fbpx

Lichter ondernemen programma

Onderneem vanuit licht, liefde en vertrouwen en til vanuit rust en focus je bedrijf naar het volgende niveau

De ronde van mei 2021 zit vol. De volgende ronde van het lichter ondernemen programma start in het najaar. Je kan je alvast aanmelden voor de wachtlijst. Dan ben je één van de eersten met wie ik contact opneem om af te stemmen of wij een match zijn en we samen magie kunnen creëren. 

Ben jij jouw onderneming begonnen omdat je bij wil dragen aan een nieuwe, verlichte wereld? Alleen herken jij je in één of meerdere van onderstaande situaties:

Wat je ook doet, welke sales en marketing acties je ook uitzet, je hebt het gevoel dat je heel hard je best moet doen om klanten te krijgen. Als je om je heen kijkt op social media dan frustreert het je dat het andere ondernemers zo moeiteloos lijkt af te gaan terwijl jij overuren draait zonder concrete extra resultaten aan klanten.

Je in een rollercoaster van emoties lijkt te zitten. Het ene moment zit je in een high vibe waarin je de wereld aan kan, je product aanbod he-le-maal voelt en ready to kick some ass, en het andere moment je down voelt en overal over twijfelt. Soms vraag je jezelf wel eens af of dit werk wel hetgeen is wat je wil en waarom je überhaupt gekozen hebt voor het ondernemerschap.

Het liefste wil je iedereen helpen en op het moment dat je klanten helpt merk je dat je over delivert. Je geeft veeeeel meer dan waar jouw klanten voor betalen. Ergens heb je namelijk de gedachte dat mensen je niet meer leuk vinden of bij je weg gaan op het moment dat jij jouw grenzen aangeeft of ‘nee’ zegt.

Als het aan jou ligt zou jij het liefst in een wereld leven waarin geld en verkopen niet bestaat. Je wil je bedrijf vanuit flow neerzetten en niet pushen om mensen klant te maken. Je vraagt je af of spiritueel werk en geld verdienen wel naast elkaar kunnen bestaan, dat is toch wel een gevoelig topic voor je. Zeker als je ziet dat collega-ondernemers 25 euro per uur vragen. Kan jij het dan wel maken om jouw prijzen drie keer zo hoog in de markt te zetten? Ergens voel je van niet, maar je weet ook dat je daarmee niet relaxt je rekeningen kunt betalen en zelf een fijn leven kunt leiden.

Je verlangt zó erg naar jouw droombedrijf dat je moeite hebt om de huidige status van je bedrijf te accepteren. Je bent continu bezig met de toekomst en probeert veel controle uit te oefenen op wanneer je dan wél dat klantaantal en die omzet hebt waardoor je eindelijk het vertrouwen voelt in jezelf en het ondernemerschap.

Het is tijd om op te staan en te bewegen naar een wereld met meer liefde en licht.

Let's fight the darkness en bring out the light!

Je wil vanuit rust, lichtheid en vertrouwen ondernemen

Jij hebt veel te brengen in dit leven. Je hebt een missie die groter is dan jij zelf. Dat voel je aan alles. Er is dan ook geen haar op je hoofd die de droom opgeeft. Je wil namelijk bijdragen aan een nieuwe, verlichte wereld en impact maken op jouw klanten. 

En dit jaar voel je aan alles dat je het anders wil doen. 2021 wordt jouw jaar!! Je bent er he-le-maal klaar voor om 2021 te rocken en zoveel mogelijk mensen te helpen met jouw bedrijf. 

En dat niet alleen. Sterker nog; Je wil in de eerste plaats ook gewoon genieten van het leven. Van je partner / gezin. Je wil hen de zorg geven die zij verdienen, op mentaal vlak. Je wil in de eerste plaats je partner / gezin aandacht geven en niet met lanceringen bezig zijn terwijl er kleine hummeltjes naast je aan de keukentafel staan die zich niet gezien voelen. 

En je weet rationeel gezien dat het mogelijk is om vanuit rust en flow te ondernemen. Maar de realiteit? Je hebt geen flauw idee hoe je dat moet doen.

Je wordt namelijk tegengehouden door beren op de weg om jouw dromen te manifesteren. Je vision boards zijn glashelder, er zit alleen een gat tussen jouw dromen en de realiteit. En daar ben je klaar mee. 

En daar ben ik jouw gids in! Onder mijn begeleiding ga jij jouw innerlijke blokkades gracieus overwinnen, zodat jij in staat bent jouw dromen te manifesteren en de impact te maken met jouw bedrijf waarvoor je hier op aarde bedoeld bent. En dat terwijl je vanuit enorm veel lichtheid, liefde en vertrouwen onderneemt.

''Renee is voor mij hét voorbeeld van hoe je vanuit vertrouwen en lichtheid onderneemt en moeiteloos mag aantrekken waar je recht op hebt. Samen gaan we voor die nieuwe en lichtere wereld! I love this woman.''

Joy Idenburg – Connect with Joy

Hoe ik ondernemerschap zie...

Ik geloof dat de mate van dat jij in staat bent jouw bedrijf te laten groeien een reflectie is van de mate waarin jij in staat bent het aantal klanten te kunnen dragen. Jouw onderneming is een reflectie van jou als ondernemer. Als jij nu altijd ‘aan’ staat in jouw onderneming en daardoor 60 tot 80 uur werkt, dan vertrouw je er waarschijnlijk diep van binnen nog niet genoeg op dat met minder uur werken je hetzelfde resultaat kunt behalen. 

Ik ben ervan overtuigd dat jouw onderneming valt of staat met de manier waarop jij je voelt. Als jij een andere realiteit wil creëeren en meer je dromen wil manifesteren waarin we in een wereld van meer liefde en licht leven, dan begint die lichtheid in jezelf. In je lichaam. Door de zwaarte en donkerte heen.

”Je trekt aan wat je diep van binnen voelt, niet wat je denkt.”

Het creëeren van vrijheid en het maken van impact heeft te maken met een diep level van persoonlijk / spiritueel groei. Alleen erop los affirmeren, je gedachtes kantelen en een sterke mindset hebben helpen je niet op de lange termijn. De weg naar liefde en licht is hier op aarde, met beide voeten op de grond, door de weerstand en blokkades in je lijf heen.  

Het feit dat de Law of attraction voor jou nog niet z’n vruchten heeft afgeworpen en dat het stemmetje over dat je niet goed genoeg zou zijn keer op keer blijft terugkomen, is dan ook het symptoom van dieper liggende persoonlijke uitdagingen binnen in jou. En ik help jou om die innerlijke blokkades gracieus te overwinnen – QUEEN & KING STYLE JA! – en jouw dromen te manifesteren. 

En net zoals dat jij goud hebt, heb ik dat ook. Binnen no-time zie / voel ik waar jij de groei van je bedrijf blokkeert en weet ik exact wat er praktisch nodig is om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. In onderstaande video deel ik ook nog een persoonlijke boodschap met je. Waarin ik in ga op mijn visie op lichter ondernemen.

''Werken met Renee is life changing.''

Marja Hofman – Mindfulrun Terneuzen

Het is tijd voor de nieuwe wereld. En jij bent nodig lieverd!

Transformeer jezelf in een ondernemer met een magnetische uitstraling waarbij je moeiteloos ideale klanten aantrekt

In de afgelopen jaren heb ik meerdere mannelijke en vrouwelijke ondernemers geholpen om innerlijke blokkades te overwinnen en hun bedrijf te laten groeien vanuit een diep level van persoonlijke en spirituele groei. Jouw onderneming valt of staat met jou. Jouw bedrijf groeit namelijk nooit harder dan dat jij kan dragen. 

Je kunt namelijk praktisch gezien alle kennis hebben over wat ervoor nodig is om een bedrijf te bouwen van minimaal 100K per jaar en denken dat die 100K hetgeen is wat jou vrijheid geeft. Als jij voor dat geld 24/7 standby staat voor jouw klanten omdat je het gevoel hebt dat jouw klanten je niet leuk vinden als jij jouw grenzen aangeeft, dan ervaar jij alles behalve vrijheid en plezier en heb je letterlijk de energie niet om meer klanten te helpen. Omdat je te druk bezig bent met de klanten die je wel hebt. 

Ik ben spiritueel business mentor en help jou je bedrijf te laten groeien door jezelf als ondernemer te transformeren. Je kan pas echt impact maken en vrijheid realiseren als je dat zelf ook echt voelt en gelooft. En laat mij je helpen om dat geloof, vertrouwen en lichtheid in jezelf te verstevigen. Ik zet je op de plek waar je thuis hoort. In jezelf met een diep vertrouwen in jezelf. 

Marije Dijkema

'' De begeleiding van Renee is iets wat je jezelf zou moeten gunnen.''

Marije Dijkema – ByMarije

Oké oké OKÉ, TELL ME MORE about het Lichter Ondernemen Programma!

YES!! Top dat je tot hier bent gekomen. In het lichter programma help ik jou in 3 maanden om vanuit lichtheid, liefde en vertrouwen te ondernemen en wat ervoor nodig is om jouw dromen te manifesteren. 

Het Lichter Ondernemen Programma:

We starten het programma met een 1-op-1 kick-off van 1 uur. Van tevoren vul jij een vragenlijst in en tijdens de kick-off beginnen we om rustig de quick wins in je onderneming te bepalen.

In de komende 3 maanden heb je (naast de kick-off) ook nog 1 x een 1-op-1 healing van 1,5 uur en 2 x een 1-op-1 integratie sessie van 45 minuten met mij. We hebben iedere 3 weken een contactmoment zodat je nooit het gevoel hebt te lang vast te zitten en we zowel aan de slag gaan met innerlijke blokkades overwinnen als praktische zaken in je bedrijf.

Iedere maand vindt er een gezamenlijke Q&A / laser coaching / healing reis plaats van 2 uur samen met de overige deelnemers van de groep. Heling voor een ander is heling voor jou. Hier komt achteraf een replay van beschikbaar.

1 live dag halverwege / aan het einde van het programma. De datum wordt samen met de overige deelnemers vastgesteld. Op dit moment is er een volledige lockdown, maar de intentie is om tijdens een live dag samen te komen. Mocht dat in die tijd toch niet kunnen, dan bedenk ik t.z.t. een passende oplossing

Een besloten Facebook groep met de overige 14 deelnemers aan het programma. In deze Facebook groep leg je verbinding met de overige deelnemers en deel ik gedurende het programma extra learnings. Iedere maandag starten we om 09.30 uur met een live video om de week te beginnen en jou en de groep een boost te geven.

Iedere maand vind er een gezamenlijke masterclass plaats (3 in totaal). Het onderwerp van de masterclasses is afhankelijk van waar de groep tegenaan loopt.

Tijdens dit programma heb je de mogelijkheid om al jouw vragen met me delen via de mail / whatsapp / besloten Facebook groep. Hier reageer ik van maandag t/m donderdag binnen 24 uur op. Ik wil namelijk voorkomen dat jij zo min mogelijk het gevoel hebt vast te zitten. De sessies geven je een enorme boost in energie en zet je in beweging, maar je kan niet altijd in een positieve flow zitten. En ook daar ben ik voor, om je JUIST op te vangen wanneer je het even allemaal niet meer weet wat je met je gedachtes en gevoelens aan moet. Ik loop tijdens het programma naast je en til je mee omhoog, jij bent alleen degene die me even een tikkie mag geven dat je m'n hulp nodig hebt!

Een online omgeving waar ik mijn online trainingen (money mindset training, omzetplafond doorbreken challenge, energetische strategie challenge) in heb staan. Bovendien staan er formats & templates in deze online omgeving voor jouw sales en marketing activiteiten. Hier plaats ik ook de masterclasses in. Je kan de online omgeving zien als een bibliotheek.

Er is maximaal ruimte voor 15 deelnemers in het lichter ondernemen programma

Sara Masotto

''Er is niemand die ik zó diep vertrouw en door wie ik me zo gedragen voel als door Renee. Ze is op precies de juiste momenten vol liefde of een duidelijke spiegel.''

Sara Masotto – Styleformation

Je hoeft het niet meer alleen te doen. We gaan samen voor de nieuwe wereld!

Na het Lichter ondernemen programma:

Heb jij de tools en handvatten over wat ervoor nodig is om keer op keer jouw negatieve stemmetje om te zetten naar een gevoel van vertrouwen, zodat je in staat bent om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Voel jij jouw eigen kracht en heb je niet meer de bevestiging van jouw omgeving nodig dat je goed genoeg bent.

Durf jij jouw prijzen te verhogen en te claimen (zeg maar dag tegen lage prijzen en je ziel weggeven voor een dubbeltje), zonder dat je een bibberende stem hebt terwijl jij jouw prijzen uitspreekt.

Heb je de tools en handvatten om terug te komen in je hart en je lijf op momenten wanneer jij in je hoofd schiet.

Houd jij jezelf niet meer klein en voel jij jouw eigen grootsheid. Je weet nu niet alleen rationeel gezien dat je grootse dromen hebt en impact wil maken, je voelt echt in alle vezels van je lijf dat je dit ook gaat lukken.

Is jouw intuïtie enorm versterkt. Je weet helder onderscheid te maken tussen een gevoel vanuit angst en vanuit intuïtie, waardoor je met een veel rustiger gevoel onderneemt en sneller keuzes maakt. Zeg maar dag tegen twijfelen!

Voel jij je veiliger in je lijf en hier op aarde. Je voelt veel meer rust in jezelf en durft met gemak me-time te pakken zonder je schuldig te voelen naar jezelf of je omgeving.

Maak je nog veel meer impact op veel meer klanten. Je weet veel beter jouw grenzen aan te geven en daar zijn jouw klanten alleen maar blij mee.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Ik heb de Business Breaktrough Summer School bij Renee gevolgd en wauw wat een prachtige ervaring was dat! Ik moest er echt even inkomen want ik vond de vrijheid die ik had om mijn eigen shit aan te kijken lastig en probeerde hem nog een beetje weg te stoppen. Maar na 1 maand ging de knop om en wist ik, ok in deze maanden ga ik nog alles aanpakken wat er ligt. Ik heb vollop het contact met Renee gezocht voor hulp en wat heeft ze me fantastisch geholpen. Soms was het super confronterend omdat ze me niet een aai over de bol gaf maar een schop onder mijn kont, maar het hielp enorm goed om mezelf beter te leren kennen en bewuster keuzes te maken. Ik heb zelf alle stappen en acties genomen, maar Renee is een prachtige begeleider die je helpt in het creeren van de vrijheid in jezelf zodat dit ook in de buitenwereld gespiegeld wordt. Ik leid mijn bedrijf nu veel meer vanuit rust, vrijheid, vertrouwen in combinatie met actie en ontvangen. Terwijl ik hiervoor gemakkelijk 60 uur werkte. Renee is echt een notenkraker. Ze heeft me helemaal opengebroken wat resulteert in het feit dat ik nu veel liefdevoller naar mezelf kan kijken, mij volledig kan laten zijn in wie ik ben en vooral voel wat ik wil en niet wil! Ik ga door in de coaching met haar omdat ik weet hoeveel hoger mijn frequentie kan stijgen en het vertrouwen heb dat er nog veel meer mogelijk is dan wat ik nu kan zien. Mijn leven is in 3 maanden tijd 5 jaar vooruit geschoten. Ik maak me niet meer druk, ik ervaar geen zorgen en ik vertrouw op mezelf en mijn onderneming. Dit had ik op 8 juni echt niet gedacht! Dank je wel Renee! Love you!”

Sara Masotto

Sara Masotto, Styleformation

”Ik dacht dat mijn grootste struggle ‘goeie prijzen vragen’ was. maar jeetje wat zat daar zoveel meer onder. Het was best heftig, die afgelopen 3 maanden, maar WAUW wat heb ik hier veel aan gehad! Dit is gewoon iets wat je jezelf zou moeten gunnen. Het resultaat van deze drie maanden? Ik heb mijn prijzen met 300% verhoogt en ik kan deze prijzen nu zonder blikken of blozen vragen én succesvol verkopen! Dat had ik nóóit van te voren durven dromen. Dankjewel voor deze mooie reis Renee. Ik ben je echt mega super dankbaar!”
Marije Dijkema

Marije Dijkema, ByMarije

”Lieve Renee, bedankt bedankt bedankt. Het was direct een zielscontract dat ik bij jou sloot. Ik voelde na de Challenge zo’n verbintenis dat ik jouw aanbod niet kon weigeren. En heel eerlijk: het is één van de grotere investeringen van mijn leven geweest, maar ik kreeg ook zoveel ervoor terug. Persoonlijke groei, op een bepaalde manier kijken, hoe ik aan mijn business wil werken, waar ik voor sta… Het leren voelen, door alle lagen leren gaan, dat heeft mij een rijker mens gemaakt. Ik ga niet voor niets met je verder, dus dat zegt genoeg! ”

Fé van Megen, Fé van Megen Coaching

”Het Lichter Ondernemen Programma heeft ervoor gezorgd dat ik -en dat was een van mijn grootste doelen- zichtbaar durfde te zijn op Social Media. Eerder ervaarde ik een enorme angst om mezelf te laten zien, terwijl ik daar in het dagelijks leven geen moeite mee heb. Onlangs merkte ik op dat de spanning er grotendeels af is EN dat ik het posten zelfs leuk ga vinden. Jeej!
Renee weet de thema’s aan te voelen die op dat moment van grote waarde zijn voor de groep. Heel prettig en een grote troef!
Daarnaast heb ik ook vooral geleerd om niet alleen het positieve te willen zien, maar juist ook de donkere stukken te doorvoelen en te zien. Hoe oncomfortabel deze ook zijn. Dit is een proces waarin ik blijf leren.
Ook was het fijn om in een groep van gelijkgestemden te werken. Door tips uit te wisselen, maar vooral ook om te zien dat ik niet alleen struggle. Tot mijn verbazing lopen andere ondernemers tegen dezelfde stukken aan. Wanneer je je gedragen voelt in een groep maakt dat het proces gevoelsmatig lichter.
Renee is zachtaardig en krachtig tegelijk. Ze heeft me de spreekwoordelijke schop onder mijn kont gegeven om in actie te komen. Laat dat net zijn wat ik nodig had! ”

Efi Princen

Efi Princen, Empowerment Coach

”Ik ging het programma van Renee in omdat ik aan mijn money mindset wilde gaan werken. En puur het gevoel dat me iets groots stond te wachten en dat ik de hulp van Renee daarbij nodig had. Op dat moment had ik het financieel zwaar en wilde ik graag een andere relatie met geld krijgen. Het voelde als een kloppende en irreële keuze tegelijk. Super spannend! Het programma heeft me van zweven naar aarden gebracht. Er kwam weer werk uit mijn handen. Ik ben het voelen nog meer serieus gaan nemen. Gevoel heeft beweging nodig. Ik ben dit heel veel meer gaan leven! Mijn aanbod klopt en staat nu echt dicht bij mij. Mijn relatie met geld is rustiger geworden. Ik vertrouw erop dat het altijd wel weer komt. En…. ik voel aan alles dat dit nog maar het begin is en dat ik de komende tijd nog meer klanten en omzet mag verwelkomen! Er is echt veel veranderd en geshift in mij! Renees coachingsstijl is lekker direct en puur intuïtief. Een prettige combi. Aards en gevoelig tegelijk. Haar healingen werken enorm door en haar betrokkenheid was groot en warm. Lieve Renee, heel erg bedankt!”

Heidi van der Vaart

Heidi van der Vaart, Stiltekracht

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen

Gun jouw klanten jouw transformatie

En maak daarmee niet alleen impact op jouw klanten, maar op je gezin en jezelf

Veelgestelde vragen

Waarom is er een match call?

Ik werk niet met iedereen. Het allerbelangrijkste is dat er magie ontstaat en jij echt geholpen bent in je bedrijf en het leven zodat jij echt lichter weet te ondernemen. Dat kan alleen als we allebei de klik voelen. Laten we het magisch houden 🙂

Voor wie is het programma geschikt?​

Het lichter ondernemen programma is geschikt voor coaches en healers die voelen dat hun missie groter is dan zij zelf. Het is voor degene die bereid zijn om op een diep level met zichzelf aan de slag te gaan. Je weet dat jij zelf verantwoordelijk bent voor de groei van jouw bedrijf, ik geef je de handvatten en tools. 

Voor wie is het programma niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor mensen die denken dat ze met dit programma succes kopen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen groei, ik ben verantwoordelijk voor de handvatten en tools die ik je geef. Wat jij met de handvatten doet is aan jou. Als je dus niet bereid bent om serieus aan de slag te gaan met jezelf of denkt dat ‘dit dan maar de oplossing is voor al je problemen’ dan ben ik niet jouw persoon. 

Wat is de investering?

Die deel ik met je wanneer ik besluit jou het lichter ondernemen programma aan te bieden nadat we een match gesprek hebben gehad. Ik wil namelijk niet dat jij een keuze maakt om aan te haken op basis van geld. Zodra we besluiten dat wij samen magie kunnen maken kunnen we het hebben op de financiële kant van dit programma.

En ja: Betalen in termijnen is mogelijk. Als de klik er is dan komen we daar wel uit 🙂 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag deelnemen aan het Lichter ondernemen programma? Stuur me een mail of een appje om een match gesprek in te plannen. Let’s create magic together!

tevredenheidsgarantie
Scroll naar top