fbpx

GRATIS Lichter Ondernemen Challenge direct te volgen

Leer wat jij dient te DOEN en wie je dient te ZIJN om de groei van je onderneming met lichtjaren te versnellen

De challenge bestaat uit 3 live masterclasses van 1 – 1,5 uur.

Ben jij coach / healer en wil je niets liever dan met jouw bedrijf bijdragen aan een nieuwe, verlichte wereld? En heb jij het gevoel dat:

Je merkt aan alles dat het tijd is. De tijd om op te staan en bij te dragen aan de nieuwe verlichte wereld waarin liefde en licht de boventoon voeren. Maar ohh dat opstaan is nog wel een dingetje. Je voelt heel veel excitement om op te staan en jouw licht te gaan stralen in de wereld, maar ergens is het ook nog spannend en passeren er gedachtes door je hoofd of iemand wel op jou zit te wachten.

Je hebt geen flauw idee wat je dient te om een bedrijf op te zetten. Je hebt 1001 ideeën maar geen idee waar je dient te beginnen, laat staan hoe je geld verdiend met jouw ideeën. Je krijgt goedbedoelde adviezen van familie en vrienden om 'kansen te pakken', alleen daardoor zie je door de bomen het bos niet meer en blijven jouw dromen bij dromen in plaats van dat het concreet klanten en geld oplevert.

Als het aan jou ligt zou jij het liefst in een wereld leven waarin geld en verkopen niet bestaat. Je wil je bedrijf vanuit flow neerzetten en niet pushen om mensen klant te maken. Je vraagt je af of spiritueel werk en geld verdienen wel naast elkaar kunnen bestaan, dat is toch wel een gevoelig topic voor je. Zeker als je ziet dat collega-ondernemers 25 euro per uur vragen. Kan jij het dan wel maken om jouw prijzen drie keer zo hoog in de markt te zetten? Ergens voel je van niet, maar je weet ook dat je daarmee niet relaxt je rekeningen kunt betalen en zelf een fijn leven kunt leiden.

Je weet dat jezelf zichtbaar maken nodig is om je bedrijf van de grond te krijgen en te laten groeien, alleen het idee al geeft je een benauwd gevoel. Je wil niemand voor het hoofd stoten met de berichten die je deelt en vraagt voorafgaand aan het plaatsen van een post schiet er al een familielid / vriend / oud klasgenootje / collega door je hoofd heen met wat diegene van jouw post zal vinden. Je merkt dat je hierdoor afgeremd wordt om daadwerkelijk in actie te komen.

En heb jij het verlangen om:

Het liefst zoveel mogelijk mensen te helpen en bij te dragen aan een wereld vol liefde en licht. En je wil het liefst kunnen leven van je bedrijf.

Om vanuit vertrouwen, lichtheid en rust te ondernemen. Je wéét dat je mag vertrouwen op het Universum, maar je voelt 'm nog niet helemaal. En daar wil je verandering in.

Niet meer jezelf tegen te laten houden door kritische stemmetjes, en juist vol vertrouwen in de persoon te stappen die jij diep van binnen bent. Degene die impact maakt en met veel plezier en lol onderneemt.

YES!!! Let’s create an army of light! Ik geef je tijdens de challenge alle handvatten die ervoor nodig zijn om te ondernemen vanuit lichtheid. Meld je via onderstaand formulier aan en get ready!! 

''Renee is voor mij hét voorbeeld van hoe je vanuit vertrouwen en lichtheid onderneemt en moeiteloos mag aantrekken waar je recht op hebt. Samen gaan we voor die nieuwe en lichtere wereld! I love this woman.''

Joy Idenburg – Connect With Joy

Marije Dijkema

'' De begeleiding van Renee is iets wat je jezelf zou moeten gunnen''

Marije Dijkema – ByMarije

Onderneem vanuit rust en vertrouwen en laat je bedrijf moeiteloos groeien.

Hoe gaat de Challenge in z'n werk?

Na aanmelding ontvang je binnen 5 minuten de opname van de eerste dag van mijn Lichter Ondernemen Challenge welke ik in september 2021 heb gegeven in je mailbox. De twee dagen erna ontvang je om 9.00 uur de volgende 2 masterclasses in je inbox. Bovendien ontvang je ook bij iedere opname ook 2 opdrachten om de kennis van de masterclasses toe te passen in de praktijk.

Masterclass 1: De 5 stappen voor het fundament van je bedrijf

De eerste masterclass staat in het teken van bewust worden. Wat is er praktisch gezien voor nodig om een stevig fundament van je bedrijf neer te zetten waarbij je vanuit licht, liefde en vertrouwen onderneemt?

Masterclass 2: De ondernemer die je dient te ZIJN

Op de tweede masterclass gaan we aan de slag met jouw gevoelswereld. Wat staat er op dit moment in de weg om daadwerkelijk resultaat te behalen met de actieplannen die je hebt? Welke ondernemer dien jij te ZIJN?

Masterclass 3: Van dromen naar DOEN

De laatste masterclass van de challenge staat in het teken van actie. Tijdens deze dag komt alles samen. We gaan in op mindset en hoe je gefocust te werk gaat zodat jouw spiritueel bedrijf ook daadwerkelijk realiteit wordt.

Tijdens de Challenge beantwoord ik vragen als:

Welke 5 stappen dien jij praktisch te zetten om vanuit focus, alignment en vertrouwen het fundament van je bedrijf neer te zetten waarmee jij droomklanten aantrekt?

Waarom 80% van het succes van jouw onderneming wordt bepaald door jou als ondernemer en hoe jij in je vel zit?

De fouten die 90% van de ondernemers maakt waardoor er alleen maar geld down the drain gaat en het juist zwaar voelt ipv moeiteloos.

Waarom alleen positief denken en een sterke mindset hebben niet voldoende is om lichter te ondernemen? En wat je dan wél dient te doen zodat jij vanuit lichtheid onderneemt?

Hoe jij keer op keer het GOUD en de volgende doorbraak van je bedrijf vindt in iedere keer dat jij 'mislukt' of een 'fout' maakt.

De 3 valkuilen waar spirituele ondernemers instappen als het gaat om hun dromen waarmaken, en wat je dan WEL dient te doen om van je dromen realiteit te maken.

Hi, ik ben Renee!

Hi you beautiful soul! Ik ben Renee Westerbaan, spiritueel business mentor en het is mijn missie om bij te dragen aan een nieuwe, verlichte wereld door coaches en healers te helpen hun innerlijke blokkades gracieus te overwinnen en te integreren in hun bedrijf. Let’s fight the darkness and bring out our light. Ha! 🙂

Toen ik begon met ondernemen had ik een hele grote droom en een enorme drive om van mijn bedrijf een succes te maken. Geen haar op mijn hoofd dat ik deze droom zou opgeven. Maar oh boy, wat werd ik getest. Meerdere keren had ik een lege spaarrekening en had ik letterlijk twee tientjes met nog 2 dagen om een factuur te betalen.

Mijn mindset was ijzersterk, alleen mijn gevoel wilde niet helemaal mee. Ik was vooral bezig in mijn hoofd en met alle praktische sales en marketing acties ik moest uitzoeken, maar vergat voor mezelf te zorgen. Ik wilde zo snel mogelijk groeien met mijn bedrijf en als ik in de flow zat dan kon ik als een komeet doorwerken. Maar het ondernemen voelde vooral erg zwaar, onrustig en mijn privé leven stond ook vooral in het teken van mijn bedrijf.

Toen ik besloot om nog harder te werken aan mijn innerlijke gevoelsmatige blokkades dan aan mijn sales en marketing, verdriedubbelde ik mijn omzet. Ik draaide in 1 maand €30.000 omzet vanuit rust. Eindelijk snapte ik het ‘spel’, had ik er plezier in en ondertussen hielp ik mijn doelgroep.

Als ik zeg ‘ik voel je’ dan meen ik dat. Been there, done that is mijn lijfspreuk. En ik ben hier om jou om jou op weg te begeleiden naar ondernemen en leven vanuit licht, liefde en vertrouwen. Want jij verdiend dat. En stiekem weet je dat. Anders had je het al lang opgegeven. Maar je bent al tot hier gekomen. En dan bedoel ik niet alleen op mijn website pagina, maar in je leven en met je bedrijf. Jij gaat niet opgeven. Je blijft net zo lang doorgaan totdat het je lukt. Jouw missie en je droom is groter dan je angsten en blokkades.

Dit stuk tekst is dan ook niet zomaar een stuk tekst, maar een uitnodiging. Een teken. Ik geloof niet in toeval. Je wordt tot mensen en situaties aangetrokken met een reden. Dus: Ready to find out waarom wij naar elkaar toegetrokken worden?

Doe mee met de Lichter Ondernemen Challenge en verzeker jezelf van meer energie, inzichten, doorbraken en een flow.

Bevestig hieronder jouw gratis deelname:

Dit is wat anderen zeggen over mijn challenges:

Dit is inmiddels de 6e challenge die ik organiseer en er hebben inmiddels honderden ondernemers deelgenomen aan mijn challenges. Dit is een greep uit de reacties.

Scroll naar top