fbpx

Surrender to your Feminine Power - Deep dive

Meer als jezelf en vanuit flow je business runnen? Alleen schiet je sneller in de controle dan dat je de rust vindt in overgave?

Registreer je via onderstaand formulier en maak kans op een gratis deep dive van 1,5 uur samen met maximaal 4 vrouwelijke ondernemers (80K+)

En ontdek wat jij mag loslaten om je ambitieuze doelen vanuit flow, lichtheid en plezier te realiseren.

Op dinsdag 4 april van 9:00 – 10:30 uur 

Ik ben toegewijd om mijn volledige potentieel te benutten en mijn missie uit te dragen zoals ik bedoeld ben, maar dan wel vanuit rust en vertrouwen en precies zoals ik ben. En jij?

Je hebt één doel voor ogen in het ondernemerschap: Je missie uitvoeren. 

En die missie is Groots. 

Sterker nog: Jouw missie leeft voort buiten jouw bestaan om.
En dat voelt niet altijd even licht. 

Je bent een sterke persoonlijkheid.
Je bent vaak de sterkste en kan het eigenlijk niet permitteren om ‘zwak’ te zijn. 

Je gelooft dat de enige op wie je echt kan bouwen en vertrouwen jij zelf bent. 
Anderen rekenen op je. 
Je draagt verantwoordelijkheid met je mee en vind het belangrijk om ‘in control’ te zijn. 

Alleen je merkt dat die controle drang en het verantwoordelijkheidsgevoel je sneller laat schieten in mannelijke karaktertrekken en de flow in je business blokkeert. 

En dat voelt zwaarder dan je lief is. 

Je verlangt ernaar om de lichtheid, flow en onbevangenheid terug te brengen in je business en het grotere potentieel dat in je zit tot uiting te laten komen. 

In de gratis Surrender to your feminine power deep dive duik ik er direct met je in wat op dit moment de flow in je business blokkeert om de ambitieuze doelen die je hebt vanuit lichtheid, plezier en vanuit jezelf te realiseren. 

Na deze deep dive:

Heb jij helder waar jij (onbewust) je power aan het weggeven bent in je onderneming en daardoor dus harder aan het werk bent dan nodig is. En welke gedraging je los dient te laten waardoor je per direct meer rust, vertrouwen en ruimte ervaart. Ook als je in een lancering of drukke periode zit.

Heb jij je draagkracht vergroot door datgene los te laten waar jij nu onnodig verantwoordelijkheid op je neemt die niet van jou is. Zeg maar dag tegen een zwaar drukkend gevoel en hallo tegen stevige power van binnenuit.

Heb jij jouw gouden sleutel ontdekt die je aantrekkingskracht op z’n kop zet en je in staat stelt om meer te ontvangen vanuit ease en verleiding. Hetzij support, liefde, klanten, erkenning en/of geld.

You just have to surrender to who you truly are

Je hoogste potentieel kan je nooit en te nimmer bereiken in een jasje dat niet van jou is. Je hoogste en grootste potentieel wordt gerealiseerd in contact met wie je in essentie bent.

Overgave betekent voor mij dan ook jezelf overgeven aan wie je werkelijk bent. Jezelf verbinden met je vrouwelijke essentie. De feminine power, die zo’n lange tijd – en helaas nog steeds – collectief onderdrukt is. 

Overgave gaat dan ook niet over iets aanleren.
Overgave gaat over loslaten wat ‘niet jij’ is.

Laat me je verleiden om de illusie van controle los te laten je over te geven aan het ongelimiteerde potentieel dat in je zit. I’m ready, are you?

Dit is hoe ik je verleid tot overgave tijdens de deep dive

We ontmoeten elkaar met maximaal 5 gelijkgestemden via zoom

In een intieme zoom sessie gaan we in 1,5 uur met elkaar de diepte in. Ik weet van tevoren nooit hoe we het doen en wat we precies gaan doen. 

Dat is namelijk ook mijn versie van overgave. 

Tijdens de deep dive krijg je exact wat je mag ontvangen en wat je op dit moment nodig hebt voor je doorbraak waar je diep van binnen naar verlangt. 

Hi, ik ben Renee!

Als er iemand was die in controle en het hoofd schoot, dan was ik het. Overgave was lang mijn grootste verlangen en tegelijkertijd mijn grootste angst. 

Ik vertrouwde niemand echt behalve mezelf. Sterk zijn associeerde ik dan ook vooral met geen zwakte en kwetsbaarheid tonen. 

The masculine shield was real. Ik noemde mezelf ook voor een lange tijd een ijs koningin en hoewel ik stiekem enorm veel bewondering had voor vrouwelijke vrouwen, kon ik mezelf er niet altijd mee associëren, het voelde buiten bereik. 

Hoewel succes het resultaat was van mijn doorzettingsvermogen en vastberadenheid, liet het me ook vooral eenzaam, onvervuld en onrustig achter. 

Sinds ik mezelf heb gewijd om mezelf te ontdoen van alles wat ‘niet ik’ is, ontleen ik mijn waarde niet meer aan het succes van mij bedrijf, ervaar ik meer zingeving en vertrouwen. En ervaar ik als geen ander dat ik kalm en rustig in het oog van de storm sta welke uitdaging het leven me ook geeft.

Veelgestelde vragen

Is dit iets voor mij?

Dit is iets voor jou als jij al bewezen resultaten in je onderneming hebt gerealiseerd (80K+ omzet per jaar). Je onderneming staat, je business loopt, maar je staat op een kantelpunt van een andere manier van werken. Eentje vanuit meer flow, meer ruimte en meer rust. Om vanuit daar je groei te realiseren en de resultaten aan te trekken die je toebehoren. 

Wat zijn de tijden?

Ik heb nu de deep dive gepland op 4 april van 9:00 – 10:30 uur

Hoe gaat de selectie in z'n werk?

Je krijgt na registratie binnen 5 minuten een mail in je inbox. Daar krijg je een link naar een vragenformulier. Op basis van de antwoorden die je hebt ingevuld maak ik de selectie. 

De selectie gaat naast je antwoorden op de vragen ook op basis van ‘wie het eerst komt’. Iedere werkdag check ik de antwoorden op het vragenformulier. Je kan er dan ook op vertrouwen dat binnen 1 werkdag nadat je het formulier hebt ingevuld berichtgeving krijgt of je geselecteerd bent. 

Je ontvangt van mij persoonlijk bericht.

Is dit weer zo'n zoveelste sessie waar ik weer iets moet leren?

Nope. Ik ga je niets leren. Sterker nog, mijn werk gaat veel meer over loslaten wat je aangeleerd hebt en in de vrouw stappen die je van binnen altijd al was. Tijdens mijn werk wordt het alleen versneld zichtbaar wat jij mag loslaten. Je krijgt dus altijd wat je mag ontvangen. Het enige wat jij dient te doen is je te committeren om aanwezig te zijn en open te staan voor magical transformations. 

Scroll naar boven