fbpx

Leiderschapsprogramma

Transformeer jezelf naar een leider die vanuit lichtheid en zijnsbewustzijn ideale klanten moeiteloos naar je toetrekt.

De ronde van het leiderschapsprogramma mei 2021 zit vol. Je kan je alvast aanmelden voor de wachtlijst. Dan ben je één van de eersten met wie ik contact opneem om af te stemmen of wij een match zijn en we samen magie kunnen creëren.

Ben jij jouw onderneming begonnen omdat je hier op aarde bent met een missie voor 'the higher good' en heb je naast zakelijke dromen ook privé dromen die je wil realiseren? Alleen herken jij je in één of meerdere van onderstaande situaties:

Je bent al een tijdje onderweg met je bedrijf en je bent echt al trots hoe je het doet. Je hebt al mooie klanten mogen helpen en je voelt dat er meer in je zit. Je missie is grootser. Je durft het bijna niet uit te spreken maar je voelt echt dat jij tot grote dingen in staat bent. Je merkt alleen dat je in de groei van je bedrijf snel geneigd bent om harder te gaan werken en meer uren te gaan draaien. En dat harde werken zorgt niet voor meer resultaat. Integendeel, het kost je zelf meer energie en gaat ook ten kosten van je vrije tijd.

Je hebt een onwijs diepe en mooie boodschap om te verspreiden met de wereld, maar je merkt dat je nog wel op je hoede bent met de woorden die je gebruikt in je social media posts of in contact met potentiële klanten. Je echt vrijuit uitspreken zonder bang te zijn wat andere mensen van je post of bericht vinden lukt je nog niet. En daar wil je vanaf. Je wil gewoon zonder schaamte jezelf en je boodschap laten zien.

Je hebt al best veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en wéét ook dat het Universum altijd voor je zorgt. Maar ergens heb je toch nog wel controle drang. Als je jouw aanbod online zet of een webinar geeft dan ben je toch geneigd om continu te controleren of er al verkopen zijn gerealiseerd en hoeveel aanmeldingen er al zijn. Je kan je bedrijf niet helemaal loslaten.

Stiekem vergelijk je jezelf nog best wel met andere ondernemers in hetzelfde vakgebied. Je hebt bijna het gevoel dat het een stille race is wat je aan het doen bent. Je merkt dat je daardoor ook wel eens inspiratie opdoet van de soort posts en acties die zij uitzetten en baalt ervan als die acties geen resultaat opleveren. Je merkt dat je veel consumeert i.p.v. produceert.

Ergens vind je het enorm spannend om echt de leiderschapspositie in jouw vakgebied te pakken. Je zou niets liever willen dan stralen en mensen helpen, maar ergens vind je het ook eng hoe het zou zijn als je 'echt' succes zou hebben. Je vraagt je af of je het aantal klanten dan wel kan dragen en of je niet compleet leegloopt. Je houdt jezelf daardoor (onbewust) klein alleen dat helpt niemand.

Je helpt er niemand mee om jezelf klein te houden terwijl jij van binnen een geboren leider bent.

Het is tijd om jouw eigen revolutie te laten intreden en de plek in te nemen die voor jou is weggelegd!

Je bent er klaar voor om in jouw grootsheid te stappen en vrijheid te creëeren op alle vlakken van je leven.

Jij hebt veel te brengen in dit leven. Dat voel je aan alles. Jij bent de ondernemer met een grote missie en grootse dromen. Jij wil als een ripple-effect impact maken op jouw klanten. Jij bent één van de leiders van de nieuwe wereld.

En dat niet alleen. Sterker nog; Je wil in de eerste plaats genieten van jouw partner / gezin en hen het goede voorbeeld geven. Je wil hen de zorg geven die zij verdienen, op mentaal vlak. Je wil in de eerste plaats je partner / gezin aandacht geven en niet met lanceringen bezig zijn terwijl er kleine hummeltjes naast je aan de keukentafel staan die zich niet gezien voelen. 

Alleen je hebt geen flauw idee hoe je dat moet doen. Ondernemen vanuit flow?! Hoe dan? Rust pakken, dat doe je toch niet?!

Leiderschap gaat wat mij betreft niet alleen over op een harde manier staan voor jouw boodschap. Leiderschap gaat wat mij betreft nog veel meer over Vrouwelijk Leiderschap. Leiden vanuit jouw Zijnsbewustzijn. Vanuit gevoel en essentie. 

En daar ben ik jouw mentor in! Onder mijn begeleiding ga jij jezelf transformeren tot de leider die jij van binnen bent, waarbij je in de eerste plaats een diep vertrouwen vindt in jezelf, de rust vindt om te genieten van je gezin / partner en vanuit daar massive impact met je bedrijf op je klanten. 

Hoe ik leiderschap zie...

Ik geloof dat leiderschap in het bedrijfsleven een reflectie is van het persoonlijk leiderschap dat je hebt. Jouw onderneming is een reflectie van jou als ondernemer. Als jij nu altijd ‘aan’ staat in jouw onderneming en daardoor 60 tot 80 uur werkt, dan vertrouw je er waarschijnlijk diep van binnen nog niet genoeg op dat met minder uur werken je hetzelfde resultaat kunt behalen. 

Ik geloof ook heel sterk dat het zorgen voor jouw gezin niet alleen draait om de financiële middelen die jij ze kan geven, maar vooral jouw mentale en gevoelsmatige zorg. Dat jij de tijd die je vrij bent ook écht vrij bent en met je gedachten volledig bij je gezin bent. Zodat jij jouw kinderen ‘ziet’ en zij jou.

Ik ben ervan overtuigd dat jouw onderneming valt of staat met de manier waarop jij je voelt. Als jij een andere realiteit wil creëren en meer impact en vrijheid wil ervaren, dan begint die vrijheid in je lijf. 

”Je trekt aan wat je diep van binnen voelt, niet wat je denkt.”

Het creëeren van vrijheid en het maken van impact heeft te maken met een diep level van persoonlijk / spiritueel leiderschap. Alleen erop los affirmeren, je gedachtes kantelen en een sterke mindset hebben helpen je niet op de lange termijn. Leiderschap gaat vooral ook over de verantwoordelijkheid nemen over hoe jij je voelt en luisteren naar de fluisteringen van jouw intuïtie. 

Leiderschap betekent dan ook voor mij leiderschap nemen over alle facetten van jezelf. Jouw mannelijke, daadkrachtige, actiegerichte kant, als jouw vrouwelijke, gevoelige en intuïtieve kant die weet dat je even niets mag doen. En mannelijk en vrouwelijk heeft niets met geslacht te maken, maar met de energie waar vanuit je werkt. 

En net zoals dat jij goud hebt, heb ik dat ook. Binnen no-time zie ik waar jij je nog gevangen voelt in jezelf, waar jouw bedrijf niet alignt is met jezelf en waar jouw fysieke blokkades zitten. Ik ben er om jou te helpen terug te brengen op de plek waar je thuis hoort: In jezelf als leider! In onderstaande video deel ik ook nog met je wat leiderschap voor mij betekent. 

Let me teach you life!

Keer jezelf binnenstebuiten en laat de krachtige leider naar voren komen

In de afgelopen maanden heb ik meerdere mannelijke en vrouwelijke ondernemers geholpen om de vrijheid terug te vinden schaamteloos zichzelf te zijn en daarmee tegelijkertijd meer rust en impact mee te maken. Jouw onderneming valt of staat met een flinke dosis zelfleiderschap. Jouw bedrijf groeit namelijk nooit harder dan dat jij kan dragen. 

Je kunt namelijk praktisch gezien alle kennis hebben over wat ervoor nodig is om een bedrijf te bouwen van minimaal 100K per jaar en denken dat die 100K hetgeen is wat jou vrijheid geeft. Als jij voor dat geld 24/7 standby staat voor jouw klanten omdat je het gevoel hebt dat jouw klanten je niet leuk vinden als jij jouw grenzen aangeeft, dan ervaar jij alles behalve vrijheid en plezier. Eerder kopzorgen en stress. En volgens mij is dat niet de reden dat je op aarde bent gekomen, niet waar? 

Ik ben spiritueel business mentor en help jou je bedrijf te laten groeien door verdomme te doen wat bij JOU past. Jouw spel, JOUW regels. I’ll teach you life!

Je kan pas echt impact maken en vrijheid realiseren als je dat in jezelf vindt. Wanneer je het spel van het leven snapt. En dat betekent niet alleen maar naar de leuke dingen kijken, juist je eigen shit aankijken. De onrust in je lijf opzoeken. En ik kan je nu al vertellen dat je daar een spiegel in menselijke vorm voor nodig hebt met een sterke bullshit radar! 

Oké oké OKÉ, TELL ME MORE about het Leiderschapsprogramma!

YES!! Top dat je tot hier bent gekomen. In het leiderschapsprogramma leer ik jou in 5 maanden hoe je de leider in jezelf aanwakkert op alle fronten van je leven, zodat jij meer vrijheid, rust en plezier ervaart in het bereiken van jouw zakelijke als jouw privé doelen. Het is een compleet programma waarbij ik ook de hulp inschakel van professionals die mij ook hebben geholpen in mijn eigen reis.

Het Leiderschapsprogramma:

We starten het leiderschapsprogramma met een 1-op-1 kick-off van 1,5 uur. Voor de kick-off vul jij een vragenformulier in. Tijdens de kick-off gaan we dieper in op waar je nu staat en behandelen we de quick-wins waarin je jouw leiderschapspositie in kunt pakken. Dit doen we zowel op persoonlijk als op praktisch / strategisch vlak.

In de komende 5 maanden heb je (naast de kick-off) ook nog 3 x een 1-op-1 healingsessie van 1,5 uur en 3 x een integratiecall van 45 minuten. Zo zorgen we er samen voor dat we enerzijds alle fysieke blokkades oplossen die ervoor zorgen dat je nog kei hard aan het werk bent, en tegelijkertijd om concreet en praktisch aan de slag te gaan om jouw bedrijf in lijn te krijgen met jezelf.

In de komende 5 maanden vindt er ook 1 keer per maand een live Q&A / lasercoaching / healing reis plaats (5 in totaal) van 2 uur samen met de overige deelnemers van de groep. Heling voor een ander is heling van jezelf en andersom. Deze sessies worden opgenomen en komt een replay van beschikbaar.

Halverwege / tegen het einde van het programma vinden er 2 live dagen plaats achter elkaar samen met de overige deelnemers om de eindsprint in te zetten. De datum wordt in overleg afgestemd.

Een besloten Facebook groep met de overige deelnemers aan het programma. In deze Facebook groep leg je verbinding met de overige deelnemers en deel ik gedurende het programma extra learnings.

Iedere maand vind er een gezamenlijke masterclass plaats (5 in totaal). Het onderwerp van de masterclasses is afhankelijk van waar de groep tegenaan loopt. Ik zal hier ook professionals voor inschakelen.

Tijdens dit programma heb je de mogelijkheid om al jouw vragen met me delen via de mail / whatsapp / besloten Facebook groep. Hier reageer ik van maandag t/m donderdag binnen 24 uur op. Ik wil namelijk voorkomen dat jij zo min mogelijk het gevoel hebt vast te zitten. De sessies geven je een enorme boost in energie en zet je in beweging, maar je kan niet altijd in een positieve flow zitten. En ook daar ben ik voor, om je JUIST op te vangen wanneer je het even allemaal niet meer weet wat je met je gedachtes en gevoelens aan moet. Ik loop tijdens het programma naast je, jij bent alleen degene die me even een tikkie mag geven dat je m'n hulp nodig hebt!

Een online omgeving waar ik mijn online trainingen (money mindset training, omzetplafond doorbreken challenge) in heb staan. Hier plaats ik ook de masterclasses in. Je kan de online omgeving zien als een bibliotheek.

Er is maximaal ruimte voor 8 deelnemers in het leiderschapsprogramma.

Transformeer zelf tot leider en neem jouw omgeving zoals je partner / gezin en jouw klanten mee in jouw transformatie

Na het Leiderschapsprogramma:

Ben je op vrije momenten ook echt vrij en bij je gezin, waardoor je veel meer geniet van het ondernemen en van je vrije tijd.

Durf jij volledig en schaamteloos jezelf te zijn. Je let niet meer zo op je woorden die je gebruikt en durft jouw eigen zielsboodschap te delen.

Heb jij de balans gevonden tussen mannelijk leiderschap (hard werken) en vrouwelijk leiderschap (hard genieten).

Heb jij jouw bedrijf zo getransformeerd dat het een verlengstuk is van jezelf en dat jouw werkzaamheden in lijn liggen met waar jij energie van krijgt, en heb je de werkzaamheden uitbesteed waar je geen energie van krijgt.

Je hebt het gevoel gedragen te worden door het leven en ervaart daarmee veel rust om te Zijn met jezelf en durft zonder schaamte en vanuit vertrouwen te genieten van rust momentjes. Je kan je bedrijf loslaten in je vrije tijd. En daar is je partner / gezin ook blij mee.

Voel jij veel meer rust over jouw financiële situatie. Je voelt niet meer een opgejaagd gevoel om zoveel mogelijk geld te verdienen. En juist vanuit dat gevoel trek je meer geld aan.

Heb je een nog sterker en krachtiger gevoel van vertrouwen in jezelf en in je bedrijf. Je hebt jouw grootsheid geaccepteerd en gevoeld.

Weet je ook hoe je praktisch gezien marketing en sales toepast op een manier waarbij jij je lekker voelt. Je hebt een aanbod dat je helemaal voelt en die je met plezier verkoopt.

Je durft te genieten en plezier te maken in het leven. Je durft je volledig over te geven aan wat het Universum voor jou in petto heeft. Je flowt mee, zowel in de high als in de low. En daar ben je helemaal oké mee.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Lieve Renee, wow, negen maanden later ervaar ik als ‘mijn wedergeboorte.’ We zijn door de diepste thema’s gegaan om zo op nieuwe hoogte te komen staan. Ik heb in deze maanden leren voelen, kwetsbaar durven zijn, balans gevonden tussen actie en Zijn en het belangrijkste: ik voel mijn zielsmissie zo sterk en sta als leider, dat niemand mij meer tegenhoudt.
Ik kan schaamteloos mezelf zijn. Mijn zelfvertrouwen en zelfliefde zijn enorm gegroeid en vanuit die liefde werk ik nu ook in – en aan mijn bedrijf. Ik zie jou als één van de beste – of misschien beste – businesscoaches lieve Renee.

Dit komt omdat jij niet alleen op het praktische deel zit (sales, marketing, teksten schrijven, etc – waar je overigens ook fantastisch in coacht), maar eerst een persoon de persoon laat ZIJN om een bedrijf zo te kunnen dragen. Je weet precies wat je moet vragen, weet wat er speelt onder de oppervlakte en weet mij keer op keer te raken. En oh, wat hebben we het ook gezellig gehad tijdens de calls en livedagen.
Het is dus een win-win-win-win (etc.)

Lieve Renee, met jouw hulp heb ik mijn bedrijf van 0K naar 10K gebracht en ben ik groeiende. Woorden schieten te kort.
Dank dank dan en heel veel liefde voor jou!”

Fé van Megen, Spiritueel Mentor

”Wow wat een intens liefdevolle ervaring en een heleboel veranderingen heb ik mogen doormaken in en met mijzelf in het Leiderschapsprogramma van Renee Westerbaan. Zij heeft mij volledig binnenste buiten gekeerd en ik heb mijn belemmerende overtuigingen enorm onder ogen gezien en met haar hulp door kunnen maken. 

Ik had gezegd dat ik er volledig voor ging en dat heb ik ook echt ervaren. Renee laat je heel diep gaan en ze helpt jezelf echt beter kennen op een liefdevolle manier. Als ik hulp nodig had was ze er in al die maanden en ze heeft mij enorm verrijkt over mijzelf. Ze geeft je de juiste handvaten maar je moet het zelf doen en bewandelen. 

Jeej wat een mooie intensieve reis heb ik mogen mee maken, precies wat ik wilde en ben haar zo dankbaar voor het gehele traject. Als je aan jezelf wilt werken en aan je business dan beveel ik jou Renee Westerbaan aan, met en door haar ga je op alle gebieden grootse stappen zetten, persoonlijk en met je Business. Een must voor ieder die grootse stappen wil zetten om vanuit je innerlijke kracht je Business te kunnen laten stralen.❤😍❤”

Kim Wijnsma

 “Ik weet niet of ik dit in een paar zinnen kan verwoorden, maar wauw. Ik raad Renee aan bij iedereen die het nodig heeft om ideeën om te zetten in acties, buikpijn voor het ondernemen om te zetten in plezier en lichtheid en afgeslotenheid van het hart om te kunnen zetten in aarding en verbinding met de ziel. Wat Renee met mij voor elkaar heeft gekregen, is geen enkele coach gelukt en reken maar… ik heb er veel gehad. Renee heeft mij aangekund. Ik ben geen makkelijke, dat weet ik.

Mijn grootste leerdoel was dat ik meer stevigheid in mezelf wilde en om kon gaan met mijn wisselende stemmingen en een gezond bedrijf kon oprichten. Dat is gelukt. Het is niet normaal, maar dat is al iets waar ik 31 jaar mee struggelde. Ik was zo zoekende naar mezelf. Echt, Renee is je vrouw. Ze heeft me een soort van opnieuw geboren laten worden. Haar helingskracht is intens. Haar helingsessies prachtig, zacht en diepgaand.  Je kan alles bij haar kwijt, ze kan je echt overal bij helpen. Ze is een kei in marketingteksten uitwerken op gevoel (want ze kan ze nakijken voor je), je een schop onder je kont geven en structureel (volgens een eigen strategie) te werk gaan.  Ze heeft je eerder door dan jij jezelf. Niets is haar te veel en reken maar dat ik het uit heb getest 😉 Alleen al om deze review te kunnen schrijven op deze manier.

Renee heeft ervoor gezorgd dat ik van 300 euro omzet per maand naar 5000 ben gegaan. Renee heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf kan dragen in alle emoties en stemmingen die zich aandienen. Renee heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf volledig omarm, met alles wat er in het verleden is gebeurd. Ik heb nog nooit iemand zo diep kunnen vertrouwen als Renee. Ik ben door de weerstand heen gebroken die in mij aandiende, zodat ik het meeste uit dit traject kon halen.

Dus raad ik haar aan? Meer dan! Vind je het duur? Lief mens, dit is de beste investering die je kunt doen in je leven. Het is een excuus om niet aan jezelf te hoeven werken als je dit trajct niet doet door de investering die ze vraagt. Je krijgt er eigenwaarde, groei, leiderschap, plezier, levensenergie, verbinding, omzet en je ware essentie voor terug. Renee is nog maar het begin van je helingsreis op aarde 😉 Renee is je gids en voelt echt aan als een soort van geaarde moeder natuur en eveneens sterk in verbinding met het Universum. Dus zo bizar goed in balans deze vrouw.

Renee, ik heb je al 1000 maal bedankt, maar het woord doet te niet aan wat je voor me (hebt) betekend. You saved my ass woman! <3 i love you.”

Sara Masotto

Sara Masotto, Styleformation

”4 maanden geleden stapte ik in het Leiderschapsprogramma. Ik had vooraf wel gedacht dat het pittig zou zijn maar dat ik in zo’n rollercoaster terecht zou komen…wow! Maar juist die highs and lows lieten mij inzien dat ik als ondernemer soms krampachtig bezig was en dat ik mezelf mocht overgeven aan de flow. Zo liet ik ook mijn agenda en lijstje ‘things to do’ los en heel natuurlijk gebeuren de dingen dan toch wel, dat laatste geeft mij een vrij en rustig gevoel. Thanks a million lieve Renee! X”

Marja Hofman, Mindfulrun Terneuzen

”Ik dacht dat mijn grootste struggle ‘goeie prijzen vragen’ was. maar jeetje wat zat daar zoveel meer onder. Het was best heftig, die afgelopen 3 maanden, maar WAUW wat heb ik hier veel aan gehad! Dit is gewoon iets wat je jezelf zou moeten gunnen. Het resultaat van deze drie maanden? Ik heb mijn prijzen met 300% verhoogt en ik kan deze prijzen nu zonder blikken of blozen vragen én succesvol verkopen! Dat had ik nóóit van te voren durven dromen. Dankjewel voor deze mooie reis Renee. Ik ben je echt mega super dankbaar!”
Marije Dijkema

Marije Dijkema, ByMarije

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen

Laat de leider in je los!

En maak daarmee niet alleen impact op jouw klanten, maar op je gezin en jezelf

Veelgestelde vragen

Waarom is er een match call?

Ik werk niet met iedereen. Het allerbelangrijkste is dat er magie ontstaat en jij jezelf en het leven meester wordt. En dat kan alleen als we allebei de klik voelen. Laten we het magisch houden 🙂

Voor wie is het programma geschikt?​

Het leiderschapsprogramma is geschikt voor ondernemers die zich altijd anders dan anders hebben gevoeld. Als je ergens diep van binnen het idee hebt dat de spelregels van de massa niet voor jou gelden. Dit is voor ondernemers die een sociale missie hebben en oprecht impact willen maken op de wereld. Het is voor ondernemers die in 5 maanden meester van het leven willen worden. HA! Voor ondernemers die EIN-DE-LIJK op hun eigen plek willen gaan staan, je niet meer klein willen houden en willen uitbreken uit hun gouden kooi. 

En het is ook voor ondernemers die bereid zijn om hun shit aan te kijken. Deze 5 maanden zijn intensief en letterlijk life-changing. Mijn doel is dat jij na deze 5 maanden vanuit volledige overgave leeft en onderneemt en mij dus niet meer nodig hebt. HA! Daar is iedereen bij jou in jouw omgeving ook bij gebaat. Ready for some BIG rollercoasters? Let’s GO!!

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag deelnemen aan het Leiderschapsprogramma? Stuur me een mail of een appje om een match gesprek in te plannen. Ik wil magie, dus de persoonlijke klik is een vereiste! 

tevredenheidsgarantie
Scroll naar top