fbpx

Vliegende start - Online programma

Geef in 3 weken jouw bedrijf een boost door met vertrouwen en focus zichtbaar te worden.

De eerste pilot versie loopt van maandag 12 april t/m vrijdag 30 april. Alleen deze eerste pilot versie van 400 euro exclusief BTW voor 200 euro exclusief BTW. Klik op onderstaande button om jouw plek te verzilveren. MAXIMAAL PLEK VOOR 8 DEELNEMERS, NOG 5 PLEKKEN BESCHIKBAAR

Ben jij een startend ondernemer en wil je met jouw bedrijf niets liever dan bijdragen aan een nieuwe, verlichte wereld? Alleen herken jij je in één of meerdere van onderstaande situaties:

You did it!! Je hebt je ingeschreven - met ietwat gezonde spanning - bij de KVK en je hebt besloten om jouw levensmissie uit te voeren door middel van een bedrijf. Je hebt al aan je website gewerkt en een aanbod opgesteld. Alleen nu blijft het stil. Je weet dat zichtbaar worden helpt in het groeien van je bedrijf, maar dat zichtbaar worden geeft je al een benauwd idee en zie je als een berg tegenop.

Je bent als een spons podcasts aan het luisteren, e-books aan het downloaden en masterclasses en challenges aan het volgen over wat er praktisch gezien voor nodig is om je bedrijf van de grond te krijgen. Je bent zo aan het consumeren dat je vrijwel geen tijd overhoudt om zelf content te produceren. Je ziet alleen door de bomen het bos niet meer en het ontbreekt je aan focus. Je krijgt door al die gratis content aan de lopende band inzichten over welke strategie je kan toepassen om klanten aan te trekken, maar hoe je vanuit focus inzichten toepast is de grootste frustratieblok en uitdaging.

Zelf zichtbaar worden is nog wel een ding. Je hebt eigenlijk niet echt inspiratie wat je zou kunnen plaatsen en je vindt wel dat wat je plaatst van waarde moet zijn. Daarnaast vind je het gewoon überhaupt super spannend wat anderen van jouw content vinden en wil je absoluut niet zweverig gevonden worden. De perfectionist in jou komt continu naar boven en zorgt ervoor dat je vooral jouw tijd besteed aan sales pagina's perfectioneren en dit leidt tot uitstelgedrag. Je aanbod daadwerkelijk lanceren schuif voor je uit.

Het liefst zou je ook echt de hele wereld willen helpen met jouw bedrijf. Iedereen die door jou geholpen wil worden is welkom. Alleen dat maakt het ook nog eens onwijs moeilijk om de juiste boodschap te delen. Want kan je wel waarmaken wat je beloofd?

Je weet diep van binnen dat je een boodschap te delen hebt met de wereld die impact heeft op hoe mensen in het leven staan. Alleen die boodschap staat lijnrecht tegenover hoe je bent opgevoed. Jouw bewustzijnsniveau is anders dan het gros van jouw omgeving. En je weet diep van binnen dat dat je tegenhoudt om echt zichtbaar te zijn. Je wil namelijk niemand voor het hoofd stoten met jouw boodschap en geen confrontaties oproepen. Je wil gewoon liefde en licht delen met de wereld. That's it.

Het is tijd om jouw plek in te nemen en jouw stem te laten horen.

Meer liefde en licht begint binnenin jou

Je ziet jouw droombedrijf in jouw visualisaties en meditaties

Stiekem vind je het spannend om uit te spreken, maar jij ziet jouw eigen grootsheid al. Je ziet jezelf al op een podium staan om jouw boodschap met de wereld te delen. En kijkt uit naar het moment dat je impact maakt op het publiek.

Jaaaaa. Niets liever zie jij een wereld voor je waarin liefde en licht de boventoon voert. 

En niet alleen dat. Je wil ook gewoon van het leven genieten. Je gelooft niet in alleen maar hard werken voor je geld. Je wil vanuit flow een fijn leven opbouwen. En daar wil je jouw bedrijf als middel voor gebruiken. 

Je weet dat je hiervoor zelf zichtbaar mag zijn en jouw stem mag laten horen. Maar woow, dat is nog wel heftig. Want wat vinden andere mensen daarvan. Iedereen heeft altijd een oordeel. En dat wil jij juist nou NIET hebben. 

En ergens weet je diep van binnen dat de praktische sales- en marketingcursussen je nog niet de oplossing hebben geboden om je comfortabel te voelen in het zichtbaar zijn. 

Daar ga ik je in begeleiden. 3 weken lang begeleid ik je om met vertrouwen en vanuit lichtheid zichtbaar te worden. 

Ik geloof dat het leven en het ondernemerschap één groot schoolsysteem is waarin we als mens bedoeld zijn onze persoonlijke lessen te leren. Ik geloof dat het ondernemerschap de grootste vorm van persoonlijke ontwikkeling is en jou de spiegel geeft waar je persoonlijk aan mag werken. 

Jouw onderneming is dan ook een reflectie van jezelf. Als je onderneming nog niet zo stroomt als dat je gehoopt had of als je moeite hebt om zichtbaar te zijn, dan is dat puur een reflectie van een les die je nog mag leren. 

En zichtbaar durven zijn voor je bedrijf gaat ook een stuk over ‘zie ik mezelf volledig voor wie ik ben?’ Ook in de kanten die ik minder leuk vindt van mezelf. Kan je jezelf dragen in alles wat je bent? Zichtbaar worden is wat mij betreft dan ook vooral jezelf Zien. 

En daar begeleid ik je 3 weken in. Zodat jij een vliegende start maakt in jouw bedrijf. 

Hoe ik Zichtbaar Zijn zie...

Ik geloof dat het leven en het ondernemerschap één groot schoolsysteem is waarin we als mens bedoeld zijn onze persoonlijke lessen te leren. Ik geloof dat het ondernemerschap de grootste vorm van persoonlijke ontwikkeling is en jou de spiegel geeft waar je persoonlijk aan mag werken. 

Jouw onderneming is dan ook een reflectie van jezelf. Als je onderneming nog niet zo stroomt als dat je gehoopt had of als je moeite hebt om zichtbaar te zijn, dan is dat puur een reflectie van een les die je nog mag leren. 

En zichtbaar durven zijn voor je bedrijf gaat ook een stuk over ‘zie ik mezelf volledig voor wie ik ben?’ Ook in de kanten die ik minder leuk vindt van mezelf. Kan je jezelf dragen in alles wat je bent? Zichtbaar worden is wat mij betreft dan ook vooral jezelf Zien. 

En daar begeleid ik je 3 weken in. Zodat jij een vliegende start maakt in jouw bedrijf. 

Laat mij je begeleiden om met vertrouwen en focus zichtbaar te worden

Laten we samen een vliegende start maken om je veilig te voelen in jezelf laten zien.

Oké, tell me more over het online programma - Vliegende start

JAAAA!! We gaan vliegen samen. Dit online programma vindt samen plaats met een groep gelijkgestemden, zodat jij in 3 weken het vertrouwen voelt om zichtbaar te zijn en je veilig voelt in jezelf laten zien aan de buitenwereld. We bewegen in deze periode van een nieuwe maan naar een volle maan. Van het donker (niet zichtbaar durven zijn), naar het licht (in the spotlights). Here we go!

Het Vliegende start - online programma loopt van 12 april t/m 30 april en bevat:

We starten het online programma met een gezamenlijke groepshealing reis van 1,5 uur op maandag 12 april (nieuwe maan) om 10.00 uur. Ik trap het programma af met een talk, je hebt alvast ruimte om vragen te stellen en ik geef een healing om de eerste beren op de weg weg te nemen. Mocht je er niet live bij kunnen zijn, geen probleem. De sessie wordt opgenomen en blijft 3 weken beschikbaar.

Op woensdag 21 april vindt er om 10.00 uur een live Q&A / lasercoaching plaats van 2 uur. Tijdens deze sessie kan je mij via Zoom al jouw vragen stellen en zal ik deelnemers on the spot coachen. Mocht je er niet live bij kunnen zijn, geen probleem. De sessie wordt opgenomen en blijft 3 weken beschikbaar.

Op vrijdag 30 april vindt er om 10.00 uur nog een afsluitende masterclass plaats van 1 uur. Mocht je er niet live bij kunnen zijn, geen probleem. De masterclass wordt opgenomen en blijft 3 weken beschikbaar.

Een besloten Facebook groep met overige deelnemers van het programma waarin ik extra zichtbaar ben en extra learnings + praktische opdrachten deel. Dit is ook het ultieme middel om zelf te oefenen met zichtbaar zijn en te verbinden met andere like-minded ondernemers die tegen dezelfde gedachtes aanlopen als jij.

Je hebt gedurende deze 3 weken de mogelijkheid om jouw vragen aan me stellen via de besloten Facebook groep. Hier reageer ik van maandag t/m donderdag binnen 24 uur op.

Alleen deze eerste pilot editie met 50% korting. Nu voor 200 euro exclusief BTW

Gun jezelf en jouw klanten jouw transformatie

Na het online programma - Vliegende start:

Heb jij je eerste stappen gezet om zichtbaar te zijn op social media, waarin je een video durft te delen van jezelf.

Heb je onzekerheden en onrust als het gaat om zichtbaar zijn aangekeken en geheeld. Je Ziet jezelf meer voor wie je bent.

Je hebt jezelf meer geaccepteerd. Niet alleen de fijne en leuke kanten van jezelf, juist ook de kanten die je liever onder een tapijtje schuift.

Je voelt de rust om iets op social media te plaatsen wat niet perfect is. 80% voor jou is 150% voor een ander en je voelt: Goed is goed genoeg. Hierdoor hou je tijd over en merk je dat je veel makkelijker content schrijft die uit je Ziel komt en die echt de harten van mensen raakt.

Ben je van consumeren naar produceren gegaan. Je verliest jezelf niet meer in alle kennis en content die online beschikbaar is en neemt meer tijd om zelf content te produceren.

Heb je het vertrouwen dat je echt in staat bent om jouw bedrijf van de grond te krijgen. Je voelt het vertrouwen door je vezels heen en bent helemaal 'aan' gezet waardoor je lol hebt in het zichtbaar worden.

De investering van het Vliegende Start programma is alleen deze pilot editie 200 euro exclusief 21% BTW i.p.v. 400 euro exclusief BTW

Dit is wat anderen zeggen over werken met mij

”Ik heb de Business Breaktrough Summer School bij Renee gevolgd en wauw wat een prachtige ervaring was dat! Ik moest er echt even inkomen want ik vond de vrijheid die ik had om mijn eigen shit aan te kijken lastig en probeerde hem nog een beetje weg te stoppen. Maar na 1 maand ging de knop om en wist ik, ok in deze maanden ga ik nog alles aanpakken wat er ligt. Ik heb vollop het contact met Renee gezocht voor hulp en wat heeft ze me fantastisch geholpen. Soms was het super confronterend omdat ze me niet een aai over de bol gaf maar een schop onder mijn kont, maar het hielp enorm goed om mezelf beter te leren kennen en bewuster keuzes te maken. Ik heb zelf alle stappen en acties genomen, maar Renee is een prachtige begeleider die je helpt in het creeren van de vrijheid in jezelf zodat dit ook in de buitenwereld gespiegeld wordt. Ik leid mijn bedrijf nu veel meer vanuit rust, vrijheid, vertrouwen in combinatie met actie en ontvangen. Terwijl ik hiervoor gemakkelijk 60 uur werkte. Renee is echt een notenkraker. Ze heeft me helemaal opengebroken wat resulteert in het feit dat ik nu veel liefdevoller naar mezelf kan kijken, mij volledig kan laten zijn in wie ik ben en vooral voel wat ik wil en niet wil! Ik ga door in de coaching met haar omdat ik weet hoeveel hoger mijn frequentie kan stijgen en het vertrouwen heb dat er nog veel meer mogelijk is dan wat ik nu kan zien. Mijn leven is in 3 maanden tijd 5 jaar vooruit geschoten. Ik maak me niet meer druk, ik ervaar geen zorgen en ik vertrouw op mezelf en mijn onderneming. Dit had ik op 8 juni echt niet gedacht! Dank je wel Renee! Love you!”

Sara Masotto

Sara Masotto, Styleformation

”Ik dacht dat mijn grootste struggle ‘goeie prijzen vragen’ was. maar jeetje wat zat daar zoveel meer onder. Het was best heftig, die afgelopen 3 maanden, maar WAUW wat heb ik hier veel aan gehad! Dit is gewoon iets wat je jezelf zou moeten gunnen. Het resultaat van deze drie maanden? Ik heb mijn prijzen met 300% verhoogt en ik kan deze prijzen nu zonder blikken of blozen vragen én succesvol verkopen! Dat had ik nóóit van te voren durven dromen. Dankjewel voor deze mooie reis Renee. Ik ben je echt mega super dankbaar!”
Marije Dijkema

Marije Dijkema, ByMarije

”Wanneer je ‘Ja’ zegt tegen een mooi programma wat Renee aanbiedt, is mijn advies om er helemaal blanco in te gaan en je heerlijk te laten leiden door Renee. Ze heeft een hele fijn vibe die je echt uitnodigt om helemaal jezelf te kunnen zijn. En wanneer dat kan, dan kun je stappen maken in je bedrijf. Je krijgt hele fijne inzichten over jezelf als persoon en hoe je angsten, blokkades en onrust weg kan nemen. Je kijk op dingen verandert enorm wat alleen maar ten goede komt voor je bedrijf. Maar wees niet bang om eerst een stapje achteruit te gaan, zodat je later grote sprongen kan maken. Ze helpt je daar enorm bij en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Bedankt lieve Renee!’’

Femke van Houts, Eigenaresse Femke van Houts  Branding & Storytelling

”Toen ik Renee leerde kennen merkte ik dat hoewel haar missie en haar aanbod mij raakte, ik niet exact begreep wat ze nu deed. Toch voelde ik al snel dat Renée niet zomaar op mijn pad was gekomen. Van mijzelf ben ik niet erg spiritueel en ben ik vooral nieuwsgierig. Ik sta open voor andere inzichten en wil graag leren en mijzelf ontwikkelen.

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Aurélie Veltema, Eigenaar AVUE

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen

Kom lieverd! Het is tijd om op te staan.

En maak daarmee impact met jouw levensmissie

Veelgestelde vragen

Wanneer start het vliegende start programma?

Op maandag 12 april en het loopt tot vrijdag 30 april. 

Wat is de investering van het Vliegende start online programma?

De investering van het programma is alleen deze eerste pilot editie 200 euro exclusief 21% BTW (242 euro inclusief BTW) i.p.v. 400 euro exclusief BTW. 

Voor wie is het programma geschikt?​

Dit programma is geschikt voor startende ondernemers die het spannend vinden om zichzelf te laten zien. En het is geschikt voor ondernemers die al een tijdje onderweg zijn,  maar merken dat hun sales- en marketingresultaten – ondanks alle acties – niet zo uitpakken als dat ze verwacht hadden. 

In dit online programma gaan we vooral aan de slag om jou veilig te laten voelen met zichtbaar zijn en jouw ziel te laten spreken. 

Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, is dit programma dan iets voor mij?

Ja, zeker! Dit programma is juist iets voor jou als je al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan hebt. Tijdens het programma werken we veel met energie en jouw gevoel. We gaan je gedachtes laten matchen met je gevoel. 

Ik kan niet live bij de sessies zijn, is dat een probleem?

Nee, dat is geen probleem. Ik neem de sessies op en deel de replay achteraf welke 3 weken beschikbaar is. Wel is het zo dat ik je wil aanraden om live bij de sessies te zijn. Zodat je een commitment hebt naar jezelf toe en daarmee naar jouw onderneming. Wanneer je live aanwezig bent tijdens de sessies, heb je de kans om live vragen aan me stellen en de connectie te voelen met de overige deelnemers. 

Hoe gaat het in z'n werk?

Na betaling ontvang je binnen 5 minuten een mail met alle praktische informatie over de 3 weken die we samen ingaan met de link naar besloten Facebook groep en de link naar waar de sessies. plaatsvinden. 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp op 06 53 67 61 13.

tevredenheidsgarantie
Scroll naar top