fbpx

Money Mindset Training

Doorbreek jouw geldblokkades en trek meer klanten en omzet aan.

Wil jij graag meer klanten en omzet aantrekken? Alleen merk je nu dat:

Je relatie tot geld ongezond is. Je bent onzeker over geld, hebt het idee overgenomen dat je 'hard moet werken' voor je geld en wanneer je geld ontvangt ben je in gedachten alweer bezig met de volgende inkomsten. Je hebt een zwaar gevoel van spanning in je buik bij de gedachte aan geld en sales. Je merkt dat je hartslag verhoogt en je nekspieren samentrekken van de spanningen.

Je ergens diep van binnen wel in jezelf gelooft dat je het waard bent om geld te verdienen met jouw missie, maar tegelijkertijd ook ergens het ongeloof hebt dat mensen jou echt betalen voor het werk dat je doet.

Je krijgt van je klanten te horen ''dat ze nog even over jouw aanbod hebben nagedacht, maar het toch niet kunnen betalen.'' Je wordt hierin bevestigd dat je vooral 'hard moet werken' en eraan moet trekken om klanten binnen te krijgen. Hierdoor ben je sneller geneigd om met kortingen te strooien en jouw tarief te verlagen, in de hoop dat dat meer klanten aantrekt.

Tijdens een sales gesprek benoem je de prijs met zo’n stemmetje van: ‘'Wat zal ze ervan vinden, kan ze dat betalen, vindt ze het niet te duur?''

Je veel twijfelt en goed nadenkt over het nemen van een koopbesluit. Na de koopbeslissing ben je bang of je de verkeerde keuze hebt gemaakt.

Jij je vooral opgejaagd voelt bij het idee klanten binnen te krijgen. Je hebt een onrustig hoofd, merkt dat je slecht slaapt door alle gedachtes die door je hoofd heen blijven ratelen en in de ochtend twijfel je het meest over of het je lukt om klanten en omzet aan te trekken, en dat terwijl de dag nog voor je ligt.

Jij vooral begonnen bent met ondernemen om anderen oprecht te helpen en de buitenwereld niet het idee wil geven dat je materialistisch bent of het voor het geld doet.

Ga van een 'het is ingewikkeld' relatiestatus tot geld naar een gezonde money mindset, waardoor jij met meer plezier je aanbod doet aan potentiële klanten en niet meer met bibberende stem je prijs noemt maar vol vertrouwen omdat jij in jezelf en je prijs gelooft.

Geld is de rode draad van jouw onderneming

70% van de zelfstandig ondernemers redt het niet om hun onderneming succesvol te laten groeien. Ik ben ervan overtuigd dat één van de redenen te maken heeft met de relatie die ondernemers tot geld hebben. 

Uiteindelijk is je bedrijf een soort van ijsberg waarvan het stukje strategie (sales en marketing) het topje van de ijsberg is. Het is pas echt goed zichtbaar als de onderkant (de fundering) stabiel is.

En als ondernemer is die fundering je (money) mindset. Op een gegeven moment kun je namelijk praktisch gezien wel weten hoe je een aanbod moet doen, maar als je dat met bibberende stem doet ga je de ander niet overtuigen.

Ze zeggen daarom ook vaak: Uiteindelijk is je prijs niet bepalend, maar je zelfvertrouwen.

Als jij al niet accepteert dat je geld mag verdienen met datgene wat je het allerliefste doet, hoe verwacht je dan dat jouw potentiële klanten dat wél doen?

Omdat dit me echt aan het hart gaat en ik veel ondernemers zie die oprecht de wereld een stukje mooier willen maken, heb ik een money mindset training opgezet die volledig in het teken staat om jou alle handvatten te geven, zodat jij jouw relatie tot geld weet te transformeren. 70% van de zelfstandig ondernemers redt het niet om hun onderneming succesvol te laten groeien. Ik ben ervan overtuigd dat één van de redenen te maken heeft met de relatie die ondernemers tot geld hebben. 

Uiteindelijk is je bedrijf een soort van ijsberg waarvan het stukje strategie (sales en marketing) het topje van de ijsberg is welke voor slechts 20% verantwoordelijk is voor het succes van jouw bedrijf. Het is pas echt goed zichtbaar als de onderkant – de overige 80% – (de fundering) stabiel is. 

En als ondernemer is die fundering je (money) mindset. Op een gegeven moment kun je namelijk praktisch gezien wel weten hoe je een aanbod moet doen, maar als je dat met bibberende stem doet ga je de ander niet overtuigen.

Ze zeggen daarom ook vaak: Uiteindelijk is je prijs niet bepalend, maar je zelfvertrouwen.

Nu – meer dan ooit – is het de tijd om met jouw money mindset aan de slag te gaan om jouw hoofd boven water te houden. Dit is het moment waarop je een verschil hebt tussen de wannabe ondernemers en de ondernemers. En ja, ook JIJ hebt het in je om jouw bedrijf te laten groeien.

Omdat dit me echt aan het hart gaat en ik veel ondernemers zie die oprecht de wereld een stukje mooier willen maken, heb ik een money mindset training opgezet die volledig in het teken staat om jou alle handvatten te geven, zodat jij jouw relatie tot geld weet te transformeren. 

Dus, heb jij het verlangen om...

Een ontspannen gevoel over te houden dat je alles kan betalen en geld overhoud om leuke dingen te doen.

De rust te vinden dat je geld kan en mag investeren.

Je minder onzeker te voelen als het over geld gaat.

Gelukkig te zijn bij het ontvangen van geld waarbij je niet gelijk denkt: ''Is het wel genoeg.''

Jouw mooiste leven te realiseren waarbij je zowel zakelijk als privé datgene doet wat je het allerliefste doet: Mensen helpen.

Hoe ziet de Money Mindset Training eruit?

De Money Mindset Training bestaat uit 7 online modules bestaande uit:

Informatie in tekst, waarin ik je in heldere en duidelijke taal stap voor stap door de modules meeneem .

Tussen de 30 en 45 minuten aan video's per module (behalve module 7), waarin ik dieper in ga op de informatie passend bij de module.

Circa 5 opdrachten per module, zodat je de informatie direct toepast in de praktijk. Iets weten is één. Kennis is pas macht wanneer je deze kennis besluit toe te passen.

Circa 4 concrete tips per module.

Module 1

Huidige & Gewenste Money Mindset

Module 2

Begrijp hoe je brein werkt

Module 3

Je trekt aan wat je denkt

Module 4

Vergroot jouw eigenwaarde

Module 5

Draag jouw
marktwaarde uit

Module 6

Verkoop met plezier

Module 7

Recap

De Money Mindset Training gaat zo in zijn werk:

Je ontvangt binnen 5 minuten na jouw betaling de inloggegevens in jouw (spam) mailbox.

In de komende twee weken ontvang je van mij iedere 2 dagen mail om je accountable te houden om echt met de Training aan de slag te gaan. Zo houden we het samen behapbaar en stimuleer ik je om daadwerkelijk de training te doorlopen.

De investering voor de Money Mindset Training is 97 euro exclusief BTW

Gun jouw klanten jouw transformatie!

Doorbreek de blokkades omtrent geld en onderneem vanuit vertrouwen waarbij je meer klanten en omzet aantrekt!

Na de Money Mindset Training:

Weet jij wat jouw huidige relatie is tot geld en wat ervoor nodig is om naar jouw gewenste relatie tot geld toe te groeien

Begrijp jij hoe jouw (money) mindset tot stand is gekomen en wat ervoor nodig is om jezelf fundamenteel te herprogrammeren.

Hoe jij omzetdoelen opstelt die niet alleen haalbaar zijn, maar waar jij je ook echt lekker bij voelt.

Weet jij hoe jij prijzen bepaalt die je met zelfvertrouwen durft uit te spreken in plaats van met een bibberende stem.

Weet jij dat jij aantrekt wat je diep van binnen gelooft en wat ervoor nodig is om anders te denken om meer klanten en omzet aan te trekken.

Weet jij hoe jij dat zware gevoel van spanning in je buik kunt verminderen op de lange termijn.

Ben jij je bewust wat jouw money mindset en jouw eigenwaarde met elkaar te maken hebben en wat ervoor nodig is om jouw eigen-waarde te vergroten.

Weet jij hoe jij voor jouw waarde mag gaan staan en wat ervoor nodig is om jouw waarde uit te dragen.

Kijk jij op een andere manier tegen sales aan. Je weet hoe je met plezier kan verkopen zonder dat je het idee hebt dat je iemand iets aansmeert.

Wat anderen van deze Money Mindset Training vinden:

”In de Money Mindset training neemt Renee je met haar aanstekelijke enthousiasme mee in de wondere wereld van geld en ondernemen. Ze geeft super veel nuttige informatie en input. De training biedt heel veel waarde en aan het eind van de training weet je waar jij nog de meeste winst kunt behalen. Hierin wordt zowel de binnenkant (je overtuigingen) als de buitenkant (je acties) meegenomen. Door het aankijken van bepaalde overtuigingen en te onderzoeken waar dit vandaan komt, kon ik uiteindelijk heel wat loslaten. Dit bracht me veel meer flow en daar ben ik heel dankbaar voor. Een absolute aanrader voor iedere ondernemer die worstelt met het thema geld.”

Astrid Daemen, Eigenaresse Binnenstebuiten Kinder Coaching

”Renee heeft er in korte tijd voor gezorgd dat ik bewust ben gaan nadenken over mijn blokkades in mijn ‘money mindset’. Dit heeft ertoe geleid dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen op dit vlak. Ik zou iedere ondernemer aanraden om hier mee aan de slag te gaan.”

Maartje van Os, Startend ondernemer

De investering van de Money Mindset Training is 97 euro ex. BTW.

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering voor training is 97 euro exclusief BTW (117,37 euro inclusief BTW)  en is fiscaal aftrekbaar voor ondernemers. 

Voor wie is deze Money Mindset Training geschikt?

Als jij er klaar voor bent om jouw zorgen over geld aan te kijken en daarmee aan de slag te gaan.

Als jij ondernemer bent geworden omdat je niet alleen mensen wil helpen met datgene wat je het liefste doet, maar ook zelf een mooi privé leven wil realiseren.

Als jij bereid bent om op een diep level met jezelf aan de slag te gaan, zodat je niet alleen op de korte termijn klanten en omzet aantrekt, maar juist op de lange termijn.

Als jij vanuit vertrouwen de eerste stap durft te zetten naar meer rust en vertrouwen bij de gedachte over geld.

Voor wie is deze Money Mindset Training NIET geschikt?

Als jij verwacht dat je met alleen het bekijken en lezen van het materiaal meer geld kan aantrekken

Als jij verwacht dat ik je alleen maar mantra's en affirmaties voorschotel en dat ik je leer hoe je altijd positieve gedachtes en een 'sterke mindset' behoudt. Dat komt namelijk helemaal NIET terug in deze training. Ik geloof erin dat je alleen geld kan aantrekken wanneer je diep van binnen met jezelf aan de slag gaat.

Als jij verwacht dat deze training echt alleen maar over geld gaat.

Hoe gaat de Money Mindset Training in z'n werk?

Na jouw betaling ontvang je binnen 5 minuten een mail in je (spam) mailbox met praktische informatie. Al het materiaal is online en blijft onbeperkt beschikbaar. 

Hoeveel tijd kost de Money Mindset Training me?

Het lezen van de informatie en het bekijken van de video’s kost je tussen de 30 en 45 minuten per module. De tijd die jij besteedt aan de opdrachten is per persoon verschillend. Je kan de vragen in 2 minuten of 2 uur behandelen. Dat is afhankelijk van hoe diep je zelf aan de slag gaat met de opdrachten.  

Ik heb er geen tijd voor.

Heb je er geen tijd voor of máák je er geen tijd voor? Jouw money mindset is de basis en fundering van jouw onderneming. Jouw sales en marketing heeft pas resultaat op het moment dat jouw (money) mindset stabiel is. De meeste ondernemers verspillen een groot gedeelte van hun tijd aan nadenken, twijfelen, onzekere gedachtes, perfectioneren, etc. In deze training leer ik je hoe je in jouw money mindset groeit en daardoor juist tijd overhoudt voor datgene wat je wil: Klanten aantrekken en helpen. Dus het excuus dat je er geen tijd voor hebt is verleden tijd. We denken in oplossingen, oké? 

Ready?

Let’s go!

tevredenheidsgarantie

De investering van de Money Mindset Training is 97 euro ex. BTW

Scroll naar top