fbpx

VIP Sessie

Reken voor eens en voor altijd af met de grootste interne saboteur / challenge die jou er nu van weerhoudt om écht te genieten van het ondernemerschap en je privé leven.

Ben jij die ondernemer met grootste dromen om jouw missie uit te voeren, alleen merk je dat:

Je al een lekker klantenaantal hebt waar je blij van wordt. Maar je altijd bezig bent met meer meer meer. Meer klanten, meer omzet en meer bereik. Je bent gek op resultaten en je bent tegelijkertijd nooit tevreden met de resultaten. Nog voordat je een omzetdoel bereikt hebt ben je alweer bezig met het volgende omzetdoel.

Je KEI en KEI en KEI hard aan het werk bent, avonden, weekenden, doordeweeks, eigenlijk altijd. En je had jezelf ZO beloofd om ook eens rust te pakken, maar als je dat doet dan voel je je schuldig omdat je in dezelfde tijd ook klanten had kunnen binnen halen.

Je hebt moeite om rust te vinden in het ondernemerschap. Het voelt altijd alsof je achter de feiten aanloopt en moet jezelf echt bewust vertellen dat je moet kijken naar de positieve dingen.

Soms betrap je jezelf op de gedachte dat je nog niet goed genoeg bent of het wel waard bent om veel geld te verdienen. Je hebt het idee dat lekkere maanden toevalstreffers zijn en gaat daardoor nog harder werken en vooral je klanten pleasen, waarbij je continu over je eigen grenzen heen gaat en veel tijd kwijt bent met het tegemoet komen van je klanten.

Je het ook wel eens verdomd lastig vindt om te accepteren dat jij anders bent dan anders. Je bent altijd al de vreemde eend in de bijt geweest en wil heel graag gezien worden door jouw klanten en door de massa. Maar je merkt dat je daar echt heel veel moeite voor moet doen, waardoor je nog harder gaat werken.

'Leven in het Nu' is echt iets wat je alleen maar in boeken leest of op social media voorbij ziet komen. Je begrijpt oprecht niet hoe je dat moet doen of wat het is. Je bent namelijk echt een denker en een analyticus. Je zit altijd in je hoofd en vertrouwen op je intuïtie is iets wat je DOLGRAAG zou willen leren, maar nog eerder fantasie is dan realiteit.

Bring it on, b*tch!

Ohh die verdomde rollercoasters ook...

We denken als ondernemer vaak dat marketing en sales het grootste probleem is in de groei van ons bedrijf, maar in feite zijn wij dat als ondernemer ZELF. 

Jij bent namelijk ongetwijfeld goed in wat je doet. Anders had je nu niet dit klantenaantal gehad. Je helpt er alleen niemand mee om KEI en KEI en KEI hard te werken. Hoe harder jij werkt, hoe meer jij jezelf naar een totale error aan het helpen bent. Je bent wel klaar met ALLEEN maar kei hard werken. Je wil genieten. Niet alleen van het werk dat je doet, maar JUIST van je gezin, de omzet die je hebt en van jezelf.  

Alleen het kan nogal eens verdomd lastig zijn om te genieten als er een stem in je achterhoofd je vertelt dat je niet goed genoeg bent en je daardoor extra bonussen voor je klanten gaat maken om wél goed genoeg gevonden te worden. 

Het ondernemerschap is de grootste persoonlijke rollercoaster die er is. Als je echt veel mensen wil helpen met de grootse dromen die je hebt, dan zal jij zelf in CONTROL moeten zijn over jezelf. En daarvoor zal jij jouw eigen persoonlijke challenges mogen overwinnen. Zodat jij JEZELF goed genoeg gaat vinden waardoor jij niet halsoverkop bij ieder mailtje van een klant stand-by staat en daardoor nooit rust in je hoofd en lijf hebt. 

Daarvoor zal je met jezelf aan de slag mogen gaan. Op vier lagen:

1. Spiritueel / energetisch
2. Mentaal
3. Emotioneel
4. Fysiek

Veel ondernemers weten bijvoorbeeld wel dat een gedachte zich bekruipt of ze wel goed genoeg zijn, maar daar blijft het dan bij. Je mist nog driekwart van de puzzel.

En daar help ik je bij door middel van VIP sessie

Ben je klaar voor een explosieve en intensieve deep dive sessie? Tijdens de VIP sessie pakken we alle vier de lagen aan. We achterhalen de grootste saboteur / challenge die jou er nu van weerhoudt om te groeien met je bedrijf en tegelijkertijd te genieten van de reis. – waarschijnlijk geven die laatste woorden je nu al de kriebels, omdat je niet weet wat genieten is 🙂 

Wat houdt een VIP sessie in?

Deze VIP sessie bestaat uit een 3 uur durende deep dive sessie, inclusief 2 weken volledige support na de sessie en een 0,5 uur call. In 2 weken rekenen we voor eens en voor altijd af met de grootste challenge waar jij nu tegenaan. loopt. Een VIP sessie is persoonlijk, dus de challenges kunnen uiteenlopen van jezelf niet goed genoeg vinden tot de angst voor de reactie van anderen.

Hoe gaat de sessie in z'n werk?

Van tevoren vul jij een vragenlijst in waarin ik helderheid krijg over jouw grootste challenge / saboteur. Bring it on 🙂

YES! Het is zover. De dag van de sessie is aangebroken. De sessie vindt bij mij thuis plaats, in Best (bij Eindhoven). We starten met het inzichtelijk krijgen waar je tegenaan loopt en het signaleren van de challenge in je lijf. Je ervaart wellicht een brok in je keel of een baksteen in je buik. Daar werken we mee. Zodra ik heb gevoeld waar deze challenge zit, gaan we verder met een healing om de challenge in je lijf los te maken. Tijdens de healing krijg je mentaal, energetisch en emotioneel grip op de challenge. We're diving in this b*tch. De healing maakt veel los. Na de healing gaan we bewegen. Dansen, rennen, springen, whatever it takes om die zware gevoelens uit je lijf te elimineren en ruimte te maken om te genieten. Als laatste onderdeel van de sessie maken we een plan van aanpak, praktisch en concreet. Deze challenge dient namelijk niet alleen gevoelsmatig te worden opgelost, maar ook vertaalt te worden naar jouw bedrijf en privé leven, zodat we er voor eens en voor altijd mee afrekenen!

De komende twee weken heb je mijn volledige SUPPORT. De deep dive sessie heeft namelijk veel bij je los gemaakt en werkt door. Bovendien werkt het Universum zo dat je in de twee weken daarna situaties in het dagelijks leven krijgt voorgeschoteld die je uitdagen om de challenge in de realiteit op te lossen. En daar mag jij mij 24/7 over appen voor hulp. Daar reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op.

Na twee weken hebben we een call van een 0,5 uur (via Zoom) om de afgelopen twee weken te evalueren en waar nodig bij te sturen zodat deze challenge afgehandeld is en jij door kan naar het volgende hoofdstuk. LET'S GO!

De investering van de VIP sessie bedraagt 777 euro exclusief 21% BTW.

Ben je helemaal klaar met die interne saboteur en wil je er per direct doorheen breken zonder intensief programma te volgen? Dan is deze sessie voor jou.

Dit is wat anderen over mij zeggen

”Dankjewel Renee. Wat een fijne healing! Echt wat een MEGA inzicht heeft dit mij gegeven. Ik had nooit verwacht dat dit nog diep binnenin mij speelde! Ook de shift die daarna gelijk plaats vond. Echt zo dankbaar! Vandaag gelijk 2 financiële positieve gebeurtenissen mogen ervaren 🙂 Echt heel erg bedankt!! Deze healing is echt een aanrader!! Liefs Aurora”

Aurora Kromhout van der Meer, Lichtwerkers coach

”Renee heeft mij heel fijn ondersteund bij het naar boven brengen van een onbewust proces (dat lichamelijk tot uiting kwam) en wat mij tegenhield om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn business. Renee kan goed intunen op de kern en hielp mij stapsgewijs door dit energetische proces heen. De combinatie van haar zachte en daadkrachtige energie is bijzonder! Er werd van alles opgeruimd en hierdoor kwam er letterlijk meer ruimte in mij om weer de volgende stappen te zetten. Ik ben Renee heel dankbaar!’’

madelon kemp

Madelon Kemp, Eigenaar Happy Being Coaching

”Renee heeft me tijdens een sessie inzichten gegeven in blokkades en me geholpen deze los te laten. En het effect was direct zichtbaar en vooral voelbaar. Renee is een heel unieke vrouw met een heel goed gebalanceerde mannelijke (daadkracht) als vrouwelijke (kwetsbare) energie. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Echt een super topper deze vrouw ! Bedankt Renee <3”

Peter Snauwaert

”Ik wist al een tijdje dat er een verandering moest komen maar durfde de stap nog niet echt te zetten. Als je ja zegt tegen iets zeg je natuurlijk ook nee tegen een boel andere dingen en dat vond ik toch wel spannend. Renee hielp me mijn gevoel uitvergroten zodat het ineens heel duidelijk werd wat mijn keuze moest zijn. Geen spijt van gehad. Sinds die tijd loopt m’n leven een stuk soepeler, de rem is eraf en ik straal. Binnen 2,5 week zijn de eerste 2 klanten in mijn nieuwe werk een feit, onwards! Bedankt Renee!’’

esther de boer

Esther de Boer, Transformatie Coach

En dit zijn de resultaten van anderen

ervaringen

Kijk je donkere kanten met volle angst aan en verzeker jezelf van meer vertrouwen en vrijheid in je lijf.

Laat mij je begeleiden om samen de rollercoaster te pakken.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het in zijn werk?

Na betaling ontvang je van mij binnen 5 minuten een mail met alle praktische informatie en de link naar mijn agenda, zodat jij direct jouw VIP sessie met mij kan inplannen. 

Moet ik iets voorbereiden?

Ik vraag je van tevoren om een vragenlijst in te vullen zodat ik al kan inschatten waar de grootste blokkade bij je zit. Het enige wat je hoeft voor te bereiden is dat jij er bent en je open staat voor je gevoel. That’s it! 

Wat is de investering?

De investering voor de Helderheid sessie is 777 euro exclusief BTW (940,17 euro inclusief BTW).

tevredenheidsgarantie
Scroll naar top