fbpx

Divine Leadership Program

Van pushen & jagen naar ondernemen vanuit overgave, speelsheid, aantrekken & lichtheid.

Je bent een nieuwe leider met een zielsmissie en bent je onderneming begonnen omdat je impact wil maken op de wereld. Alleen loop je er nu tegenaan dat:

Je de eerste fases van je bedrijf lekker doorgekomen bent op basis van hard werken, een flinke dosis doorzettingsvermogen en wilskracht. Je draait nu minimaal 3.000 euro per maand en je hebt ambities om door te groeien naar 5K of zelfs 10K per maand. Alleen als je door wil breken naar je volgende omzetniveau heb je het idee dat je harder moet werken en je merkt dat dit je op begint te breken.

Je hebt inmiddels een VA (of weet dat je die allang had moeten hebben) maar controleert nog regelmatig zijn of haar werk of zegt 'Dit doe ik zelf nog wel even. Dat kost ook maar 5 minuten van m'n tijd. Waardoor je alsnog met taken bezig bent waar je niet mee bezig zou moeten zijn.

Je iets vaker dan je lief is in de controle schiet. Als je ads aan hebt staan druk je nog net niet ieder half uur op verversen om te zien hoeveel aanmeldingen er binnen zijn gekomen. En je mail check je ook iets te vaak, zelfs op momenten samen met je partner / gezin terwijl je eigenlijk had beloofd dat niet te doen.

Je hebt ook veel moeite met het loslaten van je bedrijf. Je bedrijf voelt als je kindje en je neemt je bedrijf serieus. Dat zie je als iets positiefs omdat het blijk geeft van jouw betrokkenheid, alleen dat je zo vasthoudt aan je onderneming en je missie gaat nog wel eens ten koste van je levensplezier.

Je over het algemeen meer onrust en opgejaagdheid voelt. Je wil altijd iets te doen hebben en ieder vrij moment zoek je naar to do's om af te vinken. Je bent een bezige bij en kijkt wel eens met ontzag naar mensen die kunnen rusten en niets doen. Je bent iemand die zichzelf makkelijk voorbij loopt en over je eigen grenzen heen gaat.

Het is tijd voor een nieuwe manier van werken. Een nieuwe manier van Zijn en een nieuwe manier van het uitvoeren van je Zielsmissie.

Je wil het liefst doen waar je goed in bent en tegelijkertijd zorgeloos genieten van het leven.

Je voelt aan alles dat jij één van de nieuwe leiders bent naar een nieuwe wereld. Je bent niet zomaar ondernemer, je bent ondernemer met een missie en omdat je impact wil maken. 

Je voelt in al je vezels dat het werk dat jij doet met je bedrijf echt verschil maakt in de wereld. Je bent er op gebrand om linksom of rechtsom je missie uit te voeren en de impact te maken waarvoor je bedoeld bent. 

Maar je merkt ook dat je niets liever wil dan zorgeloos kunnen genieten van het leven. Dat je niet meer zo hoeft te pushen en te jagen en dat je veel makkelijker klanten zou willen aantrekken. 

En ergens wil je er ook volledig op kunnen vertrouwen dat er altijd voor je gezorgd wordt, ook op financieel vlak. Je weet dat overvloed bestaat en dat leven en ondernemen vanuit overgave mogelijk is, alleen hoe je dat realiseert, oef! Dat is nog een dingetje. 

En daar ben ik jouw mentor in! Onder mijn begeleiding ga jij jezelf transformeren tot de nieuwe leider die je diep van binnen bent die vanuit speelsheid, lichtheid en overgave onderneemt en tegelijkertijd doet wat we hier op aarde te doen hebben: Genieten en plezier maken!

''Renee is voor mij hét voorbeeld van hoe je vanuit vertrouwen en lichtheid onderneemt en moeiteloos mag aantrekken waar je recht op hebt. Samen gaan we voor die nieuwe en lichtere wereld! I love this woman.''

Joy Idenburg – Connect With Joy

Hoe ik divine leadership zie...

Ik geloof in de Nieuwe Wereld. Een wereld waarin liefde, licht en overvloed de boventoon voeren.

Ik geloof dat de Nieuwe Wereld ook een nieuwe vorm van werken kent. Waarin je niet beloond wordt voor hoe hard je werkt en hoeveel uur je maakt, maar dat je beloond wordt in hoe trouw je bent naar jezelf, jouw gifts en jouw zielsmissie zijn en leren werken op een manier die voor JOU werkt. 

Waarbij je enerzijds in al je cellen voelt dat je hier op aarde bent voor de ‘higher good’ en tegelijkertijd geen consessies doet in wat jij nodig hebt om jouw meest authentieke versie van jezelf te zijn. En ja, dat betekent ook dat daar ‘nee’ zeggen tegen klanten die je niet dienen of juist je prijzen verhogen omdat het je wél dient absoluut bij hoort. 

Ik geloof in divine leadership. Wat betekent dat hoe meer jij jouw divine masculine (actiegerichte, daadkrachtige leider) en de divine feminine (sensualiteit, ontvangen, voelen, ZIJN) in jezelf omarmt en belichaamd, je op een manier onderneemt en leeft waarbij je enerzijds DOET wat je het allerliefste doet en anderzijds OVERVLOED aantrekt omdat je geen consessies doet in jouw ZIJN.

Je bent hier absoluut op aarde met een reden en met een missie, maar die dient NOOIT ten kosten te gaan van wat je hier ook komt doen: Leven en plezier maken. Op een zorgeloze manier. 

En mijn gift is dat ik binnen no-time zie waar jij jezelf ongelooflijk in de weg zit om het zorgeloze, overvloedige en vanuit overgave leven te leven wat je bedoel bent. Vraag me ook alsjeblieft niet hoe ik het doe. Iedereen heeft namelijk een ander pad en maakt gebruik van een andere toolkit. 

Open jezelf voor je eigen divine & watch magic happen

Divine Leadership Program

Hey you! Wat fijn dat je hier bent aangekomen. Jezelf transformeren naar de divine leader die je diep van binnen bent vergt moed, aandacht, tijd en de verbinding met een intieme groep Nieuwe Leiders. We gaan samen 6 maanden aan de slag om jou te laten ondernemen en leven vanuit speelsheid, lichtheid en overgave, waarbij je overvloed aantrekt op je bankrekening en alle facetten van je leven. 

Het Divine Leadership Program start op 1 november 2021 en bevat:

3 x 2 live dagen in maand 1, 3 en 5 samen met de groep. We komen 6 dagen samen voor magisch transformaties die jouw groei met lichtjaren versnellen.

Je hebt tijdens de 6 maanden 3x een 1:1 call met mij (in maand 2, 4 en 6) van 1 uur.

Een besloten Facebook groep met de overige deelnemers aan het programma. In deze Facebook groep leg je verbinding met de overige Nieuwe Leiders, waarin je successen, jouw reis deelt en waar ik ook nog extra zichtbaar ben en learnings deel.

Iedere maandag is het de Vraag maar Raak dag. Iedere maandag heb je de mogelijkheid om jouw vragen met me te delen waar ik die dag antwoord op geef zodat jij de week start zonder belemmeringen en hobbels.

Toegang tot mijn Licht Ondernemen Academy waarbij ik allemaal praktische tools heb van A t/m Z om licht te ondernemen. Dit kan je inzetten als bibliotheek.

Sara Masotto

''Werken met Renee betekent werken aan je eigenwaarde, groei, leiderschap, plezier, levensenergie, verbinding, omzet en je ware essentie. Ik groeide van 300 euro per maand naar consistent 5.000 euro en heb nu de top in ondernemend Nederland als klant.''

Sara Masotto – Styleformation

Die Nieuwe Wereld, die begint bij jou!

Na het Divine Leadership Program:

Heb je dag gezegd tegen controle drang en kan je jouw mailbox ook echt loslaten.

Heb jij jouw speelsheid en levensvreugde in jezelf terug gevonden. Je neemt het leven en je onderneming niet al te serieus en als je eens een foutje maakt kan je erom lachen i.p.v. dat je in de paniek modus schiet.

Voel je een onverklaarbare kalmte en rust, ook al lijkt je leven in de fik te staan. Geen uitdaging - privé of op werk - is jou te gek. You stand with grace.

Heb je jouw sensualiteit in jezelf omarmt. Je bent veel dieper in staat om te ontvangen, hetzij complimenten, klanten en geld.

Hebt vrijwel geen ruis meer door alle to-do's die er door je hoofd rondspoken. Je weet helder onderscheid te maken tussen wat prioriteit is en wat niet en ervaart hierdoor veel meer rust en vertrouwen.

Je doet geen consessies meer in wat jij nodig hebt om de beste ondernemer / ouder / kind / partner te zijn. Je komt voor jezelf op vanuit liefde zonder schuldgevoel.

Durf je keer op keer keuzes te maken in je bedrijf die dicht bij je staan. Hetzij extra hulp inschakelen, hetzij een aanbod loslaten, hetzij je prijzen verhogen.

Heb je veel meer rust over je financiële situatie. Je weet de werkelijke betekenis van overvloed en trekt veel makkelijker geld aan dan dat je van tevoren deed.

Dit is wat anderen over mij zeggen

 “Ik weet niet of ik dit in een paar zinnen kan verwoorden, maar wauw. Ik raad Renee aan bij iedereen die het nodig heeft om ideeën om te zetten in acties, buikpijn voor het ondernemen om te zetten in plezier en lichtheid en afgeslotenheid van het hart om te kunnen zetten in aarding en verbinding met de ziel. Wat Renee met mij voor elkaar heeft gekregen, is geen enkele coach gelukt en reken maar… ik heb er veel gehad. Renee heeft mij aangekund. Ik ben geen makkelijke, dat weet ik. Mijn grootste leerdoel was dat ik meer stevigheid in mezelf wilde en om kon gaan met mijn wisselende stemmingen en een gezond bedrijf kon oprichten. Dat is gelukt. Het is niet normaal, maar dat is al iets waar ik 31 jaar mee struggelde. Ik was zo zoekende naar mezelf. Echt, Renee is je vrouw. Ze heeft me een soort van opnieuw geboren laten worden. Haar helingskracht is intens. Haar helingsessies prachtig, zacht en diepgaand.  Je kan alles bij haar kwijt, ze kan je echt overal bij helpen. Ze is een kei in marketingteksten uitwerken op gevoel (want ze kan ze nakijken voor je), je een schop onder je kont geven en structureel (volgens een eigen strategie) te werk gaan.  Ze heeft je eerder door dan jij jezelf. Niets is haar te veel en reken maar dat ik het uit heb getest 😉 Alleen al om deze review te kunnen schrijven op deze manier.

Renee heeft ervoor gezorgd dat ik van 300 euro omzet per maand naar 5000 ben gegaan. Renee heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf kan dragen in alle emoties en stemmingen die zich aandienen. Renee heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf volledig omarm, met alles wat er in het verleden is gebeurd. Ik heb nog nooit iemand zo diep kunnen vertrouwen als Renee. Ik ben door de weerstand heen gebroken die in mij aandiende, zodat ik het meeste uit dit traject kon halen.

Dus raad ik haar aan? Meer dan! Vind je het duur? Lief mens, dit is de beste investering die je kunt doen in je leven. Het is een excuus om niet aan jezelf te hoeven werken als je dit trajct niet doet door de investering die ze vraagt. Je krijgt er eigenwaarde, groei, leiderschap, plezier, levensenergie, verbinding, omzet en je ware essentie voor terug. Renee is nog maar het begin van je helingsreis op aarde 😉 Renee is je gids en voelt echt aan als een soort van geaarde moeder natuur en eveneens sterk in verbinding met het Universum. Dus zo bizar goed in balans deze vrouw.

Renee, ik heb je al 1000 maal bedankt, maar het woord doet te niet aan wat je voor me (hebt) betekend. You saved my ass woman! <3 i love you.”

Sara Masotto

Sara Masotto, Styleformation

”Lieve Renee, 
Dankjewel voor de afgelopen maanden. Door jou kwam mijn ontwikkeling in een enorme stroomversnelling, zowel business wise als persoonlijk. Ik herken mezelf soms niet meer terug en dat is positief! 😉

Je was er wanneer ik je nodig had. Liefdevol en supportive, maar zeker ook een eerlijke spiegel die me niet gaf wat ik wilde maar wat ik nodig had. Je prikte compleet door mijn bullshit heen en juist daardoor ben ik zo hard gegroeid.
 
Ik heb zoveel van je geleerd! Zowel op spiritueel vlak als persoonlijk en als ondernemer. En daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar. 
 
Wat het me heeft opgeleverd? Zoveel! 😊 zonder blokkades zichtbaar zijn, schaamteloos mezelf (getting there), voelen, comfortabeler in de lows, meer leven vanuit m’n hart, geen angst meer voor het voelen en het donker, contact met mijn intuïtie en het ontdekken van mijn Soul gifts. Onderneming wise: meer vertrouwen en enorme drive om er een succes van te maken, soepeler sales gesprekken voeren en mijn eerste klanten. En vast nog meer wat ik vergeet 😉
 
Ik heb lang gezocht naar iemand die mij verder kon helpen met mijn onbewuste blokkades en om een level dieper te zakken in mijn groei. Ik ben heel blij dat jij op mijn pad mocht komen. 
 
Ik zou niemand anders kunnen bedenken die me nu verder zou kunnen brengen in mijn ondernemersreis. Daarom stap ik met veel enthousiasme in je leiderschapsprogramma, ik heb er zin in. Bring it on, I’ ready! 🔥
 
Liefs Brenda ”

Brenda Westdorp

”Lieve Renee, wow, negen maanden later ervaar ik als ‘mijn wedergeboorte.’ We zijn door de diepste thema’s gegaan om zo op nieuwe hoogte te komen staan. Ik heb in deze maanden leren voelen, kwetsbaar durven zijn, balans gevonden tussen actie en Zijn en het belangrijkste: ik voel mijn zielsmissie zo sterk en sta als leider, dat niemand mij meer tegenhoudt.
Ik kan schaamteloos mezelf zijn. Mijn zelfvertrouwen en zelfliefde zijn enorm gegroeid en vanuit die liefde werk ik nu ook in – en aan mijn bedrijf. Ik zie jou als één van de beste – of misschien beste – businesscoaches lieve Renee.

Dit komt omdat jij niet alleen op het praktische deel zit (sales, marketing, teksten schrijven, etc – waar je overigens ook fantastisch in coacht), maar eerst een persoon de persoon laat ZIJN om een bedrijf zo te kunnen dragen. Je weet precies wat je moet vragen, weet wat er speelt onder de oppervlakte en weet mij keer op keer te raken. En oh, wat hebben we het ook gezellig gehad tijdens de calls en livedagen. Het is dus een win-win-win-win (etc.)

Lieve Renee, met jouw hulp heb ik mijn bedrijf van 0K naar 10K gebracht
en ben ik groeiende. Woorden schieten te kort.
Dank dank dan en heel veel liefde voor jou!”

Fé van Megen

”Magisch. Ja deze reis was magisch. Ik heb bij Renee een Transformstiesessie en een livedag gehad en hollymolly wat een shifts. In 1,5 maand ben ik volledig getransformeerd tot de vrouw wie ik in de kern ben: krachtig en licht. Renee zag mijn grootsheid en mijn kleinhouden tegelijkertijd en met heel veel liefde heeft ze me begeleid in mijn proces. Ha! Nou ik kan beter zeggen met heel veel liefde heeft ze me opengekraakt en zo op me plek gezet. Ze heeft me doen inzien dat het tijd was. Ja tijd, tijd om mijn zielsmissie uit te voeren.

Renee is een engel die door je heen prikt, scherpe vragen weet te stellen en jou ziet voor wie je werkelijk bent.

Door haar intens krachtige, maar ook zachte energie kan je niets anders dan je overgeven aan het moment in de sessies. Ik was daar lang best wel bang voor, omdat ik me niet veilig voelde bij coaches. En op het moment dat ik dat eindelijk kon bij een coach… woosh ik ging open. Ha! Oké dat was best intens in het begin, maar Renee heeft me hier zo goed in begeleid.

Renee is liefdevol, warm en puur en dat laatste is mega belangrijk. Zeker nu de wereld in transitie is. Bedankt lieve Renee je hebt me helemaal op mijn plek gezet. Mijn plek die ik vanuit vertrouwen helemaal omarm.”

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Joy Idenburg

Joy Idenburg, Connect With Joy

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen
ervaringen

Babe, you're divine! <3

Het is tijd om écht in je licht te stappen en je niet meer klein te houden en te verstoppen.

Ha! Betrapt! Je bent hier aangekomen en weet dat ik je Zie. 

Ergens diep in je lichaam voel je dit programma, maar tegelijkertijd vind je het ook enorm spannend en ervaar je weerstand. 

Je weet namelijk dat deelnemen aan dit programma ervoor gaat zorgen dat jij ECHT in je licht gaat stappen. Met de omzet die je nu draait kan je je namelijk nog wel een beetje verstoppen. 

Maar écht voor de impact gaan die je diep van binnen voelt waarbij je ook echt overvloed claimt op alle vlakken van je leven. Dat is nog spannend. 

Je bent van faalangst naar straalangst gegaan. En ook dit is je ego die je tegen aan het houden is en die nu je hoofd overneemt. Babe, I’ve got you! 

Je hebt complete toestemming om een keuze te maken vanuit je hart, om de grootsheid te gaan omarmen en de goddelijkheid van jezelf te belichamen waar je zo naar snakt. 

En het enige wat jij NU hoeft te beslissen, is of je even met me belt voor een match gesprek, zullen we dat afspreken? Here we go!! <3  

''Renee weet precies wat ze moet vragen, weet wat er speelt onder de oppervlakte en weet mij keer op keer te raken, waar ik mezelf nog saboteer of mezelf nog niet zie. Dankzij de begeleiding van Renee ben ik van 0 naar 10K gegaan en nog steeds stijgende.''

Fé van Megen

Veelgestelde vragen

Waarom is er een match call?

Ik vind het belangrijk dat er een match tussen ons is en ik zeker weet dat dit programma de juiste stap voor je is en ik de juiste persoon voor je ben. Een half jaar intensief aan de slag gaan met een intiem gezelschap dient aan alle kanten kloppend te zijn. 

Voor wie is het programma geschikt?​

Het Divine Leadership Program is voor Nieuwe Leiders met een zielsmissie. Je draait minimaal 3.000 euro omzet per maand en voelt dat je niet zomaar onderneemt, je voelt dat je tot grote hoogtes in staat bent. Je bent een doener en je staat open voor een spirituele benadering. 

Hoe groot is de groep?

De groep is intiem. Maximaal 8 deelnemers laat ik toe. 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar start@your-revolution.com of WhatsApp/bel me op 06 53 67 61 13.

Wil je graag deelnemen aan het Leiderschapsprogramma? Stuur me een mail of een appje om een match gesprek in te plannen. Ik wil magie, dus de persoonlijke klik is een vereiste! 

tevredenheidsgarantie
Scroll naar top