fbpx

Dit is wat anderen zeggen over mijn coaching

”Ik ging het programma van Renee in omdat ik aan mijn money mindset wilde gaan werken. En puur het gevoel dat me iets groots stond te wachten en dat ik de hulp van Renee daarbij nodig had. Op dat moment had ik het financieel zwaar en wilde ik graag een andere relatie met geld krijgen. Het voelde als een kloppende en irreële keuze tegelijk. Super spannend! Het programma heeft me van zweven naar aarden gebracht. Er kwam weer werk uit mijn handen. Ik ben het voelen nog meer serieus gaan nemen. Gevoel heeft beweging nodig. Ik ben dit heel veel meer gaan leven! Mijn aanbod klopt en staat nu echt dicht bij mij. Mijn relatie met geld is rustiger geworden. Ik vertrouw erop dat het altijd wel weer komt. En…. ik voel aan alles dat dit nog maar het begin is en dat ik de komende tijd nog meer klanten en omzet mag verwelkomen! Er is echt veel veranderd en geshift in mij! Renees coachingsstijl is lekker direct en puur intuïtief. Een prettige combi. Aards en gevoelig tegelijk. Haar healingen werken enorm door en haar betrokkenheid was groot en warm. Lieve Renee, heel erg bedankt!”

Heidi van der Vaart, Stiltekracht

”Renee kwam op het juiste moment, op de juiste plaats op mijn pad. Ik weet rationeel enorm veel en kan heel goed anderen invoelen, echter bij het voor mezelf invoelen vluchtte ik van weg. Renee leerde me ‘voelen’ en wat het me wil zeggen. Daarvoor ben ik haar eeuwig dankbaar, omdat mijn gevoel me wel het juiste antwoord geeft, en daar heb ik dan voor de rest niemand anders meer voor nodig om me daarin te bevestigen 🙂 Renee brengt vrijheid ;-)”

Johnny Jannis

”Ik dacht dat mijn grootste struggle ‘goeie prijzen vragen’ was. maar jeetje wat zat daar zoveel meer onder. Het was best heftig, die afgelopen 3 maanden, maar WAUW wat heb ik hier veel aan gehad! 
 
Dit is gewoon iets wat je jezelf zou moeten gunnen. 
 
Het resultaat van deze drie maanden? Ik heb mijn prijzen met 300% verhoogt en ik kan deze prijzen nu zonder blikken of blozen vragen én succesvol verkopen! Dat had ik nóóit van te voren durven dromen. Dankjewel voor deze mooie reis Renee. Ik ben je echt mega super dankbaar!”

Marije Dijkema, Eigenaar ByMarije

”Ik heb de Business Breaktrough Summer School bij Renee gevolgd en wauw wat een prachtige ervaring was dat! Ik moest er echt even inkomen want ik vond de vrijheid die ik had om mijn eigen shit aan te kijken lastig en probeerde hem nog een beetje weg te stoppen. Maar na 1 maand ging de knop om en wist ik, ok in deze maanden ga ik nog alles aanpakken wat er ligt. Ik heb volop het contact met Renee gezocht voor hulp en wat heeft ze me fantastisch geholpen. Soms was het super confronterend omdat ze me niet een aai over de bol gaf maar een schop onder mijn kont, maar het hielp enorm goed om mezelf beter te leren kennen en bewuster keuzes te maken. Ik heb zelf alle stappen en acties genomen, maar Renee is een prachtige begeleider die je helpt in het creëren van de vrijheid in jezelf zodat dit ook in de buitenwereld gespiegeld wordt. Ik leid mijn bedrijf nu veel meer vanuit rust, vrijheid, vertrouwen in combinatie met actie en ontvangen. Terwijl ik hiervoor gemakkelijk 60 uur werkte. Renee is echt een notenkraker. Ze heeft me helemaal opengebroken wat resulteert in het feit dat ik nu veel liefdevoller naar mezelf kan kijken, mij volledig kan laten zijn in wie ik ben en vooral voel wat ik wil en niet wil! Ik ga door in de coaching met haar omdat ik weet hoeveel hoger mijn frequentie kan stijgen en het vertrouwen heb dat er nog veel meer mogelijk is dan wat ik nu kan zien. Mijn leven is in 3 maanden tijd 5 jaar vooruit geschoten. Ik maak me niet meer druk, ik ervaar geen zorgen en ik vertrouw op mezelf en mijn onderneming. Dit had ik op 8 juni echt niet gedacht! Dank je wel Renee! Love you!”

Sara Masotto, Eigenaar Styleformation

”Renee haar enthousiasme is aanstekelijk. Ze is open, direct en energiek. In een hoog tempo kom je precies bij de pijnplekken waar je niet eens door had dat ze je blokkeren. En met al haar ervaring helpt ze je met concrete tips waar je direct mee aan de slag kan. Wil je meer bereiken en begrijp je niet wat je tegenhoudt, Renee is je vriendelijke spiegel. Renee, thx! Loes van Praktijk voor Tandheelkunde Loes”

Loes Meijerink, Praktijk voor Tandheelkunde Loes

”Renee is een lieve, fijne coach, maar ook iemand die niet bang is om je kritische vragen te stellen en je aan te zetten. De healing die in dit traject zaten waren stuk voor stuk bijzonder en mooi. Met jouw stem en energie was je steeds in staat mij hele mooie reizen naar mijn onderbewuste te laten maken. Dit ging vaak gepaard met heftige emoties maar ook met mooie ontmoetingen met mijn vader, moeder en mijn gids. Deze healings hebben meer gedaan dan ik nu nog kan bevatten denk ik. Ik ben benieuwd wat de toekomst nog meer gaat brengen. Ik heb er alle vertrouwen in en ik heb zomaar het idee dat dit niet de laatste keer is geweest dat ik zo’n mooie healing bij je gedaan heb. Lieve Renee, dank je wel voor de prachtige, krachtige en lieve persoon die je bent!”

Angelique van Ginkel, Beter op je Plaats

”Wow!!! Wat was dit een SUPER leerzaam programma heb ik gevolgd bij Renee!!! Ik ben binnen een korte tijd nog nooit zo veel gegroeid, vooral qua denkwijze, omgaan met mijn emoties, VOELEN, gedachten over geld en zelfvertrouwen. Super belangrijke en interessante onderwerpen, waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben! Renee is een ontzettend fijne coach, ze is duidelijk, lief, soms een beetje streng als het moet, heel persoonlijk en ze WIL echt dat je groeit als mens. Je voelt je gezien en gehoord door Renee. Los van dat heeft ze ook nog een veel kennis die ze met alle liefde deelt. Renee is de perfecte balans tussen spiritualiteit en down to earth! Ze heeft mij en mijn leven geraakt op een heel diep level. Ik ben Renee en het groeiprogramma super dankbaar en ik zou het iedereen aanraden!!!”

Daniëlla de Campos

”Renee heeft me tijdens een sessie inzichten gegeven in blokkades en me geholpen deze los te laten. En het effect was direct zichtbaar en vooral voelbaar. Renee is een heel unieke vrouw met een heel goed gebalanceerde mannelijke (daadkracht) als vrouwelijke (kwetsbare) energie. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Echt een super topper deze vrouw ! Bedankt Renee <3”

Peter Snauwaert

”In een super drukke stressvolle periode, toch ook met het coach traject gestart, ik was bang dat ik er geen tijd voor zou hebben, maar ben ontzettend blij dat ik het toch tegelijkertijd ben aagegaan. Ik vond het namelijk heel fijn dat ik het gevoel had er niet alleen voor te staan, maar dat er iemand naast me staat in moeilijke situaties met opdrachtgevers bijvoorbeeld, die nog wel het overzicht heeft en goede raad kan geven. Ik denk dat als Renee mij niet had geadviseerd de situatie heel anders was afgelopen. Ook kwam ik juist in deze drukke tijd heel erg mijzelf tegen en had ik daardoor een goed beeld van waar het niet lekker loopt, in de sessies konden we deze meteen bespreken en er mee aan de slag. Ik ben tot veel inzichten over mijzelf gekomen, wat mij nu veel rust geeft, omdat ik weet waar bepaalde gedachtes vandaan komen en ik daar niet naar hoef te handelen. Ook zal het mij helpen om dingen nu anders aan te pakken, nu ik meer weet wat ik belangrijk vind en wat mij energie geeft.”

Lisa Rutten, Eigenaresse Maria-Lies

”Renee heeft het vermogen om aan te voelen waar je blokkeert en waar je energie voor potentie zit. Ook geeft zij krachtige en waardevolle tips die je meteen kunt toepassen. Ideale coaching voor millenials die klaar zijn om te leven vanuit hun eigen kracht.”

Cindy Ritmeester, Ondernemer

”Als je vastloopt in je onderneming, of er eentje wilt starten en niet helemaal helder hebt wat je precies wilt gaan doen dan is dit programma een uitkomst. Het allerbeste element uit dit programma is Renee zelf. Ze heeft het vermogen enorm in te kunnen tunen. Terwijl je je verhaal verteld houdt ze het grote overzicht en stelt de juiste vragen zodat je dieper komt, anders gaat kijken, bewogen wordt. De gesprekken werken door. Waar je zelf blind bent, ziet Renee. Ze denkt met je mee maar laat je wel zelf tot je inzichten komen. Ze loopt naast je, is erg prettig en veilig en reikt mega effectieve handvaten, handige tools, transformatie en tissues aan. Renee is wel iemand die door alleen maar met haar in contact te staan beweging veroorzaakt. Dat is nogal een gave! Ook weet ze ten alle tijden structuur in de gesprekken te gieten. Ik ben haar dankbaar. Kan haar dan ook van harte aanbevelen als je beweging nodig hebt in je leven!”

Hanneke Kandelaars

”Renee is een energieke, daadkrachtige, inspirerende, maar ook lieve en warme persoonlijkheid die niet bang is haar eigen verhaal te delen en daarin kwetsbaar te zijn. Dat was voor mij één van de reden om een programma bij haar te volgen. Ze heeft veel kennis en wijsheid, maar werkt ook intuïtief. Renee voelt goed aan wat er nodig is en is ook niet bang je een eerlijke spiegel voor te houden. Deze combinatie werkte voor mij heel goed. Ik ben er nog niet zowel qua onderneming als qua persoon, maar heb er alle vertrouwen in dat dat in het vervolg dat we gaan doen zeker zal gaan komen!”

Angelique van Ginkel, Eigenaresse Beter op je plaats

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Ondernemer

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

”Wanneer je ‘Ja’ zegt tegen een mooi programma wat Renee aanbiedt, is mijn advies om er helemaal blanco in te gaan en je heerlijk te laten leiden door Renee. Ze heeft een hele fijn vibe die je echt uitnodigt om helemaal jezelf te kunnen zijn. En wanneer dat kan, dan kun je stappen maken in je bedrijf. Je krijgt hele fijne inzichten over jezelf als persoon en hoe je angsten, blokkades en onrust weg kan nemen. Je kijk op dingen verandert enorm wat alleen maar ten goede komt voor je bedrijf. Maar wees niet bang om eerst een stapje achteruit te gaan, zodat je later grote sprongen kan maken. Ze helpt je daar enorm bij en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Bedankt lieve Renee!’’

Femke van Houts, Eigenaresse Femke van Fouts Branding & Storytelling

”Toen ik Renee leerde kennen merkte ik dat hoewel haar missie en haar aanbod mij raakte, ik niet exact begreep wat ze nu deed. Toch voelde ik al snel dat Renée niet zomaar op mijn pad was gekomen. Van mijzelf ben ik niet erg spiritueel en ben ik vooral nieuwsgierig. Ik sta open voor andere inzichten en wil graag leren en mijzelf ontwikkelen.

Door een moeilijke periode in mijn leven heb ik een muur om mijzelf heen gebouwd die ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen laag bleef en ik mij minder open durfde te stellen voor de kansen die op mijn pad kwamen. Tijdens het groeitraject van Renee ben ik mij weer open gaan stellen. Die muur ben ik nu steen voor steen aan het afbreken, doordat Renee mij inzicht gaf in waar die muur uit opgebouwd was. 

Zij stelt kritische vragen, durft door te vragen en doet dit met respect voor mij als persoon. Ik heb me vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak gevoeld en gemerkt dat ik mijzelf mocht laten zien. Doordat ik dit bij haar kan, durf ik mijzelf steeds meer bij anderen te laten zien. Ik zie dat ik gegroeid ben als persoon. 

Dank je wel Renee voor de inzichten, de goede vragen en het enthousiasme waarmee je mij leerde om mijn successen in mijn groei te vieren. Ik stop hier niet, en blijf jouw waardevolle bijdrage meenemen op mijn weg.”

Aurélie Veltema, Eigenaar AVUE

”Het Groeitraject met Renee heeft mij enorm geholpen om weer een duidelijker beeld van mijn krachten en ambities te krijgen. Dit heeft me geholpen weer in m’n kracht te komen en meer rust, plezier en zelfvertrouwen te ervaren. Renee’s energie is fantastisch en werkt inspirerend! Ze luistert goed en weet snel tot de kern van een probleem te raken waardoor onze sessies altijd bomvol zaten met inzichten!”

review

Debbie Rouwenhorst – Collaboration Consultant

”De sessie heeft me echt verder geholpen. Ik voel me nu, een paar uur na het gesprek, nog steeds enorm goed. Alsof er nieuwe energie door mij heen stroomt. Ik heb meer rust… Ik weet gewoon nu al zeker dat deze sessie me de aankomende tijd verder gaat helpen in mijn zoektocht. Precies wat ik nodig had, op precies het goede moment. Renee, je bent enorm getalenteerd en ik zou iedereen willen aanraden kennis met je te maken en te ervaren wat ik heb ervaren. Enorm bedankt.’’

tessa van eck

Tessa van Eck – Socio Therapeut 

”Heerlijk positief ingestelde coach met een overvloed van creativiteit en inspiratie. Een coach die gericht is op de klant en niet op geld verdienen. Door een wezenlijk product aan het einde van het programma, weet je waar je naartoe werkt!”

Wilfred Brink

”Ik heb bij Renee erg veel inzichten opgedaan over mezelf, waar ik heel goed in ben en ik heb geleerd hoe ik steeds continu kan blijven groeien, waardoor ik nu gewoon een stuk verder ben dan dat ik was toen ik het traject begon. Renee heeft me ook altijd met alles heel goed geholpen. Ze reageert snel, uitgebreid en weet precies de juiste snaar te raken. Ik raad het iedereen aan om bij haar een traject in te gaan.’’

review timo peters

Timo Peters, Ondernemer in spé

”Voor het groeiprogramma had ik een vol hoofd waardoor ik niet meer helder kon nadenken en niet meer wist wie ik was en wat ik wilde. Ik had het contact met mezelf al een tijd verloren en was altijd opzoek naar afleidingen om maar niet te hoeven nadenken over mezelf. Door het groei boost gesprek met Renee was ik meteen gemotiveerd om aan mezelf te werken. Renee heeft me geholpen om uit mijn hoofd te komen en weer contact te maken met mijn lichaam. Ik heb meer rust gekregen waardoor ik helder na kan denken. Renee stelt precies de juiste vragen en geeft handvaten om verder te gaan. Bij het live dagdeel heb ik nog helderder gekregen wat ik wil en hebben we een concreet stappenplan gemaakt. Dit heeft mij enorm vooruit geholpen. 

 Door het groeiprogramma heb ik weer rust in mezelf gevonden en heb ik duidelijk wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. De opdrachten in het werkboek helpen je enorm op weg. De 1 op 1 gesprekken en het live dagdeel zijn heel waardevol voor mij geweest. Renee stelt de juiste vragen en helpt zaken concreet te maken. Door Renee heb ik geleerd in mogelijkheden te denken en weet ik wat mijn stappen zijn om mijn doelen te behalen. Renee heeft me echt gemotiveerd aan mezelf te werken en na het groeiprogramma verder te werken aan mijn doelen.” 

Anita Rolfes – Medewerker in de zorg

”Dankzij het groeiprogramma van Renee heb ik mezelf (nog) veel beter leren kennen. Ik was al veel met persoonlijke ontwikkeling bezig, maar dankzij het groeiprogramma heb ik hier flinke stappen gezet. Met name de 1 op 1 sessies zijn zeer waardevol en leveren regelmatig confronterende inzichten op. Het mooie is dat juist deze inzichten je helpen een mooier leven te leiden. 

Ik wil Renee bedanken voor haar enthousiasme, doorzettingsvermogen en voor de prachtige inzichten die ik heb op mogen doen dankzij het groeiprogramma.”

Jos van Rijzewijk – Transport manager

“Toen ik in 2015 begon als ondernemer gaf Renee mij de ultieme tip om te kiezen voor een doelgroep. “Lisan, echt waar, je moet gewoon durven kiezen”.. ik hoor het haar nog zo zeggen. Ik wilde dit eigenlijk niet, want als je er voor iedereen bent kan er een grotere groep klant worden bij je bedrijf. Tenminste, dat dacht ik. Maar door de gesprekken met Renee koos ik toch voor het werken met mensen die mij de meeste energie gaven. Mensen met buikklachten en mensen die om medische reden een glutenvrij dieet moeten volgen. Zo zette ik mij in de markt en door die keuze had ik vanaf maand 1 (!!) een mooi inkomen uit mijn eigen praktijk. En ik mocht gelijk aan de slag met mensen die precies vielen in mijn doelgroep, mijn ideale klant. Sindsdien vraag ik Renee om advies bij belangrijke zakelijke beslissingen. In 2019 merkte ik dat mijn huidige bedrijf niet meer bij me paste. Ik was meer aan het werken in mijn bedrijf, in plaats van aan mijn bedrijf. Dit putte me uit en zorgde ervoor dat ik flink wat stappen terug moest. Renee bracht me terug naar de basis. Ik volgde haar werkboek HET ROER OM! en stond hierdoor stil bij wat ik nou écht wilde en waar ik enthousiast van word. En dat is totaal iets anders dan waar ik de afgelopen jaren ingerold ben. De coaching gesprekken met Renee leverden me een nieuwe kijk op, door haar kritische vragen werd en word ik aan het denken gezet. Renee geeft een frisse kijk op zaken waar je zelf soms blind voor bent geworden. Daarnaast is haar “niet lullen maar poetsen” mentaliteit heerlijk voor een goede schop onder je kont om nu eens te gaan doen wat je moet doen en waar jij energie van krijgt!”

lisanne bosch

Lisanne Bosch, ondernemer in de zorg (bekend van De Glutenvrije Diëtist en Voedingsadvies Brabant)

“Renee heb ik leren kennen bij mijn huidige baan. Het viel me direct al op hoe snel Renee ziet hoe dat iets in elkaar zit en analyseert wat ervoor nodig is om mensen te laten groeien. Ik raakte steeds vaker in gesprek met haar en ben op een gegeven moment haar werkboek HET ROER OM! gaan volgen. Ik kende mezelf al best goed en ondanks dat kreeg ik nieuwe inzichten over mezelf die ik gelijk wist toe te passen in de praktijk. Ik besloot om een coaching traject bij Renee te volgen en daar ben ik iedere dag nog blij mee. Ze heeft precies de juiste verhouding tussen goede vragen stellen en vertellen hoe dat het in elkaar zit. Wat bovendien ook opvallend is, is dat Renee binnen een paar vragen bij de kern is. Iets waar je zelf nog niet eerder over had nagedacht weet ze aan te tippen. Je merkt dat Renee het beste met je voor heeft en dat maakt de samenwerking prettig.”

nienke snijders

Nienke Snijders, Field Coach

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Het feit dat je dit leest betekent dat je nieuwsgierig bent. Dat je graag wil groeien in money mindset en meer klanten en omzet aan wil trekken, maar je nog geen idee hebt hoe. Je wil op de persoon geholpen worden in je onderneming. Onzekere gedachtes omzetten naar zelfvertrouwen en belemmerende gedachtes bij de oorzaak aanpakken zodat je fundamenteel een sterke mindset ontwikkelt. De mindset die jou in jouw onderneming dient, i.p.v. tegenhoud om echt groots te worden en overvloed aan goed betalende klanten aan te trekken.

Ik daag je uit. 

Jij weet – net als ik – dat dezelfde acties en keuzes leiden tot hetzelfde resultaat. Als jij echt verschil wil maken dien je die loophole te doorbreken. En ik daag je uit om daar vandaag mee te beginnen. Deel jouw verhaal met me en ik geef je minimaal 2 concrete tips waar je direct mee aan de slag kan.

Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Scroll naar top