fbpx

Podcasts

DE MEEST BELUISTERDE PODCAST ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Podcast 5: De 5 elementen die je als ondernemer dient te ROCKEN om 10K omzet per maand te draaien

Het grootste omzetdoel doel van ondernemers? 10K! Ik ben er inmiddels doorheen gebroken en ik deel met jou de 5 BELANGRIJKSTE elementen die je als ondernemer dient te ROCKEN om daadwerkelijk die 10K omzet per maand te kunnen draaien. 

Duur: 27 minuten
Opgenomen op 17 juni 2020

Podcast 38: Waarom vergelijken met anderen funest is voor jouw bedrijfsgroei

Laten we het even over vergelijken hebben. We doen het als ondernemer (on)bewust. In deze podcast aflevering ga ik in op waarom vergelijken met anderen funest is voor jouw bedrijfsgroei. En wat je dan WEL dient te doen om jouw business next level te kunnen laten groeien. 

Enjoy!! Liefs!

Duur: 26 minuten
Opgenomen op 8 april 2021

Podcast 37: Hoe je jouw verlangens inzet om jouw dromen te manifesteren

Let’s talk about desire! In deze podcast aflevering deel ik met je hoe cruciaal en essentieel het is om jouw verlangens in te zetten om jouw dromen te manifesteren. No need to talk: Just listen. 🙂

Duur: 12 minuten
Opgenomen op 26 maart 2021

Podcast 36: De JUISTE acties uitzetten is belangrijker dan de hoeveelheid acties: Laat jezelf zien!

Super tof dat je luistert naar deze nieuwe podcast. In deze aflevering deel ik met je dat het belangrijker is dat je de JUISTE acties uitzet in je bedrijf dan de hoeveelheid acties die je uitzet. Veel startend ondernemers gedragen zich vaak nog als werknemer in loondienst waarbij je betaald wordt voor het aantal uren dat je werkt. Als ondernemer gaat het wat mij betreft precies andersom: Hoe kan je zoveel mogelijk ruimte maken in je agenda en efficiënt werken, zodat je het beste je klanten kan bedienen en tegelijkertijd van je vrije tijd / gezin / partner genieten?

En dit heeft alles te maken met zichtbaar zijn. GET OUT THERE! Je plek innemen. Zichtbaar zijn. Jouw visie delen met de wereld en ook daadwerkelijk jouw potentiële klanten een concreet aanbod doen. In de podcast ga ik er verder op in.

Op 31 maart en op 7 april om 10.00 uur organiseer ik ook een gratis gathering. In deze gathering deel ik hoe je als coach / healer een vliegende start kan maken met je bedrijf en met vertrouwen en focus zichtbaar kunt zijn. Je kan je gratis aanmelden via deze link: https://your-revolution.webinargeek.com/gathering-vliegende-start

Duur: 25 minuten
Opgenomen op 24 maart 2021

Podcast 35: Gebruik jij jouw persoonlijke proces als excuus om te groeien in je bedrijf?

Super tof dat je luistert naar deze podcast! Ik heb deze week een online live dag gehad met de klanten van één van mijn programma’s. En tijdens deze dag kwam het onderwerp: Wat doe je op het moment dat je persoonlijk strugglet terwijl je een afspraak met een potentiële klant in je agenda hebt? ter sprake. 

En wat ik tegenwoordig meer tegenkom is dat ondernemers hun persoonlijke struggles gebruiken als excuus om next level te komen in hun onderneming. Als ik voor iedere persoonlijke struggle afspraken met klanten had afgezegd dan had ik nu niet gestaan waar ik nu sta. 

Wat ik hiermee bedoel, deel ik in de podcast van deze week. 

Bovendien sluit dit onderwerp mooi aan op het thema van de business healing journey van 26 maart: Balancing the feminine and the masculine. Hoe kan je de balans bewaren tussen jouw gevoelskant en hard werken?
Je bent erbij via deze link: your-revolution.com/bhj/

Ook geef ik op 31 maart en 7 april een gratis gathering om 10.00 uur waarin ik de 5 geheimen met je deel hoe je als coach / healer een vliegende start met je bedrijf kunt maken en met vertrouwen en focus zichtbaar kunt zijn. Je meld je gratis aan via deze link: https://your-revolution.webinargeek.com/gathering-vliegende-start

Duur: 16 minuten
Opgenomen op 18 maart 2021

Podcast 34: De factor tijd in je bedrijf: Eerst ruimte in je agenda maken om meer klanten te ontvangen

In deze podcast heb ik het over de factor tijd in je bedrijf. Als je naar het volgende niveau wil met je bedrijf dan zal je eerst ruimte mogen maken in je agenda om meer klanten te kunnen ontvangen. Veel startend ondernemers gedragen zich echter nog als een medewerker in loondienst (= ik word beloond voor de uren die ik werk) in plaats van een ondernemer (= Hoe kan ik het mezelf makkelijker maken en efficiënter werken?). 

Met andere woorden: Waar maak jij het jezelf nog onnodig moeilijk in je bedrijf en waar mag je jouw ongemak nog uitnodigen voor een kopje thee op de bank?

Aan het einde van de podcast heb ik het ook over de Business healing journey op 26 maart welke in het teken staat van Balancing the feminine en the masculine. Met andere woorden: Tijd besteden door DOEN (mannelijke energie) en tijd besteden door te ZIJN (vrouwelijke energie). Ruimte voor jezelf is ruimte om klanten te ontvangen. Via deze link kan je bij de volgende Business Healing Journey zijn: https://your-revolution.com/bhj/

Ik heb het ook over de gratis gathering die ik geef op woensdag 31 maart en 7 april, waarin ik de 5 geheimen met je deel om als coach / healer een vliegende start te maken met je bedrijf en met vertrouwen en focus zichtbaar te zijn. Je kan je gratis aanmelden via deze link: https://your-revolution.com/gratis-gathering-vliegende-start/

Duur: 21 minuten
Opgenomen op 9 maart 2021

Podcast 33: 3 Signalen dat je tegen een doorbraak aan zit in je bedrijf

Als ondernemer ontkom je er niet aan: Het punt dat je even radeloos bent en geen flauw idee hebt wat ervoor nodig is om een doorbraak te hebben in je bedrijf. Zeker als startend ondernemer. Je werkt hard, je doet er alles aan om jouw zielsmissie uit te voeren door jouw bedrijf, maar je lijkt steeds op hetzelfde punt te blijven hangen. Het kan dan aanvoelen alsof je tegen een berg opkijkt. 

In deze podcast deel ik 3 signalen dat je tegen een doorbraak aan zit in je bedrijf. Spoiler: Je bent dichterbij dan je denkt. 

Aan het einde van de podcast deel ik over de gratis gathering die ik op 31 maart en 7 april om 10.00 uur organiseer. In deze gathering deel ik 5 geheimen om als ​​​​​​​coach / healer een vliegende start te maken met je bedrijf en met focus en vertrouwen zichtbaar te zijn

Deze gratis gathering is iets voor jou als jij:

Je hebt je ingeschreven bij de KVK, tijd (en geld) gestoken in een website, nagedacht over een aanbod en met ietwat klamme handjes heb je op de knop gedrukt om je website live te gooien, alleen de telefoon staat niet roodgloeiend. Je weet dat het nodig is voor jezelf om zichtbaar te worden, maar dat zichtbaar worden geeft jezelf een benauwd idee. Je bent als een spons podcasts aan het luisteren, e-books aan het downloaden en masterclasses aan het volgen om erachter te komen wat ervoor nodig is om je bedrijf te laten groeien. Je staat meer in de consumeer stand dan de produceer stand. Je vindt het ergens vreselijk om jezelf terug te zien op beeld. Als je dan al de stap zet om zichtbaar te zijn dan plaats je liever een quote of een plaatje van het internet, omdat dat ergens nog veilig voelt. Maar diep van binnen weet je dat het nodig is om jouw eigen stem te laten horen en zichtbaar te zijn. Ergens frustreert het je dat het andere ondernemers makkelijk lijkt af te gaan om zichtbaar te zijn en klanten aan te trekken. Hoe kan het dat andere ondernemers zoveel inspiratie hebben om te posten terwijl jij compleet dicht slaat bij het idee consistent zichtbaar te moeten zijn. Wat plaats je dan? Er zijn al zoveel coaches en healers, wat maakt jou dan anders?

Tijdens deze gathering leer ik je: 

Waarom jezelf zichtbaar maken vooral te maken heeft met dat jij jezelf ziet voor wie en wat je bent. Wat ervoor nodig is om fundamenteel over jouw spanningen en weerstand om zichtbaar te zijn heen te komen. En believe me: It is not what you Think it is! Wat ervoor nodig is om een magnetisch veld te creëren om ideale klanten aan te trekken, ook al lijkt jouw vakgebied overvol. Het geheim hoe je aan killer content komt waarmee jij jouw ideale klant in het hart raakt en kippenvel bezorgd.

Als je ‘m voelt! Heel welkom om je gratis aan te melden voor de gathering via deze link: https://your-revolution.webinargeek.com/gathering-vliegende-start

Duur: 24 minuten

Opgenomen op 2 maart 2021

Podcast 32: Het Universum bereid je altijd voor om klanten te kunnen helpen: Walk the talk

Super tof dat je luistert naar deze nieuwe podcast. In deze podcast deel ik met je dat je als lichtwerker (coach / healer) altijd voorbereid wordt in de realiteit om klanten te kunnen helpen met het probleem waar zij tegenaan lopen. 

Als je bijvoorbeeld een coach bent om andere mensen te helpen zichtbaar te worden die het spannend vinden om zichzelf te laten zien, weet dan dat jij – op het moment dat je een masterclass wil geven – ook onzekere gedachtes krijgt waardoor je eigenlijk in staat bent om de masterclass niet door te laten gaan. 

Uiteindelijk bereid het Universum je altijd voor op de mensen wie je gaat helpen. Dat Ervaar ik keer op keer. 

In deze podcast deel ik met je hoe dat precies werkt en waarom het Ervaren van wat je aan emoties en gedachtes die je tegenkomt in het ondernemerschap zo ontzettend veel belangrijker is dan het uiteindelijke resultaat. 

Voor tickets voor de Business Healing Journey: https://your-revolution.com/bhj/ 

Duur: 16 minuten
Opgenomen op 23 februari 2021

Podcast 31: Waarom besluiten nemen een krachtige vorm van heling is

Super tof dat je luistert naar een nieuwe podcast! In deze podcast wil ik het met je hebben over de kracht van besluiten nemen en waarom besluitvorming wat mij betreft één van de krachtigste vormen van heling is. Zowel om je persoonlijke lessen te leren, in de groei van je bedrijf het manifesteren van jouw dromen. 

Mocht je dus een enorme twijfelaar zijn, dan is deze podcast echt iets voor jou! 

Aan het einde van de podcast heb ik het over de Business Healing Journey die ik iedere einde van de maand organiseer met iedere maand een ander thema. In februari (26e) is het thema Speak your own inner soul truth. Wil je de volgende editie erbij zijn? Check even deze link en reserveer jouw plek: https://your-revolution.com/bhj/

 

Duur: 25 minuten
Opgenomen op 22 februari 2021

Podcast 30: Jos van Rijzewijk & Renee Westerbaan: over liefdesrelatie i.c.m. Ondernemer zijn

In deze podcast heb ik niemand minder dan mijn eigen vriend Jos te gast. Als ondernemer zijnde wordt je niet alleen getest in het ondernemerschap, maar ook je liefdesrelatie wordt uitgedaagd. Wij zijn zelf ook flink getest. In de podcast (2 delen) zijn we heel open over de uitdagingen waar we zelf door heen zijn gelopen en hoe we daarmee om zijn gegaan. Ook hoe het voor Jos als partner is om een vriendin te hebben die een onderneming heeft waarbij er onzekerheid is aan inkomsten, verschil in bewustzijnsniveau en meer! Super leuk als je deelt wat je ervan vindt ❤️

Duur: 1 uur 29 minuten
Opgenomen op 13 februari 2021

Podcast 29: Wat te doen als je je ‘low’ voelt? En hoe je sneller in een high vibe komt

In deze podcast deel ik met je wat je kan doen op het moment dat je in een low zit. Op het internet lees je veel over dat je jouw vibratie hoog moet houden om aan te trekken wat je wilt. En daar ben ik het mee eens. Echter kijk ik wel een tikkie anders naar de manier waarop je met jouw low omgaat. Deze is voor jou als je dus vooral vecht tegen de low en niet weet wat je ermee aan moet. Heel veel liefs!
 

Duur: 24 minuten
Opgenomen op 10 februari 2021

Podcast 28: 3 manieren om het vertrouwen in jezelf te verstevigen

Vannacht werd ik wakker om 5 uur en schoot me ineens wat inspiratie te binnen over relevante content. Één van de belangrijkste verlangens van mijn klanten op het moment dat ze in een programma stappen bij me is de wens om meer vertrouwen te ervaren. In deze podcast deel ik 3 manieren hoe je het vertrouwen in jezelf kunt verstevigen. Enjoy!
 

Duur: 23 minuten
Opgenomen op 8 februari 2021

Podcast 27: 5 (praktische) tips om lichter te ondernemen

Podcast 26: De mate waarin de intieme verbinding met jezelf voorspelt hoe makkelijk je klanten aantrekt

Podcast 25: Waarom positief denken mijn bedrijfsgroei saboteerde + Mijn verhaal

Podcast 24: Hoe je achter jouw krachten AKA jouw soul gifts komt

Podcast 23: Geld & Spiritualiteit

Podcast 22: 5 gouden tips om van sales een feestje te maken en moeiteloos ja’s te krijgen

Podcast 21:Patrick Kicken & Renee Westerbaan: Over dansen met het leven, eigenwaarde, het ego en meer

Podcast 20: Waarom jouw business geregeerd wordt door angst i.p.v. vertrouwen

Podcast 19: Waarom de meeste ondernemers een kerstboom zonder kluit zijn en daardoor niet groeien

Podcast 18: Joy Idenburg & Renee Westerbaan: Over kwetsbaarheid / energie & keuzes maken

Podcast 17: De 4 fases naar een nieuwe realiteit in je business

Podcast 16: Je bedrijf mag flexibel en vloeibaar zijn

Podcast 15: De noodzaak van focus in je business

Podcast 14: Deze is voor jou als je ongeduldig bent

Podcast 13: Hoe je gestructureerde flow toepast in je business

Podcast 12: Deze is voor jou als je altijd op zoek bent naar antwoorden

Podcast 11: Het nut van het ego

Podcast 10: Streef jij altijd naar 100% hoge energie?

Podcast 9: Waarom een bewezen strategie kopzorgen oplevert

Podcast 8: Sharona Bolander & Renee Westerbaan: Alles wat je wilt weten over intuïtief ondernemen

Sharona vind je op de volgende kanalen: 
Instagram: https://www.instagram.com/sharonabolander/
Website: https://www.sharonabolander.nl/ 

Podcast 7: De 4 lagen waar je als ondernemer doorheen moet om jouw innerlijke saboteur te elimineren.

Podcast 6: Wat Black Lives Matter ons kan leren over onszelf en de groei van ons bedrijf.

Podcast 5: De 5 elementen die je als ondernemer dient te ROCKEN om 10K omzet per maand te draaien

Podcast 4: Wat ervoor nodig is om vanuit vertrouwen te ondernemen

Podcast 3: Hoe je werkelijk vrijheid genereert en daarmee meer klanten en omzet aantrekt

Podcast 2: Hoe je als ondernemer beter wordt dan de middle mode en wél kan leven van je bedrijf

Podcast 1: De nummer 1 reden waarom de Law of Attraction voor jou niet werkt

Let’s talk about desire! In deze podcast aflevering deel ik met je hoe cruciaal en essentieel het is om jouw verlangens in te zetten om jouw dromen te manifesteren. No need to talk: Just listen. 🙂

Duur: 12 minuten
Opgenomen op 26 maart 2021

Scroll naar top