Online cursus: Word een magneet voor klanten en laat je bedrijf moeiteloos groeien

Van 6 januari t/m 17 januari leer je door middel van deze online cursus een magneet te worden voor klanten en hoe je moeiteloos je bedrijf laat groeien, zodat jij vol zelfvertrouwen en vanuit rust en een klein beetje gezonde spanning de impact maakt die jij wil maken.

Ben jij ondernemer geworden omdat je dacht dat het je mentale vrijheid en voldoening op zou leveren? En heb jij nu het gevoel dat:

Jij je afvraagt of de onderneming die je nu hebt wel hetgeen is wat je écht wil.

Je regelmatig wordt overvallen met onzekere gedachtes over jezelf en of je wel in staat bent om een succesvolle onderneming neer te zetten.

Je met pijn en moeite iedere maand klanten binnen haalt zodat je de rekeningen kan betalen, wat je meer energie kost dan oplevert.

Je vooral veel twijfelt over wat het dan is wat je wil met je onderneming en moeite hebt om keuzes te maken.

Je blijft vooral veel in je hoofd nadenken over een onderneming waar jouw hart nu echt sneller van gaat kloppen alleen die bankrekening blijft je ook iedere maand achtervolgen.

Je zingeving en betekenis mist in je onderneming. Daar ben je klaar mee. Je wil gewoon oprecht mensen helpen.

Maak de vertaalslag van ontevredenheid en onzekerheid naar een betekenisvolle onderneming waarbij je een magneet wordt voor jouw klanten!

Het is tijd om jouw eigen revolutie te laten intreden en door jezelf heen te breken!

Je hebt tot nu toe vooral veel nagedacht over wat hetgeen dan zou zijn wat echt bij je past. Ergens heb je al overwogen om je onderneming om te gooien of heb je dat zelfs al gedaan, maar ook dit bleek niet het juiste pad te zijn voor jou. 

Je bent ook wel klaar mee om een onderneming te hebben die de maatschappij van je verwacht. Je wil gewoon nu werk doen waar jij oprecht energie van krijgt en waar je ook nog een leuke financiële beloning aan overhoudt. 

Je merkt alleen dat je nog wel eens tegengehouden wordt door onzekerheid, belemmerende gedachten en spanningen voor het onbekende. Je weet niet waar je naartoe gaat, maar je weet wel dat er verandering moet komen. 

En daar heb ik een online cursus voor ontwikkeld die jij op je eigen tempo kan volgen! Hierin vind je alle informatie en opdrachten om vanuit authenticiteit – oftewel, wie jij werkelijk in de kern bent – aan de slag te gaan, zodat jij vol zelfvertrouwen vanuit een dieper verlangen met jouw unieke kracht jouw onderneming vormgeeft zodat jij een magneet wordt voor klanten en moeiteloos jouw bedrijf laat groeien.

Hoe ik jouw revolutie en jouw succesvolle onderneming zie...

Ik geloof dat een succesvolle onderneming begint bij jezelf. Bij jouw kern. Ik geloof dat jij in essentie, onder alle conditioneringen (jouw geprogrammeerde brein), een pure ondernemer zit die dondersgoed weet waar hij voldoening en vrijheid door ervaart.

Ik geloof dat een succesvolle onderneming ontstaat wanneer je het uit het hart opzet, met de juiste intenties. Oftewel: Niet de traditionele intentie waarbij gewerkt wordt om ‘brood op de plank te krijgen’, maar de moderne intentie waarbij jij werkt om bij te dragen aan het leven van anderen. Ik geloof dat deze intentie voelbaar is voor klanten en dat jij daar in overvloed voor mag worden beloond. Een overvloed aan ideale klanten, overvloed aan rust, overvloed aan balans, overvloed aan zelfvertrouwen, overvloed aan energie, overvloed aan vertrouwen en ga zo maar door. Ik geloof ook dat een succesvolle onderneming gepaard gaat met dat jij het mentaal kan dragen, naast dat je de juiste acties uit zet. 

Ik geloof dat jouw succesvolle onderneming waarmee jij impact maakt ontpopt vanuit wie jij in de kern bent en dat jij iets doet waarbij jouw hart sneller gaat kloppen. Dat jij jezelf weer begint te zien voor wie jij werkelijk bent, in plaats van wie jij geworden bent in de loop der jaren.

Ik geloof dat jouw succesvolle onderneming iets is wat jou moeiteloos afgaat. Dat het iets is wat jij doet met jouw talenten. Ik geloof namelijk niet dat het de bedoeling is om alleen maar ‘hard te werken’ en ons daarmee eigenlijk kapot te werken. Ik geloof dat jij jouw talenten in mag zetten en daar in overvloed voor mag worden beloond. Het is namelijk hard nodig! Jij bent hard nodig.

Begrijp me overigens niet verkeerd. Moeiteloos staat niet gelijk aan ‘zonder actie’. De actie is wel degelijk nodig om een magneet te worden voor jouw klanten en je bedrijf moeiteloos te laten groeien. Je doet het echter meer vanuit inspired action, waarbij jij meer werk verzet in minder tijd en waarbij het energie oplevert i.p.v. kost omdat je iets doet wat jou van nature af gaat.

Gun jezelf de transformatie, jij hebt het in je! Zoveel meer dan je nu denkt!

Doorbreek het patroon! Volg de online cursus en word een magneet voor jouw klanten.

In de afgelopen maanden heb ik meerdere professionals en ondernemers geholpen om persoonlijk en zakelijk te groeien met als uitgangspunt een flinke dosis zelfvertrouwen en geloof in zichzelf. Jouw onderneming valt of staat met de persoonlijke basis. Als jij al niet in jezelf gelooft, hoe verwacht je dan dat jouw klanten in jou geloven? Als ondernemer ben jij namelijk 1-op-1 je bedrijf, alleen daar zijn we ons vaak niet bewust van. We zien het los van elkaar. 

Deze online cursus is erop gericht jou alle handvatten te geven te achterhalen waar jouw hart nu écht sneller van gaat kloppen en ervoor zorgt dat jij met vertrouwen en zelfverzekerdheid – en een klein beetje angst – moeiteloos jouw bedrijf laat groeien. 

De sleutel is het bewustwording, vanuit daar kan jij jouw transformatie laten ontstaan. Makkelijk denk je? Op zich maken we het onszelf vaak te moeilijk inderdaad. Wanneer je onbewust denkt en handelt, lukt het vaak niet zelf om je bewust te worden wat jou nu écht drijft. Waar jij nu écht voldoening uit haalt. Of om te zien wie jij nu werkelijk bent en om jouw belemmerende gedachten te tackelen en te doorbreken.

Hoe ziet de online cursus er dan uit?

Je wil snel resultaat en inzichten opdoen. Vandaar dat de cursus bestaat uit 6 online modules welke verspreid zijn over 2 weken. Uiteraard blijft het cursusmateriaal onbeperkt beschikbaar, zodat jij het na deze 2 weken op je eigen tempo in alle rust kan herhalen.

Module 1

Spirit, Mind & Body

Module 2

Ontdek jouw purpose

Module 3

Jouw unieke profiel

Module 4

Purpose driven onderneming

Module 5

Universele Wetten

Module 6

Recap

De online cursus vindt van 6 januari t/m 17 januari plaats en bevat:

  • 6 modules waarin je handvatten en informatie krijgt hoe je erachter komt waar jouw hart écht sneller van gaat kloppen en wat ervoor zorgt dat jij een magneet wordt voor klanten zodat jij jouw bedrijf moeiteloos laat groeien. Er komt iedere maandag, woensdag en vrijdag om 12.00 uur een nieuwe module online.
  • Een besloten Facebook groep waarin jij jouw vragen en inzichten kan delen. Hier deel ik gedurende deze 2 weken mijn eigen learnings en extra tips in. De vragen beantwoord ik binnen 24 uur van maandag t/m vrijdag.
  • Een live Q&A op donderdag 16 januari om 15.00 uur waar jij al jouw vragen in kan stellen om goed van start te kunnen.
  • Een netwerk van like-minded ondernemers die allen hetzelfde denken als jij en ook een bijdrage willen leveren aan de levens van anderen.

Gun jezelf de transformatie, jij hebt het in je! Zoveel meer dan je nu denkt!

Doorbreek het patroon! Volg de online cursus en word een magneet voor jouw klanten.

Na de online cursus:

Heb jij alle handvatten om te achterhalen hoe jouw droombedrijf eruit ziet en wat ervoor nodig is om een magneet te worden voor klanten.

Ben jij in de actiemodus gekomen doordat je actief aan de slag gaat met de informatie en bijbehorende opdrachten in iedere module.

Ben jij veel bewuster en wijzer over het feit dat een succesvolle onderneming valt of staat met een flinke dosis zelfvertrouwen en geloof in jezelf en weet je wat ervoor nodig is om dat te realiseren.

Weet jij wat de Wet van de Aantrekkingskracht, de Wet van ritme & de Wet van Eenheid inhoudt en hoe je deze kennis in je bedrijf voor je laat werken.

Ben je een netwerk aan like-minded ondernemers rijker, waar jij wellicht al je voordeel mee kan doen.

Heb je helder waarom de verhouding spirit, mind & body zo ontzettend belangrijk is om een magneet te worden voor klanten en je bedrijf moeiteloos te laten groeien.

De investering van deze online cursus is 97 euro exclusief BTW. Na de betaling ontvang je binnen 48 uur meer informatie over de online cursus per mail.

Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat de online cursus van start?

Op maandag 6 januari. Hij eindigt op vrijdag 17 januari. 

Wat is de investering?

De investering is 97 euro exclusief BTW (117,37 euro inclusief).

Ik heb (nog) geen onderneming, is dit iets voor mij?

Leuk dat je interesse hebt in deze online cursus! De cursus is gericht op het ondernemerschap vanuit jou als persoon als basis. Deze cursus leert je dan ook hoe jij jouw persoonlijke fundering versterkt en neerzet en gaat niet in op de strategische kant van het ondernemerschap. Als je een onderneming wil starten is dit zeker hét middel om mee te beginnen. Wil je meer met persoonlijke ontwikkeling doen, dan geeft deze cursus je ook veel inzichten.

Ik heb minder tijd tussen 6 januari en 17 januari, is het slim om mee te doen?

Het cursusmateriaal blijft onbeperkt beschikbaar na deelname. Het neerzetten van een succesvolle onderneming waar jij in overvloed voor wordt beloond gaat gepaard met zelfleiderschap. Ik wil je dan ook stimuleren gebruik te maken van de besloten Facebookgroep in deze periode, zodat je ook echt de stappen zet om te transformeren naar een purpose driven onderneming. De enige manier om de situatie te veranderen is door te doen. Als je hoopt dat het succes komt aanwaaien, is deze cursus niet geschikt voor jou.

tevredenheidsgarantie

De investering van deze online cursus is 97 euro exclusief BTW. Na de betaling ontvang je binnen 48 uur meer informatie over de online cursus per mail.

Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers

Scroll naar top