fbpx

Leiderschapsprogramma

Transformeer jezelf tot leider die financiële en mentale vrijheid ervaart

De editie van mei 2020 is VOL. De volgende editie start medio september / oktober.

Ben jij jouw onderneming begonnen omdat je een succesvol bedrijf wil neerzetten en zoveel mogelijk mensen wil helpen? Alleen herken jij je in één of meerdere van onderstaande situaties:

Je werkt met gemak 60 tot 80 uur in de week. Je staat altijd 'aan' en merkt dat je in je vrije tijd met je gezin met je gedachten geregeld bij je bedrijf zit.

Jouw strategisch fundament van jouw bedrijf staat als een huis, maar je ervaart een plafond als het gaat om jouw omzet. Jouw omzet blijft op hetzelfde cijfer hangen, ondanks de extra acties die je uitzet en het aantal uren die je erin steekt. Als oplossing probeer je nog meer werk te forceren en meer uren te werken, maar het enige wat het je oplevert is het gevoel dat je aan het strugglen bent.

Je bent een echte doener en staat vrijwel altijd in de actiemodus. Je bent vroeger opgegroeid met dat de gedachte dat je hard moet werken voor je geld, rust pakken is dan ook iets wat eerder fantasie is dan realiteit.

Je hebt al wel eens van de Law Of Attraction gehoord en je bent ook al continu bezig om een sterke mindset te behouden, maar dit werpt z'n vruchten nog niet af.

Je in gedachten altijd bezig bent met het volgende omzetdoel. Nog voordat je een kwartaal hebt afgesloten ben je alweer bezig met hoe je het omzetdoel van het volgende kwartaal gaat behalen. Successen vieren is iets wat je wat makkelijker aan je voorbij laat gaan.

Jij je nogal eens onwijs gefrustreerd kan raken waarom je nog zo hard aan het werken bent. Op sommige momenten voel jij je machteloos omdat jouw bedrijf nog niet op het punt zit als dat jij voor ogen had. Je merkt dat je nog wel eens bedrukkend gevoel op je borst hebt en daar wil je vanaf.

Jouw bedrijf groeit nooit harder dan dat jij doet.

Het is tijd om jouw eigen revolutie te laten intreden en door jezelf heen te breken!

Je wil als een echte leider financieel en mentaal vrij zijn en daarmee tegelijkertijd impact maken met jouw bedrijf op anderen.

Jij hebt grootse dromen. Jij bent een change maker die met jouw bedrijf een ripple-effect aan impact wil maken en jouw missie wil uitvoeren. 

En dat niet alleen. Je wil met jouw bedrijf ook nog eens voor jouw gezin zorgen, zodat zij zich nergens zorgen over hoeven te maken. Je wil dat jouw gezin en familie het goed voor elkaar heeft en gelukkig is.  

Je merkt alleen dat je wordt tegengehouden door onrust in je hoofd en onrust in je lichaam. Een drukkend gevoel op je borst en een zwaar gevoel van spanning in je buik weerhouden je ervan om echt vanuit een gevoel van rust en vertrouwen te genieten van jouw bedrijf en je gezin. Je wil niet alleen hard werken, maar ook hard genieten. 

En daar ga ik je bij coachen! Onder mijn begeleiding ga jij jezelf transformeren zodat de leider in jou naar voren gaat treden, je niet alleen de regie pakt over je omzet, maar vooral over je agenda en dat je heel erg van je gezin kan genieten terwijl je impact maakt op anderen met je bedrijf.

Hoe ik leiderschap zie...

Ik geloof dat leiderschap in het bedrijfsleven een reflectie is van het persoonlijk leiderschap dat je hebt. Jouw onderneming is een reflectie van jou als ondernemer. Als jij nu altijd ‘aan’ staat in jouw onderneming en daardoor 60 tot 80 uur werkt, dan vertrouw je er waarschijnlijk diep van binnen nog niet genoeg op dat met minder uur werken je hetzelfde resultaat kunt behalen. 

Ik geloof ook heel sterk dat het zorgen voor jouw gezin niet alleen draait om de financiële middelen die jij ze kan geven, maar vooral jouw mentale zorg. Dat jij de tijd die je vrij bent ook écht vrij bent en met je gedachten volledig bij je gezin bent. Zodat jij jouw kinderen ‘ziet’ en zij jou.

Ik ben ervan overtuigd dat jouw onderneming valt of staat met de manier waarop jij denkt en dat het creëren van nieuwe overtuigingen een belangrijk onderdeel is in dit proces. We hebben door de jaren heen bullshit te horen gekregen. Dat je bijvoorbeeld alleen met 100 uur werken een bedrijf kunt bouwen of dat je überhaupt hard moet werken om veel geld te kunnen verdienen. 

”The limit is not the sky, the limit is our mind.”

Je trekt aan wat je voelt. Ik weet dat het groeien van je bedrijf te maken heeft met een diep level van persoonlijk leiderschap. Alleen erop los affirmeren, je gedachtes kantelen en een sterke mindset hebben helpen je niet op de lange termijn. Als jij echt de leider wil zijn die tegelijkertijd volledig gecommit is bij z’n gezin en ook nog impact maakt met zijn bedrijf, dan zal je ook met je gevoel aan de slag moeten gaan. Zoals ik het noem: the dirty work 😉 

Het feit dat de Law of attraction voor jou nog niet z’n vruchten heeft afgeworpen, is dan ook het symptoom van dieper liggende vraagstukken binnen in jou. In mijn coaching geef ik je geen aai over de bol en ik zal ook niet continu je hand vasthouden. Daar heb je jouw familie en vrienden voor. Je krijgt bij mij te horen wat je nodig hebt om te horen. Ik laat je jouw shit aankijken, ik zoek de weerstand bij je op en keer je binnenstebuiten. Dat is namelijk waar jouw leider verborgen zit en waar de ‘knop’ zit om de LoA wel voor je te laten werken. 

En net zoals dat jij goud hebt, heb ik dat ook. Binnen no-time zie ik waar jij de groei van jouw bedrijf saboteert en de handrem aantrekt, waar jouw bedrijf niet alignt is met jezelf en waar jouw energetische blokkades vast zitten. Ik ben er om jou te helpen de focus op de juiste acties (zowel intern als extern) te zetten. 

Het is tijd om met het échte werk aan de slag te gaan.

Keer jezelf binnenstebuiten en laat de krachtige leider naar voren komen

In de afgelopen maanden heb ik meerdere mannelijke en vrouwelijke ondernemers geholpen om persoonlijk en zakelijk te groeien met als uitgangspunt jouzelf. Jouw onderneming valt of staat met een flinke dosis zelfleiderschap. Jouw bedrijf groeit namelijk nooit harder dan dat jij doet. 

Je kunt namelijk praktisch gezien alle kennis hebben over wat ervoor nodig is om een bedrijf te bouwen van minimaal 100K per jaar. Als jij moeite hebt om werk uit te besteden, omdat je anderen niet vertrouwt, dan ga je die 100K niet redden. Ik ben spiritueel business coach en help jou je bedrijf te laten groeien door de regie te pakken over jezelf, in de breedste zin van het woord.

De sleutel is het bewustwording, vanuit daar kan jij jouw transformatie laten ontstaan. Makkelijk denk je? Wanneer je onbewust denkt en handelt en jouw gevoelens onderdrukt, lukt het niet om verandering aan te brengen in je gedrag en hoe jij je voelt. We onderdrukken dat namelijk geregeld.  Voel jij je echt even machteloos en shit? ”Kop op, schouders eronder en weer door” Gaat bij mij niet op. Zolang je niets aan die spanningen in je lijf en je hoofd doet, blijven ze terug komen totdat je er wél mee aan de slag gaat. 

Ik wil je nergens toe dwingen, maar ik wil wel transparant met je zijn en daarom geef ik nu al aan dat je na een paar maanden zelf proberen erachter komt dat je toch hulp nodig hebt. Persoonlijk groeien en daarmee zakelijk groeien doe je zelf, maar dat betekent niet dat je dat alleen hoeft te doen. Integendeel, leren lopen heb je ook hulp bij nodig gehad. Dat geldt ook bij persoonlijke groei. Daar heb je al-tijd iemand bij nodig aan wie jij je kan optrekken.

Daar is namelijk bewustwording voor nodig, begrip, een berg opportunisme en een can do mentality. Daar is een positieve blik voor nodig van iemand die het pad al bewandeld heeft en op het punt staat waar jij naartoe wil.

Hoe ziet het leiderschapsprogramma er dan uit?

Het vereist persoonlijke aandacht om te groeien. Het vereist doorlopend de mogelijkheid om tot inzichten en doorbraken te komen zodat jij in vier maanden ook écht gegroeid bent naar een leider die niet alleen financiële vrijheid ervaart, maar ook mentale vrijheid.

Het Leiderschapsprogramma loopt van 18 mei t/m 18 september bevat:

We starten het leiderschapsprogramma met een kick-off van 2 uur. Voor de kick-off plaatsvindt vraag ik je een vragenlijst in te vullen, zodat ik alvast inzicht krijg in jouw huidige situatie en we gelijk goed van start kunnen. Tijdens deze kick-off nemen we jou en jouw bedrijf onder de loep. Jij vertelt waar je tegenaan loopt en ik help je om de grootste pijnpunten waarin de groei van jouw bedrijf stagneert op te sporen en de handvatten te geven om deze te doorbreken. We maken een plan over hoe jij wil dat jouw bedrijf er over 4 maanden uit ziet, hoe jij je op dat moment voelt en wat ervoor nodig is om op dat punt te komen.

In de komende 4 maanden heb je (naast de kick-off) ook nog 7 keer een call van een 1 uur, zo spreken we elkaar iedere twee weken en werken we twee weken vooruit. Zo houden we het samen behapbaar. Ik werk altijd enorm intuïtief, waardoor deze calls je altijd geven wat je nodig hebt. Dit betekent dat ik je óf help door een coaching call, óf door een call waarbij ik healingtechnieken inzet om jou niet alleen op mentaal gebied te helpen groeien, maar ook juist energetisch.* Je kan namelijk rationeel gezien wel weten waarom je moeite hebt om werkzaamheden uit te besteden, maar als je vervolgens een gevoel van wantrouwen hebt, dan ga je de mentale en financiële vrijheid niet naar je toe trekken. In de calls werken we dus aan de persoonlijke frustraties en struikelpunten waar je tegen de groei van je onderneming aanloopt. Daarnaast help ik jou om jouw energie op het juiste moment aan de juiste activiteiten te besteden.

Een besloten Facebook groep met de overige deelnemers aan het programma. In deze Facebook groep leg je verbinding met de overige deelnemers en deel ik gedurende het programma extra learnings.

Iedere maand vind er een masterclass plaats. Het onderwerp van de masterclasses is afhankelijk van waar de groep tegenaan loopt.

Tijdens dit programma heb je de mogelijkheid om al jouw vragen, inzichten, gedachtes & shit met me te delen via de mail. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op. Ik wil namelijk voorkomen dat jij zo min mogelijk het gevoel hebt vast te zitten. De persoonlijke coaching geeft je een enorme boost in energie en zet je in beweging, maar je kan niet altijd in een positieve flow zitten. En ook daar ben ik voor, om je JUIST op te vangen wanneer je het even allemaal niet meer weet wat je met je gedachtes en gevoelens aan moet. Ik loop tijdens het programma naast je, jij bent alleen degene die me even een tikkie mag geven dat je m'n hulp nodig hebt!

Bovendien krijg je ook nog toegang tot mijn online Money Mindset Training t.w.v. 97 euro. Dit is een online training waarin ik je in 7 modules meeneem in wat er voor nodig is om jouw geldblokkades te doorbreken en meer klanten en omzet aan te trekken. Zo heb je naast mijn coaching ook alle kennis tot je beschikking die je op je gemak nog eens een keer kan terugkijken. Je blijft onbeperkt toegang houden tot het materiaal en zit boordevol informatie(video's), tips en opdrachten.

De investering en de duur van het leiderschapsprogramma in de nieuwe ronde is nog niet bekend. 

Gun jezelf en jouw gezin jouw transformatie

Na het Leiderschapsprogramma:

Heb jij de balans gevonden tussen hard werken en hard genieten.

Heb jij jouw bedrijf zo getransformeerd dat het een verlengstuk is van jezelf en dat jouw werkzaamheden in lijn liggen met waar jij energie van krijgt, en heb je de werkzaamheden uitbesteed waar je geen energie van krijgt.

Heb jij de regie gepakt over jouw agenda, zodat jij vrije tijd ook écht vrije tijd is.

Voel jij veel meer rust over jouw financiële situatie. Je voelt niet meer een opgejaagd gevoel om zoveel mogelijk geld te verdienen. En juist vanuit dat gevoel trek je meer geld aan.

Heb je een nog sterker en krachtiger gevoel van vertrouwen in jezelf en in je bedrijf. Je bent niet meer een beeld aan het najagen dat je pas goed genoeg bent als je 100K per maand verdiend.

Maak je nog veel meer impact op veel meer klanten. Je weet veel beter jouw grenzen aan te geven en daar zijn jouw klanten alleen maar blij mee.

Ben je op vrije momenten ook echt vrij en bij je gezin, waardoor je veel meer geniet van het ondernemen en van je vrije tijd.

De investering van dit groeiprogramma bedraagt 2497 euro exclusief BTW.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Ondernemer

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

”Wanneer je ‘Ja’ zegt tegen een mooi programma wat Renee aanbiedt, is mijn advies om er helemaal blanco in te gaan en je heerlijk te laten leiden door Renee. Ze heeft een hele fijn vibe die je echt uitnodigt om helemaal jezelf te kunnen zijn. En wanneer dat kan, dan kun je stappen maken in je bedrijf. Je krijgt hele fijne inzichten over jezelf als persoon en hoe je angsten, blokkades en onrust weg kan nemen. Je kijk op dingen verandert enorm wat alleen maar ten goede komt voor je bedrijf. Maar wees niet bang om eerst een stapje achteruit te gaan, zodat je later grote sprongen kan maken. Ze helpt je daar enorm bij en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Bedankt lieve Renee!’’

Femke van Houts, Eigenaresse Femke van Houts  Branding & Storytelling

”Toen ik Renee leerde kennen merkte ik dat hoewel haar missie en haar aanbod mij raakte, ik niet exact begreep wat ze nu deed. Toch voelde ik al snel dat Renée niet zomaar op mijn pad was gekomen. Van mijzelf ben ik niet erg spiritueel en ben ik vooral nieuwsgierig. Ik sta open voor andere inzichten en wil graag leren en mijzelf ontwikkelen.

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Aurélie Veltema, Eigenaar AVUE

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen
ervaringen

Laat de leider in je los!

En maak daarmee niet alleen impact op jouw klanten, maar op je gezin en jezelf

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering en de duur van het leiderschapsprogramma in de nieuwe ronde is nog niet bekend. 

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

De investering en de duur van het leiderschapsprogramma in de nieuwe ronde is nog niet bekend. 

Voor wie is het programma geschikt?​

Het programma is geschikt voor de echte leiders onder de ondernemers. Ondernemers die niet alleen maar zijn begonnen met ondernemen voor de hobby, maar die echt een impact willen maken. Een missie leven en graag grootser willen ondernemen. Het is voor ondernemers die er klaar voor zijn om nog harder persoonlijk te groeien dan dat ze zakelijk doen. Het programma is voor mannelijke en vrouwelijke ondernemers die echte doeners zijn en klaar zijn voor transformatie. 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag deelnemen aan het Leiderschapsprogramma? Stuur me dan ook een mail om een korte bel afspraak in te plannen. Dan kijken we samen even of het op dit moment de juiste stap is voor je.

tevredenheidsgarantie
beeldmerk your revolution

Wanneer mag ik je bellen?

Wil je op de wachtlijst gezet worden voor het leiderschapsprogramma? Laat even je contactgegevens achter via dit formulier. Dan ben jij de eerste die meer informatie krijgt over de volgende editie!

Scroll naar top