvertrouwen en vrijheid te ervaren waar je zo graag naar verlangt.

Je zó graag jouw levensmissie uitdraagt dat je daarmee jezelf wel eens uit het oog verliest en je moeite hebt om jezelf als prioriteit te zien.

Je wel eens vaker hebt gehoord over 'denk in overvloed', maar je geen idee hebt hoe je dat moet doen en dat je over iedere uitgave voor je onderneming toch nog 5 keer nadenkt.

Maak de vertaalslag van onzekerheid en onrust naar zelfvertrouwen, mentale vrijheid en échte impact!

Het is tijd om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken zodat jij jouw onderneming écht kan laten groeien en mentaal kan dragen!

Je wil de groei van je onderneming mentaal kunnen dragen

Je hebt tot nu toe vooral veel nagedacht over hoe dat je jouw onderneming echt zou kunnen laten groeien. Je werkt nu meer dan je lief is en ervaart geregeld onrust, zowel mentaal als fysiek.

Je hebt al (eens) een business coach ingeschakeld die je heeft geholpen met het strategische fundament van jouw onderneming. Dat heeft al gedeeltelijk voor rust gezorgd, echter merk je dat het niet voldoende is om dieper liggende onzekerheden en angsten weg te nemen en je relatie tot geld te transformeren en vanuit vertrouwen en overgave te ondernemen.

Je vind het principe om vanuit overvloed te ondernemen fantastisch klinken en wil niets liever, maar hebt geen flauw idee hoe je dat realiseert.

Je bent er namelijk wel klaar mee om continu er tegenaan te moeten lopen om je prijs te benoemen als je een sales gesprek hebt. Ergens voelt het gek dat mensen jou betalen voor de levensmissie die je uitdraagt. Je bent er klaar voor om jouw onderneming écht te laten groeien.

Je kan er alleen niet helemaal de vinger op leggen waar het ‘m nu in zit en hoe je over de onzekerheden en belemmerende gedachtes fundamenteel kan tackelen.

Je gelooft, net als ik, dat alles – inclusief je gedachten – uit energie bestaat en weet dat er met de juiste mentale fundering en de positieve energie van een groep magie ontstaat.

En daar ga ik je bij coachen! Onder mijn begeleiding ga jij jezelf transformeren zodat jij vol zelfvertrouwen en vanuit alle rust onderneemt en ervoor zorgt dat jij de groei van jouw onderneming mentaal kan dragen.

Hoe ik impactvol ondernemerschap zie...

Ik geloof dat jij 1-op-1 jouw onderneming bent. Ik geloof dat een onderneming voor 50% uit een strategisch fundament bestaat en voor 50% uit een persoonlijk fundament. Als jij persoonlijk groeit, groeit jouw onderneming met je mee. Wanneer het minder goed gaat met jou, heeft dat ook weerslag op hoe het met jouw onderneming gaat en zie je dat direct terug op het aantal klanten en de omzet die je draait. En dat weet jij ook al, alleen heb je nog geen idee hoe je dat dan moet aanpakken.

Jij gelooft – net als ik – dat het ondernemerschap één grote spiritual game is. Iedere keer dat we denken dat we na het hebben van een bepaalde omzet of een aantal klanten de rust ervaren, komt er een andere uitdaging op ons pad. Ik geloof dan ook dat we continu nieuwe lessen mogen leren om door te kunnen naar het volgende level, zodat we een impactvolle onderneming waar je in overvloed voor wordt beloond ook mentaal moet kunnen dragen.

Ik geloof dan ook dat jij echt impact kan maken met jouw onderneming wanneer jij als persoon groeit. Dat jij steeds lichter durft te worden en vanuit het hart jouw ideale klanten bedient. Dat jij mentaal fundamenteel steeds sterker wordt omdat je de uitdagingen en spirituele lessen (zoals vertrouwen, overgave, money mindset, kritiek, ego, loslaten etc.) accepteert en ervan leert. 

Ik geloof dat je écht impact maakt wanneer jij jezelf op nummer 1 zet. Ik geloof dat impactvol ondernemerschap ontstaat wanneer je de spirtual game snapt en inziet hoe jij energetische universele wetten (zoals de Wet van de aantrekkingskracht, de Wet van eenheid & de Wet van ritme) voor je kan laten werken, zodat jij vanuit overvloed kan ondernemen.

Gun jouw klanten jouw transformatie en bereik nog meer mensen met jouw purpose driven onderneming.

Maak écht impact! Meld je aan voor het impact programma en zet jezelf en je onderneming stevig neer

De sleutel is bewustwording

In de afgelopen maanden heb ik meerdere professionals en ondernemers geholpen om persoonlijk en zakelijk te groeien. Dit met name door hen bewust te laten worden van zichzelf en de lessen te laten inzien die zij op dat moment mochten leren. Grote eye-openers die hen patronen hebben kunnen laten doorbreken en transformaties hebben ondervonden en fundamenteel op een andere manier naar zichzelf te laten kijken.

De sleutel is open staan en bewust worden welke lessen jij als ondernemer mag leren om door te kunnen naar het volgende level. Zo zorg je ervoor dat je het klantenaantal ook werkelijk kan dragen en niet ondergesneeuwd wordt en jezelf hierin verliest. Dat overkomt jou niet denk je? Hoe voelde jij je de laatste keer dat je een negatieve opmerking kreeg van een (potentiële) klant? Dat bedoel ik.

Ik wil je nergens toe dwingen, maar ik wil wel transparant met je zijn en daarom geef ik nu al aan dat je na een paar maanden zelf proberen erachter komt dat je toch hulp nodig hebt. Persoonlijk groeien en daarmee zakelijk groeien doe je zelf, maar dat betekent niet dat je dat alleen hoeft te doen. Integendeel, samen groei je sneller. Dat jij als ondernemer jouw onderneming bént is overigens een gebied dat aan het begin staat om volledig erkend te worden. Veel ondernemers en mensen denken vanuit schaarste en durven de volledige overgave nog niet toe te passen en erop te vertrouwen dat het goed komt dat ze genoeg klanten binnenhalen.

Daar is namelijk bewustwording voor nodig, begrip, de durf om de les te doorvoelen, ervan te leren en een can do mentality. Daar is een positieve blik voor nodig van iemand die het mentale pad al bewandeld heeft en op het punt staat waar jij naartoe wil.

Hoe ziet het impact programma er dan uit?

Het vereist persoonlijke aandacht om te groeien. Het vereist doorlopend de mogelijkheid om tot inzichten en doorbraken te komen zodat jij in drie maanden ook écht het zelfvertrouwen en de rust hebt gevonden om jouw impact te vergroten.

Het impact programma duurt van 25 november t/m 25 februari en bevat:

7 x 1-op-1 coaching sessie. Deze coaching sessies bestaan uit 1x een kick-off van 1 uur en 6 x 30 minuten.

Een live dag op 7 februari 2020 op een centrale locatie (Utrecht e.o.).

Een besloten Facebookgroep met de overige 4 ondernemers die op hetzelfde punt staan als jij waarin je gedurende 3 maanden al jouw vragen in mag stellen. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op.

3 keer een masterclass van een uur waarbij we - waarschijnlijk - dieper ingaan op het energetische component van het universum en de universele wetten (zoals de Wet van de aantrekkingskracht, de Wet van eenheid & de Wet van ritme), zodat je weet hoe dat je deze voor je kan laten werken. Het onderwerp is afhankelijk van de behoefte van de groep. Je krijgt lifetime toegang tot de replay van de masterclass.

Er zijn 5 plekken beschikbaar in het impact programma. 

Update: Nog 4 plekken beschikbaar.

Gun jezelf de transformatie, jij hebt het in je! Zoveel meer dan je nu denkt!

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het impact programma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

Na het impact programma:

Heb jij zelfvertrouwen en is jouw eigenwaarde vergroot waardoor jij met gemak jouw prijs uitspreekt.

Zie je in en voel je dat jijzelf je eerste prioriteit bent in je onderneming.

Ben je een ondernemer met een fundamenteel andere mindset. Je hebt namelijk de lessen geleerd die jouw gedachtes en je gevoel je wilde leren, waardoor je werkelijk anders in je onderneming en in het leven staat.

Zie je in dat persoonlijke groei de sleutel is in jouw onderneming en de manier waarop je jouw leven waarneemt. Je ziet in dat persoonlijke groei een doorlopend proces is welke altijd nieuwe inzichten geeft.

Weet jij op een praktische manier met thema's als 'overvloed', 'overgave', 'vertrouwen' en 'loslaten' om te gaan zodat het voor je werkt in plaats van tegen je.

Ervaar jij in alle vertrouwen rust en plan je zelfs momenten in je agenda in om niets te doen. Je ziet in dat de rust je versnelling brengt en daardoor dus ook voor meer impact zorgt.

Kan jij een hogere omzet niet alleen praktisch, maar ook mentaal dragen. Je weet bijvoorbeeld hoe je met lastige klanten omgaat en weet negatieve feedback zo om te buigen dat je de ander daarmee helpt.

De investering van dit groeiprogramma bedraagt 1997 euro exclusief BTW.

De rust en het zelfvertrouwen komen niet aanwaaien terwijl je op de automatische piloot doorgaat en alsnog al je vrije uren aan je onderneming besteedt.

Je hebt nu twee keuzes.

Je kan ervoor kiezen om op dezelfde voet door te blijven gaan als je deed. Nog meer acties blijven uitvoeren, nog een business coach inzetten om je strategie aan te passen in de hoop dat het aan je bedrijf ligt, maar wat heeft dat je tot nu toe opgeleverd? Je voelt je niet op de manier zoals jij je zou willen voelen, anders zou je niet op deze pagina terecht zijn gekomen.

Je kan er ook voor kiezen om nu direct goed aan de slag te gaan en iemand in te schakelen die dat pad al bewandeld heeft. Die weet hoe de spiritual game werkt, weet hoe je lessen leert en snel tot de kern kan komen. De meeste ondernemers in je omgeving zitten in hetzelfde schuitje en de meeste strategische coaches gaan op de oppervlakte in op jouw mindset. Je kan je gedachte blijven kantelen totdat je een ons weegt, maar als het vervelende en onzekere gevoel aan blijft houden, heb je meer werk te verrichten dan alleen je gedachtes veranderen. 

Mijn allergrootste belang en intentie is dat jij na drie maanden als ondernemer en persoon zo krachtig is dat jouw klanten profijt hebben van jouw persoonlijke groei. Dat je na drie maanden de impact maakt waar de maatschappij behoefte aan heeft en dat jij dat kan dragen.

Ik ken mijn klanten, dus ik weet wat je nu denkt.

Het kost geld. Wat nou als het ’t niet waard is?

Wat nou als ik het niet waar kan maken om aan mezelf te werken?

Ik begrijp de manier waarop jouw brein werkt. Been there, done that. Heeft dat tot op heden opgeleverd wat je wilde? Heb je echt die mentale vrijheid en voldoening voor jezelf kunnen creëren? Kijk je echt met plezier naar hoe jij je onderneming voelt en hoe je het hebt ingericht? Of kijk je alweer uit naar de volgende vakantie om rust te ervaren?

Probeer het bovenstaande eens om te buigen naar het volgende.

Wat kost het je aan verspilde tijd, onzekere gedachtes, energie, frustratie en ontevredenheid als je op deze manier doorgaat? Het ondernemen en het leven blijft een spiritual game die continu nieuwe lessen aan je voorschotelt, dan kan je beter maar begrijpen hoe dat spel werkt en daar de lol van inzien.

De meeste ondernemers ervaren een plafond of worden ondergesneeuwd omdat zij zichzelf verliezen in het spel van ondernemen. Het is continu afwegen of datgene wat jij in je onderneming doet nog in lijn ligt met wat jij vanuit je kern verlangt.

Dit is de eerste keer dat ik het impact programma geef. Hieronder vind je een greep uit de reviews van ondernemers en professionals die een programma en sessie bij mij hebben afgenomen:

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Ondernemer

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

“Toen ik in 2015 begon als ondernemer gaf Renee mij de ultieme tip om te kiezen voor een doelgroep. “Lisan, echt waar, je moet gewoon durven kiezen”.. ik hoor het haar nog zo zeggen. Ik wilde dit eigenlijk niet, want als je er voor iedereen bent kan er een grotere groep klant worden bij je bedrijf. Tenminste, dat dacht ik. Maar door de gesprekken met Renee koos ik toch voor het werken met mensen die mij de meeste energie gaven. Mensen met buikklachten en mensen die om medische reden een glutenvrij dieet moeten volgen. Zo zette ik mij in de markt en door die keuze had ik vanaf maand 1 (!!) een mooi inkomen uit mijn eigen praktijk. En ik mocht gelijk aan de slag met mensen die precies vielen in mijn doelgroep, mijn ideale klant. Sindsdien vraag ik Renee om advies bij belangrijke zakelijke beslissingen. In 2019 merkte ik dat mijn huidige bedrijf niet meer bij me paste. Ik was meer aan het werken in mijn bedrijf, in plaats van aan mijn bedrijf. Dit putte me uit en zorgde ervoor dat ik flink wat stappen terug moest. Renee bracht me terug naar de basis. Ik volgde haar werkboek HET ROER OM! en stond hierdoor stil bij wat ik nou ?cht wilde en waar ik enthousiast van word. En dat is totaal iets anders dan waar ik de afgelopen jaren ingerold ben. De coaching gesprekken met Renee leverden me een nieuwe kijk op, door haar kritische vragen werd en word ik aan het denken gezet. Renee geeft een frisse kijk op zaken waar je zelf soms blind voor bent geworden. Daarnaast is haar “niet lullen maar poetsen” mentaliteit heerlijk voor een goede schop onder je kont om nu?eens te gaan doen wat je moet doen en waar jij energie van krijgt!”

lisanne bosch

Lisanne Bosch, ondernemer in de zorg (bekend van De Glutenvrije Diëtist en Voedingsadvies Brabant)

“Renee heb ik leren kennen bij mijn huidige baan. Het viel me direct al op hoe snel Renee ziet hoe dat iets in elkaar zit en analyseert wat ervoor nodig is om mensen te laten groeien. Ik raakte steeds vaker in gesprek met haar en ben op een gegeven moment haar werkboek HET ROER OM! gaan volgen. Ik kende mezelf al best goed en ondanks dat kreeg ik nieuwe inzichten over mezelf die ik gelijk wist toe te passen in de praktijk. Ik besloot om een coaching traject bij Renee te volgen en daar ben ik iedere dag nog blij mee. Ze heeft precies de juiste verhouding tussen goede vragen stellen en vertellen hoe dat het in elkaar zit. Wat bovendien ook opvallend is, is dat Renee binnen een paar vragen bij de kern is. Iets waar je zelf nog niet eerder over had nagedacht weet ze aan te tippen. Je merkt dat Renee het beste met je voor heeft en dat maakt de samenwerking prettig.”

nienke snijders

Nienke Snijders, Field Coach

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen

Hi, ik ben Renee!

Hi ondernemer, 

begin 2018 is mijn eigen revolutie begonnen. Ik heb ervoor gekozen het roer om te gooien en het 180 graden anders te gaan aanpakken. Ik kreeg geen energie van m’n werk, deed wat ik dacht dat de maatschappij van me verwachtte, voelde me gevangen in het het traditionele werkconstruct en kreeg sterk de vraag: ”Is dit het nu?!” Tegen de gebaande paden in koos ik voor mijn talenten en competenties in plaats van mijn kennis. Dat is voor mij de start geweest om het anders te gaan doen en de onderneming te creëren die ik wilde. 

Ik geloof erin dat iedereen een unieke bijdrage en gift heeft die gezien mag worden. Dat er zoveel meer potentieel in zit waar de maatschappij behoefte aan heeft. Iedereen! 

Ik ben zelf een aanpakker, een doorpakker en iemand van contrasten. Ik ben mega spiritueel en een actiegerichte ondernemer. Ik kan je in je diepste kern raken en slap zeveren (zoals we hier in Brabant zeggen). Ik hou van typische vrouwendingen en ben geregeld one-of-the-guys. Ik ben hard op de inhoud, zacht op de persoon. Daarnaast ben ik optimistisch, idealistisch en zorgen de woorden ‘kan niet’ bij mij voor jeuk. 

En ik coach jou graag op persoonlijk vlak in jouw onderneming, zodat jij de groei van jouw onderneming ook mentaal kan dragen en impact maakt met datgene waar jouw hart sneller van klopt. Hoe meer mensen over gaan op revolutie, hoe beter. Daar maken we de maatschappij een stuk mooier en beter van! Mag ik je binnenkort bellen om te achterhalen of wij een match zijn?

Met revolutionaire groet,

Gun jouw klanten jouw transformatie.

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het impact programma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

Veelgestelde vragen

Wanneer start het impact programma?

Op maandag 25 november. Hij eindigt op dinsdag 25 februari.

Met hoeveel deelnemers is het impact programma?

Er is ruimte voor 5 deelnemers in het impact programma. Update: Nog 4 plekken beschikbaar.

Wat is de investering?

1997 euro exclusief BTW (2.416,37 euro inclusief BTW).

Ik ga op vakantie tussen 25 november en 25 februari. Is het dan wel slim om het nu te doen?

Lekker dat je met vakantie gaat! Je blijft life-time toegang houden tot al het online materiaal, dus deze kun je later in je eigen tijd nog volgen. Ook kunnen we onze coaching calls om je vakantie heen plannen. Je krijgt dus nog steeds alle waarde tussen 25 november en 25 februari. Bovendien is een vakantie vaak juist het moment dat je inzichten en doorbraken krijgt. Dit komt omdat je dan weg bent van de dagelijkse beslommeringen en overtuigingen uit je nabije omgeving. Dus: Wanneer je tussendoor op vakantie gaat is het perfect! Ik zou in ieder geval adviseren de kick-off call te plannen voordat je op vakantie gaat. Dit is daarom ook direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachtepatroon te doorbreken. De oude jij had dit nu als excuus aangegrepen om het niet te doen en had vervolgens gezegd ”Ik had graag mee willen doen, maar ik ben dan op vakantie”, maar de nieuwe jij bedenkt geen excuusjes meer. Je denkt in oplossingen. Niet in problemen. Ok? Let’s go!

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag gelijk een kennismakingsgesprek inplannen in mijn agenda? Dat kan via mijn planningstool https://your-revolution.reservio.com door de dienst ‘Kennismakingsgesprek’ aan te klikken. 

tevredenheidsgarantie
beeldmerk your revolution

Wanneer mag ik je bellen?

Tijdens het kennismakingsgesprek ben ik vooral benieuwd naar jouw verhaal, stemmen we af of we een klik hebben en of dit het juiste programma voor je is.

Scroll naar top