Werk aan jezelf en maak vanuit vertrouwen, rust en volledig zelfverzekerdheid écht impact met jouw purpose driven onderneming

Je bent inmiddels al even bezig met jouw droombedrijf. Je hebt een onderneming waar jouw hart écht sneller van klopt, maar merkt dat het niet helemaal lekker stroomt. Je blijft wel klanten aantrekken, maar om je onderneming echt te laten groeien lukt niet. Ondanks de stevige salesfunnel merk je dat je nog overmand wordt door onzekere gedachtes, angsten en durf je nog niet helemaal zichtbaar te zijn.

Ik geloof dat een onderneming bestaat uit 2 componenten, het strategische component en het persoonlijke component. Als ondernemer ben jij 1-op-1 je bedrijf. Als jij persoonlijk groeit, groeit je onderneming met je mee en vice versa. Klinkt logisch – en dat is het ook -, echter blijkt het lastig de vertaalslag te maken naar de praktijk. Als jij al niet gelooft in jouw onderneming, hoe kan je dan verwachten dat jouw klanten dat doen?

Denk maar even met me mee:

  • Hoeveel uur werk je per week en ben je daadwerkelijk echt mentaal vrij van gedachtes over je onderneming wanneer je privé tijd hebt?
  • Hoe zelfverzekerd voel jij je om een goede prijs te vragen voor de levensmissie die jij uitdraagt?
  • Wat is je relatie tot geld?
  • Durf je erop te vertrouwen dat jij volgende maand weer genoeg klanten krijgt?
  • Durf jij je volledig over te geven aan jouw persoonlijke ritme en het tempo dat voor jou weggelegd is?  Oftewel: probeer jij de rivier te duwen?
  • Wat is jouw visie op het hebben van concurrentie?
  • Onderneem jij vanuit overvloed of vanuit schaarste? Met andere woorden: Geloof je dat er genoeg klanten en omzet is voor iedereen of baal je ervan wanneer een potentiële klant toch voor een ander bedrijf kiest? 

Ik geloof dat het ondernemerschap een grote spiritual game is. Ondernemen is geen rocket science, het draait om de juiste strategie en het leren van de lessen die in het ondernemerschap op je pad komen. Mentaal sterker worden, de universele wetten (Wet van de aantrekkingskracht, Wet van eenheid, Wet van ritme, etc.) begrijpen, doorvoelen en voor je laten werken zodat je vanuit overvloed onderneemt en op grotere schaal en vanuit meer rust impact maakt met jouw levensmissie. Echter, de focus ligt veelal op het strategische en actiegerichte gedeelte en we vergeten het belang van hoe het gaat met jou als ondernemer, hoe jij in je vel zit en vooral ook welke gedachtes jij hebt. Ik geloof namelijk dat het resultaat van jouw onderneming een reflectie is van hoe jij je van binnen voelt en de manier waarop jij denkt. Ik geloof het niet alleen, dit is ook wetenschappelijk bewezen.  

Vanuit deze overtuiging bied ik het Impact programma aan. Het impact programma is mijn meest exclusieve programma en is bedoeld voor ondernemers die al een purpose driven onderneming hebben en deelname berust alleen op uitnodiging of een intake gesprek. Dit is een programma waarin ik ruimte heb voor 5 deelnemers, waarbij we gezamenlijk en individueel aan jou zelf als ondernemer werken om vanuit volledig zelfvertrouwen en vanuit rust écht impact te maken met jouw droombedrijf, waarbij jij de groei van jouw onderneming ook mentaal kan dragen.

Het volgende instap moment is 25 november 2019. 

Via onderstaande button vind je alle informatie over het impact programma. Neem in ieder geval het besluit om erover te bellen. 

Vind hier meer informatie over het impact programma