Het 1:1 groeiprogramma

Krijg helderheid over wie je bent, wat je kan & wat je wil en maak de vertaalslag naar een onderneming waarbij je met vertrouwen en zelfverzekerdheid klanten naar je toetrekt

Ben jij jouw onderneming begonnen omdat je dacht dat het jou voldoening en zowel financiële als mentale vrijheid zou opleveren? Alleen heb je nu het gevoel dat:

Je wel goed bent in wat je doet, omdat het iets is waar je voor hebt gestudeerd en ervaring in hebt opgedaan tijdens je carrière, maar waar je eigenlijk geen plezier in hebt.

Je met pijn en moeite iedere maand klanten binnen haalt zodat je de rekeningen kan betalen, wat je meer energie kost dan oplevert.

Je onzekere gedachtes hebt over jezelf en je afvraagt of dat je wel goed genoeg bent en het waard bent.

Jij je afvraagt: ”Is dit het nou?” ”Wil ik dit eigenlijk wel?” Een ding is in ieder geval zeker: Voor een baas werken is iets wat je niet wil, alleen je weet niet wat je dan wél wil met jouw onderneming.

Je bent eigenlijk wel klaar om niet zichtbaar te durven zijn, je wil van die onzekere gedachtes af en vol zelfvertrouwen een onderneming runnen waar jij energie van krijgt.

Je bent eigenlijk ook wel klaar met continu afvragen wat je dan wél wil. Je wil nu gewoon direct de richting kiezen die bij jou past en datgene waar jij energie van krijgt en waarbij je betekenis kan geven aan wat je doet.

Maak de vertaalslag van ontevredenheid en onzekerheid naar voldoening, vrijheid en een betekenisvolle onderneming!

Het is tijd om jouw eigen revolutie te laten intreden en door jezelf heen te breken!

Je wil nu eens een keer het antwoord op waar je hart sneller van klopt

Je hebt tot nu toe vooral veel nagedacht over wat hetgeen dan zou zijn wat echt bij je past. Ergens heb je al overwogen om je onderneming om te gooien of heb je dat zelfs al gedaan, maar ook dit bleek niet het juiste pad te zijn voor jou.

Je bent ook wel klaar mee om een onderneming te hebben die de maatschappij van je verwacht. Je wil gewoon nu werk doen waar jij oprecht energie van krijgt en waar je ook nog een leuke financiële beloning aan overhoudt.

Je merkt alleen dat je nog wel eens tegengehouden wordt door onzekerheid, eindeloze twijfels, belemmerende gedachten en spanningen voor het onbekende. Je weet niet waar je naartoe gaat, maar je weet wel dat er verandering moet komen.

En daar ga ik je bij coachen! Onder mijn begeleiding ga jij jezelf transformeren zodat jij vol zelfvertrouwen vanuit een dieper verlangen met jouw unieke kracht jouw onderneming vormgeeft zodat je gaat genieten van voldoening en vrijheid.

Hoe ik magnetisch ondernemen zie...

Ik geloof dat magnetisch ondernemen begint bij jezelf. Bij jouw kern. Ik geloof dat jij in essentie, onder alle conditioneringen (jouw geprogrammeerde brein), een pure ondernemer zit die dondersgoed weet zijn of haar hart sneller van gaat kloppen.

Ik geloof dat een magnetische onderneming ontstaat wanneer je het uit het hart opzet, met de juiste intenties. De intentie om vanuit jouw dieper liggende missie en met jouw talenten bij te dragen aan het leven van anderen. Ik geloof dat deze intentie voelbaar is voor anderen en jij daar in overvloed voor mag worden beloond. Ik geloof ook dat een magnetische onderneming valt of staat met hoeveel zelfvertrouwen en geloof de ondernemer in zichzelf heeft. 

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat het magnetisch ondernemen valt of staat met de manier waarop de ondernemer denkt en dat het creëren van nieuwe overtuigingen een belangrijk onderdeel is in dit proces. We hebben door de jaren heen ‘onzin regels’ te horen gekregen. Dat je bijvoorbeeld maar een keer per jaar je tarief mag verhogen en dat je papiertjes nodig hebt om aan de slag te gaan met datgene waar jij van nature goed in bent. 

”The limit is not the sky, the limit is our mind.”

Ik geloof een magnetische onderneming iets is wat moeiteloos ontstaat. Dat het iets is wat jij doet met jouw talenten. Ik geloof namelijk niet dat het de bedoeling is om alleen maar ‘hard te werken’ en ons daarmee eigenlijk kapot te werken. Ik geloof dat jij jouw talenten in mag zetten en daar in overvloed voor mag worden beloond. Because we need you! Ik geloof dat er veel meer in jou zit.

Gun jezelf de transformatie, jij hebt het in je! Zoveel meer dan je nu denkt!

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het groeiprogramma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

In de afgelopen maanden heb ik meerdere professionals en ondernemers geholpen om persoonlijk en zakelijk te groeien met als uitgangspunt een stevig persoonlijke fundering. Jouw onderneming valt of staat met een flinke dosis zelfvertrouwen en zelfkennis. Je kunt alle kennis hebben over marketing en sales, maar als je niet in staat bent om het uit te voeren – omdat je bijvoorbeeld niet zichtbaar durft te zijn – dan gaat het je nog niets opleveren. Als ondernemer ben jij namelijk 1-op-1 je bedrijf. Ik ben dan ook geen business coach, maar coach jou persoonlijk als ondernemer. 

De sleutel is het bewustwording, vanuit daar kan jij jouw transformatie laten ontstaan. Makkelijk denk je? Op zich maken we het onszelf vaak te moeilijk inderdaad. Wanneer je onbewust denkt en handelt, lukt het vaak niet zelf om je bewust te worden wat jou nu écht drijft. Waar jij nu écht voldoening uit haalt. Of om te zien wie jij nu werkelijk bent en om jouw belemmerende gedachten te tackelen en te doorbreken.

Ik wil je nergens toe dwingen, maar ik wil wel transparant met je zijn en daarom geef ik nu al aan dat je na een paar maanden zelf proberen erachter komt dat je toch hulp nodig hebt. Persoonlijk groeien en daarmee zakelijk groeien doe je zelf, maar dat betekent niet dat je dat alleen hoeft te doen. Integendeel, samen groei je sneller.

Daar is namelijk bewustwording voor nodig, begrip, een berg opportunisme en een can do mentality. Daar is een positieve blik voor nodig van iemand die het pad al bewandeld heeft en op het punt staat waar jij naartoe wil.

Hoe ziet het groeiprogramma er dan uit?

Het vereist persoonlijke aandacht om te groeien. Het vereist doorlopend de mogelijkheid om tot inzichten en doorbraken te komen zodat jij in twee maanden ook écht klaar bent om vol zelfvertrouwen jouw onderneming in te richten waarmee jij impact maakt op anderen.

Het groeiprogramma duurt van 11 november t/m 11 januari en bevat:

5 x 1-op-1 coaching sessie. Deze coaching sessies bestaan uit 1x een kick-off van 1 uur en 4x 30 minuten.

Een live dagdeel van 4 uur aan het einde van het traject. In dit dagdeel staan het wegnemen van blokkades en het opstellen van een plan van aanpak centraal.

Je mag mij gedurende de 2 maanden al jouw vragen per mail stellen. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op.

Toegang tot het werkboek HET ROER OM! (t.w.v. 55 euro). In dit werkboek staan zes stappen uitgewerkt en bevat in totaal 13 oefeningen waar je inzichten uit haalt over wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil.

Toegang tot mijn online cursus: Word een magneet voor klanten en laat je bedrijf moeiteloos groeien (t.w.v. 97 euro).

Gun jezelf de transformatie, jij hebt het in je! Zoveel meer dan je nu denkt!

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het groeiprogramma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

Na het groeiprogramma:

Heb jij antwoord op de vragen: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Weet jij hoe jouw onderneming eruit ziet waar jij écht voldoening en vrijheid door ervaart en durf jij vol zelfvertrouwen deze stap te zetten.

Ben je een ondernemer met een totaal andere mindset. Je laat je niet meer tegenhouden door beperkende gedachtes en weet deze te doorbreken.

Zie je in dat persoonlijke groei de sleutel is in jouw onderneming en de manier waarop je jouw leven waarneemt. Je ziet in dat persoonlijke groei een doorlopend proces is welke altijd nieuwe inzichten geeft.

Is jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen dusdanig gegroeid dat je niet arrogant bent, maar iemand met zelfkennis. Je durft dus ook een goede prijs te vragen voor waarde die je levert en durft dit vol zelfvertrouwen uit te spreken.

De investering van dit groeiprogramma bedraagt 997 euro exclusief BTW.

De voldoening en vrijheid komen niet aanwaaien terwijl je op de automatische piloot doorgaat en erover na blijft denken wat je dan wél zou willen doen.

Je hebt nu twee keuzes.

Je kan ervoor kiezen om op dezelfde voet door te blijven gaan als je deed. Een workshop proberen of ergens webinars blijven volgen en boeken lezen en hopen dat het antwoord vanzelf komt, maar wat heeft dat je tot nu toe opgeleverd? Je zit nog vast, anders zou je niet op deze pagina terecht zijn gekomen.

Je kan er ook voor kiezen om nu direct goed aan de slag te gaan en iemand in te schakelen die dat pad al bewandeld heeft. Die weet waar de pijnpunten zitten, weet hoe je die kan ombuigen en snel tot de kern kan komen. Je directe omgeving staat vaak te dichtbij om de werkelijke punten aan te kunnen raken. Ik neem je als het ware aan de hand mee in deze twee maanden.

Mijn allergrootste belang en intentie is dat jij na twee maanden weet wie je bent, wat je kan en wat je wil. Dat je na twee maanden weet wat jouw onderneming vanuit purpose is en vol vertrouwen deze onderneming creëert.

Ik ken mijn klanten, dus ik weet wat je nu denkt.

Het kost geld. Wat nou als het ’t niet waard is?

Wat nou als ik het niet waar kan maken om aan mezelf te werken?


Ik begrijp de manier waarop jouw brein werkt. Been there, done that. Heeft dat tot op heden opgeleverd wat je wilde? Heb je echt die mentale vrijheid en voldoening voor jezelf kunnen creëren? Kijk je echt met plezier naar hoe je onderneming nu ingericht is en waar je de komende jaren naartoe wil? Of kan je nu al niet wachten totdat je pensioendag aanbreekt en je de ‘vrijheid’ kan ervaren die je verlangt?

Probeer het bovenstaande eens om te buigen naar het volgende.

Wat kost het je aan verspilde tijd, energie, frustratie en ontevredenheid als je op deze manier doorgaat? Het aantal jaren dat je werkt zijn de meeste jaren van je leven. Dan kan je beter iets doen waar jij plezier, voldoening en zowel mentale als financiële vrijheid door ervaart.

Bovendien leven we nu in een stabiele economie, waarbij men relatief gemakkelijk geld durft te spenderen. Echter is er een volgende recessie voorspeld in 2020, waarbij de meeste mensen nog eens extra nadenken over een uitgave. De manier om jouzelf het voor het zeggen te laten hebben is door zo goed te weten wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil. Alles is in balans en je creëert je eigen ervaringen. Wanneer jij jezelf kent, je eigenwaarde en zelfvertrouwen toeneemt, zorg je ervoor dat jouw positie ijzersterk is en jezelf garandeert van een onderneming waar jouw klanten je met liefde betalen, in welke tijd dat ook is.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Ondernemer

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

“Toen ik in 2015 begon als ondernemer gaf Renee mij de ultieme tip om te kiezen voor een doelgroep. “Lisan, echt waar, je moet gewoon durven kiezen”.. ik hoor het haar nog zo zeggen. Ik wilde dit eigenlijk niet, want als je er voor iedereen bent kan er een grotere groep klant worden bij je bedrijf. Tenminste, dat dacht ik. Maar door de gesprekken met Renee koos ik toch voor het werken met mensen die mij de meeste energie gaven. Mensen met buikklachten en mensen die om medische reden een glutenvrij dieet moeten volgen. Zo zette ik mij in de markt en door die keuze had ik vanaf maand 1 (!!) een mooi inkomen uit mijn eigen praktijk. En ik mocht gelijk aan de slag met mensen die precies vielen in mijn doelgroep, mijn ideale klant. Sindsdien vraag ik Renee om advies bij belangrijke zakelijke beslissingen. In 2019 merkte ik dat mijn huidige bedrijf niet meer bij me paste. Ik was meer aan het werken in mijn bedrijf, in plaats van aan mijn bedrijf. Dit putte me uit en zorgde ervoor dat ik flink wat stappen terug moest. Renee bracht me terug naar de basis. Ik volgde haar werkboek HET ROER OM! en stond hierdoor stil bij wat ik nou ?cht wilde en waar ik enthousiast van word. En dat is totaal iets anders dan waar ik de afgelopen jaren ingerold ben. De coaching gesprekken met Renee leverden me een nieuwe kijk op, door haar kritische vragen werd en word ik aan het denken gezet. Renee geeft een frisse kijk op zaken waar je zelf soms blind voor bent geworden. Daarnaast is haar “niet lullen maar poetsen” mentaliteit heerlijk voor een goede schop onder je kont om nu?eens te gaan doen wat je moet doen en waar jij energie van krijgt!”

lisanne bosch

Lisanne Bosch, ondernemer in de zorg (bekend van De Glutenvrije Diëtist en Voedingsadvies Brabant)

“Renee heb ik leren kennen bij mijn huidige baan. Het viel me direct al op hoe snel Renee ziet hoe dat iets in elkaar zit en analyseert wat ervoor nodig is om mensen te laten groeien. Ik raakte steeds vaker in gesprek met haar en ben op een gegeven moment haar werkboek HET ROER OM! gaan volgen. Ik kende mezelf al best goed en ondanks dat kreeg ik nieuwe inzichten over mezelf die ik gelijk wist toe te passen in de praktijk. Ik besloot om een coaching traject bij Renee te volgen en daar ben ik iedere dag nog blij mee. Ze heeft precies de juiste verhouding tussen goede vragen stellen en vertellen hoe dat het in elkaar zit. Wat bovendien ook opvallend is, is dat Renee binnen een paar vragen bij de kern is. Iets waar je zelf nog niet eerder over had nagedacht weet ze aan te tippen. Je merkt dat Renee het beste met je voor heeft en dat maakt de samenwerking prettig.”

nienke snijders

Nienke Snijders, Field Coach

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen

Hi, ik ben Renee!

Hi ondernemer, 

begin 2018 is mijn eigen revolutie begonnen. Ik heb ervoor gekozen het roer om te gooien en het 180 graden anders te gaan aanpakken. Ik kreeg geen energie van m’n werk, deed wat ik dacht dat de maatschappij van me verwachtte, voelde me gevangen in het het traditionele werkconstruct en kreeg sterk de vraag: ”Is dit het nu?!” Tegen de gebaande paden in koos ik voor mijn talenten en competenties in plaats van mijn kennis. Dat is voor mij de start geweest om het anders te gaan doen en de onderneming te creëren die ik wilde. 

Ik geloof erin dat iedereen een unieke bijdrage en gift heeft die gezien mag worden. Dat er zoveel meer potentieel in zit waar de maatschappij behoefte aan heeft. Iedereen! 

Ik ben zelf een aanpakker, een doorpakker en iemand van contrasten. Ik ben mega spiritueel en een actiegerichte ondernemer. Ik kan je in je diepste kern raken en slap zeveren (zoals we hier in Brabant zeggen). Ik hou van typische vrouwendingen en ben geregeld one-of-the-guys. Ik ben hard op de inhoud, zacht op de persoon. Daarnaast ben ik optimistisch, idealistisch en zorgen de woorden ‘kan niet’ bij mij voor jeuk. 

En ik coach jou graag om een onderneming te realiseren welke je moeiteloos afgaat, waar je iedere dag weer energie van krijgt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen, zodat jij de mensen aantrekt die op jouw talent zitten te wachten. Hoe meer mensen over gaan op revolutie, hoe beter. Daar maken we de maatschappij een stuk mooier en beter van! Mag ik je binnenkort bellen om te achterhalen of wij een match zijn?

Met revolutionaire groet,

Kom er eindelijk achter waar je hart sneller van klopt en zet de stap naar zelfvertrouwen en een stevige basis.

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het groeiprogramma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

Veelgestelde vragen

Wanneer start het groeiprogramma?

Op maandag 11 november. Hij eindigt op zaterdag 11 januari.

Wat is de investering?

997 euro exclusief BTW (1.206,37 euro inclusief BTW).

Ik ga op vakantie tussen 11 november en 11 januari. Is het dan wel slim om het nu te doen?

Lekker dat je met vakantie gaat! Je blijft life-time toegang houden tot al het online materiaal, dus deze kun je later in je eigen tijd nog volgen. Ook kunnen we onze coaching calls om je vakantie heen plannen. Je krijgt dus nog steeds alle waarde tussen 11 november en 11 januari. Bovendien is een vakantie vaak juist het moment dat je inzichten en doorbraken krijgt. Dit komt omdat je dan weg bent van de dagelijkse beslommeringen en overtuigingen uit je nabije omgeving. Dus: Wanneer je tussendoor op vakantie gaat is het perfect! Ik zou in ieder geval adviseren de kick-off call te plannen voordat je op vakantie gaat. Dit is daarom ook direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachtepatroon te doorbreken. De oude jij had dit nu als excuus aangegrepen om het niet te doen en had vervolgens gezegd ”Ik had graag mee willen doen, maar ik ben dan op vakantie.”, maar de nieuwe jij bedenkt geen excuusjes meer. Je denkt in oplossingen. Niet in problemen. Ok? Let’s go!

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag deelnemen aan het groeiprogramma? Stuur me dan ook een mail om een korte bel afspraak in te plannen. Dan kijken we samen even of het op dit moment de juiste stap is voor je.

tevredenheidsgarantie
beeldmerk your revolution

Wanneer mag ik je bellen?

Tijdens het kennismakingsgesprek ben ik vooral benieuwd naar jouw verhaal, stemmen we af of we een klik hebben en of dit het juiste programma voor je is.

Scroll naar top