fbpx

Leiderschapsprogramma

Claim jouw leiderschapspositie in jezelf en de markt en creëer vrijheid, impact en plezier op alle vlakken van jouw leven.

Op dit moment loopt de huidige ronde van het leiderschapsprogramma. De volgende ronde start in april / mei 2021.

Ben jij jouw onderneming begonnen omdat je impact wil maken met jouw levensmissie en tegelijkertijd wil ondernemen op jouw voorwaarden? Alleen herken jij je in één of meerdere van onderstaande situaties:

Je bent een echte doener en staat vrijwel altijd in de actiemodus. 60 tot 80 uur per week werken is jou niet vreemd. Je bent vroeger opgegroeid met dat de gedachte dat je hard moet werken voor je geld, rust pakken is dan ook iets wat eerder fantasie is dan realiteit. Je staat daardoor altijd aan en bent in je vrije tijd met je partner / gezin geregeld met je gedachten bij je bedrijf.

Je bent op je hoede met de woorden die je gebruikt. Je wil namelijk niemand kwetsen en voor het hoofd stoten. Je kropt al je frustraties op totdat de bom barst. Emoties vind je nutteloos en houd je allemaal binnen.

Je onderneemt op basis van wat je ergens van iemand anders geleerd hebt, alleen dat voelt niet altijd goed. Je gaat je overtuigingen doorbreken om toch die bewezen strategie te volgen, want dat is ook wat je hebt geleerd, maar ergens blijken al die bewezen strategieën voor jou meer energie te kosten dan op te leveren.

Je het gevoel hebt dat je lichaam op slot zit. Het lijkt alsof je in een gouden kooi zit. Diep van binnen weet je dat er een onwijze kracht en grootsheid in je zit die eruit wil, maar je durft niet en je weet niet hoe. Hierdoor ben je altijd op je hoede hoe je beweegt en welke woorden je gebruikt. Het voelt alsof je een masker ophebt.

Jij je altijd hebt aangepast naar de massa om 'erbij te horen', maar jij je altijd al anders dan anders hebt gevoeld. Je hebt altijd al grotere dromen gehad, grotere doelen en een grotere missie dan jouw omgeving. Het lijkt wel alsof niemand jou echt begrijpt en dat remt je enorm af. Hierdoor ga je nog harder strijden en werken om gezien te worden door je familie en je klanten. En dat kost meer energie dan dat het oplevert. Je gaat namelijk continu over je grenzen heen.

Je hebt al wel eens van de Law Of Attraction gehoord en je bent ook al continu bezig om een sterke mindset te behouden, maar dit werpt z'n vruchten nog niet af.

Je in gedachten altijd bezig bent met het volgende (omzet)doel. Nog voordat je een kwartaal hebt afgesloten ben je alweer bezig met hoe je het (omzet)doel van het volgende kwartaal gaat behalen. Niet omdat je zo graag veel geld wil, maar omdat je je onbewust afvraagt of er wel genoeg klanten voor je zijn. Successen vieren is iets wat je wat makkelijker aan je voorbij laat gaan. En je baalt er enorm van. Diep van binnen weet je dat het niet gaat om het geld, maar die verdomde doelen breken je keer op keer op. Je mist het plezier.

Je onwijs gevoelig bent, hoog sensitief. Maar je hebt geen idee wat je met die gevoeligheid aan moet. Je voelt van alles van iedereen, alleen de voelsprieten naar binnen zetten bij jezelf is nog wel een ding. Hierdoor vlucht je naar je hoofd.

Je helpt er niemand mee om jezelf klein te houden terwijl jij van binnen een geboren leider bent.

Het is tijd om jouw eigen revolutie te laten intreden en de plek in te nemen die voor jou is weggelegd!

Je wil de vrijheid voelen om schaamteloos jezelf te zijn en daarmee tegelijkertijd impact te maken op je gezin en je klanten.

Jij hebt veel te brengen in dit leven. Dat voel je aan alles. Jij bent de ondernemer met een unieke visie die een tegengeluid geeft in jouw vakgebied. Jij wil als een ripple-effect impact maken op jouw klanten. 

En dat niet alleen. Sterker nog; Je wil in de eerste plaats genieten van jouw partner / gezin en hen het goede voorbeeld geven. Je wil hen de zorg geven die zij verdienen, op mentaal vlak. Je wil in de eerste plaats je partner / gezin aandacht geven en niet met lanceringen bezig zijn terwijl er kleine hummeltjes naast je aan de keukentafel staan die zich niet gezien voelen. 

Alleen je hebt geen flauw idee hoe je dat moet doen. Ondernemen vanuit flow?! Hoe dan? Rust pakken, dat doe je toch niet?! WEL!

Lieverd! Het feit dat jij op deze pagina bent betekent dat jij anders bent dan anders en dat je begrijpt wat ik schrijf. Jouw spel is anders dan dat van de massa. De leiders van deze wereld kennen andere spelregels in het ondernemerschap dan wat in een boekje geschreven is. Jij hebt JOUW spelregels.

En daar ben ik jouw mentor in! Onder mijn begeleiding ga jij jezelf transformeren tot de schaamteloze leider die jij bent, waarbij je in de eerste plaats een diep vertrouwen vindt in jezelf, de rust vindt om te genieten van je gezin / partner en vanuit daar massive impact met je bedrijf op je klanten. 

Hoe ik leiderschap zie...

Ik geloof dat leiderschap in het bedrijfsleven een reflectie is van het persoonlijk leiderschap dat je hebt. Jouw onderneming is een reflectie van jou als ondernemer. Als jij nu altijd ‘aan’ staat in jouw onderneming en daardoor 60 tot 80 uur werkt, dan vertrouw je er waarschijnlijk diep van binnen nog niet genoeg op dat met minder uur werken je hetzelfde resultaat kunt behalen. 

Ik geloof ook heel sterk dat het zorgen voor jouw gezin niet alleen draait om de financiële middelen die jij ze kan geven, maar vooral jouw mentale zorg. Dat jij de tijd die je vrij bent ook écht vrij bent en met je gedachten volledig bij je gezin bent. Zodat jij jouw kinderen ‘ziet’ en zij jou.

Ik ben ervan overtuigd dat jouw onderneming valt of staat met de manier waarop jij je voelt. Als jij een andere realiteit wil creëeren en meer impact en vrijheid wil ervaren, dan begint die vrijheid in je lijf. 

”Je trekt aan wat je diep van binnen voelt, niet wat je denkt.”

Het creëeren van vrijheid en het maken van impact heeft te maken met een diep level van persoonlijk / spiritueel leiderschap. Alleen erop los affirmeren, je gedachtes kantelen en een sterke mindset hebben helpen je niet op de lange termijn. Als jij echt de leider wil zijn die tegelijkertijd volledig gecommit is bij z’n gezin en ook nog impact maakt met zijn of haar bedrijf, dan zal je ook met je gevoel aan de slag moeten gaan. Zoals ik het noem: the dirty work 😉 

Het feit dat de Law of attraction voor jou nog niet z’n vruchten heeft afgeworpen, is dan ook het symptoom van dieper liggende persoonlijke uitdagingen binnen in jou. In mijn sessies geef ik je geen aai over de bol en ik zal ook niet continu je hand vasthouden. Daar heb je jouw familie en vrienden voor. Je krijgt bij mij te horen wat je nodig hebt om te horen. Ik laat je jouw shit aankijken, ik zoek de weerstand bij je op en keer je binnenstebuiten. Dat is namelijk waar jouw leider verborgen zit en waar de ‘knop’ zit om de LoA wel voor je te laten werken. 

En net zoals dat jij goud hebt, heb ik dat ook. Binnen no-time zie ik waar jij je nog gevangen voelt in jezelf, waar jouw bedrijf niet alignt is met jezelf en waar jouw fysieke blokkades zitten. Ik ben er om jou te helpen terug te brengen op de plek waar je thuis hoort: In jezelf als leider!

Let me teach you life!

Keer jezelf binnenstebuiten en laat de krachtige leider naar voren komen

In de afgelopen maanden heb ik meerdere mannelijke en vrouwelijke ondernemers geholpen om de vrijheid terug te vinden schaamteloos zichzelf te zijn en daarmee tegelijkertijd meer rust en impact mee te maken. Jouw onderneming valt of staat met een flinke dosis zelfleiderschap. Jouw bedrijf groeit namelijk nooit harder dan dat jij kan dragen. 

Je kunt namelijk praktisch gezien alle kennis hebben over wat ervoor nodig is om een bedrijf te bouwen van minimaal 100K per jaar en denken dat die 100K hetgeen is wat jou vrijheid geeft. Als jij voor dat geld 24/7 standby staat voor jouw klanten omdat je het gevoel hebt dat jouw klanten je niet leuk vinden als jij jouw grenzen aangeeft, dan ervaar jij alles behalve vrijheid en plezier. Eerder kopzorgen en stress. En volgens mij is dat niet de reden dat je op aarde bent gekomen, niet waar? 

Ik ben spiritueel business mentor en help jou je bedrijf te laten groeien door verdomme te doen wat bij JOU past. Jouw spel, JOUW regels. I’ll teach you life!

Je kan pas echt impact maken en vrijheid realiseren als je dat in jezelf vindt. Wanneer je het spel van het leven snapt. En dat betekent niet alleen maar naar de leuke dingen kijken, juist je eigen shit aankijken. De onrust in je lijf opzoeken. En ik kan je nu al vertellen dat je daar een spiegel in menselijke vorm voor nodig hebt met een sterke bullshit radar! 

Oké oké OKÉ, TELL ME MORE about het Leiderschapsprogramma!

YES!! Top dat je tot hier bent gekomen. In het leiderschapsprogramma leer ik jou in 5 maanden hoe je de lessen van het leven leert. Ik leer je hoe jij terug komt op de plek waar je hoort, als leider. We gaan aan de slag om JOUW spelregels van jouw leven en business te ontdekken, SCHAAMTELOOS jezelf te zijn en dat volledig te integreren in je privé leven en je business. 

Het Leiderschapsprogramma loopt van 19 oktober t/m 19 maart en bevat:

We starten het leiderschapsprogramma met een live kick-off dag op 19 oktober (locatie Den Bosch) samen met de overige deelnemers. Voor de kick-off plaatsvindt vraag ik je een vragenlijst in te vullen, zodat ik alvast inzicht krijg in jouw huidige situatie en we gelijk goed van start kunnen. Tijdens deze kick-off doen we een deep dive door jouw leven en jouw bedrijf. We maken een plan over hoe jouw leven en bedrijf er over 5 maanden uit ziet, hoe jij je op dat moment voelt en wat ervoor nodig is om op dat punt te komen.

In de komende 5 maanden heb je (naast de kick-off) ook nog iedere maand één 1-op-1 healingsessie van 1,5 uur (5 in totaal) én iedere maand één 1-op-1 call van een 0,5 uur (5 in totaal). Zo zorgen we er samen voor dat we enerzijds alle fysieke blokkades oplossen die ervoor zorgen dat je nog kei hard aan het werk bent, en tegelijkertijd om concreet en praktisch aan de slag te gaan om jouw bedrijf in lijn te krijgen met jezelf.

Halverwege het programma vind er nog een extra live dag plaats samen met de overige deelnemers om de eindsprint in te zetten. De datum wordt in overleg afgestemd.

Een besloten Facebook groep met de overige deelnemers aan het programma. In deze Facebook groep leg je verbinding met de overige deelnemers en deel ik gedurende het programma extra learnings. Iedere maandag start ik om 10,00 uur met een 0,5 uur live video om de week te beginnen en jou en de groep een boost te geven.

Iedere maand vind er een gezamenlijke masterclass plaats (5 in totaal). Het onderwerp van de masterclasses is afhankelijk van waar de groep tegenaan loopt.

Tijdens dit programma heb je de mogelijkheid om al jouw vragen met me delen via de mail / whatsapp / besloten Facebook groep. Hier reageer ik van maandag t/m donderdag binnen 24 uur op. Ik wil namelijk voorkomen dat jij zo min mogelijk het gevoel hebt vast te zitten. De sessies geven je een enorme boost in energie en zet je in beweging, maar je kan niet altijd in een positieve flow zitten. En ook daar ben ik voor, om je JUIST op te vangen wanneer je het even allemaal niet meer weet wat je met je gedachtes en gevoelens aan moet. Ik loop tijdens het programma naast je, jij bent alleen degene die me even een tikkie mag geven dat je m'n hulp nodig hebt!

Een online omgeving waar ik mijn online trainingen (money mindset training, omzetplafond doorbreken challenge) in heb staan. Hier plaats ik ook de masterclasses in. Je kan de online omgeving zien als een bibliotheek.

Transformeer zelf tot leider en neem jouw gezin en klanten mee in jouw transformatie

Na het Leiderschapsprogramma:

Ben je op vrije momenten ook echt vrij en bij je gezin, waardoor je veel meer geniet van het ondernemen en van je vrije tijd.

Durf jij SCHAAMTELOOS jezelf te zijn. Je hebt een vrij gevoel in je lijf en weet volledig te onthechten van je bedrijf. Hierdoor vertrouw je als geen ander op jouw intuïtie.

Heb jij de balans gevonden tussen hard werken en hard genieten.

Heb jij jouw bedrijf zo getransformeerd dat het een verlengstuk is van jezelf en dat jouw werkzaamheden in lijn liggen met waar jij energie van krijgt, en heb je de werkzaamheden uitbesteed waar je geen energie van krijgt.

Heb jij de regie gepakt over jouw agenda, zodat jij vrije tijd ook écht vrije tijd is.

Je hebt het gevoel gedragen te worden door het leven en ervaart daarmee veel rust om van je gezin / partner te genieten.

Voel jij veel meer rust over jouw financiële situatie. Je voelt niet meer een opgejaagd gevoel om zoveel mogelijk geld te verdienen. En juist vanuit dat gevoel trek je meer geld aan.

Heb je een nog sterker en krachtiger gevoel van vertrouwen in jezelf en in je bedrijf. Je hebt jouw grootsheid geaccepteerd en gevoeld. Je bent niet meer een beeld aan het najagen dat je pas goed genoeg bent als je 100K per maand verdiend.

Maak je nog veel meer impact op veel meer klanten. Je weet veel beter jouw grenzen aan te geven en daar zijn jouw klanten alleen maar blij mee.

Weet je ook hoe je praktisch gezien marketing en sales toepast op een manier waarbij jij je lekker voelt. Je hebt een aanbod dat je helemaal VOELT en die je met plezier verkoopt.

Je durft te GENIETEN en PLEZIER te maken in het leven. Je durft je volledig over te geven aan wat het Universum voor jou in petto heeft. Jouw spel, jouw regels!

Je bent letterlijk op JOUW plek gezet als leider.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Ik heb de Business Breaktrough Summer School bij Renee gevolgd en wauw wat een prachtige ervaring was dat! Ik moest er echt even inkomen want ik vond de vrijheid die ik had om mijn eigen shit aan te kijken lastig en probeerde hem nog een beetje weg te stoppen. Maar na 1 maand ging de knop om en wist ik, ok in deze maanden ga ik nog alles aanpakken wat er ligt. Ik heb vollop het contact met Renee gezocht voor hulp en wat heeft ze me fantastisch geholpen. Soms was het super confronterend omdat ze me niet een aai over de bol gaf maar een schop onder mijn kont, maar het hielp enorm goed om mezelf beter te leren kennen en bewuster keuzes te maken. Ik heb zelf alle stappen en acties genomen, maar Renee is een prachtige begeleider die je helpt in het creeren van de vrijheid in jezelf zodat dit ook in de buitenwereld gespiegeld wordt. Ik leid mijn bedrijf nu veel meer vanuit rust, vrijheid, vertrouwen in combinatie met actie en ontvangen. Terwijl ik hiervoor gemakkelijk 60 uur werkte. Renee is echt een notenkraker. Ze heeft me helemaal opengebroken wat resulteert in het feit dat ik nu veel liefdevoller naar mezelf kan kijken, mij volledig kan laten zijn in wie ik ben en vooral voel wat ik wil en niet wil! Ik ga door in de coaching met haar omdat ik weet hoeveel hoger mijn frequentie kan stijgen en het vertrouwen heb dat er nog veel meer mogelijk is dan wat ik nu kan zien. Mijn leven is in 3 maanden tijd 5 jaar vooruit geschoten. Ik maak me niet meer druk, ik ervaar geen zorgen en ik vertrouw op mezelf en mijn onderneming. Dit had ik op 8 juni echt niet gedacht! Dank je wel Renee! Love you!”

Sara Masotto, Styleformation

”Ik dacht dat mijn grootste struggle ‘goeie prijzen vragen’ was. maar jeetje wat zat daar zoveel meer onder. Het was best heftig, die afgelopen 3 maanden, maar WAUW wat heb ik hier veel aan gehad! Dit is gewoon iets wat je jezelf zou moeten gunnen. Het resultaat van deze drie maanden? Ik heb mijn prijzen met 300% verhoogt en ik kan deze prijzen nu zonder blikken of blozen vragen én succesvol verkopen! Dat had ik nóóit van te voren durven dromen. Dankjewel voor deze mooie reis Renee. Ik ben je echt mega super dankbaar!”

Marije Dijkema, ByMarije

”Wanneer je ‘Ja’ zegt tegen een mooi programma wat Renee aanbiedt, is mijn advies om er helemaal blanco in te gaan en je heerlijk te laten leiden door Renee. Ze heeft een hele fijn vibe die je echt uitnodigt om helemaal jezelf te kunnen zijn. En wanneer dat kan, dan kun je stappen maken in je bedrijf. Je krijgt hele fijne inzichten over jezelf als persoon en hoe je angsten, blokkades en onrust weg kan nemen. Je kijk op dingen verandert enorm wat alleen maar ten goede komt voor je bedrijf. Maar wees niet bang om eerst een stapje achteruit te gaan, zodat je later grote sprongen kan maken. Ze helpt je daar enorm bij en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Bedankt lieve Renee!’’

Femke van Houts, Eigenaresse Femke van Houts  Branding & Storytelling

”Toen ik Renee leerde kennen merkte ik dat hoewel haar missie en haar aanbod mij raakte, ik niet exact begreep wat ze nu deed. Toch voelde ik al snel dat Renée niet zomaar op mijn pad was gekomen. Van mijzelf ben ik niet erg spiritueel en ben ik vooral nieuwsgierig. Ik sta open voor andere inzichten en wil graag leren en mijzelf ontwikkelen.

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Aurélie Veltema, Eigenaar AVUE

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen

Laat de leider in je los!

En maak daarmee niet alleen impact op jouw klanten, maar op je gezin en jezelf

Veelgestelde vragen

Waarom is er een match call?

Ik werk niet met iedereen. Het allerbelangrijkste is dat er magie ontstaat en jij jezelf en het leven meester wordt. En dat kan alleen als we allebei de klik voelen. Laten we het magisch houden 🙂

Voor wie is het programma geschikt?​

Het leiderschapsprogramma is geschikt voor ondernemers die zich altijd anders dan anders hebben gevoeld. Als je ergens diep van binnen het idee hebt dat de spelregels van de massa niet voor jou gelden. Dit is voor ondernemers die een sociale missie hebben en oprecht impact willen maken op de wereld. Het is voor ondernemers die in 5 maanden meester van het leven willen worden. HA! Voor ondernemers die EIN-DE-LIJK op hun eigen plek willen gaan staan, je niet meer klein willen houden en willen uitbreken uit hun gouden kooi. 

En het is ook voor ondernemers die bereid zijn om hun shit aan te kijken. Deze 5 maanden zijn intensief en letterlijk life-changing. Mijn doel is dat jij na deze 5 maanden vanuit volledige overgave leeft en onderneemt en mij dus niet meer nodig hebt. HA! Daar is iedereen bij jou in jouw omgeving ook bij gebaat. Ready for some BIG rollercoasters? Let’s GO!!

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag deelnemen aan het Leiderschapsprogramma? Stuur me een mail of een appje om een match gesprek in te plannen. Ik wil magie, dus de persoonlijke klik is een vereiste! 

tevredenheidsgarantie
Scroll naar top