Het Moeiteloos Ondernemen programma

Krijg helderheid over wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil, werk aan een fundamentele groei als persoon en maak de vertaalslag naar een onderneming waarbij je met vertrouwen en zelfverzekerdheid klanten naar je toetrekt

Ben jij jouw onderneming begonnen omdat je dacht dat het jou voldoening en zowel financiële als mentale vrijheid zou opleveren?

Alleen heb je nu het gevoel dat:

Je wel goed bent in wat je doet, omdat het iets is waar je voor hebt gestudeerd en ervaring in hebt opgedaan tijdens je carrière, maar waarbij het negatieve stemmetje steeds in je hoofd blijft zitten en je vooral gefocust bent op wat je concurrentie doet en dat anderen beter zijn dan jij.

Je moet 'trekken' in je gedachten en in hoe jij je voelt om klanten binnen te halen. Als je een deal wil sluiten houdt dit je continu bezig.

Je onzekere gedachtes hebt over jezelf en je afvraagt of dat je wel goed genoeg bent en het waard bent.

Jij je afvraagt: ''Is ondernemen altijd zo stressvol?'' en ''Moet ik nu echt elk vrij uur aan mijn onderneming besteden?'' Je staat in ieder geval continu 'aan'.

Je bent eigenlijk wel klaar om niet zichtbaar te durven zijn, je wil van die onzekere gedachtes af en vol zelfvertrouwen een onderneming runnen waar jij energie van krijgt.

Je kan bijvoorbeeld mooie foto's maken en goede teksten schrijven, maar hebt nog niet helemaal helder waarom je doet wat je doet. Je wil meer betekenis geven aan je onderneming waardoor je jezelf versterkt.

Maak de vertaalslag van onzekerheid en een vol hoofd naar zelfvertrouwen, mentale vrijheid en een betekenisvolle onderneming!

Het is tijd om jouw eigen revolutie te laten intreden en door jezelf heen te breken!

Je bent begonnen met ondernemen omdat je vrijheid wilde hebben. Zowel mentaal als financieel. Echter kom je erachter dat je veel onrust in je hoofd en lijf ervaart waar je klaar mee bent.

Je bent ook wel klaar mee om met knikkende knieën en een droge keel je prijs uit te spreken. Laat staan dat je over een prijsverhoging hebt nagedacht. Je wil de vertaalslag maken naar meer rust in je hoofd, zodat je met meer plezier en moeitelozer klanten naar je toetrekt. 

Je merkt alleen dat je nog wel eens tegengehouden wordt door onzekerheid, eindeloze twijfels, belemmerende gedachten en spanningen voor het onbekende. Je weet dat er verandering moet komen, maar je hebt geen idee hoe je dat doet. 

En daar ga ik je bij coachen! Onder mijn begeleiding ga jij jezelf transformeren waardoor jij vol zelfvertrouwen vanuit een dieper verlangen met jouw unieke kracht jouw onderneming vormgeeft zodat je gaat genieten van voldoening en vrijheid, waarbij de onderneming in dienst staat van jou i.p.v. andersom.

Hoe ik moeiteloos ondernemen zie...

Ik geloof dat een succesvolle onderneming begint bij jezelf. Bij jouw kern. Ik geloof dat jij in essentie, onder alle conditioneringen (jouw geprogrammeerde brein), een pure ondernemer bent die met vertrouwen en zelfverzekerdheid staat voor hetgeen jij het allerliefste doet

Ik geloof dat een moeiteloos ondernemen ontstaat wanneer je een onderneming hebt die je vanuit je hart hebt opgezet. De intentie om vanuit jouw missie en met jouw talenten bij te dragen aan het leven van anderen. Ik geloof dat deze intentie voelbaar is voor anderen en jij daar in overvloed voor mag worden beloond. Ik geloof ook dat moeiteloos ondernemen gepaard gaat met dat jij je onderneming mentaal kan dragen, naast dat je de juiste acties uit zet.

Ik geloof dat jij moeiteloos onderneemt wanneer jij jezelf door en door kent – bijvoorbeeld hoe dat jouw eigen systeem werkt -, dat jij vanuit een diep niveau weet waarom jij doet wat je doet en dat met vertrouwen durft uit te dragen. Ik geloof dat moeiteloos ondernemen ontstaat wanneer jij jouw overtuigingen durft te creëren en durft los te breken uit je huidige referentiekaders. Dat jij jezelf weer begint te zien voor wie jij werkelijk bent, in plaats van wie jij geworden bent in de loop der jaren. 

Ik geloof dat iedereen moeiteloos kan ondernemen en daarmee klanten naar zich toe trekt. Ik geloof namelijk niet dat het de bedoeling is om alleen maar ‘hard te werken’ en ons daarmee kapot te werken. Ik geloof dat je aantrekt wat je denkt en dat er veel meer in jou zit dan je nu denkt.

Gun jezelf de transformatie, jij hebt het in je! Zoveel meer dan je nu denkt!

Doorbreek het patroon! Meld je aan voor het Moeiteloos Ondernemen programma en ontpop jezelf als vlinder (vrij, zelfverzekerd en ready to amaze)

In de afgelopen maanden heb ik meerdere professionals en ondernemers geholpen om persoonlijk en zakelijk te groeien met als uitgangspunt een flinke dosis zelfvertrouwen en een ijzersterke mindset, maar dan wel van binnenuit naar buiten. Niet alleen omdenken en gedachtes kantelen, maar die angel eruit halen zodat die negatieve gedachte niet meer terugkomt. Jouw onderneming valt of staat namelijk met een flinke dosis geloof in jezelf. 

Je kunt alle kennis hebben over marketing en sales, maar als je niet in staat bent om het uit te voeren – omdat je bijvoorbeeld niet zichtbaar durft te zijn – dan gaat het je nog niets opleveren. Als ondernemer ben jij namelijk 1-op-1 je bedrijf. Ik ben dan ook geen business coach, maar coach jou op de persoon. Enerzijds doe ik dat door jou vanuit een diep niveau te leren kennen – waardoor jouw zelfvertrouwen groeit – en anderzijds doe ik dat door jou te helpen mentaal sterker te worden door jou te helpen jouw mentale uitdagingen fundamenteel te overwinnen. 

De sleutel is het bewustwording, vanuit daar kan jij jouw transformatie laten ontstaan. Makkelijk denk je? Op zich maken we het onszelf vaak te moeilijk inderdaad. Wanneer je onbewust denkt en handelt, lukt het niet om je bewust te worden wat jou nu écht drijft. Waar jij nu écht voldoening uit haalt. Of om te zien wie jij nu werkelijk bent en om jouw belemmerende gedachten te tackelen en te doorbreken.

Ik wil je nergens toe dwingen, maar ik wil wel transparant met je zijn en daarom geef ik nu al aan dat je na een paar maanden zelf proberen erachter komt dat je toch hulp nodig hebt. Persoonlijk groeien en daarmee zakelijk groeien doe je zelf, maar dat betekent niet dat je dat alleen hoeft te doen. Integendeel, samen groei je sneller.

Daar is namelijk bewustwording voor nodig, begrip, een berg opportunisme en een can do mentality. Daar is een positieve blik voor nodig van iemand die het pad al bewandeld heeft en op het punt staat waar jij naartoe wil.

Hoe ziet het Moeiteloos Ondernemen programma er dan uit?

Het vereist persoonlijke aandacht om te groeien. Het vereist doorlopend de mogelijkheid om tot inzichten en doorbraken te komen zodat jij in twee maanden ook écht klaar bent om vol zelfvertrouwen jouw onderneming in te richten waarmee jij impact maakt op anderen.

Het Moeiteloos Ondernemen programma duurt van 9 december t/m 9 februari en bevat:

5 x 1-op-1 coaching sessie. Deze coaching sessies bestaan uit 1x een kick-off van 1 uur en 4x 30 minuten.

Een live dag op 31 januari samen met de overige deelnemers in de omgeving van Utrecht.

Ik wil voorkomen dat jij zo min mogelijk vast zit. Daarom mag je al jouw vragen gedurende de 2 maanden stellen waar ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op reageer.

Een Besloten Facebook Groep met de overige deelnemers waarin ik extra learnings deel en jij jouw inzichten kan delen. De energie van de groep zorgt ervoor dat jullie elkaar samen naar een hoger plan tillen.

Toegang tot mijn online cursus: Word een magneet voor klanten en laat je bedrijf moeiteloos groeien (t.w.v. 97 euro).

Er is ruimte voor 10 deelnemers aan het Moeiteloos Ondernemen programma

Update: Nog 7 plekken beschikbaar!

Gun jouw klanten jouw transformatie. Er is namelijk een berg klanten die op jou zit te wachten!

Na het Moeiteloos Ondernemen programma:

Heb jij antwoord op de vragen: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Weet jij hoe de onderneming eruit ziet die jou dient i.p.v. andersom en durf je vol zelfvertrouwen klanten aan te trekken.

Ben je een ondernemer met een totaal andere mindset. Je laat je niet meer tegenhouden door beperkende gedachtes en weet hoe je deze gedachtes kan doorbreken.

Zie je in dat persoonlijke groei de sleutel is in jouw onderneming en de manier waarop je jouw leven waarneemt. Je ziet in dat persoonlijke groei een doorlopend proces is welke altijd nieuwe inzichten geeft.

Is jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen dusdanig gegroeid dat je niet arrogant bent, maar iemand met zelfkennis. Je durft dus ook een goede prijs te vragen voor waarde die je levert en durft dit vol zelfvertrouwen uit te spreken.

Ben jij een lichter persoon. Zowel in je hoofd als in je lijf en zelfs potentieel in gewicht. Wanneer je groeit als persoon en lichter wordt, word je letterlijk aantrekkelijker en trek je als een magneet de mensen naar je toe die bedoelt zijn om door jou geholpen te worden.

De investering van dit Moeiteloos Ondernemen programma bedraagt 997 euro exclusief BTW.

Het zelfvertrouwen en de mentale vrijheid komen niet aanwaaien terwijl je op de automatische piloot doorgaat en erover na blijft denken hoe je van die onzekerheid en dat negatieve stemmetje afkomt.

Je hebt nu twee keuzes.

Je kan ervoor kiezen om op dezelfde voet door te blijven gaan als je deed. Een workshop proberen, nogmaals deelnemen aan een challenge of ergens webinars blijven volgen en boeken lezen en hopen dat het antwoord vanzelf komt, maar wat heeft dat je tot nu toe opgeleverd? Je zit nog vast, anders zou je niet op deze pagina terecht zijn gekomen.

Je kan er ook voor kiezen om nu direct goed aan de slag te gaan en iemand in te schakelen die dat pad al bewandeld heeft. Die weet waar de pijnpunten zitten, weet hoe je die kan ombuigen en snel tot de kern kan komen. Ik neem je aan de hand mee in deze twee maanden. Bovendien zorgt de energie van de groep ervoor dat je elkaar naar een hoger plan tilt. Samen sta je sterker is een absoluut gegeven. 

Mijn allergrootste belang en intentie is dat jij na twee maanden weet wie je bent, wat je kan en wat je wil. Dat je na twee maanden jouw persoonlijke basis hebt gelegd en daarop kan terugvallen en vertrouwt. Dat jij jezelf vertrouwt en dit durft uit te dragen. Ik wil dat jij rust ervaart en jouw impact kan maken waar iedereen op zit te wachten. 

Ik ken mijn klanten, dus ik weet wat je nu denkt.

Het kost geld. Wat nou als het ’t niet waard is?

Wat nou als ik het niet waar kan maken om aan mezelf te werken?


Ik begrijp de manier waarop jouw brein werkt. Been there, done that. Heeft dat tot op heden opgeleverd wat je wilde? Heb je echt die mentale vrijheid en voldoening voor jezelf kunnen creëren? Kijk je echt met plezier naar hoe je onderneming nu ingericht is en waar je de komende jaren naartoe wil? Of kan je nu al niet wachten totdat je pensioendag aanbreekt en je de ‘vrijheid’ kan ervaren die je verlangt?

Probeer het bovenstaande eens om te buigen naar het volgende.

Wat kost het je aan verspilde tijd, energie, frustratie en ontevredenheid als je op deze manier doorgaat? Het aantal jaren dat je werkt zijn de meeste jaren van je leven. Dan kan je beter iets doen waar jij plezier, voldoening en zowel mentale als financiële vrijheid door ervaart.

Bovendien leven we nu in een stabiele economie, waarbij men relatief gemakkelijk geld durft te spenderen. Echter is er een volgende recessie voorspeld in 2020, waarbij de meeste mensen nog eens extra nadenken over een uitgave. De manier om jouzelf het voor het zeggen te laten hebben is door zo goed te weten wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil. Alles is in balans en je creëert je eigen ervaringen. Wanneer jij jezelf kent, je eigenwaarde en zelfvertrouwen toeneemt, zorg je ervoor dat jouw positie ijzersterk is en jezelf garandeert van een onderneming waar jouw klanten je met liefde betalen, in welke tijd dat ook is.

Dit is wat anderen over mij zeggen

Dit is de eerste keer dat ik het Moeiteloos Ondernemen Programma geef en dit zijn reviews van klanten

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Ondernemer

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

“Toen ik in 2015 begon als ondernemer gaf Renee mij de ultieme tip om te kiezen voor een doelgroep. “Lisan, echt waar, je moet gewoon durven kiezen”.. ik hoor het haar nog zo zeggen. Ik wilde dit eigenlijk niet, want als je er voor iedereen bent kan er een grotere groep klant worden bij je bedrijf. Tenminste, dat dacht ik. Maar door de gesprekken met Renee koos ik toch voor het werken met mensen die mij de meeste energie gaven. Mensen met buikklachten en mensen die om medische reden een glutenvrij dieet moeten volgen. Zo zette ik mij in de markt en door die keuze had ik vanaf maand 1 (!!) een mooi inkomen uit mijn eigen praktijk. En ik mocht gelijk aan de slag met mensen die precies vielen in mijn doelgroep, mijn ideale klant. Sindsdien vraag ik Renee om advies bij belangrijke zakelijke beslissingen. In 2019 merkte ik dat mijn huidige bedrijf niet meer bij me paste. Ik was meer aan het werken in mijn bedrijf, in plaats van aan mijn bedrijf. Dit putte me uit en zorgde ervoor dat ik flink wat stappen terug moest. Renee bracht me terug naar de basis. Ik volgde haar werkboek HET ROER OM! en stond hierdoor stil bij wat ik nou ?cht wilde en waar ik enthousiast van word. En dat is totaal iets anders dan waar ik de afgelopen jaren ingerold ben. De coaching gesprekken met Renee leverden me een nieuwe kijk op, door haar kritische vragen werd en word ik aan het denken gezet. Renee geeft een frisse kijk op zaken waar je zelf soms blind voor bent geworden. Daarnaast is haar “niet lullen maar poetsen” mentaliteit heerlijk voor een goede schop onder je kont om nu?eens te gaan doen wat je moet doen en waar jij energie van krijgt!”

lisanne bosch

Lisanne Bosch, ondernemer in de zorg (bekend van De Glutenvrije Diëtist en Voedingsadvies Brabant)

”Toen ik Renee leerde kennen merkte ik dat hoewel haar missie en haar aanbod mij raakte, ik niet exact begreep wat ze nu deed. Toch voelde ik al snel dat Renée niet zomaar op mijn pad was gekomen. Van mijzelf ben ik niet erg spiritueel en ben ik vooral nieuwsgierig. Ik sta open voor andere inzichten en wil graag leren en mijzelf ontwikkelen.

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Aurélie Veltema, Eigenaar AVUE

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen
ervaringen

Hi, ik ben Renee!

Hi ondernemer, 

Begin 2018 is mijn eigen revolutie begonnen. Ik heb ervoor gekozen het roer om te gooien en het 180 graden anders te gaan aanpakken. Ik kreeg geen energie van m’n werk, deed wat ik dacht dat de maatschappij van me verwachtte, voelde me gevangen in het het traditionele werkconstruct en kreeg sterk de vraag: ”Is dit het nu?!” Tegen de gebaande paden in koos ik voor mijn talenten en competenties in plaats van mijn kennis. Dat is voor mij de start geweest om het anders te gaan doen en de onderneming te creëren die ik wilde. 

Ik geloof erin dat iedereen een unieke bijdrage en gift heeft die gezien mag worden. Dat er zoveel meer potentieel in zit waar de maatschappij behoefte aan heeft. Iedereen! 

Ik ben zelf een aanpakker, een doorpakker en iemand van contrasten. Ik ben mega spiritueel en een actiegerichte ondernemer. Ik kan je in je diepste kern raken en slap zeveren (zoals we hier in Brabant zeggen). Ik hou van typische vrouwendingen en ben geregeld one-of-the-guys. Ik ben hard op de inhoud, zacht op de persoon. Daarnaast ben ik optimistisch, idealistisch en zorgen de woorden ‘kan niet’ bij mij voor jeuk. 

En ik coach jou graag om met een flinke dosis vertrouwen en zelfverzekerdheid moeiteloos te ondernemen waarbij je klanten naar je toetrekt. Hoe meer mensen over gaan op revolutie, hoe beter. Daar maken we de maatschappij een stuk mooier en beter van! Mag ik je binnenkort bellen om te achterhalen of wij een match zijn?

Met revolutionaire groet, 

Renee Westerbaan

Ga voor de connectie met wie je werkelijk bent, zodat je meer rust en zelfvertrouwen ervaart.

Ik leer je hoe je op jezelf en jouw intuïtie vertrouwt, zodat je altijd de juiste keuze maakt.

Veelgestelde vragen

Wanneer start het Moeiteloos Ondernemen programma?

Op maandag 9 december. Hij eindigt op zaterdag 9 februari.

Wat is de investering?

997 euro exclusief BTW (1.206,37 euro inclusief BTW).

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, het is mogelijk om in twee termijnen te betalen. Geld mag namelijk niet de reden zijn om iets niet te doen. Op het moment dat je keuzes maakt op basis van jouw overtuiging t.o.v. geld, dan doe je dat op basis van angst en onzekerheid, waardoor je precies dat aantrekt: Nog meer angst en onzekerheid. Zelf heb ik meerdere malen in coaching programma’s en trainingen geïnvesteerd, ondanks dat ik het geld niet op mijn rekening had staan vanuit het vertrouwen dat de situatie verandert. En dat heeft zich keer op keer bewezen. 

Ik kan er niet bij zijn op 31 januari tijdens de live dag, wat nu?

31 januari heb ik als suggestie aangegeven. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de groep verplaatsen we de datum waarop de meesten van de groep beschikbaar zijn. Het advies is om je best te doen erbij te zijn. De ervaring leert dat live dagen een uitgelezen kans zijn om de groepsband te versterken en te netwerken. Zo heb ik twee klanten gehaald uit de laatste live dag die mijn coach organiseerde, waardoor ik lang en breed mijn investering terugverdiend heb. 

Wat nu als ik niet genoeg uit het programma haal?

Ik begrijp deze gedachte, deze heb ik zelf ook wel eens gehad. Net als dat ik leverplicht heb, heb jij haalplicht. Ik geef je alle handvatten, tools en steun om te groeien als persoon en ondernemer, alleen je zal het zelf moeten doen. Ik kan – en wíl – niet voor jou groeien. Ik reik je een hand toe en het is aan jou om er het maximale uit te halen. Bovendien vraag ik je voor de kick-off een vragenformulier in te vullen, waarbij we allebei helder hebben wat je doelen zijn voor deze twee maanden en wat je ervan verwacht. Ik ben zelf enorm resultaatgericht en zal dan ook jou zo sturen dat we dat doel samen behalen. 

Voor wie is het programma geschikt?

Het programma is geschikt voor zowel startende ondernemers, als ondernemers die al een periode een onderneming hebben. Het uitgangspunt is altijd om een stevige persoonlijke basis te leggen en zelfvertrouwen te creëeren. Dus als je nog zoekende bent in wat je wil in je onderneming, wat jouw persoonlijke missie en unieke kracht is, of juist zelfvertrouwen wil genereren en van het negatieve stemmetje af wil, dan is dit programma geschikt voor jou!   

Ik ga op vakantie tussen 9 december en 9 februari. Is het dan wel slim om het nu te doen?

Lekker dat je met vakantie gaat! Je blijft life-time toegang houden tot al het online materiaal, dus deze kun je later in je eigen tijd nog volgen. Ook kunnen we onze coaching calls om je vakantie heen plannen. Je krijgt dus nog steeds alle waarde tussen 9 december en 9 februari. Bovendien is een vakantie vaak juist het moment dat je inzichten en doorbraken krijgt. Dit komt omdat je dan weg bent van de dagelijkse beslommeringen en overtuigingen uit je nabije omgeving. Dus: Wanneer je tussendoor op vakantie gaat is het perfect! Ik zou in ieder geval adviseren de kick-off call te plannen voordat je op vakantie gaat. Dit is daarom ook direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachtepatroon te doorbreken. De oude jij had dit nu als excuus aangegrepen om het niet te doen en had vervolgens gezegd ”Ik had graag mee willen doen, maar ik ben dan op vakantie.”, maar de nieuwe jij bedenkt geen excuusjes meer. Je denkt in oplossingen. Niet in problemen. Ok? Let’s go!

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag gelijk een kennismakingsgesprek inplannen in mijn agenda? Dat kan via mijn planningstool https://your-revolution.reservio.com door de dienst ‘Kennismakingsgesprek’ aan te klikken. 

tevredenheidsgarantie

Wanneer mag ik je bellen?

Tijdens het kennismakingsgesprek ben ik vooral benieuwd naar jouw verhaal en kijken we of er een match is tussen ons, of dit het juiste programma en het juiste moment voor je is.

Scroll naar top