fbpx

Doe van 25 t/m 27 mei mee met de GRATIS Omzetplafond Doorbreken Challenge

En transformeer naar een ondernemer die jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt.

Ben jij ondernemer geworden omdat je dacht dat het je mentale en financiële vrijheid zou opleveren? Alleen merk je dat:

Je merkt dat je eigenlijk nooit echt tevreden met je salaris. Je wil altijd meer. Meer klanten en meer geld. Je bent daardoor altijd met geld in je achterhoofd bezig en hoe je jouw volgende omzetdoel kan bereiken, maar dat heeft geen positief effect op je gemoedsrust.

Sales gesprekken voeren echt nog wel een ding is. Je merkt dat jouw conversieratio van lead naar klant wel hoger mag zijn. Stiekem merk je dat je nog wel eens een zware spanning in je buik voelt als je gesprekken voert.

Jouw productaanbod verschillende lagen kent en je jouw meest exclusieve aanbod vrijwel niet verkoopt. Je past je product aanbod aan en er komen steeds meer producten bij. Hopelijk gaat het met dat ene nieuwe product wel lukken. Maar keer op keer stroomt het niet. Je hebt inmiddels door dat het niet aan je product aanbod ligt dat je een omzetplafond ervaart.

Je het idee hebt dat je hard moet werken om je geld te verdienen. Hierdoor sta je altijd 'aan' en ben je met je gedachten altijd bij en in je bedrijf. Je gaat ook steeds harder werken en het hebt het idee dat je moet struggelen om meer geld te verdienen, zonder resultaat.

Je al wel een tijdje bewust bent van jouw mindset en dat je aantrekt wat je denkt, maar dat je wel nog geregeld een negatief stemmetje hebt die je dwars zit en waar je vanaf wil.

En heb jij het verlangen om:

Het liefst zoveel mogelijk mensen te helpen met datgene wat jij het allerliefste doet.

Een goede balans te vinden tussen hard werken en hard genieten.

Zowel financiële vrijheid als mentale vrijheid te ervaren, zodat je voor je gezin kan zorgen zodat zij niets tekort komen en tegelijkertijd ook echt mentaal aanwezig bij ze te zijn i.p.v. alleen bij je bedrijf.

En ben jij er helemaal klaar voor om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Let’s go!! Dan ben je hier op de juiste plek. Meld je via onderstaand formulier aan en get ready!! 

Doorbreek jouw omzetplafond en til jouw bedrijf naar het volgende niveau!

Hoe gaat de Challenge in z'n werk?

Van maandag 25 mei t/m woensdag 27 mei geef ik drie dagen lang van 09.00 - 09.45 uur live masterclasses. Mocht je niet bij de masterclasses aanwezig kunnen zijn. Geen probleem! Je ontvangt 48 uur lang toegang tot de replay.

Je wordt onderdeel van een besloten Facebook Groep waarin ik van 25 t/m 27 mei extra learnings deel en jij jouw vragen en inzichten kan delen samen met de groep. Ik beantwoord al jouw vragen in deze 3 dagen. De groepsenergie zorgt ervoor dat je in een korte tijd samen groeit en blokkades direct weet te doorbreken.

Je ontvangt van maandag 25 mei t/m woensdag 27 mei iedere dag een werkboek waarin ik de kennis die ik met je deel direct help toepassen naar de praktijk. Alleen met actie resultaten.

Ik verloot onder de deelnemers die drie dagen lang hun werkboek hebben ingevuld en ingeleverd naar start@your-revolution.com één keer deelname aan de Business Breakthrough Summer School t.w.v. 1997 euro ex. BTW. Dit is een drie maanden programma om jou als ondernemer te transformeren naar een volgend omzetniveau. We kunnen dit jaar fysiek niet op vakantie, dan maar mentaal! 🙂

Tijdens de Challenge beantwoord ik vragen als:

Het nummer 1 element wat jouw bedrijf next level kan laten gaan en wat 80% van de ondernemers fout doet?

Waarom sales en marketing slechts 20% verantwoordelijk voor het succes van jouw bedrijf? En wat is die overige 80% dan?

Waar jouw handrem zit op je bedrijf waardoor je nu een omzetplafond ervaart?

Waarom alleen positief denken en een sterke mindset hebben niet voldoende is om het omzetplafond te doorbreken?

Waarom de 'dirty work' je échte omzetgroei oplevert? 😉

Hi, ik ben Renee!

Hi ondernemer met grootse dromen,

Wat fijn dat jij er bent! Als ik één ding heb geleerd tijdens mijn ondernemersreis, is dat jouw bedrijf nooit harder groeit dan dat jij zelf doet. Toen ik begon met ondernemen had ik zelf een onwijs grote droom, maar ook nog een rugzakje waar ik mee liep. 

Mijn vader is in 2012 overleden door de gevolgen van het tekort aan geld. Hij vergreep zich aan de drank omdat hij niet met de situatie kon dealen dat hij door de scheiding met mijn moeder in een depressie raakte en zijn werk –  wat zijn passie was – hem niet meer wilde hebben. 

Het overlijden van mijn vader zorgde ervoor dat ik onbewust een doodsangst had ontwikkeld voor het tekort aan geld. En ik kan je vertellen dat die angst een tikkie onhandig was in het ondernemen, met een lege bankrekening als gevolg. Want je trekt namelijk aan wat je gelooft en wat je van binnen voelt.

De lege bankrekening als gevolg van mijn overleden vader leerde me in ieder geval 2 dingen:
1.  Het bouwen van een bedrijf gaat nog veel meer over mentale en energetische groei dan het juist inzetten van sales en marketing.
2. Het heeft een extra intens verlangen en drive in me aangewakkerd dat ik het tekort aan geld en de mentale hordes niemand gun. 

Ik gun ondernemers met grootse dromen financiële vrijheid –  omdat ik de andere kant heb gekend – en daarnaast ook mentale vrijheid. Zodat je ook echt aanwezig bent bij je gezin in plaats van met je hoofd altijd in je bedrijf. En dat is een kwestie van jouw ‘dirty work’ verrichten. En dat is waar ik ondernemers bij help!

Ik ben zelf een aanpakker, een doorpakker en iemand van contrasten. Ik ben enerzijds mega spiritueel en anderzijds down to earth. Ik kan je in de diepste kern raken en slap zeveren (zoals we hier in Brabant zeggen). Ik hou van typische vrouwendingen en ben geregeld one-of-the-guys. Ik ben hard op de inhoud, zacht op de persoon. Daarnaast ben ik optimistisch, idealistisch en zorgen de woorden ‘kan niet’ bij mij voor jeuk. 

En ik daag je in deze challenge graag uit om jouw omzetplafond te doorbreken en daardoor jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Zie ik jou bij de challenge?

Met revolutionaire groet,

Doe mee met de Omzetplafond Doorbreken Challenge en verzeker jezelf van inzichten, persoonlijke doorbraken en meer vertrouwen in jezelf.

Bevestig hieronder jouw gratis deelname:

Dit is wat anderen zeggen over mijn challenges:

In november 2019 heb ik de Moeiteloos Ondernemen Challenge georganiseerd waar ruim 80 deelnemers aan meededen en in januari 2020 heb ik de Money Mindset challenge georganiseerd waar bijna 200 mensen aan meededen:

Scroll naar boven