fbpx

Spotlight programma

Van hard werken aan de achterkant van je bedrijf naar met vertrouwen jezelf zichtbaar maken en droomklanten aantrekken.

Je bent spiritual teacher / coach / spirituele ondernemer en je wil dolgraag klanten helpen met je bedrijf. Alleen loop je er nu tegenaan dat:

Je bent al een tijdje bezig met je onderneming, de eerste klanten heb je gehad, alleen je kan nog niet helemaal rond komen van je bedrijf. Je bent vooral hard bezig geweest met de achterkant van je bedrijf - zoals salespagina's en hoe je je agenda inregelt - maar echt zichtbaar jezelf naar buiten treden is waar je nog op blokkeert.

Je hebt in principe alle kennis opgedaan over sales en marketing, daar een cursus over gevolgd of al een business coach ingeschakeld, maar je merkt dat je jezelf flink tegenkomt in het ondernemerschap en dat er heel wat stemmetjes in je hoofd zijn die je tegenhouden om jezelf volledig te laten zien en je potentiële klant een aanbod te doen. Wat wat zullen mensen er wel niet van vinden en kunnen mensen jou wel betalen?

Jezelf zichtbaar maken, sales en geld zijn de drie topics waar je ongelooflijk op vastloopt en het liefste vermijdt. Je zou willen dat deze topics niet bij het ondernemerschap horen alleen ergens diep van binnen weet je dat JUIST deze onderwerpen nodig zijn om aan klanten te komen.

Je wil vooral vanuit flow ondernemen en alleen acties uitzetten als het goed voelt en de energie klopt, alleen daardoor merk je dat je verlamt en als je in een innerlijk proces zit je toko 3 weken stil ligt. Je wil de balans vinden tussen doen en zijn.

Je betrapt jezelf erop dat je innerlijke perfectionist nog wel eens om de hoek komt kijken en het idee heeft dat alles wat je doet en de wereld in slingert direct een succes moet zijn. Je bent teleurgesteld en voelt verkramping op het moment dat een post niet direct klanten oplevert en als je een nee krijgt in een salesgesprek.

''Renee weet als geen ander hoe je in het oog van de storm gaat staan waar je rust, ruimte en overzicht ervaart en je bedrijf als een malle laat groeien.''

Tineke Zwart, Business coach

De tijden van verstoppen zijn voorbij. It's showtime baby! De wereld wacht op je

Het is tijd om in je licht te stappen

Je wil graag gezien worden voor je essentie

Wat je het allerliefste wil is impact maken met je missie en zorgeloos door het leven gaan. Je hebt stiekem grote plannen over hoe jij vindt dat jouw mooiste leven eruit zou moeten zien, alleen je verstopt je nog. 

Je weet dat jezelf zichtbaar maken nodig is om de impact te maken waar je naar snakt, en dat wil je ook op de meest authentieke manier mogelijk doen. 

Zonder filters, zonder maskers, helemaal eerlijk en puur jij zoals je bent. 

Alleen daar zoek je nog wat support bij. 

En that’s where I come in. Ik help je om jouw spotlight te pakken en je in het licht te zetten waarbij je op de meest authentieke manier zichtbaar bent en magnetisch aantrekkelijk bent voor jouw droomklant. 

In 4 maanden laten we jou van bescheiden achter je laptop naar vol plezier en zelfvertrouwen op de camera verschijnen. 

''Renee weet precies wat ze moet vragen, weet wat er speelt onder de oppervlakte en weet mij keer op keer te raken, waar ik mezelf nog saboteer of mezelf nog niet zie. Met Renee als mijn mentor heb ik mijn omzet vertienvoudigd en nog steeds stijgende.''

Fé van Megen

Tijd om de spotlight te pakken!

Als jij jezelf niet zichtbaar maakt dan weet de wereld niet dat je bestaat en word het lastig om klanten aan te trekken. 

Jezelf zichtbaar maken hoort wat mij betreft een feestje te zijn. Een manier om te verbinden met je potentiële klant en een manier om de wereld jouw licht te te laten zien. 

Hoe meer jij authentiek zichtbaar bent, je eigen waarheid deelt, jezelf laat zien in alle kanten van jezelf, hoe meer je mensen laat verbinden met wie je bent en hoe makkelijker het is om klanten aan te trekken. 

Ik zie binnen een paar minuten wat jouw shortcut is naar jouw volgende business level, waar jij jezelf in de weg staat, welk gedeelte jij van jezelf mag omarmen en welk gedrag je mag loslaten om lekker te kunnen leven van je onderneming. 

Hoe meer je zaait, hoe meer je oogst

Het programma start 31 januari 2022 en dit is wat het Spotlight Programma inhoudt

We trekken je in 4 maanden achter de schermen vandaan en plaatsen jou in jouw unieke en authentieke spotlight waarbij je alle kennis die je hebt opgedaan over sales en marketing op een hele zuivere en pure manier in de wereld zet. 

Het Spotlight Programma bevat:

2 x 1 live dag samen met de groep. We komen 2 losse dagen (24 februari & 21 april) samen voor magisch transformaties die jouw groei met lichtjaren versnellen. De live dagen vinden plaats vanuit volledige overgave en in co-creatie met het Universum. That's the way MY soul works 😉

Iedere maand een Q&A / Lasercoaching sessie van 1,5 uur samen met de overige deelnemers van de groep. Ook deze sessies vinden in volledige co-creatie met het Universum plaats, zodat jij ALTIJD op dat moment krijgt wat je nodig hebt om jouw next level te verwezenlijken.

Iedere maand een Mastermind sessie van 1,5 uur samen met de overige deelnemers van de groep. In deze sessie spar je samen met een buddy uit het spotlight programma waar je tegenaan loopt en waar je elkaar kan helpen.

Een besloten Facebook groep met de overige deelnemers aan het programma. In deze Facebook groep leg je verbinding met de overige Nieuwe Leiders, waarin je successen, jouw reis deelt en waar ik ook nog extra zichtbaar ben en learnings deel.

Om de 2 weken is het op maandag de Vraag maar Raak dag. Je hebt op die dagen de mogelijkheid om jouw vragen met me te delen waar ik die dag antwoord op geef zodat jij de week start zonder belemmeringen en hobbels.

Sara Masotto

''Werken met Renee betekent werken aan je eigenwaarde, groei, leiderschap, plezier, levensenergie, verbinding, omzet en je ware essentie. Ik groeide van 300 euro per maand naar consistent 5.000 euro en heb nu de top in ondernemend Nederland als klant.''

Sara Masotto – Styleformation

Je kan nog zo goed zijn in je vak, als niemand van je bestaan af weet kunnen mensen ook niet bij je kopen

Na het Spotlight Programma:

Heb je een manier gevonden om zichtbaar te zijn die bij je past en waar je plezier in hebt.

Heb je geen schaamte meer om jezelf terug te zien op beeld en kijk je ernaar uit om weer extra zichtbaar te zijn.

Ben je veel comfortabeler onder het doen van een aanbod en weet je ook wat je dient te zeggen - of juist niet - om droomklanten aan te trekken en JA te laten zeggen op jouw aanbod.

Heb je niet meer het idee dat je duizenden volgers moet hebben om een goed salaris uit je bedrijf te halen.

Voel jij je comfortabel als er ontvolgers zijn naar aanleiding van je post of nieuwsbrief en omarm je dat hoe meer je mensen afstoot, hoe meer droomklanten je aantrekt.

Durf je jouw waarheid te delen online en echt een visie neer te zetten waarmee je jouw droomklant in het hart raakt.

Dit is wat anderen over werken met mij zeggen. Meer weten? Scroll dan even naar beneden.

En dit zijn de diepgaande reviews van anderen:

 “Ik weet niet of ik dit in een paar zinnen kan verwoorden, maar wauw. Ik raad Renee aan bij iedereen die het nodig heeft om ideeën om te zetten in acties, buikpijn voor het ondernemen om te zetten in plezier en lichtheid en afgeslotenheid van het hart om te kunnen zetten in aarding en verbinding met de ziel. Wat Renee met mij voor elkaar heeft gekregen, is geen enkele coach gelukt en reken maar… ik heb er veel gehad. Renee heeft mij aangekund. Ik ben geen makkelijke, dat weet ik. Mijn grootste leerdoel was dat ik meer stevigheid in mezelf wilde en om kon gaan met mijn wisselende stemmingen en een gezond bedrijf kon oprichten. Dat is gelukt. Het is niet normaal, maar dat is al iets waar ik 31 jaar mee struggelde. Ik was zo zoekende naar mezelf. Echt, Renee is je vrouw. Ze heeft me een soort van opnieuw geboren laten worden. Haar helingskracht is intens. Haar helingsessies prachtig, zacht en diepgaand.  Je kan alles bij haar kwijt, ze kan je echt overal bij helpen. Ze is een kei in marketingteksten uitwerken op gevoel (want ze kan ze nakijken voor je), je een schop onder je kont geven en structureel (volgens een eigen strategie) te werk gaan.  Ze heeft je eerder door dan jij jezelf. Niets is haar te veel en reken maar dat ik het uit heb getest 😉 Alleen al om deze review te kunnen schrijven op deze manier.

Renee heeft ervoor gezorgd dat ik van 300 euro omzet per maand naar 5000 ben gegaan. Renee heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf kan dragen in alle emoties en stemmingen die zich aandienen. Renee heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf volledig omarm, met alles wat er in het verleden is gebeurd. Ik heb nog nooit iemand zo diep kunnen vertrouwen als Renee. Ik ben door de weerstand heen gebroken die in mij aandiende, zodat ik het meeste uit dit traject kon halen.

Dus raad ik haar aan? Meer dan! Vind je het duur? Lief mens, dit is de beste investering die je kunt doen in je leven. Het is een excuus om niet aan jezelf te hoeven werken als je dit trajct niet doet door de investering die ze vraagt. Je krijgt er eigenwaarde, groei, leiderschap, plezier, levensenergie, verbinding, omzet en je ware essentie voor terug. Renee is nog maar het begin van je helingsreis op aarde 😉 Renee is je gids en voelt echt aan als een soort van geaarde moeder natuur en eveneens sterk in verbinding met het Universum. Dus zo bizar goed in balans deze vrouw.

Renee, ik heb je al 1000 maal bedankt, maar het woord doet te niet aan wat je voor me (hebt) betekend. You saved my ass woman! <3 i love you.”

Sara Masotto

Sara Masotto, Styleformation

”Lieve Renee, 
Dankjewel voor de afgelopen maanden. Door jou kwam mijn ontwikkeling in een enorme stroomversnelling, zowel business wise als persoonlijk. Ik herken mezelf soms niet meer terug en dat is positief! 😉

Je was er wanneer ik je nodig had. Liefdevol en supportive, maar zeker ook een eerlijke spiegel die me niet gaf wat ik wilde maar wat ik nodig had. Je prikte compleet door mijn bullshit heen en juist daardoor ben ik zo hard gegroeid.
 
Ik heb zoveel van je geleerd! Zowel op spiritueel vlak als persoonlijk en als ondernemer. En daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar. 
 
Wat het me heeft opgeleverd? Zoveel! 😊 zonder blokkades zichtbaar zijn, schaamteloos mezelf (getting there), voelen, comfortabeler in de lows, meer leven vanuit m’n hart, geen angst meer voor het voelen en het donker, contact met mijn intuïtie en het ontdekken van mijn Soul gifts. Onderneming wise: meer vertrouwen en enorme drive om er een succes van te maken, soepeler sales gesprekken voeren en mijn eerste klanten. En vast nog meer wat ik vergeet 😉
 
Ik heb lang gezocht naar iemand die mij verder kon helpen met mijn onbewuste blokkades en om een level dieper te zakken in mijn groei. Ik ben heel blij dat jij op mijn pad mocht komen. 
 
Ik zou niemand anders kunnen bedenken die me nu verder zou kunnen brengen in mijn ondernemersreis. Daarom stap ik met veel enthousiasme in je leiderschapsprogramma, ik heb er zin in. Bring it on, I’ ready! 🔥
 
Liefs Brenda ”

Brenda Westdorp

”Lieve Renee, wow, negen maanden later ervaar ik als ‘mijn wedergeboorte.’ We zijn door de diepste thema’s gegaan om zo op nieuwe hoogte te komen staan. Ik heb in deze maanden leren voelen, kwetsbaar durven zijn, balans gevonden tussen actie en Zijn en het belangrijkste: ik voel mijn zielsmissie zo sterk en sta als leider, dat niemand mij meer tegenhoudt.
Ik kan schaamteloos mezelf zijn. Mijn zelfvertrouwen en zelfliefde zijn enorm gegroeid en vanuit die liefde werk ik nu ook in – en aan mijn bedrijf. Ik zie jou als één van de beste – of misschien beste – businesscoaches lieve Renee.

Dit komt omdat jij niet alleen op het praktische deel zit (sales, marketing, teksten schrijven, etc – waar je overigens ook fantastisch in coacht), maar eerst een persoon de persoon laat ZIJN om een bedrijf zo te kunnen dragen. Je weet precies wat je moet vragen, weet wat er speelt onder de oppervlakte en weet mij keer op keer te raken. En oh, wat hebben we het ook gezellig gehad tijdens de calls en livedagen. Het is dus een win-win-win-win (etc.)

Lieve Renee, met jouw hulp heb ik mijn bedrijf van 0K naar 10K gebracht
en ben ik groeiende. Woorden schieten te kort.
Dank dank dan en heel veel liefde voor jou!”

Fé van Megen

”Magisch. Ja deze reis was magisch. Ik heb bij Renee een Transformstiesessie en een livedag gehad en hollymolly wat een shifts. In 1,5 maand ben ik volledig getransformeerd tot de vrouw wie ik in de kern ben: krachtig en licht. Renee zag mijn grootsheid en mijn kleinhouden tegelijkertijd en met heel veel liefde heeft ze me begeleid in mijn proces. Ha! Nou ik kan beter zeggen met heel veel liefde heeft ze me opengekraakt en zo op me plek gezet. Ze heeft me doen inzien dat het tijd was. Ja tijd, tijd om mijn zielsmissie uit te voeren.

Renee is een engel die door je heen prikt, scherpe vragen weet te stellen en jou ziet voor wie je werkelijk bent.

Door haar intens krachtige, maar ook zachte energie kan je niets anders dan je overgeven aan het moment in de sessies. Ik was daar lang best wel bang voor, omdat ik me niet veilig voelde bij coaches. En op het moment dat ik dat eindelijk kon bij een coach… woosh ik ging open. Ha! Oké dat was best intens in het begin, maar Renee heeft me hier zo goed in begeleid.

Renee is liefdevol, warm en puur en dat laatste is mega belangrijk. Zeker nu de wereld in transitie is. Bedankt lieve Renee je hebt me helemaal op mijn plek gezet. Mijn plek die ik vanuit vertrouwen helemaal omarm.”

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Joy Idenburg

Joy Idenburg, Connect With Joy

It's time to claim your stage! <3

Veelgestelde vragen

Waarom is er een match call?

Ik vind het belangrijk dat er een match tussen ons is en ik zeker weet dat dit programma de juiste stap voor je is en ik de juiste persoon voor je ben. Vier maanden intensief aan de slag gaan met een intiem gezelschap dient aan alle kanten kloppend te zijn. 

Voor wie is het programma geschikt?​

Het Spotlight programma is voor geschikt voor ondernemers die tussen de 0 en 2.000 euro omzetten per maand en die willen doorgroeien naar 3K – 5K per maand. Je bent een doener en je staat open voor een spirituele benadering. 

Hoe groot is de groep?

De groep is intiem. Maximaal 11 deelnemers laat ik toe. 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag deelnemen aan het Spotlight Programma? Stuur me een mail of een appje om een match gesprek in te plannen. Ik wil magie, dus de persoonlijke klik is een vereiste! 

Scroll naar top