fbpx

Divine Leadership Program

Van hard werken, trekken & pushen naar ondernemen en leven vanuit vertrouwen, overgave en overvloed

Je bent spiritual teacher / healer / New earth leader die diepgaande impact wil maken op de wereld en daar tegelijkertijd overvloed op alle vlakken van je leven wil realiseren. Alleen loop je er nu tegenaan dat:

Je de eerste fases van je bedrijf doorgekomen bent op basis van hard werken, een flinke dosis doorzettingsvermogen en wilskracht. Je onderneming ben je niet alleen begonnen voor de financiële vrijheid, je wil vooral diepgaande impact maken met je zielsmissie en boven alles voldoening ervaren in wat je doet en een bijdrage leveren aan de wereld. Je hebt groeiambities in je onderneming alleen je hebt alleen het idee dat je dat kan bereiken door harder te werken, en dat is niet wat je wil.

Je laat in je zichtbaarheid naar buiten nog niet het achterste van je tong zien. Blijft in perfectionisme verzanden als je posts maakt en hebt moeite vrijuit te spreken. Je draagt online ergens nog een masker terwijl je het liefst authentiek en schaamteloos jezelf wil zijn zonder bang te zijn wat anderen ervan zullen vinden.

Je hebt inmiddels een VA (of weet dat je die allang had moeten hebben) maar controleert nog regelmatig zijn of haar werk of zegt 'Dit doe ik zelf nog wel even'. Dat kost ook maar 5 minuten van m'n tijd. Waardoor je alsnog met taken bezig bent waar je niet mee bezig zou moeten zijn. Je hebt het idee dat je alles zelf moet kunnen of alleen moet doen.

Je iets vaker dan je lief is in de controlfreak modus AKA stress stand schiet. Als je ads aan hebt staan druk je nog net niet ieder half uur op verversen om te zien hoeveel aanmeldingen er binnen zijn gekomen. En je mail check je ook iets te vaak, zelfs op momenten samen met je partner / gezin terwijl je eigenlijk had beloofd dat niet te doen. Je zit in een vasthoud energie.

Je hebt klanten alleen deze klanten zijn blijer met jou dan dat jij met je klanten bent. Je bent je doelgroep ontgroeit alleen de keuze maken om je doelgroep te uplevellen naar ultieme soul clients is nog wel een stap. Want wat nou als ze je de prijzen niet gaan betalen die je met je verhoogde tarief vraagt en je harder moet werken voor je geld?

Ergens denk je dat het punt waarop je bedrijf staat berust op een toevalstreffer en denk je: Wat nu als het mij niet meer lukt om hetzelfde resultaat te bereiken. Je had tegen jezelf gezegd meer vrij te nemen wanneer je meer verdiend, maar in plaats daarvan werk je meer en harder. Het lukt je nog niet om consistent overvloed aan te trekken.

''Renee weet als geen ander hoe je in het oog van de storm gaat staan waar je rust, ruimte en overzicht ervaart en je bedrijf als een malle laat groeien.''

Tineke Zwart, Business coach

Het is tijd voor een nieuwe manier van werken. Een nieuwe manier van Zijn en een nieuwe manier van het uitvoeren van je Zielsmissie en daar premium klanten mee aantrekken.

Welcome to Divine Leadership

Je wil diepgaande impact maken en overvloed aantrekken op alle vlakken van je leven.

Je voelt aan alles dat jij één van de nieuwe leiders bent naar een nieuwe wereld. Je bent niet zomaar ondernemer, je bent ondernemer met een missie die diepgaande impact wil maken. 

Je voelt in al je vezels dat het werk dat jij doet met je bedrijf echt verschil maakt in de wereld. Je bent er op gebrand om linksom of rechtsom je missie uit te voeren en de diepgaande impact te maken waarvoor je geboren bent. 

Je wil in co-creatie met het Universum vanuit volledig vertrouwen een consistente inkomensstroom realiseren, werken met jouw ultieme soulclients die je met liefde premium prijzen betalen die jij waard bent. 

Maar je merkt ook dat je niets liever wil dan zorgeloos kunnen genieten van het leven. Dat je overvloed ervaart op alle vlakken van je leven. Zowel op persoonlijk gebied als op zakelijk en financieel gebied. Dat je niet meer zo hard hoeft te werken, te trekken en te pushen en dat je veel makkelijker klanten zou willen aantrekken. 

En ergens wil je er ook volledig op kunnen vertrouwen dat er altijd voor je gezorgd wordt, ook op financieel vlak. Je weet dat overvloed bestaat en dat leven en ondernemen vanuit overgave mogelijk is, alleen hoe je dat realiseert, oef! Dat is nog een dingetje. 

En daar ben je voor op zoek naar dé mentor die je hierbij kan helpen. En that’s where I come in. 

Ik heb zelf de reis afgelegd van 2 tientjes naar een ton (daarover later meer0 En onder mijn begeleiding ga jij jezelf dusdanig uplevelen op jouw zielspad waarvoor je hier op aarde bedoeld bent, terwijl je ondertussen volledig geniet en plezier maakt. 

Ik help jou als spiritual teacher / healer met een ‘vaag’ beroep de vertaalslag te maken naar een concreet plan waar je overvloed op alle vlakken van je leven mee aantrekt. 

''Renee weet precies wat ze moet vragen, weet wat er speelt onder de oppervlakte en weet mij keer op keer te raken, waar ik mezelf nog saboteer of mezelf nog niet zie. Met Renee als mijn mentor heb ik mijn omzet vertienvoudigd en nog steeds stijgende.''

Fé van Megen

Welcome to Divine Leadership...

Ik geloof in de Nieuwe Wereld. Een wereld waarin liefde, licht en overvloed de boventoon voeren.

Ik geloof dat de Nieuwe Wereld ook een nieuwe vorm van werken kent. Waarin je niet beloond wordt voor hoe hard je werkt en hoeveel uur je maakt, maar dat je beloond wordt in hoe trouw je bent naar jezelf, jouw gifts en jouw zielsmissie zijn en leren werken op een manier die voor JOU werkt. 

Waarbij je enerzijds in al je cellen voelt dat je hier op aarde bent voor de ‘higher good’ en tegelijkertijd geen consessies doet in wat jij nodig hebt om jouw meest authentieke versie van jezelf te zijn. En ja, dat betekent ook dat daar ‘nee’ zeggen tegen klanten die je niet dienen of juist je prijzen verhogen omdat het je wél dient absoluut bij hoort. 

Ik geloof in Divine Leadership. Wat betekent dat hoe meer jij jouw divine masculine (actiegerichte, daadkrachtige leider) en de divine feminine (sensualiteit, ontvangen, voelen, ZIJN) in jezelf omarmt en belichaamd, je op een manier onderneemt en leeft waarbij je enerzijds DOET wat je het allerliefste doet en anderzijds OVERVLOED aantrekt omdat je geen consessies doet in jouw ZIJN.

Divine leadership gaat over Soulstructures neerzetten vanuit jouw actiegerichte DOE kant, terwijl jouw vrouwelijke ZIJNS kant hier MAXIMAAL in kan flowen en bewegen.

Je bent hier absoluut op aarde met een reden en met een missie, maar die dient NOOIT ten kosten te gaan van wat je hier ook komt doen: Leven en plezier maken. Op een zorgeloze manier. 

En mijn gift is dat ik binnen no-time zie waar jij jezelf ongelooflijk in de weg zit om het zorgeloze, overvloedige en vanuit overgave leven te leven wat je bedoel bent. Vraag me ook alsjeblieft niet hoe ik het doe. Iedereen heeft namelijk een ander pad en maakt gebruik van een andere toolkit. 

Je energie is je strategie, open jezelf voor jouw Divine & watch magic happen

En dit zijn de 6 Soulstructures waar jij in ge-upleveld wordt in 6 maanden:

Soulstructure 1: Jouw Zielspad

De eerste soulstructure waar we induiken is jouw zielspad. Gedurende 6 maanden blijven we keer op keer samen afstemmen of jij nog on-track bent op het zielspad dat voor jou bedoeld is. Ben je nog op de juiste koers in je bedrijf, in je relatie, met je familie, met vrienden? En waar dien je nodige mensen, producten, overtuigingen, los te laten om nieuwe connecties aan te trekken. Bovendien is dit ook een verdieping in jouw grootst transformerende soulgifts. Welke gifts zitten er in jou die uitvergroot dienen te worden in deze fase van je onderneming en leven?

Soulstructure 2: Cherrypicking your soul clients

We gaan de diepte in met niet zomaar droomklanten, maar werkelijke soulclients. Met welke klanten heb jij in afstemming met het Universum een zielscontract getekend om elkaar verder te helpen op het pad. Hoe bereik je jouw soulclients niet alleen via jouw marketinguitingen, maar hoe trek je soulclients vanuit een onzichtbaar magnetisch veld naar je toe? In het Divine Leadership Program heb je haarscherp wie jouw soulclient is die werkelijk aanhaakt op jouw meest transformerende gifts en daar met liefde voor overvloedig voor betaalt.

Soulstructure 3: High level productaanbod

Divine Leadership gaat over ondernemen op JOUW manier met JOUW mesmorizing productaanbod. We tunen in op hét productaanbod waar jouw soulclient simpelweg geen nee tegen kán zeggen omdat jouw product zo sterk is en zo alignt. Dit is het aanbod dat je zelfs nog gratis zou doen, maar dan daar premium prijzen voor vraagt EN ontvangt.

Soulstructure 4: Premium soul strategy

Een enorm belangrijk onderdeel van het Divine Leadership Program is dat je leert hoe je FOCUS, rust en ruimte aanbrengt in je strategie om klanten aan te trekken. We bepalen DE premium strategie die voor JOU werkt. Halen alle ruis weg, elimineren alle ideeën tot het GOUDEN idee dat in co-creatie met het Universum jou en je klanten goud oplevert.

Soulstructure 5: High level zichtbaarheid

We gaan tijdens het divine leadership program aan de slag met een high level manier zichtbaar zijn. No more playing small. We gaan aan de slag met waar jij in jouw zichtbaarheid nog niet het achterste van je tong laat zien en welke kanten jij van jezelf nog meer mag laten zien om werkelijk op een hele authentieke en high level manier soulclients aan te trekken.

Soulstructure 6: High level overvloed aantrekken

Overvloed aantrekken op een HEEL nieuw level. Iedere keer dat je in een nieuwe fase in je bedrijf aankomt heb je te maken met een gevoel van tekort. Ik leer je hoe jij keer op keer door JOUW tekort plafond heen breekt en op een high level / premium manier overvloed aantrekt. En dan vanuit een hele integere, authentieke en zuivere manier.

Ik leer jou alle tools en handvatten hoe ik van 2 tientjes op m'n rekening in januari 2020 naar mijn eerste ton in 1 jaar (tm Q3 2021) (115.984 euro om precies te zijn) ben gegroeid vanuit rust, overgave en ruimte.

Deze ballon kreeg ik van mijn eigen coach nadat ik de 100K had behaald. 

En ik leer jou hoe JIJ dit op JOUW divine manier realiseert.

En dit is wat het Divine Leadership Program inhoudt

Hey you! Wat fijn dat je hier bent aangekomen. Jezelf transformeren naar de divine leader die je diep van binnen bent vergt moed, aandacht, tijd en de verbinding met een intieme groep Nieuwe Leiders. We gaan samen 6 maanden aan de slag om de transformatie van te maken van hard werken, trekken & pushen naar leven EN ondernemen vanuit overgave, vertrouwen en overvloed. 

Het Divine Leadership Program bevat:

Iedere 2 weken een Q&A / Lasercoaching sessie van 1,5 uur samen met de overige deelnemers van de groep. Ook deze sessies vinden in volledige co-creatie met het Universum plaats, zodat jij ALTIJD op dat moment krijgt wat je nodig hebt om jouw next level te verwezenlijken.

3 x 2 live dagen samen met de groep. We komen 6 dagen samen voor magisch transformaties die jouw groei met lichtjaren versnellen. De livedagen vinden plaats vanuit volledige overgave en in co-creatie met het Universum. That's the way MY soul works 😉

Een besloten Facebook groep met de overige deelnemers aan het programma. In deze Facebook groep leg je verbinding met de overige Nieuwe Leiders, waarin je successen, jouw reis deelt en waar ik ook nog extra zichtbaar ben en learnings deel.

Iedere maandag is het de Vraag maar Raak dag. Iedere maandag heb je de mogelijkheid om jouw vragen met me te delen waar ik die dag antwoord op geef zodat jij de week start zonder belemmeringen en hobbels.

Toegang tot mijn Licht Ondernemen Academy waarbij ik allemaal praktische tools heb van A t/m Z om licht te ondernemen. Dit kan je inzetten als bibliotheek.

De PREMIUM OPTIE van het Divine Leadership Program bevat daarnaast:

Een kick-off hebt van 1,5 uur en waarbij we een hele diepe deep dive maken in jouw huidige situatie, jouw meest hardnekkige patronen blootleggen en direct shiften.

Gedurende de 6 maanden nog 6 keer een 1:1 call met mij van 30 minuten, waar we jouw mesmorizing aanbod afstemmen, een diepe innerlijke heling realiseren en wat er maar verder voor nodig is om jouw next level te realiseren in je bedrijf en je leven.

Directe support en een direct lijntje met mij. Schiet je in controle of in de stress, ik sta van maandag t/m donderdag op de speed dial om je door de meest hardnekkige patronen heen te helpen waarbij je binnen enkele minuten weer je nieuwe doorbraak hebt.

Sara Masotto

''Werken met Renee betekent werken aan je eigenwaarde, groei, leiderschap, plezier, levensenergie, verbinding, omzet en je ware essentie. Ik groeide van 300 euro per maand naar consistent 5.000 euro en heb nu de top in ondernemend Nederland als klant.''

Sara Masotto – Styleformation

Je kan nog zo sterk zijn in marketing en sales, als jouw business en leven niet alignt is met wie jij diep van binnen bent en wat je te doen hebt op aarde, zakt het als een kaartenhuis in elkaar.

Na het Divine Leadership Program:

Heb je dag gezegd tegen controle drang en kan je jouw mailbox ook echt loslaten.

Heb jij jouw vuur en levensvreugde in jezelf terug gevonden. Je neemt het leven en je onderneming niet al te serieus en als je eens een foutje maakt kan je erom lachen i.p.v. dat je in de paniek modus schiet.

Voel je een onverklaarbare kalmte en rust, ook al lijkt je leven in de fik te staan. Geen uitdaging - privé of op werk - is jou te gek. You stand with grace.

Heb je jouw sensualiteit in jezelf omarmt. Je bent veel dieper in staat om te ontvangen, hetzij complimenten, klanten en geld.

Hebt vrijwel geen ruis meer door alle to-do's die er door je hoofd rondspoken. Je weet helder onderscheid te maken tussen wat prioriteit is en wat niet en ervaart hierdoor veel meer rust en vertrouwen.

Je doet geen consessies meer in wat jij nodig hebt om de beste ondernemer / ouder / kind / partner te zijn. Je komt voor jezelf op vanuit liefde zonder schuldgevoel.

Durf je keer op keer snel keuzes te maken in je bedrijf die dicht bij je staan. Hetzij extra hulp inschakelen, hetzij een aanbod loslaten, hetzij je prijzen verhogen. Zeg maar dag tegen twijfelen en eindeloos wikken en wegen.

Heb je veel meer rust over je financiële situatie. Je weet de werkelijke betekenis van overvloed en trekt veel makkelijker geld aan dan dat je van tevoren deed.

Dit is wat anderen over werken met mij zeggen. Meer weten? Scroll dan even naar beneden.

En dit zijn de diepgaande reviews van anderen:

 “Ik weet niet of ik dit in een paar zinnen kan verwoorden, maar wauw. Ik raad Renee aan bij iedereen die het nodig heeft om ideeën om te zetten in acties, buikpijn voor het ondernemen om te zetten in plezier en lichtheid en afgeslotenheid van het hart om te kunnen zetten in aarding en verbinding met de ziel. Wat Renee met mij voor elkaar heeft gekregen, is geen enkele coach gelukt en reken maar… ik heb er veel gehad. Renee heeft mij aangekund. Ik ben geen makkelijke, dat weet ik. Mijn grootste leerdoel was dat ik meer stevigheid in mezelf wilde en om kon gaan met mijn wisselende stemmingen en een gezond bedrijf kon oprichten. Dat is gelukt. Het is niet normaal, maar dat is al iets waar ik 31 jaar mee struggelde. Ik was zo zoekende naar mezelf. Echt, Renee is je vrouw. Ze heeft me een soort van opnieuw geboren laten worden. Haar helingskracht is intens. Haar helingsessies prachtig, zacht en diepgaand.  Je kan alles bij haar kwijt, ze kan je echt overal bij helpen. Ze is een kei in marketingteksten uitwerken op gevoel (want ze kan ze nakijken voor je), je een schop onder je kont geven en structureel (volgens een eigen strategie) te werk gaan.  Ze heeft je eerder door dan jij jezelf. Niets is haar te veel en reken maar dat ik het uit heb getest 😉 Alleen al om deze review te kunnen schrijven op deze manier.

Renee heeft ervoor gezorgd dat ik van 300 euro omzet per maand naar 5000 ben gegaan. Renee heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf kan dragen in alle emoties en stemmingen die zich aandienen. Renee heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf volledig omarm, met alles wat er in het verleden is gebeurd. Ik heb nog nooit iemand zo diep kunnen vertrouwen als Renee. Ik ben door de weerstand heen gebroken die in mij aandiende, zodat ik het meeste uit dit traject kon halen.

Dus raad ik haar aan? Meer dan! Vind je het duur? Lief mens, dit is de beste investering die je kunt doen in je leven. Het is een excuus om niet aan jezelf te hoeven werken als je dit trajct niet doet door de investering die ze vraagt. Je krijgt er eigenwaarde, groei, leiderschap, plezier, levensenergie, verbinding, omzet en je ware essentie voor terug. Renee is nog maar het begin van je helingsreis op aarde 😉 Renee is je gids en voelt echt aan als een soort van geaarde moeder natuur en eveneens sterk in verbinding met het Universum. Dus zo bizar goed in balans deze vrouw.

Renee, ik heb je al 1000 maal bedankt, maar het woord doet te niet aan wat je voor me (hebt) betekend. You saved my ass woman! <3 i love you.”

Sara Masotto

Sara Masotto, Styleformation

”Lieve Renee, 
Dankjewel voor de afgelopen maanden. Door jou kwam mijn ontwikkeling in een enorme stroomversnelling, zowel business wise als persoonlijk. Ik herken mezelf soms niet meer terug en dat is positief! 😉

Je was er wanneer ik je nodig had. Liefdevol en supportive, maar zeker ook een eerlijke spiegel die me niet gaf wat ik wilde maar wat ik nodig had. Je prikte compleet door mijn bullshit heen en juist daardoor ben ik zo hard gegroeid.
 
Ik heb zoveel van je geleerd! Zowel op spiritueel vlak als persoonlijk en als ondernemer. En daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar. 
 
Wat het me heeft opgeleverd? Zoveel! 😊 zonder blokkades zichtbaar zijn, schaamteloos mezelf (getting there), voelen, comfortabeler in de lows, meer leven vanuit m’n hart, geen angst meer voor het voelen en het donker, contact met mijn intuïtie en het ontdekken van mijn Soul gifts. Onderneming wise: meer vertrouwen en enorme drive om er een succes van te maken, soepeler sales gesprekken voeren en mijn eerste klanten. En vast nog meer wat ik vergeet 😉
 
Ik heb lang gezocht naar iemand die mij verder kon helpen met mijn onbewuste blokkades en om een level dieper te zakken in mijn groei. Ik ben heel blij dat jij op mijn pad mocht komen. 
 
Ik zou niemand anders kunnen bedenken die me nu verder zou kunnen brengen in mijn ondernemersreis. Daarom stap ik met veel enthousiasme in je leiderschapsprogramma, ik heb er zin in. Bring it on, I’ ready! 🔥
 
Liefs Brenda ”

Brenda Westdorp

”Lieve Renee, wow, negen maanden later ervaar ik als ‘mijn wedergeboorte.’ We zijn door de diepste thema’s gegaan om zo op nieuwe hoogte te komen staan. Ik heb in deze maanden leren voelen, kwetsbaar durven zijn, balans gevonden tussen actie en Zijn en het belangrijkste: ik voel mijn zielsmissie zo sterk en sta als leider, dat niemand mij meer tegenhoudt.
Ik kan schaamteloos mezelf zijn. Mijn zelfvertrouwen en zelfliefde zijn enorm gegroeid en vanuit die liefde werk ik nu ook in – en aan mijn bedrijf. Ik zie jou als één van de beste – of misschien beste – businesscoaches lieve Renee.

Dit komt omdat jij niet alleen op het praktische deel zit (sales, marketing, teksten schrijven, etc – waar je overigens ook fantastisch in coacht), maar eerst een persoon de persoon laat ZIJN om een bedrijf zo te kunnen dragen. Je weet precies wat je moet vragen, weet wat er speelt onder de oppervlakte en weet mij keer op keer te raken. En oh, wat hebben we het ook gezellig gehad tijdens de calls en livedagen. Het is dus een win-win-win-win (etc.)

Lieve Renee, met jouw hulp heb ik mijn bedrijf van 0K naar 10K gebracht
en ben ik groeiende. Woorden schieten te kort.
Dank dank dan en heel veel liefde voor jou!”

Fé van Megen

”Magisch. Ja deze reis was magisch. Ik heb bij Renee een Transformstiesessie en een livedag gehad en hollymolly wat een shifts. In 1,5 maand ben ik volledig getransformeerd tot de vrouw wie ik in de kern ben: krachtig en licht. Renee zag mijn grootsheid en mijn kleinhouden tegelijkertijd en met heel veel liefde heeft ze me begeleid in mijn proces. Ha! Nou ik kan beter zeggen met heel veel liefde heeft ze me opengekraakt en zo op me plek gezet. Ze heeft me doen inzien dat het tijd was. Ja tijd, tijd om mijn zielsmissie uit te voeren.

Renee is een engel die door je heen prikt, scherpe vragen weet te stellen en jou ziet voor wie je werkelijk bent.

Door haar intens krachtige, maar ook zachte energie kan je niets anders dan je overgeven aan het moment in de sessies. Ik was daar lang best wel bang voor, omdat ik me niet veilig voelde bij coaches. En op het moment dat ik dat eindelijk kon bij een coach… woosh ik ging open. Ha! Oké dat was best intens in het begin, maar Renee heeft me hier zo goed in begeleid.

Renee is liefdevol, warm en puur en dat laatste is mega belangrijk. Zeker nu de wereld in transitie is. Bedankt lieve Renee je hebt me helemaal op mijn plek gezet. Mijn plek die ik vanuit vertrouwen helemaal omarm.”

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Joy Idenburg

Joy Idenburg, Connect With Joy

Babe, you're divine! <3

Het is tijd om écht in je licht te stappen en je niet meer klein te houden en te verstoppen.

Ha! Betrapt! Je bent hier aangekomen en weet dat ik je Zie. 

Ergens diep in je lichaam voel je dit programma, maar tegelijkertijd vind je het ook enorm spannend en ervaar je weerstand. 

Je weet namelijk dat deelnemen aan dit programma ervoor gaat zorgen dat jij ECHT in je licht gaat stappen. Met de omzet die je nu draait kan je je namelijk nog wel een beetje verstoppen. 

Maar écht voor de diepgaande impact gaan die je diep van binnen voelt waarbij je ook echt overvloed claimt op alle vlakken van je leven. Dat is nog spannend. 

Je bent van faalangst naar straalangst gegaan. En ook dit is je ego die je tegen aan het houden is en die nu je hoofd overneemt. Babe, I’ve got you! 

Je hebt complete toestemming om een keuze te maken vanuit je hart, om de grootsheid te gaan omarmen en de goddelijkheid van jezelf te belichamen waar je zo naar snakt. 

En het enige wat jij NU hoeft te beslissen, is of je even met me belt voor een match gesprek, zullen we dat afspreken? Here we go!! <3  

''Renee is voor mij hét voorbeeld van hoe je vanuit vertrouwen en lichtheid onderneemt en moeiteloos mag aantrekken waar je recht op hebt. Samen gaan we voor die nieuwe en lichtere wereld! I love this woman.''

Joy Idenburg – Connect With Joy

Veelgestelde vragen

Waarom is er een match call?

Ik vind het belangrijk dat er een match tussen ons is en ik zeker weet dat dit programma de juiste stap voor je is en ik de juiste persoon voor je ben. Een half jaar intensief aan de slag gaan met een intiem gezelschap dient aan alle kanten kloppend te zijn. 

Voor wie is het programma geschikt?​

Het Divine Leadership Program is voor Nieuwe Leiders met een zielsmissie. Je draait minimaal 3.000 euro omzet per maand en voelt dat je niet zomaar onderneemt, je voelt dat je tot grote hoogtes in staat bent. Je bent een doener en je staat open voor een spirituele benadering. 

Hoe groot is de groep?

De groep is intiem. Maximaal 11 deelnemers laat ik toe. 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag deelnemen aan het Divine Leadership Program? Stuur me een mail of een appje om een match gesprek in te plannen. Ik wil magie, dus de persoonlijke klik is een vereiste! 

Scroll naar boven