fbpx

Money Mindset Challenge

Krijg direct toegang en transformeer naar een ondernemer die in 2020 met een gezonde money mindset meer vrijheid, plezier en klanten aantrekt.

47 euro exclusief BTW

Ben je ondernemer geworden omdat je dacht dat het je plezier, vrijheid en veel geld zou opleveren? Maar merk je nu dat:

Wat je ook doet, welke acties je ook uitzet voor sales en marketing, het stroomt niet. De klanten - en daarmee het geld - komen niet naar je toe. Hierdoor ben je iedere maand aan het stressen of je wel genoeg geld binnen krijgt om de rekeningen te betalen en 'hoe lang je het nog vol kan houden.'

Je durft geld niet uit te geven. Het liefst hou je het bij je om de volgende rekeningen te betalen. En als je het geld uitgeeft, dan doe je dat met pijn in je hart en in je buik. Het voelt als een groot risico.

Je klanten je te duur vinden, ondanks dat je dat niet bent en daar klaar mee bent. Je wil verdienen wat je waard bent.

Je vooral kijkt naar wat iets kost in plaats van wat het oplevert. Bijvoorbeeld bij coaching. De grootste zorg die je hebt is of je het bedrag wel terugverdiend en het 'er wel uit haalt'. Dit belemmerd je om daadwerkelijk te investeren en je bedrijf te laten groeien.

Sales gesprekken hierdoor je nog meer kriebels geven dan dat het al deed. De gesprekken lopen veelal stroef en als je jouw prijs uitspreekt doe je dat met een droge keel en zweethanden, wat niet bevorderlijk om de potentiële klant ja te laten zeggen.

En heb jij het verlangen om:

In 2020 je ein-de-lijk geen zorgen meer hoeft te maken om geld.

Met vertrouwen geld uit durven geven aan dingen die je enerzijds nodig hebt om je bedrijf te laten groeien - zoals coaching, goede software, ed. - en anderzijds aan leuke dingen in je privé leven.

Te verdienen wat je waard bent. Je wil dat jouw klanten jou met liefde betalen.

Een omzet realiseren waar jij lekker van kan leven. Of dat nu 5.000 euro of 40.000 euro per maand is, wat bij jouw standaard past en waar jij je lekker bij voelt zonder dat je daar 100 uur voor hoeft te werken.

En heb je een intens verlangen om dit in 2020 te realiseren? YES HONEY! Let’s Go! Een gezonde money mindset creëeren heeft alles te maken met een flinke dosis zelfleiderschap, mentale blokkades en overtuigingen doorbreken en staan voor wie je bent. Door de regie te pakken over jezelf pak je de regie over jouw onderneming en trek je meer vrijheid, plezier en geld aan. 

Creëer in 2020 een gezonde money mindset en trek daarmee meer vrijheid, plezier en omzet aan.

Het is tijd om jouw eigen revolutie te laten intreden en door jezelf heen te breken!

Na de challenge heb jij antwoord op de vragen:

Hoe je een gezonde money mindset creëert en daardoor meer klanten en omzet weet te realiseren?

Wat een money mindset en zelfleiderschap met elkaar te maken hebben om meer klanten en omzet te realiseren?

Waarom het noodzaak is om jouw verhaal te ownen en voor jezelf te gaan staan wil je jouw ideale klanten - en daarmee meer geld - aantrekken?

Hoe je op een andere manier tegen sales aankijkt, waarbij je met plezier jouw diensten verkoopt in plaats van iemand iets aansmeert.

Waarom het geld dat je nu verdient een reflectie is van de eigenwaarde die je voelt?

Waarom de overtuiging die jij hebt over geld altijd waar is?

Dit is wat anderen van de challenge vonden

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering is de 47 euro exclusief BTW  (56,87 euro inclusief BTW)

Ik heb (nog) geen onderneming, is dit iets voor mij?

Leuk dat je interesse hebt in deze Money Mindset Challenge! De cursus is gericht op het ondernemerschap vanuit jou als persoon als basis. Deze cursus leert je dan ook hoe je jouw onderneming laat groeien waarbij je meer klanten en omzet aantrekt. Als je een onderneming wil starten is dit zeker hét middel om mee te beginnen. Wil je meer met persoonlijke ontwikkeling doen, dan geeft deze cursus je ook veel inzichten.

Hoe gaat de challenge in z'n werk?

Na betaling ontvang je een mail waarbij je de inloggegevens krijgt tot de online omgeving met alle informatie over de challege. Je krijgt binnen 5 minuten toegang tot al het online materiaal en blijft life-time toegang houden. Je kan de cursus dus op je eigen tempo volgen wanneer het jou uitkomt. Je wordt op dit moment niet door mij gecoacht, waardoor ik dus niet achter je broek aan zit ;-). Zo heb je op een laagdrempelige wijze wel veel waarde en de potentie om flinke stappen te zetten in de groei van jouw money mindset. 

tevredenheidsgarantie
Scroll naar top