fbpx

1-op-1 Mentorship

Voor een handjevol ondernemers bied ik 1-op-1 mentorship aan. Dit bied ik aan voor ondernemers die:

Meer dan 10K omzet per maand draaien.

Vast lopen in hun onderneming. Je gaat harder werken om meer klanten en omzet te draaien. Het enige wat het je oplevert is onrust in je hoofd en je lijf. En daar is het thuisfront nogal eens de uitlaatklep voor en daar wil je vanaf. Je wil op de eerste plaats kunnen genieten van je partner / gezin.

Zo min mogelijk ruis van een groep willen en zoveel mogelijk 1-op-1 contact willen om een diepe persoonlijke en daarmee zakelijke transformatie te weeg willen brengen.

Je KEI hard werkt en het liefst ook KEI hard wil genieten. Je komt erachter dat je gezin het ALLER belangrijkste voor je is maar het onwijs veel moeite om die 'harde normen criticus' in jezelf te stillen.

Een sociale missie hebben en bizarre impact willen maken op de maatschappij.

Je wil leren om er te Zijn in het moment. Je wil leren voelen en uit jouw eigen gouden kooi breken. Vrijheid in je lijf en vrijheid in je hoofd om schaamteloos jezelf te zijn en plezier te hebben in het leven.

beeldmerk your revolution

Vraag hier een intake aan.

Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op voor een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek bepaal ik of er een klik is, of ik jou verder kan helpen en op welke manier een 1-op-1 mentorship jou het best verder helpt. 

Scroll naar top