fbpx

Mijn nieuwe verhaal

Mijn nieuwe verhaal

Het ondernemen gaat gepaard met vindingrijk zijn. Wanneer iets niet loopt, betekent het niet per definitie dat het product niet goed is, maar dat je het op een andere manier moet gaan aanvliegen. Op dit punt stond ik afgelopen week. Ik had mijn training afgerond voor Facebook & Instagram marketing. Mijn eerste campagnes waren gelanceerd en bij de tweede campagne merkte ik dat de resultaten al tegenvielen en de kosten per resultaat velen malen hoger waren dan mijn eerste campagne. En dat terwijl ik met de best lopende afbeeldingen en tekst heb geadverteerd. Dan begint er bij mij een lampje te branden om te achterhalen wat ik moet veranderen om het wel te laten lopen.

‘Toevallig’ kwam ik een super waardevolle masterclass tegen van Tineke Zwart, over magnetisch ondernemen. In een keer viel alles op z’n plek. Mijn messaging, de boodschap die ik aan het uitzenden ben geweest, trekt andere mensen aan en is anders geframed dan wat ik eigenlijk aan wil trekken. ‘Wat wil ik eigenlijk écht’ proeft wat onzekerheid, passiviteit misschien, wat te neer geslagen. Althans, zo heb ik het neergezet. Maar dat is helemaal niet wie ik ben. Dus, ik besloot een nieuw verhaal neer te zetten. Mijn product zelfs aan te passen (under cunstruction) en de strategie te wijzigen.

Wat is dan mijn nieuwe verhaal? Dat ik high potentials (to be) help om next level te gaan & écht impact te maken. Impact te maken met de unieke gift die zij hebben. Door zichzelf heen breken en kunnen gaan staan voor wie ze zijn, wat resulteert in een moeitelozer leven, met meer voldoening en de ambities leven die zij hebben.

Het typische is dat het nu echt als Renee voelt. Het sluit veel beter aan bij Your Revolution. Jouw eigen revolutie om die impact te gaan maken en patronen te doorbreken. Om op te staan en ervoor te gaan.

Anyway, dat wilde ik vandaag even met jullie delen. Een van mijn eigen kernwaarden is openheid. Dus dan ben ik ook even open in het proces van ondernemen en hoe ik mijzelf positioneer. Want ook dat is een proces, die meerderen meemaken. Vaak wordt daar achteraf over gesproken en in mindere mate tijdens het proces. Dus, bij dezen!

Binnen een aantal weken zal het nieuwe verhaal volledig overal zichtbaar zijn. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden, laat het me even weten.

Met liefde,

Scroll naar boven