fbpx

Dit is wat anderen zeggen over werken met mij

”Renee kwam ‘toevallig’ op mijn pad. Ik kende haar niet, maar de tekst op haar site ging over mij en tijdens het matchgesprek realiseerde ik me door haar directe vragen dat het tijd was voor mezelf en om daarin te investeren. Dat het zo’n impact op mij zou hebben, had ik vooraf echt niet kunnen bedenken.

Ik wilde next level met C Colours, maar daar is eerst een nieuwe versie van mezelf voor nodig.
Renee heeft me inzichten gegeven en bewust gemaakt van heel veel onbewuste patronen, belemmeringen en gedachten. Dat waren echt eye openers waar ik mee aan de slag gegaan ben. Daardoor wist ik waardoor ik vast liep in mijn business en vooral ook wat er nodig was om verder te komen!

Emoties omarmen, focus aanbrengen, goed voor jezelf zorgen, bewuste keuzes maken, donkere stukken aankijken en nog veel meer waardevols.
Ik ben veel meer tot mijn ware kern gekomen. Heb de verdieping in mijn persoonlijke ontwikkeling opgezocht en dat was de investering meer dan waard!

Renee is de coach die jou op een liefdevolle en positief kritische wijze laat groeien. Zakelijk, spiritueel en persoonlijk.
Dank je wel voor deze waardevolle ontdekkingsreis.”

Mireille Begheijn, C Colours

 “Ik weet niet of ik dit in een paar zinnen kan verwoorden, maar wauw. Ik raad Renee aan bij iedereen die het nodig heeft om ideeën om te zetten in acties, buikpijn voor het ondernemen om te zetten in plezier en lichtheid en afgeslotenheid van het hart om te kunnen zetten in aarding en verbinding met de ziel. Wat Renee met mij voor elkaar heeft gekregen, is geen enkele coach gelukt en reken maar… ik heb er veel gehad. Renee heeft mij aangekund. Ik ben geen makkelijke, dat weet ik. Mijn grootste leerdoel was dat ik meer stevigheid in mezelf wilde en om kon gaan met mijn wisselende stemmingen en een gezond bedrijf kon oprichten. Dat is gelukt. Het is niet normaal, maar dat is al iets waar ik 31 jaar mee struggelde. Ik was zo zoekende naar mezelf. Echt, Renee is je vrouw. Ze heeft me een soort van opnieuw geboren laten worden. Haar helingskracht is intens. Haar helingsessies prachtig, zacht en diepgaand.  Je kan alles bij haar kwijt, ze kan je echt overal bij helpen. Ze is een kei in marketingteksten uitwerken op gevoel (want ze kan ze nakijken voor je), je een schop onder je kont geven en structureel (volgens een eigen strategie) te werk gaan.  Ze heeft je eerder door dan jij jezelf. Niets is haar te veel en reken maar dat ik het uit heb getest 😉 Alleen al om deze review te kunnen schrijven op deze manier.

Renee heeft ervoor gezorgd dat ik van 300 euro omzet per maand naar 5000 ben gegaan. Renee heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf kan dragen in alle emoties en stemmingen die zich aandienen. Renee heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf volledig omarm, met alles wat er in het verleden is gebeurd. Ik heb nog nooit iemand zo diep kunnen vertrouwen als Renee. Ik ben door de weerstand heen gebroken die in mij aandiende, zodat ik het meeste uit dit traject kon halen.

Dus raad ik haar aan? Meer dan! Vind je het duur? Lief mens, dit is de beste investering die je kunt doen in je leven. Het is een excuus om niet aan jezelf te hoeven werken als je dit trajct niet doet door de investering die ze vraagt. Je krijgt er eigenwaarde, groei, leiderschap, plezier, levensenergie, verbinding, omzet en je ware essentie voor terug. Renee is nog maar het begin van je helingsreis op aarde 😉 Renee is je gids en voelt echt aan als een soort van geaarde moeder natuur en eveneens sterk in verbinding met het Universum. Dus zo bizar goed in balans deze vrouw.

Renee, ik heb je al 1000 maal bedankt, maar het woord doet te niet aan wat je voor me (hebt) betekend. You saved my ass woman! <3 i love you.”

Sara Masotto

Sara Masotto, Eigenaar Styleformation

”Lieve Renee, 
Dankjewel voor de afgelopen maanden. Door jou kwam mijn ontwikkeling in een enorme stroomversnelling, zowel business wise als persoonlijk. Ik herken mezelf soms niet meer terug en dat is positief! 😉

Je was er wanneer ik je nodig had. Liefdevol en supportive, maar zeker ook een eerlijke spiegel die me niet gaf wat ik wilde maar wat ik nodig had. Je prikte compleet door mijn bullshit heen en juist daardoor ben ik zo hard gegroeid.
 
Ik heb zoveel van je geleerd! Zowel op spiritueel vlak als persoonlijk en als ondernemer. En daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar. 
 
Wat het me heeft opgeleverd? Zoveel! 😊 zonder blokkades zichtbaar zijn, schaamteloos mezelf (getting there), voelen, comfortabeler in de lows, meer leven vanuit m’n hart, geen angst meer voor het voelen en het donker, contact met mijn intuïtie en het ontdekken van mijn Soul gifts. Onderneming wise: meer vertrouwen en enorme drive om er een succes van te maken, soepeler sales gesprekken voeren en mijn eerste klanten. En vast nog meer wat ik vergeet 😉
 
Ik heb lang gezocht naar iemand die mij verder kon helpen met mijn onbewuste blokkades en om een level dieper te zakken in mijn groei. Ik ben heel blij dat jij op mijn pad mocht komen. 
 
Ik zou niemand anders kunnen bedenken die me nu verder zou kunnen brengen in mijn ondernemersreis. Daarom stap ik met veel enthousiasme in je leiderschapsprogramma, ik heb er zin in. Bring it on, I’ ready! 🔥
 
Liefs Brenda ”

Brenda Westdorp

”Lieve Renee, wow, negen maanden later ervaar ik als ‘mijn wedergeboorte.’ We zijn door de diepste thema’s gegaan om zo op nieuwe hoogte te komen staan. Ik heb in deze maanden leren voelen, kwetsbaar durven zijn, balans gevonden tussen actie en Zijn en het belangrijkste: ik voel mijn zielsmissie zo sterk en sta als leider, dat niemand mij meer tegenhoudt.
Ik kan schaamteloos mezelf zijn. Mijn zelfvertrouwen en zelfliefde zijn enorm gegroeid en vanuit die liefde werk ik nu ook in – en aan mijn bedrijf. Ik zie jou als één van de beste – of misschien beste – businesscoaches lieve Renee.

Dit komt omdat jij niet alleen op het praktische deel zit (sales, marketing, teksten schrijven, etc – waar je overigens ook fantastisch in coacht), maar eerst een persoon de persoon laat ZIJN om een bedrijf zo te kunnen dragen. Je weet precies wat je moet vragen, weet wat er speelt onder de oppervlakte en weet mij keer op keer te raken. En oh, wat hebben we het ook gezellig gehad tijdens de calls en livedagen. Het is dus een win-win-win-win (etc.)

Lieve Renee, met jouw hulp heb ik mijn bedrijf van 0K naar 10K gebracht
en ben ik groeiende. Woorden schieten te kort.
Dank dank dan en heel veel liefde voor jou!”

Fé van Megen, Spiritueel Mentor

”Het Lichter Ondernemen Programma heeft ervoor gezorgd dat ik – en dat was een van mijn grootste doelen – zichtbaar durfde te zijn op Social Media.
Eerder ervaarde ik een enorme angst om mezelf te laten zien, terwijl ik daar in het dagelijks leven geen moeite mee heb.
Onlangs merkte ik op dat de spanning er grotendeels af is EN dat ik het posten zelfs leuk ga vinden. Jeej!

Renee weet de thema’s aan te voelen die op dat moment van grote waarde zijn voor de groep. Heel prettig en een grote troef!
Daarnaast heb ik ook vooral geleerd om niet alleen het positieve te willen zien, maar juist ook de donkere stukken te doorvoelen en te zien. Hoe oncomfortabel deze ook zijn. Dit is een proces waarin ik blijf leren.

Ook was het fijn om in een groep van gelijkgestemden te werken. Door tips uit te wisselen, maar vooral ook om te zien dat ik niet alleen struggle. Tot mijn verbazing lopen andere ondernemers tegen dezelfde stukken aan. Wanneer je je gedragen voelt in een groep maakt dat het proces gevoelsmatig lichter.

Renee is zachtaardig en krachtig tegelijk. Ze heeft me de spreekwoordelijke schop onder mijn kont gegeven om in actie te komen. Laat dat net zijn wat ik nodig had!
Efi Princen

Efi Princen, empowerment coach

Renee is gewoon Next Level. Wil je jezelf en je bedrijf durven aankijken en naar het volgende niveau tillen dan is zij echt DE vrouw. Dit was mijn eerste coachingsprogramma, maar ik voelde me echt compleet op mijn gemak en alles ging heel natuurlijk.

De stukken die we aankeken en geheeld hebben, waren rauw, diep weggestopt en pijnlijk. Deze stukken hielden me tegen in mijn groei. Maar door haar voelde ik me gezien en welkom. Gewoon helemaal zoals ik ben. Ik hoefde me niet anders voor te doen. Doordat zij mij zag, durfde ik ook mezelf te zien. Wat een openbaring!

Dit is vooral over het persoonlijke proces waar ik doorheen ging, maar qua sales en marketing is dit ook werkelijk een uniek programma. Ik kreeg mega bruikbare en duidelijke tools die ik direct in kon zetten om klanten aan te trekken. Eerst deed ik maar wat, maar nu is mijn visie verschoven, mijn aanbod is geëvolueerd en mijn omzet groeit. Ik raad Renee aan voor een liefdevolle schop onder je kont.

Dit programma is de beste keuze die ik heb gemaakt in een lange tijd. Niet alleen voor mijn bedrijf, maar ook voor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling!
Dankjewel Renee!

Lotte Noordsij Cregan

Lotte Noordsij Cregan, Soulgarden

Magisch. Ja deze reis was magisch. Ik heb bij Renee een Transformstiesessie en een livedag gehad en hollymolly wat een shifts. In 1,5 maand ben ik volledig getransformeerd tot de vrouw wie ik in de kern ben: krachtig en licht. Renee zag mijn grootsheid en mijn kleinhouden tegelijkertijd en met heel veel liefde heeft ze me begeleid in mijn proces. Ha! Nou ik kan beter zeggen met heel veel liefde heeft ze me opengekraakt en zo op me plek gezet. Ze heeft me doen inzien dat het tijd was. Ja tijd, tijd om mijn zielsmissie uit te voeren.

Renee is een engel die door je heen prikt, scherpe vragen weet te stellen en jou ziet voor wie je werkelijk bent.

Door haar intens krachtige, maar ook zachte energie kan je niets anders dan je overgeven aan het moment in de sessies. Ik was daar lang best wel bang voor, omdat ik me niet veilig voelde bij coaches. En op het moment dat ik dat eindelijk kon bij een coach… woosh ik ging open. Ha! Oké dat was best intens in het begin, maar Renee heeft me hier zo goed in begeleid.

Renee is liefdevol, warm en puur en dat laatste is mega belangrijk. Zeker nu de wereld in transitie is. Bedankt lieve Renee je hebt me helemaal op mijn plek gezet. Mijn plek die ik vanuit vertrouwen helemaal omarm.”

Joy Idenburg, Connect with Joy

”Ik heb een healing van Renee mogen ontvangen en wat was het een bijzondere ervaring! Ik voelde al een tijd dat ik iets op te ruimen had in mezelf. Ik kon best vastlopen op de ‘ik ben niet goed genoeg’ overtuiging. Bij Renee voelde het direct vertrouwd. Ze weet heel goed een safe heaven te creëren.

Wat me enorm aantrok van de healing is dat het echt een begeleide visualisatie healing is. Het is niet zo dat ze een muziekje op zet en vervolgens in het onzichtbare dingen oplost. Het is bijna een tastbare praktische healing.

De dagen na de healing kreeg ik, hoe kan het ook anders, direct challenges op mijn pad die ik vanuit mijn ‘nieuwe ik’ mocht oplossen. En dat lukte! Niet altijd leuk, maar wel goed haha!

Ik vond het ook waanzinnig bijzonder hoe Renee precies de juiste dingen zei en voelde. We gingen in de visualisatie samen op reis. En ze koos precies de omgeving wat mijn fantasie omgeving is: een oerwoud met een mooie waterval.

Het hoogtepunt van de healing was dat ik letterlijk mijn ziel terug in mijn lichaam voelde komen. Bijzonder dat Renee dit ook letterlijk mee voelde!

Ik raad het iedereen aan en eigenlijk moet je het elke maand gewoon doen als onderhoud van je geest.”

Phil van Son

”Een groeps live dag van Renee, ik kan niet anders zeggen dan: Magic!
 
Ja wauw! Op het moment dat je onderweg er naartoe bent voel je wat spanning in je lichaam. Afvragend of de groep wel klopt, spannend wat er gaat gebeuren, wordt het wel een leuke dag, kan ik er echt wat uithalen, wat is mijn intentie vandaag? 
Eenmaal binnen, een mega warm onthaal. Want wanneer Renee je binnen laat komt er een grote glimlach op zowel haar als jouw gezicht. En of de groep wel matched met elkaar? Daar hoef je je niet druk om te maken.
Ik heb nu twee live dagen mee mogen maken, en de groepen (twee verschillende), klopte zo goed met elkaar. Waardoor we heel diep konden gaan tijdens meditaties. We konden vertellen waar we tegen aan liepen, business maar daarmee ook persoonlijk. Alsof je in een warm bad terecht komt en elkaar al jaren kent. 

Beide dagen waren voor mij magisch. En heb ik er hele mooie momenten uit kunnen halen. En deze weer in mijn business door kunnen voeren. 
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Had ik het al gezegd? Magic 💫😉”

Linda Stammes – Basis

”Wow wat een intens liefdevolle ervaring en een heleboel veranderingen heb ik mogen doormaken in en met mijzelf in het Leiderschapsprogramma van Renee Westerbaan. Zij heeft mij volledig binnenste buiten gekeerd en ik heb mijn belemmerende overtuigingen enorm onder ogen gezien en met haar hulp door kunnen maken. 

Ik had gezegd dat ik er volledig voor ging en dat heb ik ook echt ervaren. Renee laat je heel diep gaan en ze helpt jezelf echt beter kennen op een liefdevolle manier. Als ik hulp nodig had was ze er in al die maanden en ze heeft mij enorm verrijkt over mijzelf. Ze geeft je de juiste handvaten maar je moet het zelf doen en bewandelen. 

Jeej wat een mooie intensieve reis heb ik mogen mee maken, precies wat ik wilde en ben haar zo dankbaar voor het gehele traject. Als je aan jezelf wilt werken en aan je business dan beveel ik jou Renee Westerbaan aan, met en door haar ga je op alle gebieden grootse stappen zetten, persoonlijk en met je Business. Een must voor ieder die grootse stappen wil zetten om vanuit je innerlijke kracht je Business te kunnen laten stralen.❤😍❤”

Kim Wijnsma – Boersma, Ksupp

”Renee is echt een geweldige coach. Ze is zeer liefdevol maar ze geeft je ook een spiegel als dit nodig is. Dit voelt ze echt geweldig aan. Hierdoor kom je na een call of healing ALTIJD verder. Je krijgt op die momenten de inzichten die je nodig hebt en die mag je dan gaan integreren. Ook is het top dat je elke dag al je vragen kan stellen. Hierdoor heb je het gevoel dat je er NOOIT alleen voor staat. Door Renee ben ik in 3 maanden voor mijn gevoel een anders mens geworden.

Van ondernemen vanuit angst naar ondernemen vanuit rust en een diep vertrouwen in mezelf. Het lichter ondernemen programma is echt een garantie voor een diepe transformatie in je leven!!! ”

Timo Peters

”Lieve lieve Renee, Wat ben jij een engel! In woorden kan ik eigenlijk niet omschrijven wat jij en het programma voor mij hebben gedaan. Want het was gewoon magisch!

Voor mijn gevoel ben ik in een sneltrein gestapt. Ik begon (letterlijk) met niks en eindigde met een aanbod (wat helemaal goed voelt) en mijn eerste, betalende, klanten. Maar dat is de buitenkant. Van binnen hebben we samen gewerkt aan een fundering van vertrouwen zodat ik mijn missie kan belichamen en is mijn angst weggenomen om zichtbaar te zijn.

Door dit proces heen voelde Renee aan als ‘iemand die je hand vasthoudt’ en je met liefde, vertrouwen en geduld helpt. Maar wel zonder bullshit, recht voor z’n raap en eerlijk.

Het was intens, heftig, magisch, en mooi. Ik ben je super dankbaar. En ik kan het iedereen aanraden, want je krijgt zoveel meer dan waar je voor betaald. Thanks lieverd!!!”

Eva de Vrij

”Wat ben ik dankbaar dat ik in mei gekozen heb voor dit programma te gaan. Wat ben ik trots op de stappen die ik gezet heb. Een mega dikke vette rollercoaster. Zo hebben de afgelopen maanden écht wel gevoeld voor mij. Holy moly! Waarbij ik het ene moment heel kalm was, het andere moment er niets uit mijn handen kan, ik van het ene naar de andere break through jumpte, mega energie had, en kapot moe was. Bizar gewoon! Maar zo fucking vet ook. Ik wil Renee vooral bedanken voor deze onwijze reis. Dank! ♥️”

Linda Stammes Basis

”Renee kwam op het juiste moment, op de juiste plaats op mijn pad. Ik weet rationeel enorm veel en kan heel goed anderen invoelen, echter bij het voor mezelf invoelen vluchtte ik van weg. Renee leerde me ‘voelen’ en wat het me wil zeggen. Daarvoor ben ik haar eeuwig dankbaar, omdat mijn gevoel me wel het juiste antwoord geeft, en daar heb ik dan voor de rest niemand anders meer voor nodig om me daarin te bevestigen 🙂 Renee brengt vrijheid ;-)”

Johnny Jannis

”Ik dacht dat mijn grootste struggle ‘goeie prijzen vragen’ was. maar jeetje wat zat daar zoveel meer onder. Het was best heftig, die afgelopen 3 maanden, maar WAUW wat heb ik hier veel aan gehad! 
 
Dit is gewoon iets wat je jezelf zou moeten gunnen. 
 
Het resultaat van deze drie maanden? Ik heb mijn prijzen met 300% verhoogt en ik kan deze prijzen nu zonder blikken of blozen vragen én succesvol verkopen! Dat had ik nóóit van te voren durven dromen. Dankjewel voor deze mooie reis Renee. Ik ben je echt mega super dankbaar!”
Marije Dijkema

Marije Dijkema, Eigenaar ByMarije

”De laatste call gehad van het 3-maanden programma met mijn business coach Renee. Mooi om dan even stil te staan bij afgelopen periode.

En WHOW, wat ben ik vet dankbaar!!

Het was lachen en huilen. We zijn diep gegaan. Ik heb zo veel geleerd en getransformeerd. En bovenal voel ik me zoveel sterker verankerd.
Jaaa, het was een super mooi traject.

Nieuwe inzichten over mezelf, door mijn eigen schaduwkanten aan te kijken, te voelen.
Joh dat voelen. In je lichaam. Niet er van vluchten. Maar er door heen. Poeh, heftig maar wat is dat waardevol.
Heel veel ruis weggehaald, waardoor ik veel helderder voel wat ik mag doen.
Uit m’n business comfortzone gestapt.

Mijn eerste healings ervaren. Whow, wat bijzonder!
Veel meer uit m’n hoofd en de verhalen die ik mezelf vertel. Veel meer naar m’n lichaam.

En niet te vergeten een mooie groep: we hebben onze eigen journey gehad en toch ook een beetje samen.

En zo veel wijsheden, business tips, concrete handvatten.

Whaah. Het is echt veel en dit zijn de highlights…!”

Tamara Tunderman, My Beautiful Present

”Renee haar enthousiasme is aanstekelijk. Ze is open, direct en energiek. In een hoog tempo kom je precies bij de pijnplekken waar je niet eens door had dat ze je blokkeren. En met al haar ervaring helpt ze je met concrete tips waar je direct mee aan de slag kan. Wil je meer bereiken en begrijp je niet wat je tegenhoudt, Renee is je vriendelijke spiegel. Renee, thx! Loes van Praktijk voor Tandheelkunde Loes”

Loes Meijerink, Praktijk voor Tandheelkunde Loes

”Renee is een lieve, fijne coach, maar ook iemand die niet bang is om je kritische vragen te stellen en je aan te zetten. De healing die in dit traject zaten waren stuk voor stuk bijzonder en mooi. Met jouw stem en energie was je steeds in staat mij hele mooie reizen naar mijn onderbewuste te laten maken. Dit ging vaak gepaard met heftige emoties maar ook met mooie ontmoetingen met mijn vader, moeder en mijn gids. Deze healings hebben meer gedaan dan ik nu nog kan bevatten denk ik. Ik ben benieuwd wat de toekomst nog meer gaat brengen. Ik heb er alle vertrouwen in en ik heb zomaar het idee dat dit niet de laatste keer is geweest dat ik zo’n mooie healing bij je gedaan heb. Lieve Renee, dank je wel voor de prachtige, krachtige en lieve persoon die je bent!”

Angelique van Ginkel, Beter op je Plaats

”Wow!!! Wat was dit een SUPER leerzaam programma heb ik gevolgd bij Renee!!! Ik ben binnen een korte tijd nog nooit zo veel gegroeid, vooral qua denkwijze, omgaan met mijn emoties, VOELEN, gedachten over geld en zelfvertrouwen. Super belangrijke en interessante onderwerpen, waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben! Renee is een ontzettend fijne coach, ze is duidelijk, lief, soms een beetje streng als het moet, heel persoonlijk en ze WIL echt dat je groeit als mens. Je voelt je gezien en gehoord door Renee. Los van dat heeft ze ook nog een veel kennis die ze met alle liefde deelt. Renee is de perfecte balans tussen spiritualiteit en down to earth! Ze heeft mij en mijn leven geraakt op een heel diep level. Ik ben Renee en het groeiprogramma super dankbaar en ik zou het iedereen aanraden!!!”

Daniëlla de Campos

”Lieve Renee, bedankt bedankt bedankt. Het was direct een zielscontract dat ik bij jou sloot. Ik voelde na de Challenge zo’n verbintenis dat ik jouw aanbod niet kon weigeren. En heel eerlijk: het is één van de grotere investeringen van mijn leven geweest, maar ik kreeg ook zoveel ervoor terug. Persoonlijke groei, op een bepaalde manier kijken, hoe ik aan mijn business wil werken, waar ik voor sta… Het leren voelen, door alle lagen leren gaan, dat heeft mij een rijker mens gemaakt. Ik ga niet voor niets met je verder, dus dat zegt genoeg!

Fé van Megen, Fé van Megen Coaching

”Renee heeft me tijdens een sessie inzichten gegeven in blokkades en me geholpen deze los te laten. En het effect was direct zichtbaar en vooral voelbaar. Renee is een heel unieke vrouw met een heel goed gebalanceerde mannelijke (daadkracht) als vrouwelijke (kwetsbare) energie. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Echt een super topper deze vrouw ! Bedankt Renee <3”

Peter Snauwaert

”Renee heeft het vermogen om aan te voelen waar je blokkeert en waar je energie voor potentie zit. Ook geeft zij krachtige en waardevolle tips die je meteen kunt toepassen. Ideale coaching voor millenials die klaar zijn om te leven vanuit hun eigen kracht.”

Cindy Ritmeester, Ondernemer

”Als je vastloopt in je onderneming, of er eentje wilt starten en niet helemaal helder hebt wat je precies wilt gaan doen dan is dit programma een uitkomst. Het allerbeste element uit dit programma is Renee zelf. Ze heeft het vermogen enorm in te kunnen tunen. Terwijl je je verhaal verteld houdt ze het grote overzicht en stelt de juiste vragen zodat je dieper komt, anders gaat kijken, bewogen wordt. De gesprekken werken door. Waar je zelf blind bent, ziet Renee. Ze denkt met je mee maar laat je wel zelf tot je inzichten komen. Ze loopt naast je, is erg prettig en veilig en reikt mega effectieve handvaten, handige tools, transformatie en tissues aan. Renee is wel iemand die door alleen maar met haar in contact te staan beweging veroorzaakt. Dat is nogal een gave! Ook weet ze ten alle tijden structuur in de gesprekken te gieten. Ik ben haar dankbaar. Kan haar dan ook van harte aanbevelen als je beweging nodig hebt in je leven!”

Hanneke Kandelaars

”In een super drukke stressvolle periode, toch ook met het coach traject gestart, ik was bang dat ik er geen tijd voor zou hebben, maar ben ontzettend blij dat ik het toch tegelijkertijd ben aagegaan. Ik vond het namelijk heel fijn dat ik het gevoel had er niet alleen voor te staan, maar dat er iemand naast me staat in moeilijke situaties met opdrachtgevers bijvoorbeeld, die nog wel het overzicht heeft en goede raad kan geven. Ik denk dat als Renee mij niet had geadviseerd de situatie heel anders was afgelopen. Ook kwam ik juist in deze drukke tijd heel erg mijzelf tegen en had ik daardoor een goed beeld van waar het niet lekker loopt, in de sessies konden we deze meteen bespreken en er mee aan de slag. Ik ben tot veel inzichten over mijzelf gekomen, wat mij nu veel rust geeft, omdat ik weet waar bepaalde gedachtes vandaan komen en ik daar niet naar hoef te handelen. Ook zal het mij helpen om dingen nu anders aan te pakken, nu ik meer weet wat ik belangrijk vind en wat mij energie geeft.”

Lisa Rutten, Eigenaresse Maria-Lies

”Renee is een energieke, daadkrachtige, inspirerende, maar ook lieve en warme persoonlijkheid die niet bang is haar eigen verhaal te delen en daarin kwetsbaar te zijn. Dat was voor mij één van de reden om een programma bij haar te volgen. Ze heeft veel kennis en wijsheid, maar werkt ook intuïtief. Renee voelt goed aan wat er nodig is en is ook niet bang je een eerlijke spiegel voor te houden. Deze combinatie werkte voor mij heel goed. Ik ben er nog niet zowel qua onderneming als qua persoon, maar heb er alle vertrouwen in dat dat in het vervolg dat we gaan doen zeker zal gaan komen!”

Angelique van Ginkel, Eigenaresse Beter op je plaats

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

”Wanneer je ‘Ja’ zegt tegen een mooi programma wat Renee aanbiedt, is mijn advies om er helemaal blanco in te gaan en je heerlijk te laten leiden door Renee. Ze heeft een hele fijn vibe die je echt uitnodigt om helemaal jezelf te kunnen zijn. En wanneer dat kan, dan kun je stappen maken in je bedrijf. Je krijgt hele fijne inzichten over jezelf als persoon en hoe je angsten, blokkades en onrust weg kan nemen. Je kijk op dingen verandert enorm wat alleen maar ten goede komt voor je bedrijf. Maar wees niet bang om eerst een stapje achteruit te gaan, zodat je later grote sprongen kan maken. Ze helpt je daar enorm bij en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Bedankt lieve Renee!’’

Femke van Houts, Eigenaresse Femke van Fouts Branding & Storytelling

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Ondernemer

”Toen ik Renee leerde kennen merkte ik dat hoewel haar missie en haar aanbod mij raakte, ik niet exact begreep wat ze nu deed. Toch voelde ik al snel dat Renée niet zomaar op mijn pad was gekomen. Van mijzelf ben ik niet erg spiritueel en ben ik vooral nieuwsgierig. Ik sta open voor andere inzichten en wil graag leren en mijzelf ontwikkelen.

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Aurélie Veltema, Eigenaar AVUE

”Ik heb de Business Breaktrough Summer School bij Renee gevolgd en wauw wat een prachtige ervaring was dat! Ik moest er echt even inkomen want ik vond de vrijheid die ik had om mijn eigen shit aan te kijken lastig en probeerde hem nog een beetje weg te stoppen. Maar na 1 maand ging de knop om en wist ik, ok in deze maanden ga ik nog alles aanpakken wat er ligt. Ik heb volop het contact met Renee gezocht voor hulp en wat heeft ze me fantastisch geholpen. Soms was het super confronterend omdat ze me niet een aai over de bol gaf maar een schop onder mijn kont, maar het hielp enorm goed om mezelf beter te leren kennen en bewuster keuzes te maken. Ik heb zelf alle stappen en acties genomen, maar Renee is een prachtige begeleider die je helpt in het creëren van de vrijheid in jezelf zodat dit ook in de buitenwereld gespiegeld wordt. Ik leid mijn bedrijf nu veel meer vanuit rust, vrijheid, vertrouwen in combinatie met actie en ontvangen. Terwijl ik hiervoor gemakkelijk 60 uur werkte. Renee is echt een notenkraker. Ze heeft me helemaal opengebroken wat resulteert in het feit dat ik nu veel liefdevoller naar mezelf kan kijken, mij volledig kan laten zijn in wie ik ben en vooral voel wat ik wil en niet wil! Ik ga door in de coaching met haar omdat ik weet hoeveel hoger mijn frequentie kan stijgen en het vertrouwen heb dat er nog veel meer mogelijk is dan wat ik nu kan zien. Mijn leven is in 3 maanden tijd 5 jaar vooruit geschoten. Ik maak me niet meer druk, ik ervaar geen zorgen en ik vertrouw op mezelf en mijn onderneming. Dit had ik op 8 juni echt niet gedacht! Dank je wel Renee! Love you!”
Sara Masotto

Sara Masotto, Eigenaar Styleformation

”Heerlijk positief ingestelde coach met een overvloed van creativiteit en inspiratie. Een coach die gericht is op de klant en niet op geld verdienen. Door een wezenlijk product aan het einde van het programma, weet je waar je naartoe werkt!”

Wilfred Brink

”Het Groeitraject met Renee heeft mij enorm geholpen om weer een duidelijker beeld van mijn krachten en ambities te krijgen. Dit heeft me geholpen weer in m’n kracht te komen en meer rust, plezier en zelfvertrouwen te ervaren. Renee’s energie is fantastisch en werkt inspirerend! Ze luistert goed en weet snel tot de kern van een probleem te raken waardoor onze sessies altijd bomvol zaten met inzichten!”

review

Debbie Rouwenhorst – Collaboration Consultant

”Ik heb bij Renee erg veel inzichten opgedaan over mezelf, waar ik heel goed in ben en ik heb geleerd hoe ik steeds continu kan blijven groeien, waardoor ik nu gewoon een stuk verder ben dan dat ik was toen ik het traject begon. Renee heeft me ook altijd met alles heel goed geholpen. Ze reageert snel, uitgebreid en weet precies de juiste snaar te raken. Ik raad het iedereen aan om bij haar een traject in te gaan.’’

review timo peters

Timo Peters, Ondernemer in spé

”Dankzij het groeiprogramma van Renee heb ik mezelf (nog) veel beter leren kennen. Ik was al veel met persoonlijke ontwikkeling bezig, maar dankzij het groeiprogramma heb ik hier flinke stappen gezet. Met name de 1 op 1 sessies zijn zeer waardevol en leveren regelmatig confronterende inzichten op. Het mooie is dat juist deze inzichten je helpen een mooier leven te leiden. 

Ik wil Renee bedanken voor haar enthousiasme, doorzettingsvermogen en voor de prachtige inzichten die ik heb op mogen doen dankzij het groeiprogramma.”

Jos van Rijzewijk – Transport manager

“Toen ik in 2015 begon als ondernemer gaf Renee mij de ultieme tip om te kiezen voor een doelgroep. “Lisan, echt waar, je moet gewoon durven kiezen”.. ik hoor het haar nog zo zeggen. Ik wilde dit eigenlijk niet, want als je er voor iedereen bent kan er een grotere groep klant worden bij je bedrijf. Tenminste, dat dacht ik. Maar door de gesprekken met Renee koos ik toch voor het werken met mensen die mij de meeste energie gaven. Mensen met buikklachten en mensen die om medische reden een glutenvrij dieet moeten volgen. Zo zette ik mij in de markt en door die keuze had ik vanaf maand 1 (!!) een mooi inkomen uit mijn eigen praktijk. En ik mocht gelijk aan de slag met mensen die precies vielen in mijn doelgroep, mijn ideale klant. Sindsdien vraag ik Renee om advies bij belangrijke zakelijke beslissingen. In 2019 merkte ik dat mijn huidige bedrijf niet meer bij me paste. Ik was meer aan het werken in mijn bedrijf, in plaats van aan mijn bedrijf. Dit putte me uit en zorgde ervoor dat ik flink wat stappen terug moest. Renee bracht me terug naar de basis. Ik volgde haar werkboek HET ROER OM! en stond hierdoor stil bij wat ik nou écht wilde en waar ik enthousiast van word. En dat is totaal iets anders dan waar ik de afgelopen jaren ingerold ben. De coaching gesprekken met Renee leverden me een nieuwe kijk op, door haar kritische vragen werd en word ik aan het denken gezet. Renee geeft een frisse kijk op zaken waar je zelf soms blind voor bent geworden. Daarnaast is haar “niet lullen maar poetsen” mentaliteit heerlijk voor een goede schop onder je kont om nu eens te gaan doen wat je moet doen en waar jij energie van krijgt!”

lisanne bosch

Lisanne Bosch, ondernemer in de zorg (bekend van De Glutenvrije Diëtist en Voedingsadvies Brabant)

”Voor het groeiprogramma had ik een vol hoofd waardoor ik niet meer helder kon nadenken en niet meer wist wie ik was en wat ik wilde. Ik had het contact met mezelf al een tijd verloren en was altijd opzoek naar afleidingen om maar niet te hoeven nadenken over mezelf. Door het groei boost gesprek met Renee was ik meteen gemotiveerd om aan mezelf te werken. Renee heeft me geholpen om uit mijn hoofd te komen en weer contact te maken met mijn lichaam. Ik heb meer rust gekregen waardoor ik helder na kan denken. Renee stelt precies de juiste vragen en geeft handvaten om verder te gaan. Bij het live dagdeel heb ik nog helderder gekregen wat ik wil en hebben we een concreet stappenplan gemaakt. Dit heeft mij enorm vooruit geholpen. 

 Door het groeiprogramma heb ik weer rust in mezelf gevonden en heb ik duidelijk wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. De opdrachten in het werkboek helpen je enorm op weg. De 1 op 1 gesprekken en het live dagdeel zijn heel waardevol voor mij geweest. Renee stelt de juiste vragen en helpt zaken concreet te maken. Door Renee heb ik geleerd in mogelijkheden te denken en weet ik wat mijn stappen zijn om mijn doelen te behalen. Renee heeft me echt gemotiveerd aan mezelf te werken en na het groeiprogramma verder te werken aan mijn doelen.” 

Anita Rolfes – Medewerker in de zorg

“Renee heb ik leren kennen bij mijn huidige baan. Het viel me direct al op hoe snel Renee ziet hoe dat iets in elkaar zit en analyseert wat ervoor nodig is om mensen te laten groeien. Ik raakte steeds vaker in gesprek met haar en ben op een gegeven moment haar werkboek HET ROER OM! gaan volgen. Ik kende mezelf al best goed en ondanks dat kreeg ik nieuwe inzichten over mezelf die ik gelijk wist toe te passen in de praktijk. Ik besloot om een coaching traject bij Renee te volgen en daar ben ik iedere dag nog blij mee. Ze heeft precies de juiste verhouding tussen goede vragen stellen en vertellen hoe dat het in elkaar zit. Wat bovendien ook opvallend is, is dat Renee binnen een paar vragen bij de kern is. Iets waar je zelf nog niet eerder over had nagedacht weet ze aan te tippen. Je merkt dat Renee het beste met je voor heeft en dat maakt de samenwerking prettig.”

nienke snijders

Nienke Snijders, Field Coach

”De sessie heeft me echt verder geholpen. Ik voel me nu, een paar uur na het gesprek, nog steeds enorm goed. Alsof er nieuwe energie door mij heen stroomt. Ik heb meer rust… Ik weet gewoon nu al zeker dat deze sessie me de aankomende tijd verder gaat helpen in mijn zoektocht. Precies wat ik nodig had, op precies het goede moment. Renee, je bent enorm getalenteerd en ik zou iedereen willen aanraden kennis met je te maken en te ervaren wat ik heb ervaren. Enorm bedankt.’’

tessa van eck

Tessa van Eck – Socio Therapeut 

”4 maanden geleden stapte ik in het Leiderschapsprogramma. Ik had vooraf wel gedacht dat het pittig zou zijn maar dat ik in zo’n rollercoaster terecht zou komen…wow! Maar juist die highs and lows lieten mij inzien dat ik als ondernemer soms krampachtig bezig was en dat ik mezelf mocht overgeven aan de flow. Zo liet ik ook mijn agenda en lijstje ‘things to do’ los en heel natuurlijk gebeuren de dingen dan toch wel, dat laatste geeft mij een vrij en rustig gevoel. Thanks a million lieve Renee! X”

Marja Hofman

”Ik ging het programma van Renee in omdat ik aan mijn money mindset wilde gaan werken. En puur het gevoel dat me iets groots stond te wachten en dat ik de hulp van Renee daarbij nodig had. Op dat moment had ik het financieel zwaar en wilde ik graag een andere relatie met geld krijgen. Het voelde als een kloppende en irreële keuze tegelijk. Super spannend! Het programma heeft me van zweven naar aarden gebracht. Er kwam weer werk uit mijn handen. Ik ben het voelen nog meer serieus gaan nemen. Gevoel heeft beweging nodig. Ik ben dit heel veel meer gaan leven! Mijn aanbod klopt en staat nu echt dicht bij mij. Mijn relatie met geld is rustiger geworden. Ik vertrouw erop dat het altijd wel weer komt. En…. ik voel aan alles dat dit nog maar het begin is en dat ik de komende tijd nog meer klanten en omzet mag verwelkomen! Er is echt veel veranderd en geshift in mij! Renees coachingsstijl is lekker direct en puur intuïtief. Een prettige combi. Aards en gevoelig tegelijk. Haar healingen werken enorm door en haar betrokkenheid was groot en warm. Lieve Renee, heel erg bedankt!”

Heidi van der Vaart

Heidi van der Vaart, Stiltekracht

”Dankjewel Renee. Wat een fijne healing! Echt wat een MEGA inzicht heeft dit mij gegeven. Ik had nooit verwacht dat dit nog diep binnenin mij speelde! Ook de shift die daarna gelijk plaats vond. Echt zo dankbaar! Vandaag gelijk 2 financiële positieve gebeurtenissen mogen ervaren 🙂 Echt heel erg bedankt!! Deze healing is echt een aanrader!! Liefs Aurora”

Aurora Kromhout van der Meer

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Het feit dat je dit leest betekent dat je nieuwsgierig bent. Dat je graag vrijheid wil ervaren in je lijf en impact wil ervaren met je bedrijf, maar je nog geen idee hebt hoe. Je wil op de persoon geholpen worden in je onderneming. 

Ik daag je uit. 

Jij weet – net als ik – dat dezelfde acties en keuzes leiden tot hetzelfde resultaat. Als jij echt verschil wil maken dien je die loophole te doorbreken. En ik daag je uit om daar vandaag mee te beginnen. Deel jouw verhaal met me en ik geef je minimaal 2 concrete tips waar je direct mee aan de slag kan.

Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Scroll naar boven