fbpx

Moeiteloos Ondernemen Challenge

Transformeer naar een ondernemer die vol zelfvertrouwen met een  glasheldere missie en een nieuwe denkwijze ongedwongen klanten naar zich toetrekt.

Nu voor 37 euro (exclusief BTW)

Heb jij vaak het gevoel dat jij de enige bent die kampt met gedachtes als:

Waarom levert al dat harde werk me niet de mentale en financiële vrijheid op waar ik naar verlang?

Waarom heb ik zoveel moeite om een sales gesprek te voeren en mijn prijs te verhogen?

Waarom twijfel ik zoveel aan mezelf en ben ik zo onzeker over mezelf?

Ben ik de enige die zoveel stress ervaart?

En herken jij je hierin?

Je onzekere gedachtes en twijfels zorgen voor veel lichamelijke stressreacties in je lichaam, wat niet bevorderlijk is voor de sfeer thuis.

Je wil gewoon oprecht mensen helpen met je onderneming en baalt er enorm van dat het niet de gewenste rust geeft op mentaal vlak.

Je hebt al wel eens wat over 'mindset' gelezen, alleen het is nog onbekend terrein, want je focus ligt nu eenmaal op die klanten.

En heb jij geen idee waar het nu aan ligt dat jouw onderneming niet van de grond komt? Je zet voldoende acties uit alleen het stroomt nog niet zoals je zou willen. 

Dit heeft waarschijnlijk te maken met hoe dat zelf in je vel zit. Of dat jij wel volledig in jezelf gelooft en met zelfvertrouwen klanten naar je toetrekt. En het goede nieuws is: Je bent niet onzeker, je hébt onzekere gedachtes. 

(S)he with the most confidence always wins.

Wat is het belang van hoe dat jij als ondernemer in je vel zit en wat je denkt?

Ondernemen is geen rocket science. Met de juiste acties heb je met gemak een lekkere omzet per maand binnen. Waar het echter moeilijk wordt is het mentale gedeelte. 

Hoe lastig is het bijvoorbeeld voor je om jouw prijs te benoemen of zelfs te verhogen? Hoe vaak maak jij je zorgen over of je genoeg klanten binnen hebt? En wanneer is de laatste keer dat jij écht rust hebt durven nemen. 

Als zelfstandig ondernemer bén jij je onderneming. Als het goed gaat met jou, groeit je onderneming en als het niet goed gaat, omdat je bijvoorbeeld stress ervaart of 100 uur per week werkt, dan zie je dat direct terug in de resultaten van jouw onderneming. 

Veel ondernemers zijn dit echter niet bewust. Zij focussen zich alleen op het strategische gedeelte – lees: De juiste acties uitzetten – van het ondernemen en vergeten zichzelf compleet, waardoor ze altijd ‘aan’ staan, 24/7 bereikbaar zijn en aan het einde van de streep uitgeblust omdat ze geen tijd hebben voor het sociale leven omdat de onderneming moet groeien, zonder effect. 

 

En daarom heb ik de Challenge over Moeiteloos Ondernemen georganiseerd welke volledig in het teken staat van jou als ondernemer.

Er zijn voldoende business coaches op de markt die jou helpen met welke acties je uit kan zetten. Dat is de eerste 50%. Tijdens deze challenge gaan we volledig in op de overige 50%, namelijk: Jij als ondernemer. 

Ik vergelijk het ondernemerschap ook wel met een computerspel. Wanneer je bepaalde uitdagingen hebt overwonnen: Lees: De mentale uitdagingen, zoals omgaan met kritiek, omgaan met een volle agenda, je relatie tot geld, etcetera. Ben je in staat om naar het volgende level te gaan. Wanneer jij mentaal groeit, groeit je onderneming met je mee zodat jij op een gezonde manier een succesvol bedrijf bouwt waarbij je moeiteloos klanten naar je toetrekt. 

Dus als jij al klaar voor bent om aan jezelf te werken als ondernemer zodat jij een magneet wordt voor klanten en je bedrijf moeiteloos laat groeien, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de Magnetisch Ondernemer Challenge van 18 t/m 21 november. 

De Moeiteloos Ondernemen Challenge gaat volledig in op jou als ondernemer.

Hoe ziet de Challenge eruit?

Je ontvangt binnen 5 minuten na aankoop de inloggegevens voor de online omgeving van de challenge. Hier vind je vier modules welke gevuld zijn met video's, tips en concrete opdrachten. De vier modules zijn: Mind, Jouw werkelijke ik, Zelfvertrouwen & De Wet van de Aantrekkingskracht. Bovendien vind je een masterclass van 1,5 uur terug welke in aan het einde van de challenge gegeven heb waarin ik inga op Moeiteloos Ondernemen, sales en zie je hoe ik aan het einde van de masterclass een upsell doe vanuit het hart.

Je wordt lid van mijn Besloten Facebook Groep Moeiteloos Ondernemen Dankzij Persoonlijke Groei waar nog extra video's instaan van tijdens de challenge en waar ik iedere week tips en inzichten deel.

Je kan de challenge op je eigen tempo volgen en laat je in de actiestand komen. Want alleen door actie zal je resultaat boeken en jezelf ontwikkelen als ondernemer.

Tijdens de Challenge beantwoord ik vragen als:

Hoe kom ik fundamenteel van onzekere gedachtes en twijfel gedachtes af?

Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?

Hoe ontdek ik datgene waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen?

Hoe werkt de Wet van de Aantrekkingskracht en hoe kan ik deze kennis voor me laten werken om ideale klanten aan te trekken?

Dit is wat anderen van de Challenge vonden:

Hi, ik ben Renee!

Hi ondernemer,

Begin 2018 is mijn eigen revolutie begonnen. Ik heb ervoor gekozen het roer om te gooien en het 180 graden anders te gaan aanpakken. Ik kreeg geen energie van m’n werk, deed wat ik dat dacht dat de maatschappij van me verwachtte, voelde me gevangen in het traditionele werkconstruct en kreeg sterk de vraag ”Is dit het nu?!” Tegen de gebaande paden in koos ik voor mijn talenten en competenties in plaats van mijn kennis. Dat is voor mij de start geweest om het anders te gaan doen en de onderneming te creëren die ik wilde.

Ik geloof erin dat iedereen een unieke bijdrage en gift heeft die gezien mag worden. Dat er zoveel meer potentieel in zit waar de maatschappij behoefte aan heeft. 

Ik ben zelf een aanpakker, een doorpakker en iemand van contrasten. Ik ben mega spiritueel en een actiegerichte ondernemer. Ik kan je in de diepste kern raken en slap zeveren (zoals we hier in Brabant zeggen). Ik hou van typische vrouwendingen en ben geregeld one-of-the-guys. Ik ben hard op de inhoud, zacht op de persoon. Daarnaast ben ik optimistisch, idealistisch en zorgen de woorden ‘kan niet’ bij mij voor jeuk. 

En ik daag je in deze challenge graag uit om jezelf te gaan zien voor wie je werkelijk bent zodat jij een magneet wordt voor klanten. Zie ik jou bij de challenge?

Met revolutionaire groet,

Ga jij de uitdaging aan?

Veelgestelde vragen

Hoe gaat de challenge in z'n werk?

Na betaling ontvang je binnen 5 minuten een mail met daarin de inloggegevens voor de online omgeving waarin je alle modules en informatie vindt over de challenge. Je kan de challenge op jouw eigen tempo volgen, waar en wanneer je maar wil. Er zit geen coaching bij dus je kan op jouw zelf aan de slag met het materiaal. 

Blijf ik altijd toegang houden tot het materiaal?

Ja, je blijft life-time toegang houden tot het materiaal. Je kan dus altijd bij het materiaal terecht en de video’s opnieuw bekijken. 

Waarom deze challenge?

Omdat ik geloof dat een succesvolle onderneming begint en eindigt bij de ondernemer zelf. Je kan nog zo’n goede strategie hebben, maar als jij er niet in gelooft of jezelf overwerkt, dan gaat het je nog niet de rust en vrijheid opleveren waar je naar streeft. Daarnaast is het niet voor niets een challenge. Je wordt uitgedaagd om te ‘doen’ i.p.v. te veel te denken. Ik geloof namelijk dat uit je hoofd komen een van de middelen is om moeiteloos te ondernemen. 

Wat is de investering?

De investering voor deze challenge is 37 euro (exclusief 21% BTW).

Scroll naar top