fbpx

Doe van 20 t/m 23 januari mee met de GRATIS Money Mindset Challenge

En transformeer naar een ondernemer die in 2020 met een gezonde money mindset meer vrijheid, plezier en klanten aantrekt.

& Maak door je GRATIS aan te melden ook nog eens kans op een 1-op-1 sessie (t.w.v. 397 euro) of toegang tot mijn online cursus (t.w.v. 57 euro). Nadat jij je hebt ingeschreven ontvang je per mail informatie hoe je kans maakt! 

Ben jij ondernemer geworden omdat je dacht dat het je vrijheid, plezier en veel geld op zou leveren, alleen merk je dat:

Wat je ook doet, welke acties je ook uitzet voor sales en marketing, het stroomt niet. De klanten - en daarmee het geld - komen niet naar je toe. Hierdoor ben je iedere maand aan het stressen of je wel genoeg geld binnen krijgt om de rekeningen te betalen en 'hoe lang je het nog vol kan houden.'

Je durft geld niet uit te geven. Het liefst hou je het bij je om de volgende rekeningen te betalen. En als je het geld uitgeeft, dan doe je dat met pijn in je hart en in je buik. Het voelt als een groot risico.

Je vooral kijkt naar wat iets kost in plaats van wat het oplevert. Bijvoorbeeld bij coaching. De grootste zorg die je hebt is of je het bedrag wel terugverdiend en het 'er wel uit haalt'. Dit belemmerd je om daadwerkelijk te investeren en je bedrijf te laten groeien.

Je van je klanten te horen krijgt dat je te duur bent, terwijl dat alles behalve het geval is.

Sales gesprekken hierdoor je nog meer kriebels geven dan dat het al deed. De gesprekken lopen veelal stroef en als je jouw prijs uitspreekt doe je dat met een droge keel en zweethanden, wat niet bevorderlijk om de potentiële klant ja te laten zeggen.

En heb jij het verlangen om:

In 2020 je ein-de-lijk geen zorgen meer hoeft te maken om geld.

Met vertrouwen geld uit durven geven aan dingen die je enerzijds nodig hebt om je bedrijf te laten groeien - zoals coaching, goede software, ed. - en anderzijds aan leuke dingen in je privé leven.

Te verdienen wat je waard bent. Je wil dat jouw klanten jou met liefde betalen.

Een omzet realiseren waar jij lekker van kan leven. Of dat nu 5.000 euro of 40.000 euro per maand is, wat bij jouw standaard past en waar jij je lekker bij voelt zonder dat je daar 100 uur voor hoeft te werken.

En heb je een intens verlangen om dit in 2020 te realiseren? YES HONEY! Let’s Go! Een gezonde money mindset creëeren heeft alles te maken met een flinke dosis zelfleiderschap, mentale blokkades en overtuigingen doorbreken en staan voor wie je bent. Door de regie te pakken over jezelf pak je de regie over jouw onderneming en trek je meer vrijheid, plezier en geld aan. 

Creëer in 2020 een gezonde money mindset en trek daarmee meer vrijheid, plezier en omzet aan.

Hoe ziet de Challenge eruit?

Maandag 20 januari t/m donderdag 23 januari ontvang je iedere ochtend een mail met een video, opdrachten en tips zodat je de kennis direct kan toepassen in de praktijk wanneer het jou uitkomt.

Je wordt onderdeel van een besloten Facebook Groep waarin ik van 20 t/m 23 januari extra learnings deel en jij jouw vragen en inzichten kan delen samen met de groep. Ik beantwoord al jouw vragen in deze 4 dagen. De groepsenergie zorgt ervoor dat je in een korte tijd samen groeit en blokkades direct kan doorbreken.

Op donderdag 23 januari 19.30 uur tot 20.30 uur ter afsluiting een masterclass over een gezonde money mindset waarin ik ook de winnaars bekend maak van de 1-op-1 sessie t.w.v. 397 euro en de online cursus t.w.v. 57 euro.

Tijdens de Challenge beantwoord ik vragen als:

Hoe je een gezonde money mindset creëert en daardoor meer klanten en omzet weet te realiseren?

Wat een money mindset en zelfleiderschap met elkaar te maken hebben om meer klanten en omzet te realiseren?

Waarom het noodzaak is om jouw verhaal te ownen en voor jezelf te gaan staan wil je jouw ideale klanten - en daarmee meer geld - aantrekken?

Waarom het geld dat je nu verdient een reflectie is van de eigenwaarde die je voelt?

Hi, ik ben Renee!

Hi ondernemer,

Begin 2018 is mijn eigen revolutie begonnen. Ik heb ervoor gekozen het roer om te gooien en het 180 graden anders te gaan aanpakken. Ik kreeg geen energie van m’n werk, deed wat ik dat dacht dat de maatschappij van me verwachtte, voelde me gevangen in het traditionele werkconstruct en kreeg sterk de vraag ”Is dit het nu?!” Tegen de gebaande paden in koos ik voor mijn talenten en competenties in plaats van mijn kennis. Dat is voor mij de start geweest om het anders te gaan doen en de onderneming te creëren die ik wilde en daarmee het leven te creëeren waar ik vrijheid. plezier en geld mee aantrek.

Ik geloof erin dat iedereen een unieke bijdrage en kracht heeft die gezien mag worden. Dat er zoveel meer potentieel in zit waar de maatschappij behoefte aan heeft. En ik geloof dat we daar flink voor betaald mogen worden. Dat we schaamteloos mogen verdienen wat we waard zijn.  

Ik ben zelf een aanpakker, een doorpakker en iemand van contrasten. Ik ben mega spiritueel en een actiegerichte ondernemer. Ik kan je in de diepste kern raken en slap zeveren (zoals we hier in Brabant zeggen). Ik hou van typische vrouwendingen en ben geregeld one-of-the-guys. Ik ben hard op de inhoud, zacht op de persoon. Daarnaast ben ik optimistisch, idealistisch en zorgen de woorden ‘kan niet’ bij mij voor jeuk. 

En ik daag je in deze challenge graag uit om een gezonde money mindset te creëeren, zodat jij meer klanten en omzet realiseert. Zie ik jou bij de challenge?

Met revolutionaire groet,

Doe mee met de Money Mindset Challenge en verzeker jezelf van inzichten, persoonlijke doorbraken en meer vertrouwen in jezelf.

Bevestig hieronder jouw gratis deelname:

Dit is wat anderen zeggen over mijn challenge:

In november 2019 heb ik de Moeiteloos Ondernemen Challenge georganiseerd waar ruim 80 deelnemers aan meededen:

Scroll naar top