fbpx

Mijn hele leven was ik onbewust op de vlucht van mezelf, tot het ondernemerschap me confronteerde met de harde realiteit en de 'vlucht' me saboteerde om werkelijk mijn missie uit te voeren.

De eerste 1,5 jaar van mijn onderneming waren onrustig, zwaar en ongemakkelijk. Hoe harder ik werkte hoe moeizamer het ging om mijn business naar het volgende niveau te tillen. Ik deed praktisch gezien alles wat ik moest doen voor klantgen, had een ijzersterke mindset en een hele hoop doorzettingsvermogen. 

Ondanks dat ik een business coach voor de 3e keer in de hand had genomen leek ondernemen alles behalve moeiteloos. Niets liever wilde ik impact maken met mijn bedrijf, alleen de realiteit was pushen en jagen voor vrijwel geen extra financiële resultaten, veel onrust en een privé leven dat werd overschaduwt door mijn bedrijf. Alles op alles voor mijn missie. Ik zocht de oplossing voor mijn stagnatie in praktische zaken als mijn productaanbod, ideale klant en prijzen, maar niets bleek te werken. 

Totdat in april 2020 alles voor me veranderde

Mijn doorzettingsvermogen en mindset hadden een dieptepunt bereikt. Ik was radeloos en was bijna in staat om het ondernemen op te geven. ”Als dit is wat het ondernemen en leven is dan kap ik ermee”, zei ik tegen een goede vriendin.

Deze vriendin prikte dwars door mijn bullshit heen en liet me inzien dat de oplossing voor mijn bedrijf niet buiten me lag in alle praktische sales en markting stukken, maar in mezelf. 

Dit was mijn wake-up call. Ik verlegde de focus naar mezelf en begon het ondernemerschap als spiegel te zien. 

Ik realiseerde me dat ik altijd al op de vlucht ben geweest van mezelf en dat de oorzaak hiervan mijn lieve vader is die als gevolg van zijn alcholisme in 2012 is overleden. 

Ik kwam in aanraking met healing technieken en begon de diepe levenslessen in te zien en te pakken die het ondernemerschap me gaf. En hoe meer ik de controle los kon laten hoe meer mijn bedrijf groeide. Hoe minder ik me focuste op geld hoe meer overvloed ik aantrok. 

Ik besloot me compleet te verdiepen in zowel alle praktische als energetische manieren om je bedrijf te laten groeien en zet dit vanaf toen succesvol in mijn bedrijf in.  

Fastforward naar 2021

Heb ik mijn 6 cijferige spirituele bedrijf, onderneem ik vanuit een hele hoop rust, vertrouwen en overgave. 

Ben ik niet meer op de vlucht van mezelf en zet ik mijn bedrijf ook niet meer als vlucht in om weg te rennen voor het leven. 

Mijn bedrijf is een middel geworden om plezier en levensgeluk te ervaren. 

Heb ik na de break-up met mijn partner na 8 jaar een appartement, een auto en een vakantie gemanifesteerd die compleet overvloed proof zijn. 

En het belangrijkste: Doe ik geen consessies meer in wat ik nodig heb. Ik werk weinig en verdien veel, omdat mij en mijn klanten dit dient. 

En dit gun ik jou ook. 

Je hoeft niet meer te vluchten. Je bent veilig. Je Bent. 

beeldmerk your revolution

Let's create an army of light!

Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat ik:

Echt iemand van contrasten ben. Enerzijds ben ik super spiritueel en zweef ik maar al te graag door andere dimensies en galaxy's en dat ik anderzijds enorm aards, praktisch en een echte doener ben.

Een import Brabander ben. Ik kom uit Nijmegen en woon nu in Eindhoven, de lichtstad <3

Enorm diep ga en de diepte van het leven rete-interessant vind, en anderzijds de oppervlakte heel erg nodig heb. Zo kijk ik ook maar al te graag programma's als Ex on the beach double dutch, too hot to handle en temptation island.

Totaal niet uit een ondernemersgezin kom. Sterker nog, mijn vader (overleden in 2012) en mijn moeder komen uit de verpleging en mijn 2 broers (een eeneiige tweeling van 4 jaar ouder) zijn Doctor in Wiskunde. Rationeel en nuchter is wel hoe ik ben opgegroeid.

Echt van dansen hou. Zet mij op een plek waar een paal staat en ik hang erin, ik ben de eerste die danst en het liefst degene die de lichten aandoet. Ik sta nog steeds regelmatig voor de spiegel uitgebreid mee te zingen en te dansen met oude klassiekers van Britney Spears of welk ander lekker meezing nummer dan ook.

Altijd ergens in mijn leven een prikkel / uitdaging nodig heb. Als alles z'n gangetje loopt dan verveel ik me. Ik heb altijd wel iets te vertellen als je me even niet hebt gesproken.

Echt heel slecht ben in algemene kennis. Thirty seconds met mij en jij wint geheid. Mijn overtuiging is: Als ik de informatie op kan zoeken op Google dan hoef ik het toch niet te weten.

Wat is jouw verhaal?

Wat heeft je hier gebracht? Waar loopt je hoofd van over? Welke verandering zou je graag bij jezelf en in je onderneming zien maar welk besluit durf je daarvoor niet te nemen? Ik wil je uitdagen om in ieder geval vast één makkelijk besluit te nemen. Een besluit waarmee je niks te verliezen hebt. Vul het contactformulier hieronder in en deel je verhaal met me. Ik leer je graag kennen en denk graag met je mee over hoe je jouw eigen revolutie kunt starten.

Met revolutionaire groeten,

Scroll naar top