fbpx

Podcasts

DE MEEST BELUISTERDE PODCAST ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Podcast 5: De 5 elementen die je als ondernemer dient te ROCKEN om 10K omzet per maand te draaien

Het grootste omzetdoel doel van ondernemers? 10K! Ik ben er inmiddels doorheen gebroken en ik deel met jou de 5 BELANGRIJKSTE elementen die je als ondernemer dient te ROCKEN om daadwerkelijk die 10K omzet per maand te kunnen draaien. 

Duur: 27 minuten
Opgenomen op 17 juni 2020

Podcast 1: De nummer 1 reden waarom de Law of Attraction voor jou niet werkt

In mijn allereerste GLOEDNIEUWE podcast deel ik met jou de nummer 1 reden waarom de Law of Attraction voor jou NIET werkt. En ik deel met je wat er dan wél voor nodig is om de LOA voor jou te laten werken. Enjoy!

Duur: 35 minuten
Opgenomen op 6 mei 2020

Podcast 2: Hoe je als ondernemer beter wordt dan de middle mode en wél kan leven van je bedrijf

In deze podcast deel ik met je hoe je als ondernemer beter wordt dan de middle mode, en dus wél kan leven van je bedrijf. Veel ondernemers vergelijken zichzelf met de rest in de markt, wat je ENORM afremt om je bedrijf te laten groeien.

Duur: 27 minuten
Opgenomen op 18 mei 2020

Podcast 3: Hoe je werkelijk vrijheid genereert en daarmee meer klanten en omzet aantrekt

Als ondernemer streven we altijd naar vrijheid, maar in de meeste gevallen is vrijheid ver te zoeken. Altijd in en aan je bedrijf werken, zeg maar dag tegen vrije tijd! Ik deel in deze podcast met je wat de werkelijke betekenis van vrijheid is, hoe je ervoor zorgt dat je vrijheid genereert en daardoor meer klanten en omzet aantrekt. 

Duur: 17 minuten
Opgenomen op 26 mei 2020

Podcast 4: Wat ervoor nodig is om vanuit vertrouwen te ondernemen

Naast vrijheid is vanuit rust en vertrouwen ondernemen één van de grootste verlangens van ondernemers. En vertrouwen op dat er genoeg geld en klanten voor je is, is nogal een ding. Dit heb ik namelijk zelf the hard way moeten leren. Ik kwam tot het inzicht wat ervoor nodig is om vanuit vertrouwen te ondernemen. En dat deel ik met je in deze podcast.

Duur: 15 minuten
Opgenomen op 9 juni 2020

Podcast 5: De 5 elementen die je als ondernemer dient te ROCKEN om 10K omzet per maand te draaien

Het grootste omzetdoel doel van ondernemers? 10K! Ik ben er inmiddels doorheen gebroken en ik deel met jou de 5 BELANGRIJKSTE elementen die je als ondernemer dient te ROCKEN om daadwerkelijk die 10K omzet per maand te kunnen draaien. 

Duur: 27 minuten
Opgenomen op 17 juni 2020

Podcast 6: Wat Black Lives Matter ons kan leren over onszelf en de groei van ons bedrijf.

De wereld is in rep en roer over Black Lives Matter. En terecht. Ik sprak een klant over Black Lives Matter en hoe het graag gegrepen had. Dit gaf me een heel mooi inzicht over de ware essentie van BLM en wat het ons kan leren over onszelf en de groei van ons bedrijf. This one is deep.

Duur: 16 minuten
Opgenomen op 19 juni 2020

Podcast 7: De 4 lagen waar je als ondernemer doorheen moet om jouw innerlijke saboteur te elimineren.

In iedere fase van het ondernemerschap heb je een innerlijke saboteur die de groei van jouw onderneming tegenhoudt. Dit kan van alles zijn: perfectionisme, moeite om taken uit te besteden, over je grenzen heen gaan. Alleen waar veel ondernemers zich niet bewust van zijn is dat het voor eens en voor altijd elimineren van jouw innerlijke saboteur door 4 lagen heen moet gaan. En deze 4 lagen deel ik met je in deze podcast. Ben jij – net als ik – ook zo ongeduldig om door deze lagen heen te gaan en wil jouw grootste saboteur snel elimineren om door te kunnen naar het volgende omzetniveau? Wellicht is mijn VIP sessie dan iets voor jou: your-revolution.com/vip-sessie/

Duur: 30 minuten
Opgenomen op 29 juni 2020

Podcast 8: Sharona Bolander & Renee Westerbaan: Alles wat je wilt weten over intuïtief ondernemen

Super leuk dat je naar deze podcast luistert! Deze week heb ik Sharona Bolander te gast in mijn podcast. Sharona is Business coach en helpt ondernemers om vanuit flow en purpose te ondernemen. 

Sharona en ik kennen elkaar via het coach programma dat wij zelf volgen en geheel intuïtief is deze podcast tot stand gekomen. En laat dat nu ook nét het onderwerp zijn waar we het in deze podcast over hebben. De meeste ondernemers hebben namelijk het idee dat je KEI hard moet werken om je bedrijf te laten groeien en zijn vooral vanuit hun hoofd aan het ondernemen. Sharona en ik hebben allebei gemerkt dat het ondernemerschap zoveel leuker wordt én juist veel meer klanten oplevert zodra jij besluit om op je intuïtie te vertrouwen en vanuit jouw eigen voorwaarden te ondernemen. 

We hebben het over uiteenlopende onderwerpen, zoals: 

– Waarom intuïtief ondernemen niet in een dag ontstaat.
– Wat ervoor nodig is om je intuïtie te versterken.
– Dat alle kennis en wijsheid al in je zit. DOEI consumeerstand HALLO produceerstand.
– Ochtendroutines.
– Waarom bij contentplanningen en salestechnieken onze nekharen overeind gaan staan.  
– Waarom je niet altijd in een hoge energie kan zitten en dagen er helemaal af liggen onderdeel is van het intuïtief ondernemen
– En meer!!!

Een must listen voor ondernemers die veel vanuit hun hoofd ondernemen en het idee hebben altijd aan te staan. 

Helemaal welkom om te laten weten wat je ervan vindt!

Sharona vind je op de volgende kanalen: 

Instagram: https://www.instagram.com/sharonabolander/

Website: https://www.sharonabolander.nl/ 

Duur: 54 minuten
Opgenomen op 22 juli 2020

Scroll naar top