fbpx

Doe van 12 t/m 14 januari mee met de GRATIS Lichter Ondernemen Challenge

En leer ondernemen vanuit rust en vertrouwen

Ben jij coach / healer en wil je niets liever dan met jouw bedrijf bijdragen aan een nieuwe, verlichte wereld? En heb jij het gevoel dat:

Je merkt aan alles dat het tijd is. De tijd om op te staan en bij te dragen aan de nieuwe verlichte wereld waarin liefde en licht de boventoon voeren. Maar ohh dat opstaan is nog wel een dingetje. Je voelt heel veel excitement om op te staan en jouw licht te gaan stralen in de wereld, maar ergens is het ook nog spannend en passeren er gedachtes door je hoofd of iemand wel op jou zit te wachten.

Wat je ook doet, welke sales en marketing acties je ook uitzet, je hebt het gevoel dat je heel hard je best moet doen om klanten te krijgen. Als je om je heen kijkt op social media dan frustreert het je dat het andere ondernemers zo moeiteloos lijkt af te gaan terwijl jij overuren draait zonder concrete extra resultaten aan klanten.

Je in een rollercoaster van emoties lijkt te zitten. Het ene moment zit je in een high vibe waarin je de wereld aan kan, je product aanbod he-le-maal voelt en ready to kick some ass, en het andere moment je down voelt en overal over twijfelt. Soms vraag je jezelf wel eens af of dit werk wel hetgeen is wat je wil en waarom je überhaupt gekozen hebt voor het ondernemerschap.

Als het aan jou ligt zou jij het liefst in een wereld leven waarin geld en verkopen niet bestaat. Je wil je bedrijf vanuit flow neerzetten en niet pushen om mensen klant te maken. Je vraagt je af of spiritueel werk en geld verdienen wel naast elkaar kunnen bestaan, dat is toch wel een gevoelig topic voor je. Zeker als je ziet dat collega-ondernemers 25 euro per uur vragen. Kan jij het dan wel maken om jouw prijzen drie keer zo hoog in de markt te zetten? Ergens voel je van niet, maar je weet ook dat je daarmee niet relaxt je rekeningen kunt betalen en zelf een fijn leven kunt leiden.

Je verlangt zó erg naar jouw droombedrijf dat je moeite hebt om de huidige status van je bedrijf te accepteren. Je bent continu bezig met de toekomst en probeert veel controle uit te oefenen op wanneer je dan wél dat klantaantal en die omzet hebt waardoor je eindelijk het vertrouwen voelt in jezelf en het ondernemerschap.

En heb jij het verlangen om:

Het liefst zoveel mogelijk mensen te helpen en bij te dragen aan een wereld vol liefde en licht.

Om vanuit vertrouwen, lichtheid en rust te ondernemen. Je wéét dat je mag vertrouwen op het Universum, maar je voelt 'm nog niet helemaal. En daar wil je verandering in.

Alle dromen die jij hebt gevisualiseerd op visionboards ein-de-lijk te gaan manifesteren. Jij voelt aan alles dat 2021 jouw jaar wordt!

YES!!! Let’s create an army of light! Het is tijd lieverd. Het is ó zó de tijd. Kom, ik geef je alle handvatten hoe jij lichter kan ondernemen. Let’s go!! Dan ben je hier op de juiste plek. Meld je via onderstaand formulier aan en get ready!! 

''Renee is voor mij hét voorbeeld van hoe je vanuit vertrouwen en lichtheid onderneemt en moeiteloos mag aantrekken waar je recht op hebt. Samen gaan we voor die nieuwe en lichtere wereld! I love this woman.''

Joy Idenburg – Connect With Joy

'' De begeleiding van Renee is iets wat je jezelf zou moeten gunnen''

Marije Dijkema – ByMarije

Onderneem vanuit rust en vertrouwen en laat je bedrijf moeiteloos groeien.

Hoe gaat de Challenge in z'n werk?

Van dinsdag 12 januari t/m donderdag 14 januari ga ik drie dagen lang live van 09.00 - 10.00 uur. Mocht je niet bij de masterclasses aanwezig kunnen zijn. Geen probleem! Je ontvangt 48 uur lang toegang tot de replay.

Dag 1: Bewust worden & Herkennen

De eerste dag staat in het teken van bewust worden. Wat is ervoor nodig om daadwerkelijk vanuit meer licht, liefde en vertrouwen te ondernemen en jouw bedrijf te laten groeien?

Dag 2: Erkennen & Helen

Op de tweede dag is het nieuwe maan. Het uitgelezen moment om met onze gevoelswereld aan de slag te gaan. We erkennen de onrust en ik faciliteer een healing om de onrust om te zetten naar vertrouwen en licht. We zetten intenties voor de nieuwe maand.

Dag 3: Integratie & Actie

De laatste dag van de challenge staat in het teken van actie. Ik neem je mee in wat ervoor nodig is om de innerlijke blokkade die je hebt overwonnen te integreren in de praktijk, zodat jij ook daadwerkelijk je dromen weet te manifesteren.

Per dag ontvang je van mij 2 opdrachten in de mail om ook praktisch aan de slag te gaan met wat we in de masterclasses hebben behandeld. Alleen met actie resultaat.

Tijdens de Challenge beantwoord ik vragen als:

Wat is er praktisch en energetisch voor nodig om te ondernemen vanuit lichtheid en vertrouwen?

Waarom 80% van het succes van jouw onderneming wordt bepaald door jou als ondernemer en hoe jij in je vel zit?

Waarom alleen positief denken en een sterke mindset hebben niet voldoende is om lichter te ondernemen?

Waarom jouw volgende doorbraak in je bedrijf verstopt zit in de zwaarte en weerstand die jij in je lichaam voelt.

De grootste valkuil waar coaches en healers in stappen als het gaat om healing.

Hi, ik ben Renee!

Hi you beautiful soul! Ik ben Renee Westerbaan, spiritueel business mentor en het is mijn missie om bij te dragen aan een nieuwe, verlichte wereld door coaches en healers te helpen hun innerlijke blokkades gracieus te overwinnen en te integreren in hun bedrijf. Let’s fight the darkness and bring out our light. Ha! 🙂

Toen ik begon met ondernemen had ik een hele grote droom en een enorme drive om van mijn bedrijf een succes te maken. Geen haar op mijn hoofd dat ik deze droom zou opgeven. Maar oh boy, wat werd ik getest. Meerdere keren had ik een lege spaarrekening en had ik letterlijk twee tientjes met nog 2 dagen om een factuur te betalen.

Mijn mindset was ijzersterk, alleen mijn gevoel wilde niet helemaal mee. Ik was vooral bezig in mijn hoofd en met alle praktische sales en marketing acties ik moest uitzoeken, maar vergat voor mezelf te zorgen. Ik wilde zo snel mogelijk groeien met mijn bedrijf en als ik in de flow zat dan kon ik als een komeet doorwerken. Maar het ondernemen voelde vooral erg zwaar, onrustig en mijn privé leven stond ook vooral in het teken van mijn bedrijf.

Toen ik besloot om nog harder te werken aan mijn innerlijke gevoelsmatige blokkades dan aan mijn sales en marketing, verdriedubbelde ik mijn omzet. Ik draaide in 1 maand €30.000 omzet vanuit rust. Eindelijk snapte ik het ‘spel’, had ik er plezier in en ondertussen hielp ik mijn doelgroep.

Als ik zeg ‘ik voel je’ dan meen ik dat. Been there, done that is mijn lijfspreuk. En ik ben hier om jou om jou op weg te begeleiden naar ondernemen en leven vanuit licht, liefde en vertrouwen. Want jij verdiend dat. En stiekem weet je dat. Anders had je het al lang opgegeven. Maar je bent al tot hier gekomen. En dan bedoel ik niet alleen op mijn website pagina, maar in je leven en met je bedrijf. Jij gaat niet opgeven. Je blijft net zo lang doorgaan totdat het je lukt. Jouw missie en je droom is groter dan je angsten en blokkades.

Dit stuk tekst is dan ook niet zomaar een stuk tekst, maar een uitnodiging. Een teken. Ik geloof niet in toeval. Je wordt tot mensen en situaties aangetrokken met een reden. Dus: Ready to find out waarom wij naar elkaar toegetrokken worden?

Doe mee met de Lichter Ondernemen Challenge en verzeker jezelf van meer energie, inzichten, doorbraken en een flow.

Bevestig hieronder jouw gratis deelname:

Dit is wat anderen zeggen over mijn challenges:

Dit is inmiddels de 5e challenge die ik organiseer en er hebben inmiddels honderden ondernemers deelgenomen aan mijn challenges. Dit is een greep uit de reacties.

Scroll naar top